aqualift ile aquafilling aynı şey diye hatırlıyorum. evet elcer yaptırdı ve uzun bir zaman sonra foruma geldiğinde hala memnun olduğunu yazmıştı. sende hemen erimesi garip. bir ay çok az bir süre. hadi 5 6 ayda erise neyse.
Merakla bekliyorum leydi
Canım henüz cevap gelmedi bende faceden buldum doktoru ordan da msj attım yine ankarada bir doktor daha buldum onada yazdım inşallah işine yarar bir cevap gelir :))
Ben silikondan önce dolguyu da araştırdım.Bir doktorla görüşmüştüm.Bana 5 ile 8 yıl arası kalıcılığı var demişti.Ancak kendisini hiç sevmedim.Karşıdan bakıp, bacak da eğri sana olmaz dedi.Silikonolur o da çok ağrılı olur diyerek yolladı.Sonra Ali beyi buldum.Iyiki vazgeçmemişim.Sen de istersen dolgu için birkaç farklı doktorla konuş.Anladığım kadarı ile de eğrilik olmaması gerekiyor dolgu için.
İnşallah canım, peki diz içi lipo yaptırırsam iyileşme süresi ne kadar olur umarım bir ayı bulmaz seninki ne kadar sürmüştü teşekkür ederim şimdiden
Kızlar Fuziform simetrik silikon oluyor bayanlar için İdeal asimetrik erkeklere takılan silikon ancak zayıf bacaklı bayanlarda asimetrik konuluyor mesela nasiasın bacakları zayıf değildi bileklerine normaldi o yüzden simetrik yani Fuziform şekilli koymuş benimkini tam tersi o yüzden asimetrik birde geçmişte taktırıp çokarttıranlar hep 140 CC idi yani asimetrik kalın ve kısa tabi oda güzel olmamış memnun kalmamışlar bilekler dahada ince kalmış silikon çarpık bacağa takılınca güzel duruyor ama düzgün çöp bacaklarda daha zor sonuç alınıyor
İyileşme süren normal bacak enjeksiyonuna göre daha kolay olur canım sadece diz içinden aldıracagın için çok kolay atlatırsın diye düşünüyorum ama tabi sonucta amelıyat bu iyisi kötüsü olmaz lakin sadece diz içi için lokal anesteziyle bile yaptırabilirsin.
Sana bahsettiğim istanbuldaki o.i. mailime cevap vermiş baya açıklayıcı bir msj olmuş.3 soru sordum kendisine yağ enjeksiyonu diz içi alınması ve diz üzerindeki yağların alımı
yağ enjeksiyonu yerine silikon önermiş
diz içi yag alımına 1000 tl yazmış bence kesinlikle görüşmelisin bu doktorla en azından bir diz içi yag alımına 4000 diyecek kadar gaddarlaşmamış oldugunun göstergesi
son sorumu es geçmiş sanırım neyse :)) ama çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir mail atmış yinede sağolsun. Umarım işine yarar canım...Görüşürsen benide bilgilendir olurmu... Bu arada foton varsa bi görmek isterdim en azından arkadaşlarda fikir vermiş olurdu ne yaptıracagına saglıklı karar verebilmen adına...
Herkese merhaba .Ben bacak silikonu taktırdım.Bugün 9. Günüm.Süreçle ilgili Sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.
Arkadaslar Merhaba
Tam 1 ay oldu
Ben de resim ekledim
Resim eklerken 3. Gün koyduğum resmi gördüm ; arada fark var.
Silikon kendini su anda belli ediyor
Diz içlerimde de az da olsa erime var
Umarım daha fazla olmaz
Çünkü düz inmesi hoşuma gidiyor
Bütün morluklarım geçit sayılır
Tamamen normal bir sekilde yuruyebiliyorum su anda
Tek korkum aslında diz kapağının altında erime olmasi o un dışında bu halinden memnunum
Sorularınız varsa yanıtlayabiirim
Sevgiler...
Rica ederim canim hep aklimdaydi burada paylaşmak ama iyi bi sonuç almadan paylasmayim diyordum sonucu görünce inşallah hepinize faydali olsun diye paylastim
Rapısa mrb arkadasım ben ilizarovu hiç bilmiyorum karıstırmıssın
İyileşme süren normal bacak enjeksiyonuna göre daha kolay olur canım sadece diz içinden aldıracagın için çok kolay atlatırsın diye düşünüyorum ama tabi sonucta amelıyat bu iyisi kötüsü olmaz lakin sadece diz içi için lokal anesteziyle bile yaptırabilirsin.
Sana bahsettiğim istanbuldaki o.i. mailime cevap vermiş baya açıklayıcı bir msj olmuş.3 soru sordum kendisine yağ enjeksiyonu diz içi alınması ve diz üzerindeki yağların alımı
diz içi yag alımına 1000 tl yazmış bence kesinlikle görüşmelisin bu doktorla en azından bir diz içi yag alımına 4000 diyecek kadar gaddarlaşmamış oldugunun göstergesi
son sorumu es geçmiş sanırım neyse :)) ama çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir mail atmış yinede sağolsun. Umarım işine yarar canım...Görüşürsen benide bilgilendir olurmu... Bu arada foton varsa bi görmek isterdim en azından arkadaşlarda fikir vermiş olurdu ne yaptıracagına saglıklı karar verebilmen adına...
Selam.Silikonlar için 7.500 TL ödedim.Foto koymadım.Kontrolde eski resimlerimi de alacağım.4.gün işe gidebildim.Senin de söylediğin gibi iyiki dolgu yaptırmamışım.Dün ilk defa etek giydim arkadaşlar.Farklı bir his.Ayrıca etek giyenlere artık daha çok dikkat ediyorum.Eskiden herkesin bacağı güzel gelirdi.Şimdi çoğunluğun da sütungibi olmadığını farkediyorum.Çarpık bacak sendromu tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?