Cnm bnm estetik international da mehmet beye ameliyat oldum.su an yatiyorum.genel anestezi dokundu yedigimi cikardim valla.karnim ve belim aciyo.bu aci kac gun sonra gecicek.bilen vrsa yazsin lutfen
Cnm bnim korsemde corap gibi ayrica bel icinde tskiyorum.bu sicakta nsl dyncm bilmem.3 hafta dedi doktor.cok fazla deilmi acaba.ins cabuck ayaklaniriz
Cnm bnim ciktim ve eve bile geldim.ama anestezi yuzunden bas donmesi ve mide bulantisi devam ediyor. Karnim belim cok aciyo.ins cbk duzelirim.2 yasindaki oglumda bir iki kere karnima vurdu.anlamiyo yzk oyun yapiyo bna.allah herkesin gonlunden gecen tum dileklerini kbul etsin.
Benim doktorumda 3 hafta dedi.Benim ki terletmiyor.Sicaktada durmuyorum fazla.Insallah canim.Hepsi gelir gecer benim tek korkum bu kadar cabaya aciya ve paraya insallah erimez yaglar.
Cnm bnim ciktim ve eve bile geldim.ama anestezi yuzunden bas donmesi ve mide bulantisi devam ediyor. Karnim belim cok aciyo.ins cbk duzelirim.2 yasindaki oglumda bir iki kere karnima vurdu.anlamiyo yzk oyun yapiyo bna.allah herkesin gonlunden gecen tum dileklerini kbul etsin.
Aynen cnm gercekten zor bir ameliyatmis bunu anladim.ilk günü m olduğundn sanirim hic gecmiyck gibi geliyo.cnm morluklar gitgide artiyormu yoksa azalckmiBenim doktorumda 3 hafta dedi.Benim ki terletmiyor.Sicaktada durmuyorum fazla.Insallah canim.Hepsi gelir gecer benim tek korkum bu kadar cabaya aciya ve paraya insallah erimez yaglar.
Cok gecmis olsun canım, yeni bacakların hayırlı olsun, ins sonuç cooook mutlu eder seni...
Hastanede 1 gece kalınıyor diye biliyordum yada benmi yanlış anladım acaba, yada silikon olanlarmi 1 gece kaliyordu öyle kalmis aklımda :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canim bnm teşekkürlerCook gecmis olsun arkadasim yaglarin hic erimesin gr mi bile:)
Arkadaşlar hepinize çok çok geçmiş olsun.bende hala yatıyorum.inşallah bu acılarımıza değer
Amin kanatcım canımsın, sen nasılsın nedir son durumun foto ekleyecekmisin merak ediyorum seni
Bortenew ameliyattan cikmak uzeredir kizlar cok heyecanlii. İns cok rahat atlatir ve memnun kalir
Kizlar hf napmis fiyat dusurmus noldu 12 binler insafami geldi
Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun inşallah herşey dileğinizce olur :)) moralinizi bozmayayim ama ben tıp fakültesi öğrencisiyim ve yağlarin mutlaka bir kısmı erir ama inşallah kalanlar sizi mutlu etmeye yeter) ben de bugün h.f ile görüştüm silikon dedi ve 8000 dedi fiyat konusunda ve doktor konusunda yorum ve yardimlarinizi bekliyorum
kızlar iyi geceler hepinize
benim bacaklarım http://www.zizigo.com/mudo-fts64-kirmizi-etek-00322404805 ve http://www.zizigo.com/mudo-fts64-mavi-etek-00328404003 linktekilere benziyor bende rahat rahat etek giyemiyorum.sizce ameliyatlık bir durumum varmı .aslında ben ara ara kafama takıyorum ama ya eskisi gibi sağlıklı olmazsa rahat hareket edemezsem diye düşünüyorum.birde maliyeti ne kadar sanırım 6000 civarından başlıyor bana fikir verirmisiniz.mesela bildiğiniz ücretsiz muayene eden güvenilir bir dr önerebilirmisiniz.en azından dr bir fikir verir bana estetik olur mu olursa ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?