Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben silicona karsiyim o yuzden yag tercihinde bulundum.Doktorum zaten yuzde 35-40 ericegini soyledi.Kalan saglar benimdir.Umarim sende en yakin zamanda yaptirir ve mutlu olursun. Hasan f. Ben gitmistim.O da bana ayni fiyati vermisti.6 bin yani.Herkesin islemi bacak sekli farkli tabi.

çok geçmiş olsun sizede bende aynı dertten müzdaribim silikon düşünüyorum sizin gibi dr ali m. ye mail attım fiyat bilgi konusunda bakalım cvp gelecekmi çok istiyorum artık düzelsinler bunlar

inşallah bende yaptırırsam mutlu olurum hepimiz olalım ya ben kafaya taktım artık bu estetik mevzusunu herhangi birinden yaptırıcam

kızlar ben anca kendime geliyorum 5 temmuzda yağ enjeksiyonu oldum.çok zor toparlanıyorum.narkoz beni çok fazla etkiliyor.inanınki bacağa bakacak halim yoktu.ama yanlış anlaşılmasın doktorumdan çok memnun kaldım.sıkıntı bende.bünyem çok zayıf böyle işte.bdoktorum ameliyat esnasında karar vereceğim dedi yağ mı silikon mu.yağın yeterse sekinlikle yağ dedi.tabii bilmlyorum yettimi zaman göstsrecek.ama tam bir profosyonel olduğuna inandırdı beni .ama nasıl derseniz bilmiyorum zamanla herşeyi paylaşacağım sizinle

Artu cok gecmis olsun umarim enkisa zamanda toparlanirsin allah kolaylik versin.

Artu çok geçmiş olsun kime oldun amelıyatı
İnşallah hiç erimez yağların, kök hücre yöntemimi yaptırdın yoksa yağ enjeksiyonumu
Çok mutlu olman dileğiyle...

Artucum çok geçmiş olsun henüz çok yeni sadece biraz sabır eminim çok güzel oldu bende foto ekledim bugün internetim yoktu telimde yoktum epeyce çok sevindim senin adına dinlen tatlım bolca sevgilerle

Arkadaşlar ben operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu memlekete gelebildim bi kaç gün önce ve foto ekledim yinede yolda bacaklarım ayaklarım çok şişmişti yeterince dinlendim ben herhangi bir korse çorap giymedim sonra kendi çapımda çoraplar ve taytlar giydim ilk 15 gün morluklarım hala var 18. gün çektiğim fotoda ister istemez görünüyor ilk zamanlarki haliyle eklemek istemedim hoş görünmüyor bunada şükür az kaldı diycem artık benim bünyemle alakalı bir durum birazda. Onun dışında bir ağrım hiç olmadı diyebilirim.

canım resim falan yüklememişsin

Cnm cok gecmis olsun.ben 14 temmuzda ameliyat olucam.sonrasini cok merak ediyorum kac gunde yurumeye baslicaz acaba.bn ayni gun eve donmk istdgmi soyledim cunku 2 cocugum var.eve donmem lzm duramazlar.ilk 3gun hic kimildamadan yaticazmi acaba.bni bilglndrirsen sevinirum.birde bu sicakta korse ve corabi nasil giycm kara kara düşünüyorum

Amin canim ya cok sagol.Darisi her isteyenin basina
Cekerim tabi, bir iyileseyim de.
Cok gecmis olsun cnm.bnimde 14 temmuz ameliyat gunum.kacinci gun yurumeye basliyoruz.korse ve corap cok bunaltyormu cnm.morluklar icin ozel bisey yapiyomusun.bndende bel ve karin bolgsnden yag alinck.o kisimlarda incelme hissediyormusun.tsk

Kizlarr benimde carpiklik varr izmirde yasiyorumm. 12 agustosa gun aldim
M. Insalallah bende memnun kalirim aslinda doktoru coka radtirmadim ama bana guven verdi bu konuda lutfen tavsiyelerinizi paylasin. Benim basenden alip ic bacagi duzlestirecek insallahh guzelll olurr 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün loli ile kaporalarımızı vermeye gittik kızlar amelıyat sonrası olurda (inşlh olmaz) bir sorun olursa f.b sonuna kadar arkamızda olucak bunu duymak çok iyi geldi bize, sıra günümüzü beklemeye geldi. :))

Kızlar yağ oldu benim 2.gün yürüdüm ben ben doktorumdan çok memnun kaldım.benim sadece meniere hastaliğimdan dolayi zor toparlandim.bacağimda en küçük bir morluk bile yok .bacaktan değil narkoz beni çok sarsiyor.hiç bir iz yok dikiş yok.çorapta beni hiççç rahatsız etmiyor.zaten 10 gün dediğin neki 2 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…