Hayırlısı canım ama inan cok iyi anlıyorum üzüntünü, senle beraber merakla bizde bekliyoruz dolacak 3 ay'ı ins sonuc yüzünü güldürür beraber mutlu olur ve biz dediydik deriz :)
Silikonu sen kendin seçip önerdin sanmiştim ben yada öyle hatırlıyorum, Dr gözüne güveniyoruz tabikide ki güvenmek zorundayız zaten uzman diye emanet ediyoruz bacaklarımızı ama keske herkes memnun kalabilse
Peki canım ablan memnunmu sonuçtan, onun bacakları nasıl oldu sana göre senin istedigin gibimi yani ?? Yanlış hatırlamıyorsam bacak sekillerimiz aynı demiştin
elsacım bizim silikon seçip önerme gibi bir durumumuz yok ki...biliyor muyuz ki hangi boy ve şekil nasıl duruyor?
ben op. sonrası öğrendim detayları simetrik ne asimetrik ne...
ben isteklerimi söyledim silikonun boyutu hakkında konuşmadık. sadece op. öncesi çizim yapınca anladım uzun olacağını.
kararı dr.uma bıraktım onlar bizden iyi bilir çünkü bazı detayları.
çok kaslı ve çok çıkıntılı baldır istemedim ki kimse istemiyor bunu. eğer sporcu değilseniz uymaz yani. hani before after fotoları var ya ordaki bacakların çoğu tokmak gibi duruyor. ben onlardan istemedim.
canım bu sempozyumda ne önerdiler. mesela çocuklarımızın bacaklarını saralım mı? ben masaj yapıcam tibia kemiğine. küçükkken de vardı biraz sorunları dr. a götürdüm tabiki ama normal geçer dediler geçmiyor maalesef. ben çektim çekiyorum zaten çocuklarımın bu sıkıntıyı çekmesini istemem. kimse istemez. neler söylediler kısaca söyleyebilir misin? onların kemikleri hala yumuşak ve zamanla şekil alacaklarını düşünüyorum. bebekken yapılmalıydı ama beklemem gerektiği söylendi. röntgen bile çekilmişti. genler baskın geliyor napalım annelerine çekiyorlar. tabi ben de anneme çektim.
Gyucfyjmvxfhkjhggvbjk
Selam canım
Hosgeldin
HF ye olan benim resimlerime bakarsın
Ameliyat olduktan sonra foruma ugramayanlardan olmak istemiyorum aslında ama bu ara yogunluktanbiraz öyle oldu
1,5 ay oldu silinin ve liposucyion var bende
Basinlerime lifi yapıldı
Kilolu değilim ama tayt giyebilmeniçin ilk yPmM gerekir dedi benim de işime geldi :)
Güzel oldu
O yüzden fiyat 11 bin
Sadece silikon için 8 bin tl cok uygun + lipo vs yaparsa fiyT artıyor
Suanda memnunum
Servisten iniyorum tekrar yazıcam:)
silikon operasyonu olan bunak , kanat var.
kanat memnun değildi, ben bunak ı merak ediyorum, operasyondan ve sonucundan da memnundun
şu anki durumun nedir? bilgi verirmisin lütfeeeen
benim karar verme aşamasında biraz desteğe ihtiyacım var
Bugün canım arkadaşım leydicimle birlikte rötuş için f.b. ye gittik yarım saatlik çokta zor olmayan bir operasyon geçirdim. Umarım herkes gibi bende istediğim gibi bir sonuca ulaşırim. Leydicigime çok teşekkür ediyorum o olmasaydı benim için herşey çok zor olacaktı. Iyiki bugün benimleydi bu iyiliğini asla unutmayacağım. Seni tanıdığım için gerçekten çok şanslıyım Allah arzu ettiğin herseyi hayirliysa sana nasip etsin inşallah.
canım bu sempozyumda ne önerdiler. mesela çocuklarımızın bacaklarını saralım mı? ben masaj yapıcam tibia kemiğine. küçükkken de vardı biraz sorunları dr. a götürdüm tabiki ama normal geçer dediler geçmiyor maalesef. ben çektim çekiyorum zaten çocuklarımın bu sıkıntıyı çekmesini istemem. kimse istemez. neler söylediler kısaca söyleyebilir misin? onların kemikleri hala yumuşak ve zamanla şekil alacaklarını düşünüyorum. bebekken yapılmalıydı ama beklemem gerektiği söylendi. röntgen bile çekilmişti. genler baskın geliyor napalım annelerine çekiyorlar. tabi ben de anneme çektim.
Bugün canım arkadaşım leydicimle birlikte rötuş için f.b. ye gittik yarım saatlik çokta zor olmayan bir operasyon geçirdim. Umarım herkes gibi bende istediğim gibi bir sonuca ulaşırim. Leydicigime çok teşekkür ediyorum o olmasaydı benim için herşey çok zor olacaktı. Iyiki bugün benimleydi bu iyiliğini asla unutmayacağım. Seni tanıdığım için gerçekten çok şanslıyım Allah arzu ettiğin herseyi hayirliysa sana nasip etsin inşallah.
Arkadaşım çok merak ediyorum bende birinciyi oldumya ikinci şart.rufuşta narkoz mu epidural gibi belden mi uyuşturulugor yoksa bilmiyorum nasıl oluyor bilgilendirirsen çok sevinicem
Leydi ve ikicanim var sizden bilgi almak istiyorum rutuşlarda nasil bir uyuşturma yapiyorlar.ben yine narkoz alirsam uyanmam gibi geliyor
Arkadaşım çok merak ediyorum bende birinciyi oldumya ikinci şart.rufuşta narkoz mu epidural gibi belden mi uyuşturulugor yoksa bilmiyorum nasıl oluyor bilgilendirirsen çok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?