Bacak dolgusu yaptıran var mı?

foto koydum arkadaşlar objektif olacağınızı biliyorum. en nihayetinde benim beğenmem önemli tabiki. sadece arkadaşlarım merakını gidersinler istedim.

canım doğru öyle biliyorum ama ben yinede deniycem çünkü bence kemik demir gibi değil yapısı değişebiliyor tamam belli bir yaştan sonra büyümüyor ama mesela bi yere çarptığında kemiğin şişebiliyor bence azda olsa bir esneklik var.tabi ben ümit fakirin ekmeği misali böyle bir fikre kapıldım.birazda ilizarovdan takıldım çünkü orada yaş sınırlaması yok ve dışardan kemiğe müdahele ediyorlar ve kemik yaş ileride olsa büyüyor.bu tabi onunla kıyaslanamayacak kadar basit birşey ama bakarsın olur. ben dünden beri deniyorum sabredebilirsem 3 ay falan yapmak niyetindeyim. bakalım inş. düşündüğüm gibi olur .saçma geliyor biliyorum ama olsun denemekten zarar gelmez

Bugün canım arkadaşım leydicimle birlikte rötuş için f.b. ye gittik yarım saatlik çokta zor olmayan bir operasyon geçirdim. Umarım herkes gibi bende istediğim gibi bir sonuca ulaşırim. Leydicigime çok teşekkür ediyorum o olmasaydı benim için herşey çok zor olacaktı. Iyiki bugün benimleydi bu iyiliğini asla unutmayacağım. Seni tanıdığım için gerçekten çok şanslıyım Allah arzu ettiğin herseyi hayirliysa sana nasip etsin inşallah.

Gyucfyjmvxfhkjhggvbjk

Selam canım
Hosgeldin
HF ye olan benim resimlerime bakarsın
Ameliyat olduktan sonra foruma ugramayanlardan olmak istemiyorum aslında ama bu ara yogunluktanbiraz öyle oldu
1,5 ay oldu silinin ve liposucyion var bende
Basinlerime lifi yapıldı
Kilolu değilim ama tayt giyebilmeniçin ilk yPmM gerekir dedi benim de işime geldi :)
Güzel oldu
O yüzden fiyat 11 bin
Sadece silikon için 8 bin tl cok uygun + lipo vs yaparsa fiyT artıyor
Suanda memnunum
Servisten iniyorum tekrar yazıcam:)

silikon operasyonu olan bunak , kanat var.
kanat memnun değildi, ben bunak ı merak ediyorum, operasyondan ve sonucundan da memnundun
şu anki durumun nedir? bilgi verirmisin lütfeeeen

benim karar verme aşamasında biraz desteğe ihtiyacım var

Anladim canım zaten bana da ilk başta karşılayamayacağım birşeyler söyledi sonra tıp öğrencisi olduğumdan bir de uzaktan akraba çıktık doktorla :))) indi işte az biraz...lütfen kaybolma olur mu galiba ağustosun 4-5 i gibi olacağım öncesinde seninle iyice konuşmak istiyorum..çok çok teşekkür ederim ayrıca tekrar geri döndüğün için önümüzdeki iki uç gün ben de çok yoğunum ama msj atabiliyorsam sana telefonumu göndersem saldır uygun bir zamanında ben arayayım seni lütfen

Canım ben en kısa zamanda olacağim inşallah tüm detayları paylaşacağim burada..ayrıca yanlış düşünmüssün canım arkadaşlar geç de olsa cevap veriyorlar sağolsunlar sonuçta gerçekten birbirimizi en iyi biz anlıyoruz

Canımmm benim, rica ederim ne yaptım ki bende teşekkür ederim inşallah çok güzel olur bacakların ki gayet güzeller sosis sosis tam istediğim rötuşla daha da güzel olurlar inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkürler umarım hayırlısıyla bizde atlatırız az kaldı

Kanatcım çok üzüldüm senin adına bakıyım fotolarına bir de öyle yorum yapıcam..canim evet genetik çok büyük bir etken benim sorunum da mesela anne teyze falan herkeste var olan sorun( tibia medialde bulunuyor canim baskıyı tibia ile fibula arasından yapmalısin ..dur anlaticam çok ani bişi oldu yazıcam mutlaka devamini

bu yazıyı görünce çok şaşırdım. senin rötuş istediğini bilmiyordum. zaten güzeldi. şimdi kim bilir ne güzel olmuşlardır.

Arkadaşım çok merak ediyorum bende birinciyi oldumya ikinci şart.rufuşta narkoz mu epidural gibi belden mi uyuşturulugor yoksa bilmiyorum nasıl oluyor bilgilendirirsen çok sevinicem

Leydi ve ikicanimvar cevaplarsan8z mutlu olucam rutuşlarda vücut nasıl uyuşturuluyor.bir daha narkoz alirsam uyanmam gibi geliyor

Arkadaşım çok merak ediyorum bende birinciyi oldumya ikinci şart.rufuşta narkoz mu epidural gibi belden mi uyuşturulugor yoksa bilmiyorum nasıl oluyor bilgilendirirsen çok sevinicem

Artucum küçük bir rötuş yapıldı göbekten az bi yağ alınıp bilek kısmının üzerine koyuldu, sana ikinci şartsa seninki amelıyat tarzında olur yine, rötuşta narkozla uyutuldu yarım saatliğine şuan online diil ben yazıyım dedim :))

Leydi ve ikicanim var sizden bilgi almak istiyorum rutuşlarda nasil bir uyuşturma yapiyorlar.ben yine narkoz alirsam uyanmam gibi geliyor

Leydi ve ikicanim var sizden bilgi almak istiyorum rutuşlarda nasil bir uyuşturma yapiyorlar.ben yine narkoz alirsam uyanmam gibi geliyor

Canım eğer istersen lokal anestezide olur rötuşta ama rötuş çok küçük hatalarda yapılıyor. Mesela bir bilekte daha fazla ermiştir yağ diğer bilekle eşitlemek için az bi yağ alınıp koyulur rötuş budur sen 2. şart diyosan o amelıyatla olur ancak ondada belden yapılan anestezi şeklini seçebilirsin.

Canım benimki ufak bir islemdi ama yinede uyuttular iyikide öyle olmuş yoksa daha hazırlık kisminda neredeyse klinikten kacacaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…