Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tabi ya koyucam ama azıcık daha normalleşsin
memkocum ben şuana kadar sedece mecbur olduğum şeyleri aldım inan. ne oluyorsa. seçme şansım olamadı fazla. sırf oluyor diye mecbur olduğum pant.a 3-4 pant. parası ödedim. sen de öylesindir. kabinde ağlamıştım enson ameliyat kararı aldım ondan sonra ve hiç alışverişe çıkmadım.
benim istemedipim bacak şekli şu tokmak gibi duran silikonlar vardıya onlardı. şiş gibi duran bir sürü var o fotolardan. çok kalın sevmiyorum zarif olsun .
öpüyorum canım seni. bak söz sen olana kadar burdayım yanlız kalmıcaksın.

1,5 ay oldu sanırım, kalan1,5 ay ı da hep beraber sayarak bitiricez.İnşallah hayal ettiğinin de ötesinde güzel olucak,slikonlar tam yerini bulunca.zaten drların çoğu burayı biliyor sanırım.o kısmı iyi mi değilmi konusunda tam emin değilim ama:44:neyseee.

<br>
<br><br>Ahh ahh &nbsp;beni bana anlattın.hatta birçoğumuza.geniş paça pantolonlar bile çözüm olmuyor,onlar bile () böyle duruyor.o kabinlerin dili olsa da anlatsa.Tokmak gibi dedğin slikon bacağın tam orta kısmında iri bir kas görüntüsü verenmi luyor?inşallah arkadaşım benim ve vanillaskyın mürüvetini görüceksiniz.

Evet memko. Hepimiz sizlerin ameliyatini gormeyi istiyoruz ins en kisa zamanda olup mutlular kervanina katilin:))

ne güzel kanatcım.çok mutlu oldum okuduklarıma.inşallah bizede nasip eder dediğin gibi.hayırlısı ile bakalım. senin adına çoooooook sevindim.gerçekten yazdıklarını okuyunca yüzümde bi mutluluk oldu arkadaşım.güle güle kullan bacaklarını.herşey gönlünce olsun..

Anladim canim tsk ederim, 5 dk'da olsa ayni sehirdekileri önemseyip ilgilenmeleri gzl birsey tabikide, uzak olanlar da Allaha emanet artik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben sadece bir defa gittim canım ameliyattan 3 ay sonra.onda da sadece fotograf cekti, cok güzel olmuş dedi gönderdi :) bir defa daha gel falan dememişti :/

Tsk ederim Nasiasscim, Dr'dan dr'a degisiyor demekki, yada sehir disi olunca zorlugunuda dusunerek mecbur birakmiyorlar sanirim kimseyi
Ameliyat sonrasi herkes kendinin dr'u olacak baska caremizde yok zaten :)

Sor tabikide canım, sizler dr'lara sordukca sizlerle birlikte bizler de bilgileniyoruz süper oluyor :) kanatcim cvplar seni tatmin etmiş gibi, seni mutlu görmek cok gzl hep boyle görelim ins, bacaklarının hali simdi de gzl ama ins 3 ay sonrası senide tatmin eder

Pfffff dua edin benimkinide görelim kizlar :)
Evt memkocum kesinlikle bircogumuzaaaa...Burda uye olan herkesin bitmeyen kabin anilari mutlaka vardir, bende cok sulu gözum bu konuda, tabiki kabinle aramizda :)

evet memkocum o görüntü ama çok şişkin duranlar varya sıkı ve şiş duranlar yoksa kıvrım tabikide olmalı. ama çok şişkin olursa çok çok kaslı duruyor. spor yapanlarda sorun olmayabilir benim gibi ince kemikli birinde sırıtır o kas. mürüvetinizi görmeden gitmek yok söz:)

Evet memko. Hepimiz sizlerin ameliyatini gormeyi istiyoruz ins en kisa zamanda olup mutlular kervanina katilin:))

elit elit inşallah sizin de olur çok yakında istediğiniz gibi. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. daha güzelleri senin olsun inşallah. bu arada birşeyi belirtmek istiyorum benim için bacak konusu kapanmadı şeklini hala beğenmiyorum. şimdi diyeceksiniz ki eskisinden güzel. evet kesinlikle eskisinden çok güzel. fakat onca sıkıntıya göre benim istediğim bacak şekli yapılmış değil. silikonu hala büyük buluyorum. daha doğrusu kalınlığı değil uzunluğu hoşuma gitmiyor. bacaklarımı ölçtüm en kalın yeri 34 cm. bilekler 21,5 . şöyle diyeyim 2.3 cm kalınlığı var silikonun ama en üstte olduğu için bu kalınlık bacağın girinti olan yerinde kayboldu. bu nedenle bacağımın baldır kısmında arzu ettiğim kalınlık yok. sonuç 34. ama alt taraflarda nerdeyse aynı kalınlıkta. anlatabildim değil mi?
şimdilik böyle çünkü beklemekten başka çarem yok.

Merhaba arkadaşlar ben de yıllarca bacaklarımdan nefret ederek yaşadım yıllarca istediğim gibi giyinemedim burayı sürekli takip ediyorum birkaç ay önce diz içlerime lipoliz yaptırdım fakat kesinlikle hiç bir incelme olmadı boşu boşuna para ödedim ve aqualift dolgu yaptırdım fakat o da bir ayda eridi gitti kimseye tavsiye etmiyorum burada elcer diye bir arkadaş vardı o aquafilling yaptırmıştı ve memnundu acaba hala öyle mi keşke okuyup bilgi verse çünkü aquafillingi denemek istiyorum vücudumda yeterli yağ yok zayıfım

Aslında bacaklarım oldukça uzun ve pürüzsüz fakat diz içlerim dolu ve bacaklarım özellikle alt kısımları ince diz içlerine liponun gereksiz olduğunu söyledi gittiğim doktor lipoliz yapalım dedi onca iğneyi boşu boşuna yedim ve tabi parayı da boşu boşuna ödedim aqualift de ilk iki hafta güzel görünüyordu sonra eridi gitti neresi iki yıl kalıcı anlamadım hatta abartıp beş yıl diyorlar pes diyorum

Canım arkadaşım, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Canım benim, telde konuştuk ama burdan da yazıyım istedim 23 temmuza gün aldık Fb bütün sorularımızı dinledi cevapladı sağolsun, daha bikaç soruyuda unuttuk bir dahaki gidişimizde artık :)) Tele eklediğim fotoları gösterdim çok güldü :)) bilekten başlayıp diz altına kadar dolduruyorum dedi benim istediğim gibi bu arada fiyat konusunda hiç indirim yaptıramadık ona çok üzüldüm

Diz içlerine neden lipo gereksizmiş acaba sordunmu canım burda çoğu arkadaş lipo yöntemiyle aldırdı diz içlerini bende öyle
En güzeli kendi yağınla dolgu olması oda eriyor ama kalan sağlar bizimdir sonuçta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…