çok geçmiş olsun cnm inşallah istediğiniz bacaklara sahip olursunuz. benimde çok ince silikon düşünüyorum çünkü yağlar eriyo falan diyolar öyle okudum
ama çok pahalı bunlar ya hasan f. diz içi liposcutıon yapılarak fazlalık alınacak protez konulacak demiş maliyeti çok uçukyasizin iyiymiş
Ben istanbulda Ali Mezdeği'ye yaptırdım.Bacak estetiğini en çok yapan doktorlardanmış.İnternette bacak silikonu ile ilgili videosunu dinlediğimde çok basit olduğundan bahsettiği için seçtim.Başka doktorlarla da görüştüm tabi.12.günümdeyim ve aklıma takılan her soruda arıyorum.1. hafta kontrole gittim.Bantlar çıktı.Ağustosta kontrol var tekrar.Ben de merak ediyorum, bu silikonları taktıran arkadaşlarda tam olarak ne zaman şekil alıyor bacaklar.Şuan begeniyorum.Karar vermem için erken mi?
Ben silicona karsiyim o yuzden yag tercihinde bulundum.Doktorum zaten yuzde 35-40 ericegini soyledi.Kalan saglar benimdir.Umarim sende en yakin zamanda yaptirir ve mutlu olursun. Hasan f. Ben gitmistim.O da bana ayni fiyati vermisti.6 bin yani.Herkesin islemi bacak sekli farkli tabi.
inşallah bende yaptırırsam mutlu olurum hepimiz olalım yaben kafaya taktım artık bu estetik mevzusunu herhangi birinden yaptırıcam
kızlar ben anca kendime geliyorum 5 temmuzda yağ enjeksiyonu oldum.çok zor toparlanıyorum.narkoz beni çok fazla etkiliyor.inanınki bacağa bakacak halim yoktu.ama yanlış anlaşılmasın doktorumdan çok memnun kaldım.sıkıntı bende.bünyem çok zayıf böyle işte.bdoktorum ameliyat esnasında karar vereceğim dedi yağ mı silikon mu.yağın yeterse sekinlikle yağ dedi.tabii bilmlyorum yettimi zaman göstsrecek.ama tam bir profosyonel olduğuna inandırdı beni .ama nasıl derseniz bilmiyorum zamanla herşeyi paylaşacağım sizinle
kızlar ben anca kendime geliyorum 5 temmuzda yağ enjeksiyonu oldum.çok zor toparlanıyorum.narkoz beni çok fazla etkiliyor.inanınki bacağa bakacak halim yoktu.ama yanlış anlaşılmasın doktorumdan çok memnun kaldım.sıkıntı bende.bünyem çok zayıf böyle işte.bdoktorum ameliyat esnasında karar vereceğim dedi yağ mı silikon mu.yağın yeterse sekinlikle yağ dedi.tabii bilmlyorum yettimi zaman göstsrecek.ama tam bir profosyonel olduğuna inandırdı beni .ama nasıl derseniz bilmiyorum zamanla herşeyi paylaşacağım sizinle
Artu çok geçmiş olsun kime oldun amelıyatı
İnşallah hiç erimez yağların, kök hücre yöntemimi yaptırdın yoksa yağ enjeksiyonumu
Çok mutlu olman dileğiyle...
Arkadaşlar ben operasyon geçireli bugün tam 3 hafta oldu memlekete gelebildim bi kaç gün önce ve foto ekledim yinede yolda bacaklarım ayaklarım çok şişmişti yeterince dinlendim ben herhangi bir korse çorap giymedim sonra kendi çapımda çoraplar ve taytlar giydim ilk 15 gün morluklarım hala var 18. gün çektiğim fotoda ister istemez görünüyor ilk zamanlarki haliyle eklemek istemedim hoş görünmüyor bunada şükür az kaldı diycem artık benim bünyemle alakalı bir durum birazda. Onun dışında bir ağrım hiç olmadı diyebilirim.
Cok gecmis olsun cnm.bnimde 14 temmuz ameliyat gunum.kacinci gun yurumeye basliyoruz.korse ve corap cok bunaltyormu cnm.morluklar icin ozel bisey yapiyomusun.bndende bel ve karin bolgsnden yag alinck.o kisimlarda incelme hissediyormusun.tskAmin canim ya cok sagol.Darisi her isteyenin basina
Cekerim tabi, bir iyileseyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?