artu nasılsın ağrın varmı iyimisin biraz daha
Geçmiş olsn artuDüşünsenize 2 gün sürekli çıkardığınızı.yeni yeni toparlanıyorum
Bugün loli ile kaporalarımızı vermeye gittik kızlar amelıyat sonrası olurda (inşlh olmaz) bir sorun olursa f.b sonuna kadar arkamızda olucak bunu duymak çok iyi geldi bize, sıra günümüzü beklemeye geldi.:))
Bugün loli ile kaporalarımızı vermeye gittik kızlar amelıyat sonrası olurda (inşlh olmaz) bir sorun olursa f.b sonuna kadar arkamızda olucak bunu duymak çok iyi geldi bize, sıra günümüzü beklemeye geldi.:))
Kızlar yağ oldu benim 2.gün yürüdüm ben ben doktorumdan çok memnun kaldım.benim sadece meniere hastaliğimdan dolayi zor toparlandim.bacağimda en küçük bir morluk bile yok .bacaktan değil narkoz beni çok sarsiyor.hiç bir iz yok dikiş yok.çorapta beni hiççç rahatsız etmiyor.zaten 10 gün dediğin neki 2 günüm kaldı
Toplam nekadar maliyet çıktığını da yazabilirmisiniz..biriktirmeye çalışıyorum da..Kızlar yağ oldu benim 2.gün yürüdüm ben ben doktorumdan çok memnun kaldım.benim sadece meniere hastaliğimdan dolayi zor toparlandim.bacağimda en küçük bir morluk bile yok .bacaktan değil narkoz beni çok sarsiyor.hiç bir iz yok dikiş yok.çorapta beni hiççç rahatsız etmiyor.zaten 10 gün dediğin neki 2 günüm kaldı
az kaldı artucum maşallah bak morlukta hiç olmamış benim diziçimden avuç kadar yeri işaretlemişti te yukarıya kadar morarmıştı dr da görünce bu nasıl oldu böyle diye şaşırmıştı herşey geçtide onlar hala var :2: morluk olmamasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun
Senakan yanlis hatirlamiyosam sen hic corap giymemistin degilmi yani dr giy falan dememisti?
evet giymedim göbeğimden yağ alınan yer az morardı ve geçti bile ama orada sıkı sıkı bant vardı anlamadım gitti benim kendi fikrimce bu çorap korse gibi şeyler kanamayı önlüyor ama işte o sırada benim fikrimin hükmü yoktu
Kızlar bel ve göbekten yağ alınıyor ya..bu ne kadarlık bir yağ mesela..göbeğinde doğumdan kalma bir elimle rahatlıkla tutabilecegim fazlalık var..bukadar yetiyomu..yada vücudun neresinden alıyor doktor..son dakikada yağın yok derse ne olcak..hiçbir engel istemiyorum..55 kiloyum..ne yapmak lazım
ben yağ enjeksiyonu yaptırdım. göbekten yağ alınıp koyuldu alt bacağa. yapan doktor prof.dr erol kışlaoğlu. çok memnunum, beni büyük bir dertten kurtardı, fiyatta öyle 7000 dolar falan değil. 1800-2000 dolar civarı
Tesekkur ederim umarim boyle kalirlar.
Cok sevindim sizin adınıza :) inşallah her sey güzel olacak..
Leydi merhaba bende ikinci operasyonu fbye olmayı düşünüyorum arkanızda olucam demesi çok güzel senin bacaklarını referans alalım diyeceğim ama senin şu anki bacakların gibisi zaten benim için zirve olurdu. İnşallah gönlünüze göre olur
Kizlar 14 temmuz yani yarin operasyonum var.estetik international hastanesinde sabah 9 da ameliyata girucem.toplam 4,600 tl odedim.korselerde icinde.cok heycanliyim.kac gun yatiyoruz normal yurumeye ne zmn basliyoruz birde hem bacakta hem karinda morarmam olcakmi.ne olur deneyimli arkadaslar yaziniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?