Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Birde dr o kadar çok ameliyata giriyorki çok komik ben ilk görüşmeye gittiğimde konuştuk ayrılırken keşke canlı örnek görseydi m dedim haa evet bu sabah bir tane daha taktım izin alalım isterlerse görüşün dedi şaka yapıyor zannettim önce sonra Sekreterine söyledi izin aldılar diğer binaya gittim çok şaşırdım güzel bir bayan hem burun Revision hem göğüs hemde bacak silikon yapılmış gayette iyiydi konuştuk gülüştük bu arada bayan öğretmendi

kanat maşallah sana arkadaşım,işe bile başlamışsın.anlaşılan sizin drun eli hafif.slikon ameliyatlarında topuklu ayakkabı tavsiye ediliyormuşya ,gerilmeyi azaltmak için.giyiniyormusun sende.

bak bu soruyu sordun iyi oldu memko. ben aynısını dr. a sormuştum o da iyi ki sordun dedi çünkü kesinlikle topuklu giyme çünkü silikonu yukarı itiyor dedi.
ne zamana kadar bilmiyorum.

Ameliyat oldum gece hemşire geldi beni kontrol etti sonra onunla konuşunca bana bacağını gösterdi bende yaptırdım diye bir şok daha dr söylememişti yani burdaki bir eli parmakları kadar insan değiliz yüzlerce varmışız

kadın biyonikmiş sanırım:) nasıl dayanmış onca acıya maşallah valla. dr. hep ameliyatta sabah 7 de bile ameliyatı oluyormuş.

halbuki netteki bir çok makalede ,yada dr röportajlarında topuklu giyilmesi öneriliyor.demekki dr larda zamanla tecrübe sahibi olup,hastalarından gelen yorumlara göre fikir değiştirebiliyorlar.

dr seçimi konusunda hangisi içine sinerse ona yaptır canım. fiyat da önemli tecrübe de.ama şu hatayı yeniden yapmayalım eskiden olmuş. ismi anılan dr.lar fiyat yükseltiyor. inşallah seninki de çok güzel olacaklar.

kanat çevren,akraba,arkadaşların biliyormu ameliyat olduğunu.
evet kızkardeşlerim, yeğenim, 3-5 arkadaşım biliyor. saklamam mümkün değil. ortadan kaybolmam hele hiç mümkün değildi. yalanı da beceremem . ayrıca kötü birşey yapmadım. fakat ileride karşıma ummadığım bir şekilde çıkarsa üzülürüm.

hayır hayır ben şu kişinin bacağını görmek istiyorum dedim öyle olmaz dedi göstermedi. ama başka birsürü fotoya bakmıştık. sonuçta bakılan kişi belli değil ya etik gelmemiştir .

elbette kötü bir şey değil.ama ben bu konuda çok çekingenim.eşime açılmam dahi aylar aldı,bir tek kızkardeşim ve eşime söyleyebildim.onuda kıvrana kıvrana.sanki suçluymuşum gibi ezile büzüle.

aslında ben de gizlemek isterdim ama sürekli görüştüğüm bir sosyal çevrem şuanda çalışmıyorum ama 2 çocuk da var. okula gidiyorlar. ben götürüyorum. ortadan kaybolmam imkansızdı.

Bu arada kanata katılıyorum dr û siz seçec eksin burda bi estetik cerrah var onunla konuşmuştuk ben hiç yapmadım nasıl olur bilmiyorum diye açıkça takdir edilir biçimde söyledi bu ameliyatı çok ve sık yapan dr olmalı demişti işlerinde uzman bir dr benim bacaklarıda beğendi pansumanımı ona yaptırmıştım meslektaşım takdir ediyorum demişti bana o. I. De çok dürüst gelmişti Ã. K. De ama itiraf edeyim başka bir sehirde dr à gidecektim görüşmeye iyiki gitmemişim

aslında ben de gizlemek isterdim ama sürekli görüştüğüm bir sosyal çevrem şuanda çalışmıyorum ama 2 çocuk da var. okula gidiyorlar. ben götürüyorum. ortadan kaybolmam imkansızdı.

Aman ben bir ameliyat olayımda hayırlısıyla ,bir bahane bulurum artık.

Hf haric diger ikiside ayni fiyati verdi canim, hf masaallah 4000 euro demisti 13 bin falan yapiyor, o Gun bir gelsin ins gözumu kapatip ikisinden birini sececegim artik hayirlisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…