Eklicem eklemesine de ne değişecek ki ben beğenmedikten sonra
Mrb rapisa... Senin bacak şeklin bu resimdekine benziyorsa sende bendensin arkadaşim, hatta bir alt modelimsin diyebilirim, ben daha rakip bulamadim kendime :) :)
Resimdeki kızın özgüvenine de hayran kaldım valla, biz bacaklarımızı sakliycaz diye kendimizden geçiyoruz, kız mankenlik yapiyor :)
Dr'dan dr'a değişiyor ücreti, ama ortalama 10 bin canım
Ücretsiz muayene eden Dr bilmiyorum, burdaki kizlar cok tecrübeliler bacak konusunda onlar mutlaka biliyordur, oyunca eminim o konuda bilgi verirler sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rapisa ve elsa biz silikon taktırdık anca o kadar kas cıkıntısı oldu siz bosu bosunamı kendinize dert ediyorsunuz giyin cıkın etekleri
hele şükür ya cevap veren biri çıktıcanım evet bencede ama dışarda millet neler giyiyor takmıyo çoğu kişi bizim gibi . ama ben takıyorum arada giyiyorum diz ortasında falan ama ondada pişman oluyorum giymesemiydim sanki güzel olmadı falan diye düşünüyorum sürekli hani içime oturupta rahat rahat kısa etek giyemedim.ne bileyim yaşta 29 oldu artık şimdi giyemeyeceksemde 50 yaşımda giyecek halim yok ne yapsak bilemedim
Kanat ben hf ye gitmedim hiç burdan duyduklarım yuksek rakamlardı sen ne kadar vermiştin birde sen neyini begenmiyorsun cok guzel olmus senin bacaklar yani sıkıntın nerde fotodan anlasılmayan
bahsettiğiniz modelin bacağında birşey göremedim ben. benim ameliyatlı halim bile onun yanından geçmez. ayrık olması sorun değil o kalça yapısından kaynaklanıyor yapacak birşey yok. önemli olan düz inmesi. bu kadının da gayet düz iniyor. bu bacalara kötü derseniz biz intihar edelim yani.
kızlar belki çok saçma bulacaksınız ama aklıma bir fikir geldi.eskiden bebekleri bacakları düzgün olsun diye kundaklarlarmış. geçen gün http://www.youtube.com/watch?v=sYOkBrvYyE4 bu videoyu izledim burada da feridun kunak henüz gelişimini tamamlamamış gençlere bacaklarında eğrilik varsa bacağın dış tarafından doğru masaj yapmasını tavsiye ediyor ve adam diyorki kesinlikle düzelecek bunu düzenli uygulayın diyor.mantıken düşündüğümde adamın yaptığı şey kemik gelişimini tamamlamadığı için kemiğe dışardan baskı güç uygulayıp kemiği düzeltmeye çalışmak.kundaklamadaki mantıkta aynı sıkıca sarıyorlar bu da kemiğe dışardan baskı uyguluyor ve kemikler düzgün gelişiyor.ayrıca yine ilizarov yönteminde bacağa dışardan cihaz çivilerle tutturuluyor ve 3 ay gibi bir sürede bacak şekli düzgünleşiyor ve bu çok zahmetli bir işlem ama sanırım bu da aynı mantık kemiğe dışardan güç uygulanıyor anladığım kadarıyla hergün bu vidalar milim milim uzaması için gevşetiliyor emin değilim.düşündümde biz bunu kendimiz uygulasak atıyorum bacaklarımızı hergün sıkıca sarsak ikisini kundaklama gibi hergün 1 ay boyunca denesek bi faydası olmaz mı. yad atıyorum kundaklamassak ama dışdan içe doğru kuvvet uygulasak kemik düzelmesi için bi işe yaramazmıki .belki saçma ama insanın aklına neler gelmiyor işte
canım işte düz inmiyor benimki tam dizin altında boşluk var ve kemik aşağıya eğri iniyor üst bacağımda bir sorun yok benim sorun alt kısımda
aynı videoyu dün izlemiştim ben. kundak çok iyi birşey ama bacak arasında bez varsa ve kalınsa boşluk yapıyor işte kalça arasında. ben mesela kundakta büyümüşüm. eski tip beşikleri düşünün ondan. bacak aram ayrık.
bebeklere kesnlikle yapılabilir. işe yarayacaktır. ben de çocuklarıma yapacağım bundan 7-8 yaşlarındalar geç kalmış sayılmam diye düşünüyorum.sadece ilizarova göre daha geç sonuç alınabilir. sonuçta orda 24 saat baskı var. bizde işe yaraması biraz güç olabilir çünkü artık oturmuş bir kemik şekli var. çok uğraşmak ve düzenli yapmak lazım. kısmen de olsa işe yarayabilir çyle 1-2 ay değil 1-2 yıl gibi.
işte sorun bu düz inmeyip dizaltında kıvrıması üst bacak da birleşikse daha da belirginleşiyor. hem eğri hem de ayrıksa daha vahim. ben gibi.ve de üstelik bir de inceyse.
bunakcım bize de 7500 demişti:) değişken yani neye göre bilemiyorum.
kızlar belki çok saçma bulacaksınız ama aklıma bir fikir geldi.eskiden bebekleri bacakları düzgün olsun diye kundaklarlarmış. geçen gün http://www.youtube.com/watch?v=sYOkBrvYyE4 bu videoyu izledim burada da feridun kunak henüz gelişimini tamamlamamış gençlere bacaklarında eğrilik varsa bacağın dış tarafından doğru masaj yapmasını tavsiye ediyor ve adam diyorki kesinlikle düzelecek bunu düzenli uygulayın diyor.mantıken düşündüğümde adamın yaptığı şey kemik gelişimini tamamlamadığı için kemiğe dışardan baskı güç uygulayıp kemiği düzeltmeye çalışmak.kundaklamadaki mantıkta aynı sıkıca sarıyorlar bu da kemiğe dışardan baskı uyguluyor ve kemikler düzgün gelişiyor.ayrıca yine ilizarov yönteminde bacağa dışardan cihaz çivilerle tutturuluyor ve 3 ay gibi bir sürede bacak şekli düzgünleşiyor ve bu çok zahmetli bir işlem ama sanırım bu da aynı mantık kemiğe dışardan güç uygulanıyor anladığım kadarıyla hergün bu vidalar milim milim uzaması için gevşetiliyor emin değilim.düşündümde biz bunu kendimiz uygulasak atıyorum bacaklarımızı hergün sıkıca sarsak ikisini kundaklama gibi hergün 1 ay boyunca denesek bi faydası olmaz mı. yad atıyorum kundaklamassak ama dışdan içe doğru kuvvet uygulasak kemik düzelmesi için bi işe yaramazmıki .belki saçma ama insanın aklına neler gelmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?