Istanbulda veya Ankara'da diz bölgesine uygun fiyat veren Dr var mı bildiğiniz arkadaşlar çünkü benim görüştüklerim 4000 falan diyor bu da o kadar küçük bölge ve basit bir işlem için çok geliyor açıkçası
Sadece diz içi yağ için 4000 miinsanlık ölmüş bitmiş yerlerde yuh ya sakın o fiyata yaptırıyım deme araştıralım ankarada ne kadarmış acele etme
Aynen katılıyorum Leydi , ama Ankara'da sorduğum bütün doktorlar hemen hemen bu fiyatı verdi
Slm Kizlar, AK Avrupa yakasi'ndami Anadolu yakasi'ndami bilen varmı acaba ????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm Kizlar, AK Avrupa yakasi'ndami Anadolu yakasi'ndami bilen varmı acaba ????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iki yakada da yeri var diye biliyorum. Sekreteri ne tarafa yakınsınız diye soruyor
Herkese merhaba .Ben bacak silikonu taktırdım.Bugün 9. Günüm.Süreçle ilgili Sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.
İzmir demişim pardon istanbulda doktor, seciltekinsecil mail attım kendisine bakalım o ne dicek fiyat olarak
Teşekkür ederim.Bugun 10.gun etek ve babet giydim.Ben ist.yaptırdım.perşembe yaptirdim.ayni gun yurudum.4.gun ise gittim.Topuklu ile cok rahat yuruyebildim.10 . Gun babet giyebildim.Durumdan memnunum.doktorum 1.haftasonu bantlaricikartti.Agri kesici cok az kullandim.1 kutu antibiyotik kullandim.Enfeksiyon kapmamasi icin.Doktor adi verilebiliyor mu? Sormussun ancak yasak sanki.Kopya vereyim:Ali M.
Merhaba arkadaşlar ben de yıllarca bacaklarımdan nefret ederek yaşadım yıllarca istediğim gibi giyinemedim burayı sürekli takip ediyorum birkaç ay önce diz içlerime lipoliz yaptırdım fakat kesinlikle hiç bir incelme olmadı boşu boşuna para ödedim ve aqualift dolgu yaptırdım fakat o da bir ayda eridi gitti kimseye tavsiye etmiyorum burada elcer diye bir arkadaş vardı o aquafilling yaptırmıştı ve memnundu acaba hala öyle mi keşke okuyup bilgi verse çünkü aquafillingi denemek istiyorum vücudumda yeterli yağ yok zayıfım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?