kanat maşallah sana arkadaşım,işe bile başlamışsın.anlaşılan sizin drun eli hafif.slikon ameliyatlarında topuklu ayakkabı tavsiye ediliyormuşya ,gerilmeyi azaltmak için.giyiniyormusun sende.
Birde dr o kadar çok ameliyata giriyorki çok komik ben ilk görüşmeye gittiğimde konuştuk ayrılırken keşke canlı örnek görseydi m dedim haa evet bu sabah bir tane daha taktım izin alalım isterlerse görüşün dedi şaka yapıyor zannettim önce sonra Sekreterine söyledi izin aldılar diğer binaya gittim çok şaşırdım güzel bir bayan hem burun Revision hem göğüs hemde bacak silikon yapılmış gayette iyiydi konuştuk gülüştük bu arada bayan öğretmendi
dr seçimi konusunda hangisi içine sinerse ona yaptır canım. fiyat da önemli tecrübe de.ama şu hatayı yeniden yapmayalım eskiden olmuş. ismi anılan dr.lar fiyat yükseltiyor. inşallah seninki de çok güzel olacaklar.Bunakcim tecrübenden benim bacaklarda faydalansın istiyorum :) benimkiler biraz special ama bu sitede bir ilk yani :) ins bende 2 ay sonra silikon yaptıracam, muhtemelen ayni dr olacak, istek göndermiştim kabul edermisin seninkileride bir görüyum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet kızkardeşlerim, yeğenim, 3-5 arkadaşım biliyor. saklamam mümkün değil. ortadan kaybolmam hele hiç mümkün değildi. yalanı da beceremem . ayrıca kötü birşey yapmadım. fakat ileride karşıma ummadığım bir şekilde çıkarsa üzülürüm.kanat çevren,akraba,arkadaşların biliyormu ameliyat olduğunu.
evet kızkardeşlerim, yeğenim, 3-5 arkadaşım biliyor. saklamam mümkün değil. ortadan kaybolmam hele hiç mümkün değildi. yalanı da beceremem . ayrıca kötü birşey yapmadım. fakat ileride karşıma ummadığım bir şekilde çıkarsa üzülürüm.
elbette kötü bir şey değil.ama ben bu konuda çok çekingenim.eşime açılmam dahi aylar aldı,bir tek kızkardeşim ve eşime söyleyebildim.onuda kıvrana kıvrana.sanki suçluymuşum gibi ezile büzüle.
aslında ben de gizlemek isterdim ama sürekli görüştüğüm bir sosyal çevrem şuanda çalışmıyorum ama 2 çocuk da var. okula gidiyorlar. ben götürüyorum. ortadan kaybolmam imkansızdı.
dr seçimi konusunda hangisi içine sinerse ona yaptır canım. fiyat da önemli tecrübe de.ama şu hatayı yeniden yapmayalım eskiden olmuş. ismi anılan dr.lar fiyat yükseltiyor. inşallah seninki de çok güzel olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?