Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cok sevindim sizin adınıza :) inşallah her sey güzel olacak..

Leydi merhaba bende ikinci operasyonu fbye olmayı düşünüyorum arkanızda olucam demesi çok güzel senin bacaklarını referans alalım diyeceğim ama senin şu anki bacakların gibisi zaten benim için zirve olurdu. İnşallah gönlünüze göre olur

az kaldı artucum maşallah bak morlukta hiç olmamış benim diziçimden avuç kadar yeri işaretlemişti te yukarıya kadar morarmıştı dr da görünce bu nasıl oldu böyle diye şaşırmıştı herşey geçtide onlar hala var :2: morluk olmamasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun

Toplam nekadar maliyet çıktığını da yazabilirmisiniz..biriktirmeye çalışıyorum da..

Senakan yanlis hatirlamiyosam sen hic corap giymemistin degilmi yani dr giy falan dememisti?

Kızlar bel ve göbekten yağ alınıyor ya..bu ne kadarlık bir yağ mesela..göbeğinde doğumdan kalma bir elimle rahatlıkla tutabilecegim fazlalık var..bukadar yetiyomu..yada vücudun neresinden alıyor doktor..son dakikada yağın yok derse ne olcak..hiçbir engel istemiyorum..55 kiloyum..ne yapmak lazım

Senakan yanlis hatirlamiyosam sen hic corap giymemistin degilmi yani dr giy falan dememisti?

evet giymedim göbeğimden yağ alınan yer az morardı ve geçti bile ama orada sıkı sıkı bant vardı anlamadım gitti benim kendi fikrimce bu çorap korse gibi şeyler kanamayı önlüyor ama işte o sırada benim fikrimin hükmü yoktu

Son düzenleme:

Demekki korse giymedende oluyor bu is. Bazi dr lar cok uzun sure giydiriyor mesela. Bazilarida bir hafta 10 gun

Canim bu sordugun sorularin cevabi sececegin dr da. Onlar karar veriyor ve yonlendiriyorlar yagin azsa kilo al der yeterliyse sorun olmaz. Merak etme bacakla kafayi bozan tek sen degilsin😄hepimiz oyleyiz burda ben mesela ameliyat oldum simdide ikinciyi dusunuyorum he gozum onlarda😄

Kizlar 14 temmuz yani yarin operasyonum var.estetik international hastanesinde sabah 9 da ameliyata girucem.toplam 4,600 tl odedim.korselerde icinde.cok heycanliyim.kac gun yatiyoruz normal yurumeye ne zmn basliyoruz birde hem bacakta hem karinda morarmam olcakmi.ne olur deneyimli arkadaslar yaziniz.

cnmm bende çok dertiliyim ayak bileklerim çok ince yağ enjeksiyonu gerekiyomuş ama nsl olur kalıcı olur mu bi de resimlerine bakmam mümkün mü

Tesekkur ederim umarim boyle kalirlar.

cnmm bende yaptırmak istiyorum hem de çookk ama resim göremedim seni arkadaş olarak ekledim o zaman görebilir miyim ben yağ enjeksiyonu yaptırcam ayak bileğimee acaba ne kadar kalınlaşır bileklerim çok ince yaaaa (

Canım çok teşekkür ederim sen ankaradamısın ayın 15inde gidicez ikicanımvar ile istersen gel tanışmışta oluruz :))
Acele etme loli ile benim sonuçlarımızı bekle eğer hemen düşünmüyorsan tabi, bize görede hareket etmiş olursun
Şuanki halleri iyide ben biraz kalınlık istiyorum iç kısmı dolgun olsun istiyorum rabbim gönlümüze göre versin ne diyim 6 senedir uğraştıgımıza değsin inşallah
Arkamızda olucak olması dahada içimi rahatlattı çünkü bu son benim için, ufak tefek rötuş yada problemde her zaman yanımızda olacagını söyledi yasemin hanım (asistanı) zaten böyle olmasa yaptırmıcaktım çünkü bir dahasına maddi durumum kesinlikle yok dualarınızı eksik etmeyin nolur çok duygusallaştım bu sıralar (

Canım şimdiden çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inşlh mutlu bir şekilde dualarım seninle
Toplam 1 haftada tamamen iyileşirsin canım yağ alınan yerlerinde morarma olucak biyere çarpmışsın gibi bacaklarında da olucak ama geçicek herşey gönlünce olsun inşallah

Kızlar eslerinize konuyu nasıl açtınız...ne tepki aldınız..annemle ve babamla paylaştım,maddi manevi destek olduklarını söylediler..daha önceden iki estetigim daha var..bunu bir estetik sapkinligi olarak göreceğini düşünüyorum..nasıl anlaticagimi da bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…