Yalnız benim giydiğim bir çorabım yok belim ve bacaklarım mumya gibi sarılı 4 gün boyunca ayaklarımı yukarıda tutucakmışım mümkün olduğunca onun dışında ameliyat öncesi ne yiyip içilmeyecekse onlara devam edicem ve çarşamba günü bu sargılar çıkarılacak o zaman duruma göre çorap giyilip giyilmeyeceğine karar verilecek
Geçmiş olsun.Yağ yaptıranları haliyle çok merak ediyorum.çünkü birçoğumuza hemen silikon dendi .ameliyat öncesi resminiz var mı bakmam mümkün mü?izmirdeki doktorlarla görüştüm.İstanbula göre çok uygun yapıyorlar
geçmiş olsun senakan inşallah istediğin gib olmuştur bacakların ve bu sorunu geride bırakmışsındır. fotoğraflarını görebilir miyiz? çorap giymezsin umarım bu sıcakta tahammül edilmesi baya zor. ama kaltlanıcaksa mecburen giyilecek güzellik için.Yalnız benim giydiğim bir çorabım yok belim ve bacaklarım mumya gibi sarılı 4 gün boyunca ayaklarımı yukarıda tutucakmışım mümkün olduğunca onun dışında ameliyat öncesi ne yiyip içilmeyecekse onlara devam edicem ve çarşamba günü bu sargılar çıkarılacak o zaman duruma göre çorap giyilip giyilmeyeceğine karar verilecek
artu teşekkür ederim dr öncesinde çekti çizdikten sonrada çekti onları ondan alıcam inşallah benim diziçlerim bugün çok şişti ve mosmor acaba diğer arkadaşlarında böylemi oldu oysaki yağ konulan yerlerimde ve karın bel bölgemde pek şişlik ve ağrı yok ama diziçlerim beni endişelendiriyor.. oradan da yağ alındı ben biraz toparlanınca memleketime gidicem o zaman fotoda çektirebilirim ve yükleyebilirim sen izmirdemisin evet daha uygun ama 2 seans diye baştan söylüyorlar dönüp baktığımızda aynı hesaba geliyor
merhaba woo, çok önyargılı olmamak lazım aslında yüzyüze görüşmedikten sonra karar vermemelisin. bakarsın başkalarına itici gelen bir dr. sana iyi gelebilir. tersi de geçerli. çok iyi dr.ların iyi olmayan sonuçları çok bilinmeyenlerin de iyi sonuçları olabiliyor. Sen dr.larla tanış önce ne istediğini anlat onların da fikrini al derim. Silikonun erime derdi olmadığı için daha güzel sonuçları olabiliyor.ama burada takılacak silikonun boyutu da önemli. Ben ilk başlarda ne kadar ince oldu keşke daha kalın koydursaydım diye hayıflanırken şimdi hacmi arttıkça ürkmeye başladım. bu hacim almanın sonu nereye gider bilmiyorum:)Merhaba arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar sizinle iletişime geçmiş fikir almış kendime gaz vermiş doktor yolu tutacakken tatsız olaylar yaşadık. Bir yakınımın kaybı ile her şeyi bir kenara itmiştim. Şimdi yeniden canımı sıkan bacak mevzuusunu çöZümlemek hayalindeyim. Forumu takip ettim operasyon geçirenlere şifa benim gibi hala sıkıntılı olanlara bir an önce hayallerine kavuşmalarını diliyorum. Bilmiyorum belkide iyi oldu çünkü geçen yıl yağ dolgusunu düşünüyoken şimdi silikondan memnun kalan arkadaşlarımızı okudukça gözümü karartıp silikon yaptırmak istiyorum. Tabi doktor konusu fiyat hepsi birer muamma. Ama iki hafta sonra randevu alıp ak ve ek ile görüşmek istiyorum. Buda tamamen burda okuduğum yorumlarla ilgili. Hf ise biraz iletişim zorluğu olduğu izlenimi aldım ve geçen yılki yorumlardan çok iyi bir izlenim bırakmamıştı. Ya gerçekten keşke işte bu iyi olacak senin için diye görebilsek ona göre hareket etsek. Şimdilik bu kadar görüşmelere gidebilirsem tekrar yazacağım. Neden yazdım burdaki herkes tek tek çok değerli teşekkür etmek istedim bu forum olmasa karar aşamasına bile gelemezdim. İnşallah bu yıl sağlıklı bi şekilde bu problemden kurtuluruz
geçmiş olsun senakan inşallah istediğin gib olmuştur bacakların ve bu sorunu geride bırakmışsındır. fotoğraflarını görebilir miyiz? çorap giymezsin umarım bu sıcakta tahammül edilmesi baya zor. ama kaltlanıcaksa mecburen giyilecek güzellik için.
evet senakan benim de dizlerim hala şişler ve bazı yerlerde morluklar var. dokununca acıyor ve sızlıyorlar. endişelenme daha çok yeni hatta biraz daha şişebilir. para hesabına bakarsak rötüştan sadece hastane parası alanla ilk seansı uygun olan arasında fark yok. tek seansta çözüm olacaklar için iyi. sana 2.yi yaptırman lazım dedi yani dr.un.
morluklarım birkaçgün sonra oluşmaya başlamıştı ve 3 hafta oldu benim. hala kısmen morluk ve şişlik var. yağ konulana yerlerde var morluk onlara birşey süremiyorum. biraz daha şişebilir. yürümeye başlayınca da şişiyor. 2-3 haftaya şişler iner ama tam değil. buz iyi geliyor. ayağını yüksekte tutçkanat teşekkür ederim açıkçası dizlerimin o altındaki kısımda ben pek fark göremiyorum acaba bunda diz içlerimin şişkin durmasının etkisi varmı diye düşünüyorum. Diz içlerim korkunç görünüyor mosmor oysaki dün böyle değildi diğer yerleimde şişti ama diziçlerim çok canımı sıkıyor şu haliyle belki eğilip foto çekebilirim ama inan içimden gelmiyor inşallah bi kaç güne daha iyi olur o zaman çekerim hem biraz toparlayınca ailemin yanına gidicem evdekilerede çektirebilirim. Ben kendi çapımda oraya buz koydum bilmiyorum bile faydalımı olur zararlımı ama daha iyi hissettiriyor. Bu arada ben çorap giymiyorum sordum dr.a da oda şu an gerek görmedi
sen de benim gibi tezcanlı ve paniksin anlaşılan seni anlıyorum. merak etme geçerler. ben yağ alınan yerlere kırmızı kantaron yağı sürüyorum faydasını gördüm. geçmiş olsun tekrar. umarım çok kısa zamanda ayağa kalkar günlük yaşantına dönersin.Böyle söylemen içime su serpti inan normalde bacağım düzelmiş düzelmemiş artık ondan geçtimde şu morluk sıkıntı yapmaz inşallah diyorum belki yalnız yaşıyor olmamda beni bu kadar endişelendiriyor zamanın geçmesini bekliycem artık böyle bacaklar havada 4 gün .. evet ben drun daha önceki yaptığı operasyonların önce ve sonralarına baktım dr bey bana 2 seans şart dedi baştan bunu bilerek oldum operasyonla ilgili bir sıkıntımda olmadı inşallah bu diz içleri sıkıntı yaratmaz tek derdim o bacağı filan unuttum
sen de benim gibi tezcanlı ve paniksin anlaşılan seni anlıyorum. merak etme geçerler. ben yağ alınan yerlere kırmızı kantaron yağı sürüyorum faydasını gördüm. geçmiş olsun tekrar. umarım çok kısa zamanda ayağa kalkar günlük yaşantına dönersin.
demek elbise aldın kendine artık ne mutlu sana. daha karar vermen için süren var önünde angelin 2. için bu yazın tadını çıkar. ben daha alışveriş yapamadım hem morluklar yüzünden hem de cesaretim yok bacaklarımı etek, elbise giyecek kadar güzel bulmuyorum silikona rağmen. ben iflah olmayacağım sanırım.Saunglass ben yag enj yaptirdim. En son kontrole gittigimde dr cok kalici olmus dedi ortalama yuzde 30 luk bir erime var. Yaz geldi ilk defa etek elbise aldim cok guzel bir duygu. İkinci bi seans yaptirmasam olur ama yaptirsam daha da guzel olur:)) iyilesme surecine gelince, benim cok rahat gecti canim kisiye gore degisiyor. Ben ayni gun cok zorlanmadan yuruyebilmistim. Spor yaparsinda hafif bi kas agrin olurya oyle bi agri vardi sadece yag alinan yerlerimde elleyince aci oluyodu ellemezsen yok. Morlugum da az oldu 15 gunde tamamen gecti. İse 2 hafta sonra dondum ama ayakta calistigin bi isin yoksa o kadar bile fazla. 10 gun corap giydim yaz yaptirmak uygun degil o yuzden.
demek elbise aldın kendine artık ne mutlu sana. daha karar vermen için süren var önünde angelin 2. için bu yazın tadını çıkar. ben daha alışveriş yapamadım hem morluklar yüzünden hem de cesaretim yok bacaklarımı etek, elbise giyecek kadar güzel bulmuyorum silikona rağmen. ben iflah olmayacağım sanırım.
Böyle söylemen içime su serpti inan normalde bacağım düzelmiş düzelmemiş artık ondan geçtimde şu morluk sıkıntı yapmaz inşallah diyorum belki yalnız yaşıyor olmamda beni bu kadar endişelendiriyor zamanın geçmesini bekliycem artık böyle bacaklar havada 4 gün .. evet ben drun daha önceki yaptığı operasyonların önce ve sonralarına baktım dr bey bana 2 seans şart dedi baştan bunu bilerek oldum operasyonla ilgili bir sıkıntımda olmadı inşallah bu diz içleri sıkıntı yaratmaz tek derdim o bacağı filan unuttum
Cok geçmiş olsun umarım cok mutlu olursun birde kime ameliyat oldunBende dün ameliyat oldum izmirde öncesinde sağolsun samimi ve elcerle yazışmıştım onlarda izmirde olduğu için ve yenide de bana ne sorsam cvp yazmıştı ki eminim bunu buradaki tüm arkadaşlar aynı içtenlikle yapardı. Bi delilik edip cesaretle 10 gün önce muayenesine gittim dr. Un aslında ben anesteziden korktuğum için dolgu maddesi için görüşmeye gittim ama dr beni yağ enjeksiyonuna ikna etti tabi çaba sarfetmedi o öyle sıcak bakmayınca baktımki gün almışım ve çıkmışım dünde oldum ve bugün evdeyim
geçmiş olsun senakan inşallah istediğin gib olmuştur bacakların ve bu sorunu geride bırakmışsındır. fotoğraflarını görebilir miyiz? çorap giymezsin umarım bu sıcakta tahammül edilmesi baya zor. ama kaltlanıcaksa mecburen giyilecek güzellik için.
Cok geçmiş olsun umarım cok mutlu olursun birde kime ameliyat oldun
Samimi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben u.b. ye oldum doktorun ilgisinden niyetinden şüphem yokta diz içlerim fena görünüyor inşallah o geçsin bacakta gözüm yok durumundayım
arkadaşlarım özellikle bacakları ayrık olan arkadaşlar. Ben birşey farkettim. dizler alınınca bacaklar daha da ayrılıyormuş. benim öyle oldu sanırım şuan . eski pantolonumu giydim dizlerim tutuyormuş onları şimdi onlar yok ve daha ayrıklardüz inse de ayrık işte bence benim gibi ayrık bacaklara çare yok. ayrığa ne yapılabilir ki kemik kırmadan başka? hadi altlar silikon düzeldi diyelim üst ayrık olunca bir bütün halinde güzel olmuyor.
Arkadaşım öyle deme o kadar olsun ben ortası birleşmiyor diye düşünmem hiç görsem düz olmuş işte şükür inan canını sıkmana değmez
böyle söylemen içime su serpti inan normalde bacağım düzelmiş düzelmemiş artık ondan geçtimde şu morluk sıkıntı yapmaz inşallah diyorum belki yalnız yaşıyor olmamda beni bu kadar endişelendiriyor zamanın geçmesini bekliycem artık böyle bacaklar havada 4 gün .. Evet ben drun daha önceki yaptığı operasyonların önce ve sonralarına baktım dr bey bana 2 seans şart dedi baştan bunu bilerek oldum operasyonla ilgili bir sıkıntımda olmadı inşallah bu diz içleri sıkıntı yaratmaz tek derdim o bacağı filan unuttum
merhaba woo, çok önyargılı olmamak lazım aslında yüzyüze görüşmedikten sonra karar vermemelisin. bakarsın başkalarına itici gelen bir dr. sana iyi gelebilir. tersi de geçerli. çok iyi dr.ların iyi olmayan sonuçları çok bilinmeyenlerin de iyi sonuçları olabiliyor. Sen dr.larla tanış önce ne istediğini anlat onların da fikrini al derim. Silikonun erime derdi olmadığı için daha güzel sonuçları olabiliyor.ama burada takılacak silikonun boyutu da önemli. Ben ilk başlarda ne kadar ince oldu keşke daha kalın koydursaydım diye hayıflanırken şimdi hacmi arttıkça ürkmeye başladım. bu hacim almanın sonu nereye gider bilmiyorum:)
silikon taktıracaksan çok bizim sonuçlarımıza bak elimizde fazla veri yok bu konuda silikon taktıran çok fazla değil maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?