Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bortenew Allah yardımcın olsun canım. Çabucak iyileşip ayağa kalkarsın inşallah ve yağların hiç erimezler

Allah yardımcınız olsun leydi. şansınız bol olsun inşallah.

Cok saol cnm bni aydinlattgn icin.sabah 8 de klinikte olucm ins yarin burdan guzel haberlrmi yazarım

Canım dış yandan alınıp uygun silikon takılınca güzel oluyor.benim dış yanlarda baya cıkıktı alındı 110 luk silikon takıldı.

Sevgili arkadaşım acaba nerede kime yaptırdn özelden msj atabilir misin mümkünse ya da kopya veren yasaksa?? Ben yarın İstanbul da h.f. ile görüşeceğim ve çok acil bacaklarını yaptirmam lazim yani şöyle aslında çok yoğun bir eğitim hayatin var sadece bir buçuk ay tatilim var ve gelecek sene stajlarım falan başlıyor yani etek elbise giymek lazim ama bu bacaklarla giyilmiyor malum nolur yardım edin kızlar lütfennn ÇOooookkKkkKKK ACİLLLllll

Hadi hayırlısı canım uyu dinlen sabah önemli bir gün olucak senin için, hoş dediğin gibi heyecan uyutmaz ki insanı

Evet cnm ins simdi uyuyacagm ins cok agrim olmaz.antibiyotik fln veriylarmi acaba hic sormadim.kac gun oruc tutamam acaba.dua edin ne olur kac yildir bu ani bkliyordum.

Beryamancım geçmiş olsun umarım herşey istediğin gibi olmuştur öyle de kalır Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa gerçekten istediğin hiçbirşeyi giyememek çok zor( sen acaba ne kadar ödedin canım doktoruna bir de nazil oluyor kaç gün yatıyorsun falan biraz anlatabilir misin rica etsem canım

Geçmiş olsun canım inşallah çok güzel olur

Valla bilmiyorum nasil gorebilirsin.Bende daha yeniyim burda pek bilmiyorum kurallari.Ozelden mesaj gonderen arkadaslarda var ama cevap yazamiyorum sanirim 25 kez mesajlasmam gerekmis ozelden mesaj atabilmem icin.Kimse yanlis anlamasin yani.Mesajlari okuyorum ama cevap yazamiyorum ozelden.Benim 2 hafta olucak ameliyat olali ve sanki erime basladi bile ve tuhaf olan bacagimin biri daha duz suan.Umarim ayni sekilde erimeden kalirlar.Bence bekle biraz,hemen yaptirma 1 ayda belli oluyor diyorlar.Benim 1 ayim dolsun yazarim yine bakalim ne kadari ericek.

Tesekkur edrim canim.Bugun ameliyat gunun simdiden gecmis olsun.Insallah cok guzel olurlar ve mutlu olursun.Korseden sikayetim yok alistim artik.Bir iki gun cok bunaldim karnimi cok siktigi icin sanki nefes alamiyordum.Korsenin arasina havlu koyuyordum cok siktigi icin.Simdi alistim.Korse gogus altimdan ayak bilegime kadar.Amerikan korseymis.Hastanede giydirmisler ameliyattan sonra.Sonra gelip parasini istediler.250tl.Ucuncu gun basladim yurumeye ama robot gibi.Daha yeni yeni rahat yuruyorum.Ama cabuk yoruluyorum oturup ayaklarimi uzatmak istiyorum.Morluklar icin krem verdi doktor ve iyi geliyor.Bioderma sanirim adi oda amerikanmis :) yanimda degil adindan tam emin degilim.Bacaklarim cok morardi alt ve ust olmak uzere.Karnimda hic yok morarti.Incelme hissetmiyorum karnimda.Zaten pek yoktu ama hala ayni gibi.

Cok gecmis olsun cnm.bnimde 14 temmuz ameliyat gunum.kacinci gun yurumeye basliyoruz.korse ve corap cok bunaltyormu cnm.morluklar icin ozel bisey yapiyomusun.bndende bel ve karin bolgsnden yag alinck.o kisimlarda incelme hissediyormusun.tsk

Bortenew ameliyattan cikmak uzeredir kizlar cok heyecanlii. İns cok rahat atlatir ve memnun kalir
Cnm bnim ciktim ve eve bile geldim.ama anestezi yuzunden bas donmesi ve mide bulantisi devam ediyor. Karnim belim cok aciyo.ins cbk duzelirim.2 yasindaki oglumda bir iki kere karnima vurdu.anlamiyo yzk oyun yapiyo bna.allah herkesin gonlunden gecen tum dileklerini kbul etsin.

Cnm bnim korsemde corap gibi ayrica bel icinde tskiyorum.bu sicakta nsl dyncm bilmem.3 hafta dedi doktor.cok fazla deilmi acaba.ins cabuck ayaklaniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…