Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım ben akşam fırsat bulabilirsem ödemler indikten sonraki coraplı fotograflarımı atayım. anlarsın demek istediğimi. biraz daha öne gelecek. ne kalın olacak ne ince. bence cok cok güzel olacak senin bacakların.

tamam canım bekliyorum fotonu sabırsızlıkla.

Nasias senin bilekler in ince değil bence en uygun olanı yani simetrik olanı takmış birde diz kapağını sıkıntı etmeyin benim ilk ameliyatta bir bacağı çok almış tamam ayakta dümdüz oluyor ama oturunca Ora içe Çöküş duruyor bence ak. De çok mantıklı bir dr ben daha önce yazmıştım İstanbul Maceramı o. I Ã. Kadar ve é. K ya gittim üçünde olacak şeyi söylüyor olmayacağı olmaz diyor

Ben ne yazıyorum bu ne çıkıyor anlamıyorum teknolojiyi. O. I, Ã. K, ve é. K. Ya gitmiştim Kasım yada aralıkta eski yazılarımda var yorumları m bacaklarına daha kalanını koysa bence bacağın çok kalın olurdu incesini koysa ara kapanma sen mutsuz olurdun doktorun gözüne güven güzel oldu seninki

bnak merhaba canım. tam da senin dediğin şey bende de var. belki çoğu kişide var bilmiyorum bir bağımın dizaltı kıvrımlıyken o kıvrım diğer bacakta yok ve düz iniyor. bana sorarsan kıvrımlı daha güzel. düz olanından azıcık daha alınmalıymış dizaltından.

Kanat millet ince şekilli bacak istiyor biz kalın nasıl senelerce kafaya taktıysak kafanı artık yorma artık senin kasın var ve çok güzel

ödemler insin size danışırım hangisi daha güzel. ya kıvrımlıya yağ eklenecek ya da düzden yağ alınacak 5-10 cc. yeter. belki de kendiliğinden düzelirler.

evet bunakcım çorabımı indirdim ve baktım azönce kalınlığı çok çok iyi olmuş kıvrımı da. çorap çok yanıltıyor bence. birde bu silikonlar yer değiştiriyor farkediyorum. dün bir daha öndeyken diğeri gerideydi şimdi tam tersi oldu ve bir süre yer edinene kadar devam edecek.

Benim eski ve yeni halimede bakabilirsin gidince cünkü ben mayısta kontrole gittim foto çekmişti

evet giitim. bant vermedi haftaya yine gideceğim. dikişler hala sargının içnde. haftaya kadar dokunmuyormuşuz. ondan sonra verecekmiş. arnikaya gelince hçbirşey sürme dedi morluklara konulan yağları olumsuz etkiliyormuş. doğal halde geçmeliymiş morluklar.
sen yağ alınan yerler için korse taktın mı?

memkodan kanata,arkadaşım yazım güme gitti galiba.senin drun asistanın tel.yazarmısın özelden.ben geçen yıl hastaneden almıştım randevuyu,o zaman ücretten felan bahsetmemişlerdi.

evet ek.o. muayene üretsiz ama hastaneyi değil asistanını araman gerekiyor. hastaneyi ararsan 350 ödemek zorunda kalırsın doç farkı

canım ya zahmet olmazsa asistanın numarasını özelden yazar mısın?bu arada bu gün nasılsın daha rahat yürüyebiliyor musun?

kızlar ikinizinkıde harika olmuş.darısı başımıza.ama ben hiç anlamıyorum silikon boyutlarından,bu konuda doktora güvenmek doğru olurmu bilmem.banada yol gösterin.resim koymaya çalışıyorum

kızlar ikinizinkıde harika olmuş.darısı başımıza.ama ben hiç anlamıyorum silikon boyutlarından,bu konuda doktora güvenmek doğru olurmu bilmem.banada yol gösterin.resim koymaya çalışıyorum

evet resimleri yine yükledim.bacağın kalın yeri 33 cm. bilek 20 cm.uzman arkadaşlar yorum bekliyorum benden ne çıkar hangi silikon olur.kanak bacaklarımı seninkine benzettim biraz.fakat seninki benimkinden çok iyiymiş. tabii önceki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…