Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim doktorumda 3 hafta dedi.Benim ki terletmiyor.Sicaktada durmuyorum fazla.Insallah canim.Hepsi gelir gecer benim tek korkum bu kadar cabaya aciya ve paraya insallah erimez yaglar.

Cnm bnim korsemde corap gibi ayrica bel icinde tskiyorum.bu sicakta nsl dyncm bilmem.3 hafta dedi doktor.cok fazla deilmi acaba.ins cabuck ayaklaniriz

Cok gecmis olsun canım, yeni bacakların hayırlı olsun, ins sonuç cooook mutlu eder seni...
Hastanede 1 gece kalınıyor diye biliyordum yada benmi yanlış anladım acaba, yada silikon olanlarmi 1 gece kaliyordu öyle kalmis aklımda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorumda 3 hafta dedi.Benim ki terletmiyor.Sicaktada durmuyorum fazla.Insallah canim.Hepsi gelir gecer benim tek korkum bu kadar cabaya aciya ve paraya insallah erimez yaglar.

Sanada cok gecmis olsun pukidevo, hayırlı olsun yeni bacakların...dedigin gibi ins erimezler tekrar tekrar o acıyı çekmezsin canım
Senin Dr kimdi??

Cook gecmis olsun arkadasim yaglarin hic erimesin gr mi bile:)

Aynen cnm gercekten zor bir ameliyatmis bunu anladim.ilk günü m olduğundn sanirim hic gecmiyck gibi geliyo.cnm morluklar gitgide artiyormu yoksa azalckmi

Yok cnm istege bagli istersen kaliyosun fkat bnm 2 cocugum oldgu için gelmk zorundaydim.8 de ameliyata aldilar 5 te eve geldim.ins çektiğim sikntlara deger

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun inşallah herşey dileğinizce olur :)) moralinizi bozmayayim ama ben tıp fakültesi öğrencisiyim ve yağlarin mutlaka bir kısmı erir ama inşallah kalanlar sizi mutlu etmeye yeter) ben de bugün h.f ile görüştüm silikon dedi ve 8000 dedi fiyat konusunda ve doktor konusunda yorum ve yardimlarinizi bekliyorum

kızlar iyi geceler hepinize
benim bacaklarım http://www.zizigo.com/mudo-fts64-kirmizi-etek-00322404805 ve http://www.zizigo.com/mudo-fts64-mavi-etek-00328404003 linktekilere benziyor bende rahat rahat etek giyemiyorum.sizce ameliyatlık bir durumum varmı .aslında ben ara ara kafama takıyorum ama ya eskisi gibi sağlıklı olmazsa rahat hareket edemezsem diye düşünüyorum.birde maliyeti ne kadar sanırım 6000 civarından başlıyor bana fikir verirmisiniz.mesela bildiğiniz ücretsiz muayene eden güvenilir bir dr önerebilirmisiniz.en azından dr bir fikir verir bana estetik olur mu olursa ne olur.

Heysen merhaba :)
8 bin derken canım ??? Anlamadım yani hersey dahil 8000 mi ?? Herkese 4000 Euro derken 8 bini duyunca merak ettim :)

Mrb rapisa... Senin bacak şeklin bu resimdekine benziyorsa sende bendensin arkadaşim, hatta bir alt modelimsin diyebilirim, ben daha rakip bulamadim kendime :) :)
Resimdeki kızın özgüvenine de hayran kaldım valla, biz bacaklarımızı sakliycaz diye kendimizden geçiyoruz, kız mankenlik yapiyor :)
Dr'dan dr'a değişiyor ücreti, ama ortalama 10 bin canım
Ücretsiz muayene eden Dr bilmiyorum, burdaki kizlar cok tecrübeliler bacak konusunda onlar mutlaka biliyordur, oyunca eminim o konuda bilgi verirler sana

Kanat ben hf ye gitmedim hiç burdan duyduklarım yuksek rakamlardı sen ne kadar vermiştin birde sen neyini begenmiyorsun cok guzel olmus senin bacaklar yani sıkıntın nerde fotodan anlasılmayan

Rapisa ve elsa biz silikon taktırdık anca o kadar kas cıkıntısı oldu siz bosu bosunamı kendinize dert ediyorsunuz giyin cıkın etekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…