Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sana özel msg atmıştım diye hatırlıyorum canım
4000 eur
Su anda eur arttı ben gecen hafta 11,3 ödedim ; bu hafta olsa nerdeyse 12 olacaktı
Hf 4000 eur istiyor canım Silikona
Ödemler için ne yapsam canım var mı önerin

yani kaç gün varis çorabı giyiliyor.birde akşamları çıkarmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.kanatcım çorapsız resim koysanda gözümüz gönlümüz açılsa
toplamda 3 hafta çorap giyiliyor ama ben 18. de filan akşamları çıkarmaya başladım.yatarken giymedim. foto çekince koyacağım.

çok yüksek bir fiyat bu güzel olsun da paranın acısını unutursun.
ödemler için benim çayım var onu yaptım farketti baya. 2-3 kere yaptım. 1 tutam kiraz sapı , 1 tutam ısırgan otu, 4-5 dal maydanozu bir cezvede 5 dk. demliyorum ve içiyorum.

Ben de deneyim canım
Benim çorap 5 hafta:)
Feelaketttt
Gerci çıkarınca çıplak gibi hissediyorum kendımı

Merhaba arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar sizinle iletişime geçmiş fikir almış kendime gaz vermiş doktor yolu tutacakken tatsız olaylar yaşadık. Bir yakınımın kaybı ile her şeyi bir kenara itmiştim. Şimdi yeniden canımı sıkan bacak mevzuusunu çöZümlemek hayalindeyim. Forumu takip ettim operasyon geçirenlere şifa benim gibi hala sıkıntılı olanlara bir an önce hayallerine kavuşmalarını diliyorum. Bilmiyorum belkide iyi oldu çünkü geçen yıl yağ dolgusunu düşünüyoken şimdi silikondan memnun kalan arkadaşlarımızı okudukça gözümü karartıp silikon yaptırmak istiyorum. Tabi doktor konusu fiyat hepsi birer muamma. Ama iki hafta sonra randevu alıp ak ve ek ile görüşmek istiyorum. Buda tamamen burda okuduğum yorumlarla ilgili. Hf ise biraz iletişim zorluğu olduğu izlenimi aldım ve geçen yılki yorumlardan çok iyi bir izlenim bırakmamıştı. Ya gerçekten keşke işte bu iyi olacak senin için diye görebilsek ona göre hareket etsek. Şimdilik bu kadar görüşmelere gidebilirsem tekrar yazacağım. Neden yazdım burdaki herkes tek tek çok değerli teşekkür etmek istedim bu forum olmasa karar aşamasına bile gelemezdim. İnşallah bu yıl sağlıklı bi şekilde bu problemden kurtuluruz

Kızlar merhaba biz bugün loli, nasias ve ikicanımvar buluştuk çok güzeldi :)) F.b ile görüştük, loli ve ben karar aşamasındayız bakalım ne olucak güzel haberler veririz inşallah.

Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerinizi.Ama buluşmanın ayrıntılarınıda yazın canım.böyle kuru kuru olmadı:)))

Kızlar merhaba biz bugün loli, nasias ve ikicanımvar buluştuk çok güzeldi :)) F.b ile görüştük, loli ve ben karar aşamasındayız bakalım ne olucak güzel haberler veririz inşallah.

evet çok güzeldi hatta çok çok güzeldi kızlar :* evet karar aşamasındayız ama inşallah ramazan ayından sonra randevumuzu alıp ameliyatımı olucaz sonra hep birlikte minilerimiz çekip gezicez :)

Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerinizi.Ama buluşmanın ayrıntılarınıda yazın canım.böyle kuru kuru olmadı:)))

Evet ayrıntıları daha da güzel loli ve ben eski mahalleden tanıdık çıktık görür görmez tanıdım kan çekti derler ya öyle :)) O beni hatırlayamadı ama ben hatırladım çok çok güzel oldu :)) nasiasın gözler yetiyor zaten bacakları bile es geçirtir:)) yeşil yeşil bakıyor bayıldım sıcak kanlılıgına
İkicanımvar da öyle güzel hatun bacaklarını çok başarılı buldum tek seansta bu kadar kalıcılık bir mucize gibi Allah nazardan korusun
Bu arada lolicim bayramdan bi on gün önce falan olsak mı amelıyatı diyorum bayramda etekleri çeker öyle gezeriz ne dersin :)))

Bu arada fb fiyata 5000 diyor ne acı ki hiçte indirim yok Eğer yağ enjeksiyonu düşünen arkadaşlar varsa bir grup oluşturalım hep birlikte gidelim belki bu sayede toplu bir indirim yaptırma şansımız olur düşünenler ismini yazdırabilir kızlar ne dersiniz :)) Biz loli ile birlikte bir dahaki hafta tekrar görüşmeye gidicez gelmek isteyen arkadaşları da bekleriz

evet aynen çocukluk arkadaşım çıktı hemde kader arkadaşım çok büyük tesadüf çok sevindim valla karşılaşmamıza . ay canım benim aslında süper olurdu hem ramazanın içinde bayramdan bir kaç gün sonra düğün var yabancı da değil kuzenlerimin ama bayram la beraber düğünleride atlattıksan sonra hemen olalım valla gözüme uyku girmez oldu doktorla görüşmemizden sonra birde arkadaşalrımızın bacaklarını gördükten sonra bende istiyomm :)günümüzü alalım aynı gün ameliyatımızı olalım mutlu mutlu gezelim inşallah

Tamam canım haftaya detaylıca konuşuruz o zaman ama yerinde olsam düğünleri atlamazdım elbise giyerdin mini mini bizede foto yollardın:)) hayırlısı bakalım haftaya kararlaştıralım

Arkadaşlar burda operasyon yaptıranları gördükçe inanılmaz seviniyorum. Ne kadar benzer duyguları yaşıyormuşuz meğer. Bu durum benim özgüvenimi sarsıyor, ama yaptırmak için kimseye söyleyemem. Geniş bi vaktim yok. Dolayısıyla silikon düşünme şansım yok. Sanırım yağ enjeksiyonu için ortalama 5000 fiyat biçiliyor. Merak ettiğim en önemli şey yağ enjeksiyonunda iyileşme süresi nedir? Evde ayağa kalkmak ne kadar sürüyor, ve sabah 8 akşam 5 çalışma temposuna ne kadar sürede dönülür. Özellikle yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar cevaplarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

arkadaşlar kendi derdimden sizin mutluluğunuzu paylaşamadım kusura bakmayın. Biz de buluşuruz belki belli mi olur.
İnşallah en güzeli olur sizler için.

Saunglass ben yag enj yaptirdim. En son kontrole gittigimde dr cok kalici olmus dedi ortalama yuzde 30 luk bir erime var. Yaz geldi ilk defa etek elbise aldim cok guzel bir duygu. İkinci bi seans yaptirmasam olur ama yaptirsam daha da guzel olur:)) iyilesme surecine gelince, benim cok rahat gecti canim kisiye gore degisiyor. Ben ayni gun cok zorlanmadan yuruyebilmistim. Spor yaparsinda hafif bi kas agrin olurya oyle bi agri vardi sadece yag alinan yerlerimde elleyince aci oluyodu ellemezsen yok. Morlugum da az oldu 15 gunde tamamen gecti. İse 2 hafta sonra dondum ama ayakta calistigin bi isin yoksa o kadar bile fazla. 10 gun corap giydim yaz yaptirmak uygun degil o yuzden.

Buarada ben gizli ameliyat oldum kimse bilmiyor. Silikon olmak istedim ama cesaret edemedim saklayamam diye. Yag enj da cok sukur yuzumu guldurdu. İkinci seansida yaptirmayi dusunuyorum. O zaman tam istedigim gibi olacaklar. Benim yaglarim ilk iki ayda eriyen eridi sonra hic degisim olmadi. 3 bucuk ay sonunda hocaya gittim. Artik kalici bunlar dedi. En azindan yol katetmis olmak cok guzel.

Benzer sebeplerden silikon yaptiramadim ben de. Fakat iyileşme süreçlerini izledigimde çok buyukfark yokmuş gibi geldi. Yağ enj. ben 1 haftada işe dönebilir oldum. Daha uzun süre sıkıntı çeken de oldu, cok ağrı yaşayan da oldu.. Iş temposu da önemli. Masadaysan ayağını uzatma imkanın var mı? Sabahları çok gergin oluyor. Yürüdükce gün içinde açılıyor. Ama ara ara dinlendirmek gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…