Bacak dolgusu yaptıran var mı?

elsa22 nerdesin sıra bizde

arkadaşlar drlar arasındaki şu fiyat farkı öldürecek beni.bu gün bir doktorla görüştüm üstelik prof. 6500 dedi silikona başka bir şehrin ünlü doktoru.ama işte sizler gözümüzün önünde şu bilindik doktorlara olunca onlara daha fazla güveniyoruz.ben öncekilere ve fotoya yorum bekliyorum

benimkilerden çok daha iyiymiş bence bana da öyle geldi. tabiki öncekinden

Bacak dolgusu nedir nereyi doldurtuyorsunuz kusura bakmayın bilmiyorum da merak ettim

kızlar ikinizinkıde harika olmuş.darısı başımıza.ama ben hiç anlamıyorum silikon boyutlarından,bu konuda doktora güvenmek doğru olurmu bilmem.banada yol gösterin.resim koymaya çalışıyorum

evet yolgösteriyorlar dr. olabilecek en iyi seçeneği belirler yol gösterir. ama senin de sevdiğin bir şekil vardır ya da sevmediğin onu söylersin foto gösterirsin. ben çok çıkıntılı baldır istemedim mesela.

netten fuziform silikon diye baktım,ama bütün slikonların fotosu çıktı ,birşey anlamadım.

Aynen memkocum bende baktım okuyunca ama bisey anlamadım :) bunak iyice tecrübeleşmis bu konuda tıp dilinden konuşuyor artik, tabiri caizse bizim daha bir fırın ekmek yememiz lazım :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık o kısmını da dr düşünsün ozaman :)))))

Kızlar Fuziform simetrik silikon oluyor bayanlar için İdeal asimetrik erkeklere takılan silikon ancak zayıf bacaklı bayanlarda asimetrik konuluyor mesela nasiasın bacakları zayıf değildi bileklerine normaldi o yüzden simetrik yani Fuziform şekilli koymuş benimkini tam tersi o yüzden asimetrik birde geçmişte taktırıp çokarttıranlar hep 140 CC idi yani asimetrik kalın ve kısa tabi oda güzel olmamış memnun kalmamışlar bilekler dahada ince kalmış silikon çarpık bacağa takılınca güzel duruyor ama düzgün çöp bacaklarda daha zor sonuç alınıyor

Memko izlerime fondöten sürdüm elbisemi giydim sonra herkez bana bakacak ameliyatı anlayacak gibi geldi çok tedirgin oldum ben çekingen yapıda biriyim pantolon giydim amaaaaaaa dar paçaaaaaa

yani bilekler kalınsa,simetrik,inceyse asimetrik öylemi*sen hakikaten uzmanlaşmışsın bu konuda:))benim bacağımın en kalın yeri:35,5 cm,bileklerim 21cm.yani bileklerim bacak kalınlığıma göre ince biraz.

Son düzenleme:
ohhhh düğüne gittin geldin ne güzel. benim sol bacağım diz altın şişti yine ayak bileklerim de şiş. bugün evi süpürmüştüm.hep şişecek mi böyle:/

Evet bunak benim bacaklarım ameliyattan önce de kalındı. 34 cmdi. Siz böyle asimetrik falan diyince acaba bana da sizin ki gibi mi takılsaydı demiştim ama açıklamaların içimi rahatlattı. Bana da bilege kadar konulsa belki ben de çıkarttırırdım çok kalın oldu diye.

ohhhh düğüne gittin geldin ne güzel. benim sol bacağım diz altın şişti yine ayak bileklerim de şiş. bugün evi süpürmüştüm.hep şişecek mi böyle:/

Demiştim ya dün canım benim hiç şişmeden normale döndüğü zaman 1,5 aydı.sen ev işine başlamışsın bir de normal şişmesi. Ama maşallah cabuk ayaklandın sen.

izlerin biraz daha silikleşince kesinlikle giyin.bir kez geliyoruz bu dünyaya ,sakın yaşım 40 bu yaştan sonra ne giyinicem diye düşünme. aslında bayanlar 40 ından sonra güzeldir .hem kırk yaş artık genç grubuna dahil.bulunduğun yer muhafazakar bir yer değil ise,yada çevren ailen ,kesinlikle içinde uhte kalmasın.

Son düzenleme:

kanat maşallah sana arkadaşım,işe bile başlamışsın.anlaşılan sizin drun eli hafif.slikon ameliyatlarında topuklu ayakkabı tavsiye ediliyormuşya ,gerilmeyi azaltmak için.giyiniyormusun sende.

Bunakcim tecrübenden benim bacaklarda faydalansın istiyorum :) benimkiler biraz special ama bu sitede bir ilk yani :) ins bende 2 ay sonra silikon yaptıracam, muhtemelen ayni dr olacak, istek göndermiştim kabul edermisin seninkileride bir görüyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…