Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar bugunde yatmaya dvm ediyorum.yag alinan bolgelerde acim cok fzla yatarken kalkarken cok zorlaniyorum.morluk tahminimden az.ne zmn duzgun yuruyecegim cok merak ediyorum.birde medikal corabim ayakli o da bni cok sıkiyr acaba medikal tayt giyen olduğunu mu aranizda.

HF ye silikon yaptıran birileri varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın tüm forumu baştan sona okuyacak kadar vaktim yok inanın günde 12 saat ders çalışmaktayim lütfeeenn yardiiiiimm!!!

Krena arkadaşımızda HF ye silikon yaptırdı gecen ay, onun msj'larina bakabilirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

HF ye silikon yaptıran birileri varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın tüm forumu baştan sona okuyacak kadar vaktim yok inanın günde 12 saat ders çalışmaktayim lütfeeenn yardiiiiimm!!!

Krena arkadaşımızda HF ye silikon yaptırdı gecen ay, onun msj'larina bakabilirsin :)

Hayırlısı canım ama inan cok iyi anlıyorum üzüntünü, senle beraber merakla bizde bekliyoruz dolacak 3 ay'ı ins sonuc yüzünü güldürür beraber mutlu olur ve biz dediydik deriz :)
Silikonu sen kendin seçip önerdin sanmiştim ben yada öyle hatırlıyorum, Dr gözüne güveniyoruz tabikide ki güvenmek zorundayız zaten uzman diye emanet ediyoruz bacaklarımızı ama keske herkes memnun kalabilse
Peki canım ablan memnunmu sonuçtan, onun bacakları nasıl oldu sana göre senin istedigin gibimi yani ?? Yanlış hatırlamıyorsam bacak sekillerimiz aynı demiştin

Tşkl.Şimdi gördüm mesajini.Ben hersey dahil 7.500 odedim.Silikon , hastane masr.vb.Ertesi gün yuruyordum.Tabi yavaş.Ama persembe ameliyat olup, pazartesi ise gidebildim.Dedigim gibi memnunum simdilik.Bir de ücretsiz doktor soran arkadaşları görüyorum.Bayanlar muayene ücreti alanı da ben duymadım.Hatta kapora alan varmış.Benim doktorum herşeyi hazırlarız, istersen ölcüler alindiktan sonra ameliyata girerken bile vazgecebilirsin demistiBu yuzden de cok rahattim.
Cesaret arkadaslar..Inanin 45 dk.bitiyor.

Artiyor canim ama krem sur gunde 2 kere.Benim yeni basladi azalmaya.Ikinci haftamdayim.

Cnm bna korseyi 5 gun hic cikarma ve banyo yapma dediler.birde bacaklarim hala ince gubi geliyo bana acaba korse sıktgi icinmi bna oyle geliyo.yaksiz liposuction korse leri var onlardan almayi dusunuyorm cnm belki biraz daha rahatlarim.bir hafta sonra bn bu corapla nasi disari cikcm bilmiyom.

Kizlar eger ayaksiz tayt seklinde liposuction korse niz varsa satin alabilirim.internetten almayi dusunuyorum bu corap srklindeki korse bni cok bunaltiyor.

Evet canim cikartma sakin.Bende 1 hafta sonra dr a gittim dikislerimi cikartti ve artik banyo yapabilirsin dedi.Yani 1 haftadan sonra basladim kremlenmeye.

Ben verirdim ama 1 hafta daha giymem lazim.2 haftam doldu.1 hafta kaldi.

QUOTE=bortenew;36161557]Kizlar eger ayaksiz tayt seklinde liposuction korse niz varsa satin alabilirim.internetten almayi dusunuyorum bu corap srklindeki korse bni cok bunaltiyor.[/QUOTE]

Teşekkür ederim beryamancim sağol canım ben de foto gönderip bi Konuşayım ali beyle

[/QUOTE]

Cnm cok saol bn pazartesiye kdr bu corabi giycem ztn mecbur.sen daha yeni ameliyat oldun eski ameliyat olan arkadaslarin varsa satin alabilirim.

Rica ederim canim.Bol sanslar.

QUOTE=bortenew;36161674][/QUOTE]

Cnm cok saol bn pazartesiye kdr bu corabi giycem ztn
mecbur.sen daha yeni ameliyat oldun eski ameliyat olan arkadaslarin varsa satin alabilirim.[/QUOTE]

canım bu sempozyumda ne önerdiler. mesela çocuklarımızın bacaklarını saralım mı? ben masaj yapıcam tibia kemiğine. küçükkken de vardı biraz sorunları dr. a götürdüm tabiki ama normal geçer dediler geçmiyor maalesef. ben çektim çekiyorum zaten çocuklarımın bu sıkıntıyı çekmesini istemem. kimse istemez. neler söylediler kısaca söyleyebilir misin? onların kemikleri hala yumuşak ve zamanla şekil alacaklarını düşünüyorum. bebekken yapılmalıydı ama beklemem gerektiği söylendi. röntgen bile çekilmişti. genler baskın geliyor napalım annelerine çekiyorlar. tabi ben de anneme çektim.

işte canım bizzat şekille anlatmışsın yok sa o farklı yerleri dolduracaktı. istekler farklı olabiliyor. senin bacağının şekli gayet iyi olmuş. olması gereken gibi. yağın olsaydı tek seferde bitecekti ama yoktu bu senin şanssızlığın.
şu silikonlardan bende alıcam anladım onu madem uygulamalı göstermemiz gerekiyor:)
şimdi benim 3. ayıma az kaldı da birşey değişmeyecek. foto koyayım ne dediğimi anlayacaksınız. foto göstermiştim ben böyle olsunlar diye göstermeseydim ne olurdu bilmiyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…