HF ye silikon yaptıran birileri varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın tüm forumu baştan sona okuyacak kadar vaktim yok inanın günde 12 saat ders çalışmaktayim lütfeeenn yardiiiiimm!!!
HF ye silikon yaptıran birileri varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın tüm forumu baştan sona okuyacak kadar vaktim yok inanın günde 12 saat ders çalışmaktayim lütfeeenn yardiiiiimm!!!
elsacım aslında buralardayım kayıp değilim. terketme olarak düşünme kesinlikle sadece ben hayal kırıklığı yaşıyorum şekilden dolayı. yazacak birşey bulamıyorum. çoğu arkadaş da yoklar o nedenle. ne desem boş yaniben her şekilde yanınızdayım birkaç arkada daha var onlar olmadan asla gitmem merak etme. baldır çıkıntısı olması gereken yerde deiğil. daha doğrusu baldır çıkıntısı yok. çıkntı var ama bileğin hemen üstünden başlıyor. ayak bileği estetiği vardır bilirsin zarif bir şekilde baldırlara doğru başlayan kıvrım. işte yok bende . bileğin 2-3 cm üstünden aniden başlayan bir baldır çıkntısı var. bacaklarımı yanyana getirdiğimde bilekleimin üstü birleşiyor. sonra hop ayrılıyor hep ayrık nereye kadar bil kalçaya kadar. dizaltı vs. hep boş. zaten birleşmeleri de gerekmiyordu. ayrık bacağım üstten. işte bilek üstü birleşince üst ayrık durunca garip bir görüntü oluştu ve ben daha önce hiç böyle bir bacak görmedim. ne doğal olanda ne de silikonda.
dizaltı boş olunca naparsan yap hala çarpık duruyor. anlatabiliyorum değil mi? üzgünüm. sadece 3 ayımın dolmasını bekliyorum. nolcaksa artık 3 dolunca silikon şekil mi değiştirecek? bu boy silikon çarpıklığı olmayan uzun boylu ince bacaklılarda güzel durabilir. ama benim gibi çarpık olanlarda olmaz. bende de olmadı. silikonda yan duruyor işte o bilekteki çıkıntının nedeni bu. eğri bir kemikle paralel duran birşey var bacağımda. kalıp gibi duruyor. bilmiyorum kimsenin moralini bozmak hevesini kırmak istemiyorum. silikon şekli boyutu bacağa hastanın ( ağız alışkanlığı ki biz gayet sağlıklı kişileriz bu kozmetik ve keyfi bir işlem) vücut kemik yapısına göre seçilmeli. iyice detaylandırılmalı. mesela doktora şu sorulmalı silikondan sonra bacağım nasıl olacak? aşağı yukarı söylemesi lazım. herkese aynı silikon konulmaz. her silkon da aynı durmaz. kişden kişiye değişir. ben bu kararı dr.uma bırakmıştım. bilemem sonuçta ne boy ne şekil bende nasıl durabilir. işte bu da bir tecrübe benim için ve olacaklar için. kesinlikle dr.unuzla iyi istişare yapmalısınız. bilemiyorum önümüzdeki günlerde ne yapılacak bacağıma. ama sadece bu şekli istemediğimi ve bunu taşımak istemediğimi biliyorum o kadar.
üzüntü ve muz kabuğu.
Tşkl.Şimdi gördüm mesajini.Ben hersey dahil 7.500 odedim.Silikon , hastane masr.vb.Ertesi gün yuruyordum.Tabi yavaş.Ama persembe ameliyat olup, pazartesi ise gidebildim.Dedigim gibi memnunum simdilik.Bir de ücretsiz doktor soran arkadaşları görüyorum.Bayanlar muayene ücreti alanı da ben duymadım.Hatta kapora alan varmış.Benim doktorum herşeyi hazırlarız, istersen ölcüler alindiktan sonra ameliyata girerken bile vazgecebilirsin demistiBu yuzden de cok rahattim.Beryamancım geçmiş olsun umarım herşey istediğin gibi olmuştur öyle de kalır Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa gerçekten istediğin hiçbirşeyi giyememek çok zor( sen acaba ne kadar ödedin canım doktoruna bir de nazil oluyor kaç gün yatıyorsun falan biraz anlatabilir misin rica etsem canım
Aynen cnm gercekten zor bir ameliyatmis bunu anladim.ilk günü m olduğundn sanirim hic gecmiyck gibi geliyo.cnm morluklar gitgide artiyormu yoksa azalckmi
Artiyor canim ama krem sur gunde 2 kere.Benim yeni basladi azalmaya.Ikinci haftamdayim.
Cnm bna korseyi 5 gun hic cikarma ve banyo yapma dediler.birde bacaklarim hala ince gubi geliyo bana acaba korse sıktgi icinmi bna oyle geliyo.yaksiz liposuction korse leri var onlardan almayi dusunuyorm cnm belki biraz daha rahatlarim.bir hafta sonra bn bu corapla nasi disari cikcm bilmiyom.
Krena arkadaşımızda HF ye silikon yaptırdı gecen ay, onun msj'larina bakabilirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tşkl.Şimdi gördüm mesajini.Ben hersey dahil 7.500 odedim.Silikon , hastane masr.vb.Ertesi gün yuruyordum.Tabi yavaş.Ama persembe ameliyat olup, pazartesi ise gidebildim.Dedigim gibi memnunum simdilik.Bir de ücretsiz doktor soran arkadaşları görüyorum.Bayanlar muayene ücreti alanı da ben duymadım.Hatta kapora alan varmış.Benim doktorum herşeyi hazırlarız, istersen ölcüler alindiktan sonra ameliyata girerken bile vazgecebilirsin demistiBu yuzden de cok rahattim.
Cesaret arkadaslar..Inanin 45 dk.bitiyor.
[/QUOTE]Ben verirdim ama 1 hafta daha giymem lazim.2 haftam doldu.1 hafta kaldi.
QUOTE=bortenew;36161557]Kizlar eger ayaksiz tayt seklinde liposuction korse niz varsa satin alabilirim.internetten almayi dusunuyorum bu corap srklindeki korse bni cok bunaltiyor.
Sor tabikide canım, sizler dr'lara sordukca sizlerle birlikte bizler de bilgileniyoruz süper oluyor :) kanatcim cvplar seni tatmin etmiş gibi, seni mutlu görmek cok gzl hep boyle görelim ins, bacaklarının hali simdi de gzl ama ins 3 ay sonrası senide tatmin eder
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
3 ay sonrası ne olacak bilmiyorum elsacım. ağustos sonu gideceğim fazla birşey kalmadı. bekliyorum. cevaplara inanmak durumundayım ama dediğim zarif bacaklar olmazsa bozuruz dr.la. :)) öyle olcak diyor ama gidişat öyle demiyor:) sen ne durumdasın canım nasıl gidiyor görüşmeler? bence acele etme canım. benim , krenanın sonuçlarımız bir otursun. ona göre hangisi beğenirsen içine sinerse yaptırırsın. artu da olur herhalde. çeşit çeşit dr. ve bacak olacak. seçeneğin var yani.
Kanata sen de mi h.f te yaptırmıstın canım memnun değil misin hâlâ?? Ben de istiyorum ama seni okuyunca korktum açıkçası
Kanata sen de mi h.f te yaptırmıstın canım memnun değil misin hâlâ?? Ben de istiyorum ama seni okuyunca korktum açıkçası
yok ona yaptırmadım ben. yok canım memnun değilim şekli güzel değil. neresinden tutarsan tut elimde kalıyor yani. bu saatten sonra da şekli değşmeyecek çünkü şekli bu. benim silikonun uzun 165 cc. bileklere uzanıyor. mantıklı gibi dursa da bana olmadı garip bir şekilde bacaklarım. baldırlarım aşağı düşmüş gibi. foto çektim bu akşam koyarım. beni ekle.
aslında foto koymak istemiyorum çünkü moralim bozuluyor. bazılarınız güzel bulacaktır ama inanın o kadar acı çektikten ki hala çekiyorum sonra sonuç bu olmamalıydı.
dediğim gibi bende ki silikonun şekli sorun ve ikisi de aynı yerde değiller.
Rapisacım bu yapılan işlemler kaç yasında olduğuna bağlı 25 ini geçen birinde hiçbir işe yaramaz fakat 20-25 arasındaysan da işin çok zor canım ama küçük çocukları olanlar mutlaka deneyin bununla ilgili okulda bir sempozyuma katılmıştim gerçekten işe yarar
işte canım bizzat şekille anlatmışsın yok sa o farklı yerleri dolduracaktı. istekler farklı olabiliyor. senin bacağının şekli gayet iyi olmuş. olması gereken gibi. yağın olsaydı tek seferde bitecekti ama yoktu bu senin şanssızlığın.Kanatcim durumuna uzuldum. Bencede dr la cok iyi konusulup tam olarak nasil bir beklenti oldugu anlatilmali. Kendimden ornek vereyim. Bana ak ilk cizim yapacakken ben yapistirilan silikonlarimi yanimda getirmistim. Tam olarak istedigim yere yapistirdim. Zaten yagim az oldugu icin en cok istedigim yere isaretleyip doldurmasini rica ettim. Gercekten de oyle yapmis. Sonra bana iyiki bunlari getirmissiniz sizi cok iyi anladim demisti. O ilk basta baska yerleri cizmisti cunku. Suan ben sonuctan memnunum bir seans daha olursa baya iyi olacak. Yani olabileceginin en iyisi. İkinci seansi yaptirirsam yine ayni sekilde yapmayi dusunuyorum. Simdi bu haliyle silikonlari yapistirdigimda cok guzel oluyorlar. İkinci bi seans gerekli yani.
Umarim 3. Ayin doldugunda o bahsettigimiz cikinti belirginlesir kanat. Neyseki dr un yaptigi isin arkasinda hersey guzel olacak uzulme biraz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?