tabi ya koyucam ama azıcık daha normalleşsinOhhhh bbeee içim açıldı yazdıklarını okuyunca.Ben bile şekillendiriciyle o rahatlığa erdiysem seni düşünemiyorum bile.pantplon seçerken bacağa göre değilde zevkine göre seçebilmek büyük mutluluk hele birde buna etek ,elbise eklenirse offfffffffffffffffffff değmeyin keyfime durumu:)))kanat sen biraz kalın istiyordun ya zaten,daha kalınlaşmıyıcaksa tam senin istediğin gibi olucak demekki.tabi bizi fotosuz bırakmak yok.
sormaz olurmuyum canım sordum tabi neler neler sordum:)) zaten benimki sormaktan çok hesap sormak gibi oldu ya:))
iki bacak hiçbir zaman aynı olmazmış.
fakat benimki ödemliymiş. silikon kendine yer bulunca fark enaza inecekmiş öyle diyor. silikon yer değiştiriyormuş işte 3. ayın sonunda en rahat ettiği yere yerleşecekler:))
bacaklarımın üstüne oturamıyorum mesela onun için baya daha esnemesi lazım. esnemesi demek şekil almak yerleşmek demek. (miş)
çok teşekkür ederim canım benim kendimi asla yanlız hissetmiyorum. çok teşekkür ederiz sizlere.
dr. a diyorum böyle böyle oluyormuş diye nerden biliyorsun dedi. ben de elimizde ciddi bir veri havuzu var kolay değil dedim:))yani bizimle uğraşması kolay değil bunu bilsinler.
ben de seve seve arkadaşlarıma destek olmaya hazırım canım. o nedenle çok detaylı yazma gereği hissediyorum fikir olsun yol göstersin diye.
<br>tabi ya koyucam ama azıcık daha normalleşsin<br>
memkocum ben şuana kadar sedece mecbur olduğum şeyleri aldım inan. ne oluyorsa. seçme şansım olamadı fazla. sırf oluyor diye mecbur olduğum pant.a 3-4 pant. parası ödedim. sen de öylesindir. kabinde ağlamıştım enson ameliyat kararı aldım ondan sonra ve hiç alışverişe çıkmadım. <br>
benim istemedipim bacak şekli şu tokmak gibi duran silikonlar vardıya onlardı. şiş gibi duran bir sürü var o fotolardan. çok kalın sevmiyorum zarif olsun . <br>
öpüyorum canım seni. bak söz sen olana kadar burdayım yanlız kalmıcaksın.
<br>
<br><br>Ahh ahh .beni bana anlattın.hatta birçoğumuza.geniş paça pantolonlar bile çözüm olmuyor,onlar bile () böyle duruyor.o kabinlerin dili olsa da anlatsa.Tokmak gibi dedğin slikon bacağın tam orta kısmında iri bir kas görüntüsü verenmi luyor?inşallah arkadaşım benim ve vanillaskyın mürüvetini görüceksiniz.
ben eski üyelerdenim, arkadaşlık isteği gönderdim fotolarınızı çok merak ediyorum, kabul ederseniz çok sevinirim :)
ağzımdan almışsın memkocum benim bacaklarım bu şekilde:) belki biraz daha kaslı duruyor olabilir. ya bu kadında ne güzel durmuş ben bugün inceledim bu kadının bacaklarını bileklerinden itibaren dolu dolu. bacak bacak:)ilginç bir şekilde bacaklarımı yanyana getirip sıkıştırırsam haficene hiç boşluk kalmıyor. heryerim bacak oldu:) dr. kalınlaşmayacak şekil alacak diyor o zaman daha iyi olacak sanırım.
yahu bu mağazaya girip seçme özgürlüğünün olması ne güzelmiş yahu:) istediğim pantolonu elbiseyi alma özgürlüğü müthiş birşeymiş:) beğenmezsen almıyorsun. bu alışveriş ne kadar büyük bir yükmüş omuzlarımızda. rahatlamaktan çok rahatsızlık mutsuzluk vericiydi.
şimdilik dar paça, kapri vs. giyebiliyorum. elbiseye cesaretim yok henüz izlerden dolayı ama alıcam.
alışmaya çalışıyorum yeni bacaklarıma.
Yüce rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallah.
Selam canım
En son cmt gittim kontrole
Bir dahaki Ağustos olacak dedi
Ağustos içinde uygun bi zmn arayıp randevu alıcıma bu sekilde devam edecek
Önce her haftaydı
Sonra ay , 2 ay,3 ay gibi sanırım
Sehir dışında olanı bence 1 hafta sonra görmek ister
Sonra danirse daha istanbula geldıgınde
Kişiye bırakır
Çünkü sadece 5 dk bakıo o kadar
ben sadece bir defa gittim canım ameliyattan 3 ay sonra.onda da sadece fotograf cekti, cok güzel olmuş dedi gönderdi :) bir defa daha gel falan dememişti :/
sormaz olurmuyum canım sordum tabi neler neler sordum:)) zaten benimki sormaktan çok hesap sormak gibi oldu ya:))
iki bacak hiçbir zaman aynı olmazmış.
fakat benimki ödemliymiş. silikon kendine yer bulunca fark enaza inecekmiş öyle diyor. silikon yer değiştiriyormuş işte 3. ayın sonunda en rahat ettiği yere yerleşecekler:))
bacaklarımın üstüne oturamıyorum mesela onun için baya daha esnemesi lazım. esnemesi demek şekil almak yerleşmek demek. (miş)
çok teşekkür ederim canım benim kendimi asla yanlız hissetmiyorum. çok teşekkür ederiz sizlere.
dr. a diyorum böyle böyle oluyormuş diye nerden biliyorsun dedi. ben de elimizde ciddi bir veri havuzu var kolay değil dedim:))yani bizimle uğraşması kolay değil bunu bilsinler.
ben de seve seve arkadaşlarıma destek olmaya hazırım canım. o nedenle çok detaylı yazma gereği hissediyorum fikir olsun yol göstersin diye.
<br>
<br><br>Ahh ahh .beni bana anlattın.hatta birçoğumuza.geniş paça pantolonlar bile çözüm olmuyor,onlar bile () böyle duruyor.o kabinlerin dili olsa da anlatsa.Tokmak gibi dedğin slikon bacağın tam orta kısmında iri bir kas görüntüsü verenmi luyor?inşallah arkadaşım benim ve vanillaskyın mürüvetini görüceksiniz.
evet memkocum o görüntü ama çok şişkin duranlar varya sıkı ve şiş duranlar yoksa kıvrım tabikide olmalı. ama çok şişkin olursa çok çok kaslı duruyor. spor yapanlarda sorun olmayabilir benim gibi ince kemikli birinde sırıtır o kas. mürüvetinizi görmeden gitmek yok söz:)<br>
<br><br>Ahh ahh beni bana anlattın.hatta birçoğumuza.geniş paça pantolonlar bile çözüm olmuyor,onlar bile () böyle duruyor.o kabinlerin dili olsa da anlatsa.Tokmak gibi dedğin slikon bacağın tam orta kısmında iri bir kas görüntüsü verenmi luyor?inşallah arkadaşım benim ve vanillaskyın mürüvetini görüceksiniz.
Evet memko. Hepimiz sizlerin ameliyatini gormeyi istiyoruzins en kisa zamanda olup mutlular kervanina katilin:))
ne güzel kanatcım.çok mutlu oldum okuduklarıma.inşallah bizede nasip eder dediğin gibi.hayırlısı ile bakalım. senin adına çoooooook sevindim.gerçekten yazdıklarını okuyunca yüzümde bi mutluluk oldu arkadaşım.güle güle kullan bacaklarını.herşey gönlünce olsun..
Sor tabikide canım, sizler dr'lara sordukca sizlerle birlikte bizler de bilgileniyoruz süper oluyor :) kanatcim cvplar seni tatmin etmiş gibi, seni mutlu görmek cok gzl hep boyle görelim ins, bacaklarının hali simdi de gzl ama ins 3 ay sonrası senide tatmin eder
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
3 ay sonrası ne olacak bilmiyorum elsacım. ağustos sonu gideceğim fazla birşey kalmadı. bekliyorum. cevaplara inanmak durumundayım ama dediğim zarif bacaklar olmazsa bozuruz dr.la. :)) öyle olcak diyor ama gidişat öyle demiyor:) sen ne durumdasın canım nasıl gidiyor görüşmeler? bence acele etme canım. benim , krenanın sonuçlarımız bir otursun. ona göre hangisi beğenirsen içine sinerse yaptırırsın. artu da olur herhalde. çeşit çeşit dr. ve bacak olacak. seçeneğin var yani.
Loli ile bulustuk suan otobusteyiz bindik bi alamate gidiyoruz doktora kizlar:))
Canım arkadaşım, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Aslında bacaklarım oldukça uzun ve pürüzsüz fakat diz içlerim dolu ve bacaklarım özellikle alt kısımları ince diz içlerine liponun gereksiz olduğunu söyledi gittiğim doktor lipoliz yapalım dedi onca iğneyi boşu boşuna yedim ve tabi parayı da boşu boşuna ödedim aqualift de ilk iki hafta güzel görünüyordu sonra eridi gitti neresi iki yıl kalıcı anlamadım hatta abartıp beş yıl diyorlar pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?