teşekkür ederim nasias içim rahatladı. valla nasias daha mı kalın yaptırsaydım diye hayıflanmıyor değilim. sen de diyorsun ince mi olsaydı:44:tekrar soruyorum ama çorap çıkınca gündelik yaşantımıza dönünce biraz daha hacim kazanacak değil mi?
canım ben akşam fırsat bulabilirsem ödemler indikten sonraki coraplı fotograflarımı atayım. anlarsın demek istediğimi. biraz daha öne gelecek. ne kalın olacak ne ince. bence cok cok güzel olacak senin bacakların.
evet giitim. bant vermedi haftaya yine gideceğim. dikişler hala sargının içnde. haftaya kadar dokunmuyormuşuz. ondan sonra verecekmiş. arnikaya gelince hçbirşey sürme dedi morluklara konulan yağları olumsuz etkiliyormuş. doğal halde geçmeliymiş morluklar.
sen yağ alınan yerler için korse taktın mı?
evet ek.o. muayene üretsiz ama hastaneyi değil asistanını araman gerekiyor. hastaneyi ararsan 350 ödemek zorunda kalırsın doç farkı
canım ben akşam fırsat bulabilirsem ödemler indikten sonraki coraplı fotograflarımı atayım. anlarsın demek istediğimi. biraz daha öne gelecek. ne kalın olacak ne ince. bence cok cok güzel olacak senin bacakların.
kızlar ikinizinkıde harika olmuş.darısı başımıza.ama ben hiç anlamıyorum silikon boyutlarından,bu konuda doktora güvenmek doğru olurmu bilmem.banada yol gösterin.resim koymaya çalışıyorum
evet resimleri yine yükledim.bacağın kalın yeri 33 cm. bilek 20 cm.uzman arkadaşlar yorum bekliyorum benden ne çıkar hangi silikon olur.kanak bacaklarımı seninkine benzettim biraz.fakat seninki benimkinden çok iyiymiş. tabii önceki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?