Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet beş altı ay bile gitmedi iki yıl diyorlar bir ayda gitti bana bir tüp yapılmıştı

Ben silikondan önce dolguyu da araştırdım.Bir doktorla görüşmüştüm.Bana 5 ile 8 yıl arası kalıcılığı var demişti.Ancak kendisini hiç sevmedim.Karşıdan bakıp, bacak da eğri sana olmaz dedi.Silikonolur o da çok ağrılı olur diyerek yolladı.Sonra Ali beyi buldum.Iyiki vazgeçmemişim.Sen de istersen dolgu için birkaç farklı doktorla konuş.Anladığım kadarı ile de eğrilik olmaması gerekiyor dolgu için.

Canım henüz cevap gelmedi bende faceden buldum doktoru ordan da msj attım yine ankarada bir doktor daha buldum onada yazdım inşallah işine yarar bir cevap gelir :))

İnşallah canım, peki diz içi lipo yaptırırsam iyileşme süresi ne kadar olur umarım bir ayı bulmaz seninki ne kadar sürmüştü teşekkür ederim şimdiden

Merhaba Beryaman hazır dolgular için beş sekiz yıl diyorlar ama kesinlikle o kadar değil iyi ki de yaptırmamışsın zaten istediğin gibi olması için tabi eğer bacağın çok inceye üç tüp falan gider bu da maliyeti artırıyor sen ne kadar ödedin silikon için bir de bu silikonların kalınlıkları uzunlukları değişiyor mu ayrıca ben fotolarını göremiyorum

Selam.Silikonlar için 7.500 TL ödedim.Foto koymadım.Kontrolde eski resimlerimi de alacağım.4.gün işe gidebildim.Senin de söylediğin gibi iyiki dolgu yaptırmamışım.Dün ilk defa etek giydim arkadaşlar.Farklı bir his.Ayrıca etek giyenlere artık daha çok dikkat ediyorum.Eskiden herkesin bacağı güzel gelirdi.Şimdi çoğunluğun da sütungibi olmadığını farkediyorum.Çarpık bacak sendromu tabi:))

İnşallah canım, peki diz içi lipo yaptırırsam iyileşme süresi ne kadar olur umarım bir ayı bulmaz seninki ne kadar sürmüştü teşekkür ederim şimdiden

İyileşme süren normal bacak enjeksiyonuna göre daha kolay olur canım sadece diz içinden aldıracagın için çok kolay atlatırsın diye düşünüyorum ama tabi sonucta amelıyat bu iyisi kötüsü olmaz lakin sadece diz içi için lokal anesteziyle bile yaptırabilirsin.
Sana bahsettiğim istanbuldaki o.i. mailime cevap vermiş baya açıklayıcı bir msj olmuş.3 soru sordum kendisine yağ enjeksiyonu diz içi alınması ve diz üzerindeki yağların alımı
yağ enjeksiyonu yerine silikon önermiş
diz içi yag alımına 1000 tl yazmış bence kesinlikle görüşmelisin bu doktorla en azından bir diz içi yag alımına 4000 diyecek kadar gaddarlaşmamış oldugunun göstergesi
son sorumu es geçmiş sanırım neyse :)) ama çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir mail atmış yinede sağolsun. Umarım işine yarar canım...Görüşürsen benide bilgilendir olurmu... Bu arada foton varsa bi görmek isterdim en azından arkadaşlarda fikir vermiş olurdu ne yaptıracagına saglıklı karar verebilmen adına...

selam canım senin bu konuşarda bilgili olduğunu okudum ameliyat olmuşsun geçmiş olsun.sana danışmak istediğim birkaç konu var.daha öncede ilizarovla ilgili bilgi vermiştin.ben geçen gün dr a gittim plak yerleştirme yada ilizarov un daha ileri derece hastalara uygulandığını söyledi eğer yürüyüşümde bir sorun yoksa ağrım sızım yoksa bu eziyete gerek gibi şeyler söyledi bende bu yüzden silikon yada yağ dolgusu düşünmeye başladım .ara ara konuyla ilgili foruma göz gezdiriyordum ama 5-6 aydır bakmıyorum.yeni gelişmeler varmı bilgim yok.merak ettiğim şeylerse benim bacaklarım ince alt bacağımda eğrilik var dizlerimin arası açık biraz.silikonda sert bir görüntü olduğunu okumuştum yağda ise tam tersi yağ dokusu olduğu için daha yumuşak bir doku oluyormuş.birde sen yeni ameliyat oldun sanırım çünkü izlerini geçirmek için fondoten sürmüşsün canım sen hangi yöntemle ameliyat oldun birde iz kalıcı mı. maliyeti ne kadar sigorta karşılıyor mu bana bilgi verirsen sevinirim

merhaba sen ameliyat oldun mu olduysan beni bilgilendirirmisin:26:

merhaba memnuyetle sorayım o zaman
benim bacaklarım ince yapılı ve alt kısmında eğrilik var dizimin hemen altında açıklık var biraz .benim için silikon uygun mu? fiyatları ne civarda sigortanın bir faydası olur mu? iyileşme süreci nasıl ? çalışıyorum kaç gün sonra işbaşı yapabilirim? şimdilik aklıma gelenler bunlar

Herkese merhaba .Ben bacak silikonu taktırdım.Bugün 9. Günüm.Süreçle ilgili Sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim.

merhaba fotoğraflarına nasıl bakabilirim profilinde göremedim de :26: bende düşünüyorum silikon ama merak ettiğim şeyler var. geçmiş olsun bu arada. ne kadar maliyeti oldu size ve iz kaldı mı morluklar dışında ameliyat dikiş izi ne kadar bir kesik oluyor birde silikonda erime olduğunu bilmiyordum şaşırdım :26:

semizotu canım videoyu yüklemişsin bende estetik düşünüyorum ama videoyu önce bi deniyim bakalım inşallah düzenli yapıp sonuç alırım bende sen kaç dakika yapıyordun canım ve hergün yaptın mı:26:

Rica ederim canim hep aklimdaydi burada paylaşmak ama iyi bi sonuç almadan paylasmayim diyordum sonucu görünce inşallah hepinize faydali olsun diye paylastim

Kanatcım bacaklarım ameliyattan bir ay sonra nasılsa hala aynı sadece bileklerdeki yag erıdı onuda tahmın edebiliyordum ılk ameliyattan .doktorlar bacakta cep acıyor internetten seyretmistim silikon bırkac milim saga sola yerlesebilir onunda cok belli olacagını zannetmiyorum ve silikon hacim kazanmaz sadece corabın baskısı kalktıgında kalınlasıyor gibi gelebilir aml oncesı bacagın 32 cm se simdi 34.2 olur baska kalınlasmaz

Rapisa birkaçgün sonra işe gidebilirmiyim demişsin.Ben perş. Oldum.Pazt.gittim.Kişiye ve doktora göre değişebilir.Benim doktorum silikon işini en çok yapanlardan bir tanesi.Ameliyat öncesi pzt. Ise gidebileceğimi tabi topuklu ile soylemisti.Zaten çok yogun calisiyorum.1 hafta buis icin izin alma luxum yok.Babam da doktor ve bu tarz estetik operasyonlara sicak bakiyor.Bugun 11.gun.Bacak bacak ustune atabiliyorum.Goruntu olarak eski ile dunyalar kadar fark var.Bir muddet sonra eski halini hatirlamayacagim galiba.Hatta mevcut durumunda kusur bile arayabilirim.

1000 lira mı inanamıyorum, emin misin sadece diz içi alınacak diz üstümde yağ yok lokal anestezi istiyorum doktorun adını bana özelden gönderebilir misin

Sana istediğin kadar foto gönderirim ama buraya koymak istemiyorum nasıl ulaşabilirim ki sana Ankara'da mısın bu arada doktorla görüştüğümde tabi ki bilgi veriririm canım ama hala 1000 dediğine inanamıyorum 4000leri duyduktan sonra:)

Fiyatı çok iyi ve normal peki silikonlar standart mı yoksa uzunlukları değişiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…