Merhaba arkadaslar 2 Temmuzda ameliyat oldum ve sizlerle paylasmak istedim.Bacagimin kalinligi iyiydi ama yamukluk vardi.Diz altim bostu ve beni cok rahatsiz ediyordu.Burdaki bir cok arkadas gibi bende etek giymiyordumGiyicegim gunu iple cekiyorum.Bugun altinci gunum.Karin ve bel bolgemden yag alindi ve bacaklarima kondu.150 cc her bacaga.Ilk 3-4 gun karnimda cok agri oldu ama normalmis.Simdi cok daha iyiyim.Dinleniyorum arada kalkip yuruyorum.Doktorum Medical Park Goztepe hastanesinde Ercan Cihandide.Abimin burun ameliyetinida o yapmisti.Suanki goruntu cok guzel insallah boyle kalir.Resim paylasmayi denicem daha yeniyim burda.Sevgiler...
Sana istediğin kadar foto gönderirim ama buraya koymak istemiyorum nasıl ulaşabilirim ki sana Ankara'da mısın bu arada doktorla görüştüğümde tabi ki bilgi veriririm canım ama hala 1000 dediğine inanamıyorum 4000leri duyduktan sonra:)
Merhaba arkadaslar 2 Temmuzda ameliyat oldum ve sizlerle paylasmak istedim.Bacagimin kalinligi iyiydi ama yamukluk vardi.Diz altim bostu ve beni cok rahatsiz ediyordu.Burdaki bir cok arkadas gibi bende etek giymiyordumGiyicegim gunu iple cekiyorum.Bugun altinci gunum.Karin ve bel bolgemden yag alindi ve bacaklarima kondu.150 cc her bacaga.Ilk 3-4 gun karnimda cok agri oldu ama normalmis.Simdi cok daha iyiyim.Dinleniyorum arada kalkip yuruyorum.Doktorum Medical Park Goztepe hastanesinde Ercan Cihandide.Abimin burun ameliyetinida o yapmisti.Suanki goruntu cok guzel insallah boyle kalir.Resim paylasmayi denicem daha yeniyim burda.Sevgiler...
Çok geçmiş olsun çok güzel görünüyorlar, iyileşince ayakta etekli de çekersin inşallah :)) Hiç erimemeleri dileğiyle
Seciltekinsecil silikonların boyutlari standart olmuyor.Her bacaga gore degisiyor.Dr.olcumleri yapip boyuna ve kalinligina karar veriyor.Ben ne olur olmaz diye ayni gece hastanede kaldim.Bu ucretin icinde hastane masraflari, testler vb. De var.
Canım özelden yazıcam sana mail adresimide yazıyım ordan ulaşabilirsin :)) Evet ben ankaradayım, canım arkadaşıma mail atmışsınız size sormuş 1000 tl demişsiniz de mailinide gönderebilirim sana
Resim ekledim arkadaslar umarim gorebilirsiniz.
Canım özelden yazıcam sana mail adresimide yazıyım ordan ulaşabilirsin :)) Evet ben ankaradayım, canım arkadaşıma mail atmışsınız size sormuş 1000 tl demişsiniz de mailinide gönderebilirim sana
merhaba fotoğraflarına nasıl bakabilirim profilinde göremedim de :26: bende düşünüyorum silikon ama merak ettiğim şeyler var. geçmiş olsun bu arada. ne kadar maliyeti oldu size ve iz kaldı mı morluklar dışında ameliyat dikiş izi ne kadar bir kesik oluyor birde silikonda erime olduğunu bilmiyordum şaşırdım :26:
Tesekkur ederim umarim boyle kalirlar.
Merhaba
Benim ameliyatım silikon
Silikonda erime olmuyor tabii:)
Ama Silikonun bittiği yerlere az da olsa yağ koyuyor
Daha güzel görünmesi için
Erimek derken onu kastetmiş olabilirim
Benim doktorum zaten cok az ekledi
O yüzden erime olasılığı daha düşük
Morluklarım 1 ay sonra gecti
İzlerim diz kapağı arkasında
Sanırım bırkac aya görünmeyecek seklet gelir
Fiyat 4000 eur:)
bende bacaklarımın inceliginden ve çarpık gibi arada boşluk oluyo bundan şikateyçiyim hiç etek şort gibi şeyler giyemiyorum ben kilo alsamda bacaklarım kılo almıyoçok üzülüyorum bu duruma estetik silikon gibi bi ameliyat yaptırmak istiyorum bi doktora fatih f. mail yoluyla resimşeri gönderdim sordum ücreti 11.000 tl demiş. acaba siz nerde yaptırdıgınız ameliyatınız ücreti nedir memnunmusunuz ?
bende bacaklarımın inceliginden ve çarpık gibi arada boşluk oluyo bundan şikateyçiyim hiç etek şort gibi şeyler giyemiyorum ben kilo alsamda bacaklarım kılo almıyoçok üzülüyorum bu duruma estetik silikon gibi bi ameliyat yaptırmak istiyorum bi doktora fatih f. mail yoluyla resimşeri gönderdim sordum ücreti 11.000 tl demiş. acaba siz nerde yaptırdıgınız ameliyatınız ücreti nedir memnunmusunuz ?
Canim 6 bin odedim.Medical Park Goztepe.Ercan Cihandide.Bende kilo alsamda bacaklarim dolmuyordu.Bence cok yamuktu.Suan cok yeni bugun 6.gunum.Yaglar erimezse boyle kalirsa cok memnun olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?