Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaslar 2 Temmuzda ameliyat oldum ve sizlerle paylasmak istedim.Bacagimin kalinligi iyiydi ama yamukluk vardi.Diz altim bostu ve beni cok rahatsiz ediyordu.Burdaki bir cok arkadas gibi bende etek giymiyordumGiyicegim gunu iple cekiyorum.Bugun altinci gunum.Karin ve bel bolgemden yag alindi ve bacaklarima kondu.150 cc her bacaga.Ilk 3-4 gun karnimda cok agri oldu ama normalmis.Simdi cok daha iyiyim.Dinleniyorum arada kalkip yuruyorum.Doktorum Medical Park Goztepe hastanesinde Ercan Cihandide.Abimin burun ameliyetinida o yapmisti.Suanki goruntu cok guzel insallah boyle kalir.Resim paylasmayi denicem daha yeniyim burda.Sevgiler...

Resim ekledim arkadaslar umarim gorebilirsiniz.

Eklentiler

• $fotoðraf 2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $fotoðraf 1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 77

Canım özelden yazıcam sana mail adresimide yazıyım ordan ulaşabilirsin :)) Evet ben ankaradayım, canım arkadaşıma mail atmışsınız size sormuş 1000 tl demişsiniz de mailinide gönderebilirim sana

Seciltekinsecil silikonların boyutlari standart olmuyor.Her bacaga gore degisiyor.Dr.olcumleri yapip boyuna ve kalinligina karar veriyor.Ben ne olur olmaz diye ayni gece hastanede kaldim.Bu ucretin icinde hastane masraflari, testler vb. De var.

Çok geçmiş olsun çok güzel görünüyorlar, iyileşince ayakta etekli de çekersin inşallah :)) Hiç erimemeleri dileğiyle

Canım özelden yazıcam sana mail adresimide yazıyım ordan ulaşabilirsin :)) Evet ben ankaradayım, canım arkadaşıma mail atmışsınız size sormuş 1000 tl demişsiniz de mailinide gönderebilirim sana

Canım sana mail attım ÖNEMLİ başlığıyla olana cevap verirsen sevinirim diğerini yanlışlıkla şirket mailinden atmışım :)

Merhaba
Benim ameliyatım silikon
Silikonda erime olmuyor tabii:)
Ama Silikonun bittiği yerlere az da olsa yağ koyuyor
Daha güzel görünmesi için
Erimek derken onu kastetmiş olabilirim
Benim doktorum zaten cok az ekledi
O yüzden erime olasılığı daha düşük
Morluklarım 1 ay sonra gecti
İzlerim diz kapağı arkasında
Sanırım bırkac aya görünmeyecek seklet gelir
Fiyat 4000 eur:)

bende bacaklarımın inceliginden ve çarpık gibi arada boşluk oluyo bundan şikateyçiyim hiç etek şort gibi şeyler giyemiyorum ben kilo alsamda bacaklarım kılo almıyo çok üzülüyorum bu duruma estetik silikon gibi bi ameliyat yaptırmak istiyorum bi doktora fatih f. mail yoluyla resimşeri gönderdim sordum ücreti 11.000 tl demiş. acaba siz nerde yaptırdıgınız ameliyatınız ücreti nedir memnunmusunuz ?

teşekkür ederim canım

Ben istanbulda Ali Mezdeği'ye yaptırdım.Bacak estetiğini en çok yapan doktorlardanmış.İnternette bacak silikonu ile ilgili videosunu dinlediğimde çok basit olduğundan bahsettiği için seçtim.Başka doktorlarla da görüştüm tabi.12.günümdeyim ve aklıma takılan her soruda arıyorum.1. hafta kontrole gittim.Bantlar çıktı.Ağustosta kontrol var tekrar.Ben de merak ediyorum, bu silikonları taktıran arkadaşlarda tam olarak ne zaman şekil alıyor bacaklar.Şuan begeniyorum.Karar vermem için erken mi?

Henuz cok yeni o yuzden birsey diyemiyecegim.Ama suan goruntu cok guzel.6 bin odedim.

Canim 6 bin odedim.Medical Park Goztepe.Ercan Cihandide.Bende kilo alsamda bacaklarim dolmuyordu.Bence cok yamuktu.Suan cok yeni bugun 6.gunum.Yaglar erimezse boyle kalirsa cok memnun olacagim.

Canim 6 bin odedim.Medical Park Goztepe.Ercan Cihandide.Bende kilo alsamda bacaklarim dolmuyordu.Bence cok yamuktu.Suan cok yeni bugun 6.gunum.Yaglar erimezse boyle kalirsa cok memnun olacagim.

çok geçmiş olsun cnm inşallah istediğiniz bacaklara sahip olursunuz. benimde çok ince silikon düşünüyorum çünkü yağlar eriyo falan diyolar öyle okudum
ama çok pahalı bunlar ya hasan f. diz içi liposcutıon yapılarak fazlalık alınacak protez konulacak demiş maliyeti çok uçukya sizin iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…