Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Güldürdün beni bunak :) degil etek giyip dışarı çıkmak, o halde aynada bile bakamam kendime :) bende öyle bir ara boşluğu varki biri hanyada biri Konya'da gibi bacaklarım, benden değiller sanki, hayret ediyorum nasıl geldiysem onlarla bu yaşa :) :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Eklicem eklemesine de ne değişecek ki ben beğenmedikten sonra

Kanatcim sık girerdin sen foruma şimdi yoksun, krena'da öyleydi oda yok oldu operasyon geçirenler hep uzak durmaya başladı oysa simdi ihtiyacımız var bizim yaptıramayanlar olarak :)
Nesini beğenmedin kanatcim cok'da gzl oldular oysa, baskasının gözüne kulak ver canım, beklentin olan bacağı düşünüp aynada hep onu gormek istersen üzülürsün sadece, herkes icin bu boyle malesef
Ben ısrarla fotograf bekliyorum eklersen sevinirim :) :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
hele şükür ya cevap veren biri çıktı canım evet bencede ama dışarda millet neler giyiyor takmıyo çoğu kişi bizim gibi . ama ben takıyorum arada giyiyorum diz ortasında falan ama ondada pişman oluyorum giymesemiydim sanki güzel olmadı falan diye düşünüyorum sürekli hani içime oturupta rahat rahat kısa etek giyemedim.ne bileyim yaşta 29 oldu artık şimdi giyemeyeceksemde 50 yaşımda giyecek halim yok ne yapsak bilemedim

 
canım giyiyorum mesela diz ortası etek tam dizimin altında boşluk var bu sefer daha çok göze batıyor. ya ben etek giymeyi seviyorum sırf bu yüzden hep uzun giyiyorum. hani ne bileyim keşke daha kolay bi yolu olsa.düşünüyorum ameliyat olsam yağ olsa sanki yine istediğim gibi olmayacakmış gibi geliyor silikon taktırsam bu sefer rahat spor yapamam mı diye düşünüyorum ne bileyim maddi açıdan da birikim gerektiriyor.

Rapisa ve elsa biz silikon taktırdık anca o kadar kas cıkıntısı oldu siz bosu bosunamı kendinize dert ediyorsunuz giyin cıkın etekleri
 


O dışarıdaki giyinenler bacak sekillerinin farkında olamayanlar canım, farkına varinca onlarda giyinemez eminim :)
Bende degildim bir ara, farkettigimde şok oldum hemen çektim ayağımı bacağımı dışardan, nasıl çıkmisim o bacaklarla hayret :)
Hiçbir kıyafetten hevesimizi almadan yaşlar ilerliyor malesef, ins bir karar verirsin maddi yöndende bir yolunu bulur biran önce kavuşursun kıyafet özgürlüğüne :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
elsacım aslında buralardayım kayıp değilim. terketme olarak düşünme kesinlikle sadece ben hayal kırıklığı yaşıyorum şekilden dolayı. yazacak birşey bulamıyorum. çoğu arkadaş da yoklar o nedenle. ne desem boş yani ben her şekilde yanınızdayım birkaç arkada daha var onlar olmadan asla gitmem merak etme. baldır çıkıntısı olması gereken yerde deiğil. daha doğrusu baldır çıkıntısı yok. çıkntı var ama bileğin hemen üstünden başlıyor. ayak bileği estetiği vardır bilirsin zarif bir şekilde baldırlara doğru başlayan kıvrım. işte yok bende . bileğin 2-3 cm üstünden aniden başlayan bir baldır çıkntısı var. bacaklarımı yanyana getirdiğimde bilekleimin üstü birleşiyor. sonra hop ayrılıyor hep ayrık nereye kadar bil kalçaya kadar. dizaltı vs. hep boş. zaten birleşmeleri de gerekmiyordu. ayrık bacağım üstten. işte bilek üstü birleşince üst ayrık durunca garip bir görüntü oluştu ve ben daha önce hiç böyle bir bacak görmedim. ne doğal olanda ne de silikonda.

dizaltı boş olunca naparsan yap hala çarpık duruyor. anlatabiliyorum değil mi? üzgünüm. sadece 3 ayımın dolmasını bekliyorum. nolcaksa artık 3 dolunca silikon şekil mi değiştirecek? bu boy silikon çarpıklığı olmayan uzun boylu ince bacaklılarda güzel durabilir. ama benim gibi çarpık olanlarda olmaz. bende de olmadı. silikonda yan duruyor işte o bilekteki çıkıntının nedeni bu. eğri bir kemikle paralel duran birşey var bacağımda. kalıp gibi duruyor. bilmiyorum kimsenin moralini bozmak hevesini kırmak istemiyorum. silikon şekli boyutu bacağa hastanın ( ağız alışkanlığı ki biz gayet sağlıklı kişileriz bu kozmetik ve keyfi bir işlem) vücut kemik yapısına göre seçilmeli. iyice detaylandırılmalı. mesela doktora şu sorulmalı silikondan sonra bacağım nasıl olacak? aşağı yukarı söylemesi lazım. herkese aynı silikon konulmaz. her silkon da aynı durmaz. kişden kişiye değişir. ben bu kararı dr.uma bırakmıştım. bilemem sonuçta ne boy ne şekil bende nasıl durabilir. işte bu da bir tecrübe benim için ve olacaklar için. kesinlikle dr.unuzla iyi istişare yapmalısınız. bilemiyorum önümüzdeki günlerde ne yapılacak bacağıma. ama sadece bu şekli istemediğimi ve bunu taşımak istemediğimi biliyorum o kadar.

üzüntü ve muz kabuğu.
 
Kanat ben hf ye gitmedim hiç burdan duyduklarım yuksek rakamlardı sen ne kadar vermiştin birde sen neyini begenmiyorsun cok guzel olmus senin bacaklar yani sıkıntın nerde fotodan anlasılmayan

fotoğraflar 3 boyutlu olmadığı için herşeyi gösteremiyor maalesef.
 
kızlar belki çok saçma bulacaksınız ama aklıma bir fikir geldi.eskiden bebekleri bacakları düzgün olsun diye kundaklarlarmış. geçen gün http://www.youtube.com/watch?v=sYOkBrvYyE4 bu videoyu izledim burada da feridun kunak henüz gelişimini tamamlamamış gençlere bacaklarında eğrilik varsa bacağın dış tarafından doğru masaj yapmasını tavsiye ediyor ve adam diyorki kesinlikle düzelecek bunu düzenli uygulayın diyor.mantıken düşündüğümde adamın yaptığı şey kemik gelişimini tamamlamadığı için kemiğe dışardan baskı güç uygulayıp kemiği düzeltmeye çalışmak.kundaklamadaki mantıkta aynı sıkıca sarıyorlar bu da kemiğe dışardan baskı uyguluyor ve kemikler düzgün gelişiyor.ayrıca yine ilizarov yönteminde bacağa dışardan cihaz çivilerle tutturuluyor ve 3 ay gibi bir sürede bacak şekli düzgünleşiyor ve bu çok zahmetli bir işlem ama sanırım bu da aynı mantık kemiğe dışardan güç uygulanıyor anladığım kadarıyla hergün bu vidalar milim milim uzaması için gevşetiliyor emin değilim.düşündümde biz bunu kendimiz uygulasak atıyorum bacaklarımızı hergün sıkıca sarsak ikisini kundaklama gibi hergün 1 ay boyunca denesek bi faydası olmaz mı. yad atıyorum kundaklamassak ama dışdan içe doğru kuvvet uygulasak kemik düzelmesi için bi işe yaramazmıki .belki saçma ama insanın aklına neler gelmiyor işte
 
bahsettiğiniz modelin bacağında birşey göremedim ben. benim ameliyatlı halim bile onun yanından geçmez. ayrık olması sorun değil o kalça yapısından kaynaklanıyor yapacak birşey yok. önemli olan düz inmesi. bu kadının da gayet düz iniyor. bu bacalara kötü derseniz biz intihar edelim yani.
 
canım işte düz inmiyor benimki tam dizin altında boşluk var ve kemik aşağıya eğri iniyor üst bacağımda bir sorun yok benim sorun alt kısımda

 

aynı videoyu dün izlemiştim ben. kundak çok iyi birşey ama bacak arasında bez varsa ve kalınsa boşluk yapıyor işte kalça arasında. ben mesela kundakta büyümüşüm. eski tip beşikleri düşünün ondan. bacak aram ayrık.
bebeklere kesnlikle yapılabilir. işe yarayacaktır. ben de çocuklarıma yapacağım bundan 7-8 yaşlarındalar geç kalmış sayılmam diye düşünüyorum.sadece ilizarova göre daha geç sonuç alınabilir. sonuçta orda 24 saat baskı var. bizde işe yaraması biraz güç olabilir çünkü artık oturmuş bir kemik şekli var. çok uğraşmak ve düzenli yapmak lazım. kısmen de olsa işe yarayabilir çyle 1-2 ay değil 1-2 yıl gibi.
 
canım işte düz inmiyor benimki tam dizin altında boşluk var ve kemik aşağıya eğri iniyor üst bacağımda bir sorun yok benim sorun alt kısımda

işte sorun bu düz inmeyip dizaltında kıvrıması üst bacak da birleşikse daha da belirginleşiyor. hem eğri hem de ayrıksa daha vahim. ben gibi.ve de üstelik bir de inceyse.
 
işte haklısın canım bende öyle düşünüyorum mesela ilizarovda 3 ayda iyileşme sağlanıyorsa atıyorum bunda da 1 senede ve çok zahmetli birşey ben yapabilirsem denemeyi düşünüyorum

 
işte sorun bu düz inmeyip dizaltında kıvrıması üst bacak da birleşikse daha da belirginleşiyor. hem eğri hem de ayrıksa daha vahim. ben gibi.ve de üstelik bir de inceyse.

Kanatcim durumuna uzuldum. Bencede dr la cok iyi konusulup tam olarak nasil bir beklenti oldugu anlatilmali. Kendimden ornek vereyim. Bana ak ilk cizim yapacakken ben yapistirilan silikonlarimi yanimda getirmistim. Tam olarak istedigim yere yapistirdim. Zaten yagim az oldugu icin en cok istedigim yere isaretleyip doldurmasini rica ettim. Gercekten de oyle yapmis. Sonra bana iyiki bunlari getirmissiniz sizi cok iyi anladim demisti. O ilk basta baska yerleri cizmisti cunku. Suan ben sonuctan memnunum bir seans daha olursa baya iyi olacak. Yani olabileceginin en iyisi. İkinci seansi yaptirirsam yine ayni sekilde yapmayi dusunuyorum. Simdi bu haliyle silikonlari yapistirdigimda cok guzel oluyorlar. İkinci bi seans gerekli yani.
Umarim 3. Ayin doldugunda o bahsettigimiz cikinti belirginlesir kanat. Neyseki dr un yaptigi isin arkasinda hersey guzel olacak uzulme biraz zaman
 
Ben uzun süre takip ediyordum, forumun silikon ve dolgu olan konularının çoğunu okudum fakat resimleri göremiyordum.
Görmek için ne yapmalıyım.
25 mesaj ŞARTI VAR SANIRIM
bani bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
 
Silikon ameliyatı olupta memnun kalan varmı
bu konuda ameliyattan yıllar sonra problem yaşayan varmı,
benimde tek korkum bu, ameliyattan yıllar sonra sağlık açısından problem yaşamak.
Benim de alt bacaklarım hafif kavisli fakat çok ince, inceliğin gitmesi için düşünüyorum bu operasyonu
 

Rapisacım bu yapılan işlemler kaç yasında olduğuna bağlı 25 ini geçen birinde hiçbir işe yaramaz fakat 20-25 arasındaysan da işin çok zor canım ama küçük çocukları olanlar mutlaka deneyin bununla ilgili okulda bir sempozyuma katılmıştim gerçekten işe yarar
 
HF ye silikon yaptıran birileri varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın tüm forumu baştan sona okuyacak kadar vaktim yok inanın günde 12 saat ders çalışmaktayim lütfeeenn yardiiiiimm!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…