Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Istanbulda veya Ankara'da diz bölgesine uygun fiyat veren Dr var mı bildiğiniz arkadaşlar çünkü benim görüştüklerim 4000 falan diyor bu da o kadar küçük bölge ve basit bir işlem için çok geliyor açıkçası

Sadece diz içi yağ için 4000 mi insanlık ölmüş bitmiş yerlerde yuh ya sakın o fiyata yaptırıyım deme araştıralım ankarada ne kadarmış acele etme

Slm Kizlar, AK Avrupa yakasi'ndami Anadolu yakasi'ndami bilen varmı acaba ????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iki yakada da yeri var diye biliyorum. Sekreteri ne tarafa yakınsınız diye soruyor

İki yerdede varmi onu bilmiyorum canim, ama yerimiz Fulya'da denilmiş, ama Fulya hangi yakada onu yine bilmiyorum, cahillik başa bela :)🙈

Herkese merhaba .Ben bacak silikonu taktırdım.Bugün 9. Günüm.Süreçle ilgili Sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.

Herkese merhaba .Ben bacak silikonu taktırdım.Bugün 9. Günüm.Süreçle ilgili Sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.

Gecmis olsun Beryaman, ins memnun kalmissindir sonuçtan, ameliyat sonrası hersey yolundadir umarım
Dr'un kim kime ameliyat oldun canım, benim icin en önemli kısmı burası :) :)
Birde tam olarak kac gun sonra yürüyor ameliyat olanlar hep merak etmisimdir, :)

Artu.... Dün ameliyat günün vardı, nasılsın nasıl gecti merak ettim görürsen yaz lütfen...

Teşekkür ederim.Bugun 10.gun etek ve babet giydim.Ben ist.yaptırdım.perşembe yaptirdim.ayni gun yurudum.4.gun ise gittim.Topuklu ile cok rahat yuruyebildim.10 . Gun babet giyebildim.Durumdan memnunum.doktorum 1.haftasonu bantlaricikartti.Agri kesici cok az kullandim.1 kutu antibiyotik kullandim.Enfeksiyon kapmamasi icin.Doktor adi verilebiliyor mu? Sormussun ancak yasak sanki.Kopya vereyim:Ali M.

4 gün mü ? Ben de silikon taktırdım 4. Gün birisi kolumdan tutmadan ayağa kalkamıyordum. Maşallah siz cabuk ayaklanmışsınız.etek de giymişsiniz morarma iz de mi olmadı?

Arkadaslar Merhaba
Tam 1 ay oldu
Ben de resim ekledim
Resim eklerken 3. Gün koyduğum resmi gördüm ; arada fark var.
Silikon kendini su anda belli ediyor
Diz içlerimde de az da olsa erime var
Umarım daha fazla olmaz
Çünkü düz inmesi hoşuma gidiyor
Bütün morluklarım geçit sayılır
Tamamen normal bir sekilde yuruyebiliyorum su anda
Tek korkum aslında diz kapağının altında erime olmasi o un dışında bu halinden memnunum
Sorularınız varsa yanıtlayabiirim
Sevgiler...

Evet morarma oldu.Amaçok ufak bacak arkasinda.Bir yere carpmisim gibi.Cabuk yuruyenlerdenim.Herkesin bu kadarcabuk yuruyemedigini de duymustum.Hep topuklu giydim evde dahil.Kime taktirdiniz silikonu? Istediginiz gibi oldu mu? Ben memnunum.Eski ile farki resinden gorunce cok sasirdim.Bende kemikteyamukluk da vardi.

aqualift ile aquafilling aynı şey diye hatırlıyorum. evet elcer yaptırdı ve uzun bir zaman sonra foruma geldiğinde hala memnun olduğunu yazmıştı. sende hemen erimesi garip. bir ay çok az bir süre. hadi 5 6 ayda erise neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…