iyi olmana çok sevindim canım.
evet ben de 2 haftada normal yaşantıma döndüm gibi. şuan daha da iyiyim.
çorabı 1-2 gün daha gündü giyeceğim akşamları çıkarıyorum çorapsız yatıyorum çünkü dayanamıyorum artık fenalık geldi.
bak hala fiyatı söylemedin krena
benim pansuman yapıldı bundan sonra şu silikon batlarından yapıştıracağım iz kalmasın diye. haftada 1 değiştireceğim.
inşallah bu dertten kurtulmuşuzdur:)
yani kaç gün varis çorabı giyiliyor.birde akşamları çıkarmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.kanatcım çorapsız resim koysanda gözümüz gönlümüz açılsa
toplamda 3 hafta çorap giyiliyor ama ben 18. de filan akşamları çıkarmaya başladım.yatarken giymedim. foto çekince koyacağım.yani kaç gün varis çorabı giyiliyor.birde akşamları çıkarmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.kanatcım çorapsız resim koysanda gözümüz gönlümüz açılsa
Sana özel msg atmıştım diye hatırlıyorum canım
4000 eur
Su anda eur arttı ben gecen hafta 11,3 ödedim ; bu hafta olsa nerdeyse 12 olacaktı
Hf 4000 eur istiyor canım Silikona
Ödemler için ne yapsam canım var mı önerin
çok yüksek bir fiyat bugüzel olsun da paranın acısını unutursun.
ödemler için benim çayım var onu yaptım farketti baya. 2-3 kere yaptım. 1 tutam kiraz sapı , 1 tutam ısırgan otu, 4-5 dal maydanozu bir cezvede 5 dk. demliyorum ve içiyorum.
artucum sen hep burdasın
verebildin mi kararını
merak ettim
Kızlar merhaba biz bugün loli, nasias ve ikicanımvar buluştuk çok güzeldi :)) F.b ile görüştük, loli ve ben karar aşamasındayız bakalım ne olucak güzel haberler veririz inşallah.
Kızlar merhaba biz bugün loli, nasias ve ikicanımvar buluştuk çok güzeldi :)) F.b ile görüştük, loli ve ben karar aşamasındayız bakalım ne olucak güzel haberler veririz inşallah.
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerinizi.Ama buluşmanın ayrıntılarınıda yazın canım.böyle kuru kuru olmadı:)))
Evet ayrıntıları daha da güzel loli ve ben eski mahalleden tanıdık çıktık görür görmez tanıdım kan çekti derler ya öyle :)) O beni hatırlayamadı ama ben hatırladım çok çok güzel oldu :)) nasiasın gözler yetiyor zaten bacakları bile es geçirtir:)) yeşil yeşil bakıyor bayıldım sıcak kanlılıgına
İkicanımvar da öyle güzel hatun bacaklarını çok başarılı buldum tek seansta bu kadar kalıcılık bir mucize gibi Allah nazardan korusun
Bu arada lolicim bayramdan bi on gün önce falan olsak mı amelıyatı diyorum bayramda etekleri çeker öyle gezeriz ne dersin :)))
evet aynen çocukluk arkadaşım çıktı hemde kader arkadaşım çok büyük tesadüf çok sevindim valla karşılaşmamıza . ay canım benim aslında süper olurdu hem ramazanın içinde bayramdan bir kaç gün sonra düğün var yabancı da değil kuzenleriminama bayram la beraber düğünleride atlattıksan sonra hemen olalım valla gözüme uyku girmez oldu doktorla görüşmemizden sonra birde arkadaşalrımızın bacaklarını gördükten sonra bende istiyomm :)günümüzü alalım aynı gün ameliyatımızı olalım mutlu mutlu gezelim inşallah
Arkadaşlar burda operasyon yaptıranları gördükçe inanılmaz seviniyorum. Ne kadar benzer duyguları yaşıyormuşuz meğer. Bu durum benim özgüvenimi sarsıyor, ama yaptırmak için kimseye söyleyemem. Geniş bi vaktim yok. Dolayısıyla silikon düşünme şansım yok. Sanırım yağ enjeksiyonu için ortalama 5000 fiyat biçiliyor. Merak ettiğim en önemli şey yağ enjeksiyonunda iyileşme süresi nedir? Evde ayağa kalkmak ne kadar sürüyor, ve sabah 8 akşam 5 çalışma temposuna ne kadar sürede dönülür. Özellikle yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar cevaplarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Buarada ben gizli ameliyat oldum kimse bilmiyor. Silikon olmak istedim ama cesaret edemedim saklayamam diye. Yag enj da cok sukur yuzumu guldurdu. İkinci seansida yaptirmayi dusunuyorum. O zaman tam istedigim gibi olacaklar. Benim yaglarim ilk iki ayda eriyen eridi sonra hic degisim olmadi. 3 bucuk ay sonunda hocaya gittim. Artik kalici bunlar dedi. En azindan yol katetmis olmak cok guzel.Arkadaşlar burda operasyon yaptıranları gördükçe inanılmaz seviniyorum. Ne kadar benzer duyguları yaşıyormuşuz meğer. Bu durum benim özgüvenimi sarsıyor, ama yaptırmak için kimseye söyleyemem. Geniş bi vaktim yok. Dolayısıyla silikon düşünme şansım yok. Sanırım yağ enjeksiyonu için ortalama 5000 fiyat biçiliyor. Merak ettiğim en önemli şey yağ enjeksiyonunda iyileşme süresi nedir? Evde ayağa kalkmak ne kadar sürüyor, ve sabah 8 akşam 5 çalışma temposuna ne kadar sürede dönülür. Özellikle yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar cevaplarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar burda operasyon yaptıranları gördükçe inanılmaz seviniyorum. Ne kadar benzer duyguları yaşıyormuşuz meğer. Bu durum benim özgüvenimi sarsıyor, ama yaptırmak için kimseye söyleyemem. Geniş bi vaktim yok. Dolayısıyla silikon düşünme şansım yok. Sanırım yağ enjeksiyonu için ortalama 5000 fiyat biçiliyor. Merak ettiğim en önemli şey yağ enjeksiyonunda iyileşme süresi nedir? Evde ayağa kalkmak ne kadar sürüyor, ve sabah 8 akşam 5 çalışma temposuna ne kadar sürede dönülür. Özellikle yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar cevaplarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?