Kizlar 14 temmuz yani yarin operasyonum var.estetik international hastanesinde sabah 9 da ameliyata girucem.toplam 4,600 tl odedim.korselerde icinde.cok heycanliyim.kac gun yatiyoruz normal yurumeye ne zmn basliyoruz birde hem bacakta hem karinda morarmam olcakmi.ne olur deneyimli arkadaslar yaziniz.
Canım çok teşekkür ederim sen ankaradamısın ayın 15inde gidicez ikicanımvar ile istersen gel tanışmışta oluruz :))
Acele etme loli ile benim sonuçlarımızı bekle eğer hemen düşünmüyorsan tabi, bize görede hareket etmiş olursun
Şuanki halleri iyide ben biraz kalınlık istiyorum iç kısmı dolgun olsun istiyorum rabbim gönlümüze göre versin ne diyim 6 senedir uğraştıgımıza değsin inşallah
Arkamızda olucak olması dahada içimi rahatlattı çünkü bu son benim için, ufak tefek rötuş yada problemde her zaman yanımızda olacagını söyledi yasemin hanım (asistanı) zaten böyle olmasa yaptırmıcaktım çünkü bir dahasına maddi durumum kesinlikle yok dualarınızı eksik etmeyin nolur çok duygusallaştım bu sıralar(
Cnm cok tesekkur ederim uyku tutmadi sabah 8 de klinikte olmam lzm ama heyecndan uyuyamyrum.bortenew Allah yardımcın olsun canım. Çabucak iyileşip ayağa kalkarsın inşallah ve yağların hiç erimezler
Cok saol cnm bni aydinlattgn icin.sabah 8 de klinikte olucm ins yarin burdan guzel haberlrmi yazarımCanım şimdiden çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inşlh mutlu bir şekilde dualarım seninle
Toplam 1 haftada tamamen iyileşirsin canım yağ alınan yerlerinde morarma olucak biyere çarpmışsın gibi bacaklarında da olucak ama geçicek herşey gönlünce olsun inşallah
Canım dış yandan alınıp uygun silikon takılınca güzel oluyor.benim dış yanlarda baya cıkıktı alındı 110 luk silikon takıldı.
Allah yardımcınız olsun leydi. şansınız bol olsun inşallah.
Cok saol cnm bni aydinlattgn icin.sabah 8 de klinikte olucm ins yarin burdan guzel haberlrmi yazarım
Hadi hayırlısı canım uyu dinlen sabah önemli bir gün olucak senin için, hoş dediğin gibi heyecan uyutmaz ki insanı
Ben istanbulda Ali Mezdeği'ye yaptırdım.Bacak estetiğini en çok yapan doktorlardanmış.İnternette bacak silikonu ile ilgili videosunu dinlediğimde çok basit olduğundan bahsettiği için seçtim.Başka doktorlarla da görüştüm tabi.12.günümdeyim ve aklıma takılan her soruda arıyorum.1. hafta kontrole gittim.Bantlar çıktı.Ağustosta kontrol var tekrar.Ben de merak ediyorum, bu silikonları taktıran arkadaşlarda tam olarak ne zaman şekil alıyor bacaklar.Şuan begeniyorum.Karar vermem için erken mi?
Kizlar 14 temmuz yani yarin operasyonum var.estetik international hastanesinde sabah 9 da ameliyata girucem.toplam 4,600 tl odedim.korselerde icinde.cok heycanliyim.kac gun yatiyoruz normal yurumeye ne zmn basliyoruz birde hem bacakta hem karinda morarmam olcakmi.ne olur deneyimli arkadaslar yaziniz.
Geçmiş olsn artu
Bortenev kime ameliyat oluyor bilmiyorum malum yatıyorum.bilen cevap yazabilirmi
Sağolun arkadaşlar.kendimi hep silikon olacak diye alıştırmıştım.şimdi yağ olunca hiç bir fikrim yok yapmam ve yapmamam geren şeyleri bilmiyorum.leydi neler yapmam lazım
cnmm bende yaptırmak istiyorum hem de çookk ama resim göremedim seni arkadaş olarak ekledim o zaman görebilir miyim ben yağ enjeksiyonu yaptırcam ayak bileğimee acaba ne kadar kalınlaşır bileklerim çok ince yaaaa(
Cok gecmis olsun cnm.bnimde 14 temmuz ameliyat gunum.kacinci gun yurumeye basliyoruz.korse ve corap cok bunaltyormu cnm.morluklar icin ozel bisey yapiyomusun.bndende bel ve karin bolgsnden yag alinck.o kisimlarda incelme hissediyormusun.tsk
Cnm bnm estetik international da mehmet beye ameliyat oldum.su an yatiyorum.genel anestezi dokundu yedigimi cikardim valla.karnim ve belim aciyo.bu aci kac gun sonra gecicek.bilen vrsa yazsin lutfenBortenev kime ameliyat oluyor bilmiyorum malum yatıyorum.bilen cevap yazabilirmi
Cnm bnim ciktim ve eve bile geldim.ama anestezi yuzunden bas donmesi ve mide bulantisi devam ediyor. Karnim belim cok aciyo.ins cbk duzelirim.2 yasindaki oglumda bir iki kere karnima vurdu.anlamiyo yzk oyun yapiyo bna.allah herkesin gonlunden gecen tum dileklerini kbul etsin.Bortenew ameliyattan cikmak uzeredir kizlar cok heyecanlii. İns cok rahat atlatir ve memnun kalir
Tesekkur edrim canim.Bugun ameliyat gunun simdiden gecmis olsun.Insallah cok guzel olurlar ve mutlu olursun.Korseden sikayetim yok alistim artik.Bir iki gun cok bunaldim karnimi cok siktigi icin sanki nefes alamiyordum.Korsenin arasina havlu koyuyordum cok siktigi icin.Simdi alistim.Korse gogus altimdan ayak bilegime kadar.Amerikan korseymis.Hastanede giydirmisler ameliyattan sonra.Sonra gelip parasini istediler.250tl.Ucuncu gun basladim yurumeye ama robot gibi.Daha yeni yeni rahat yuruyorum.Ama cabuk yoruluyorum oturup ayaklarimi uzatmak istiyorum.Morluklar icin krem verdi doktor ve iyi geliyor.Bioderma sanirim adi oda amerikanmis :) yanimda degil adindan tam emin degilim.Bacaklarim cok morardi alt ve ust olmak uzere.Karnimda hic yok morarti.Incelme hissetmiyorum karnimda.Zaten pek yoktu ama hala ayni gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?