Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu yazıyı görünce çok şaşırdım. senin rötuş istediğini bilmiyordum. zaten güzeldi. şimdi kim bilir ne güzel olmuşlardır.

Vanillacim benim ilk yag enjeksiyonunda sol bilegime hiç yağ inmemisti orasi diger bacagima gore baya bi oyuktu ve herkes fark ediyordu sağolsun doktorumuz ucretsiz bir şekilde oraya küçük bir işlem yapti. Sen tabi uzun zamandır foruma girmediğin için bilmiyorsun burada baya konusu geçti.

evet uzun bir süre gelmeyince o aradaki konuları da okuyamadım çok fazla ilerlemişti konu. :)) hayırlı olsun o zaman. ücretsiz yapması da şaşırttı doğrusu. ne güzel.

angelinnocent hiç erime yok nerdeyse, 6 günlük fotonuda gördüm şimdi çok başarılı gerçekten hep hep hep böyle kalsınlar inşlh hatta 2. düşünmene de gerek yok sanki, ama düşünürsen de bileklere dogru dolgunluk kattır :))))

Leydicim sagol😊evet sonuc baya basarili oldu. İkinciyi bende bileklere dogru dusunmustum zevklerimiz ayni:))) birde arka kisma koydurayim diyorum o zaman tam kate middleton bacagi olacak😝

Canim sen yine çocuklarinin bacaklarına baskı yapabilirsin bir de oyun gibi falan videodaki hareketleri yaptırmaya çalış sen yap zaten rol alacaktır onlar da...yüzme imkanları varsa mutlaka yüzmeye götür ve d vitaminini falan eksik etme eğer çarpıklık varsa mutlaka d vitamini takviyesi kullan hatta bir doktora götür holihop vardi hani ben çocukken çevirmiştim onu da alt bacaklari için çevirebilirler baskı yaratacaktır o da zaten faydası olmasa bile zararı da yok aşırıya gitmezsen

Bir sorum olacak bu yağlar sadece karın ve bel bölgesinden mi alınıyor acaba?? Bir de her seans için ücret mi ödüyorsunuz ayrı ayrı ve öyleyse ne kadar ortalama bir seans

Leydicim sagol😊evet sonuc baya basarili oldu. İkinciyi bende bileklere dogru dusunmustum zevklerimiz ayni:))) birde arka kisma koydurayim diyorum o zaman tam kate middleton bacagi olacak😝
Angelinnocent çok beğendim.Sadece yağ enjeksiyonu değil mi.? Eski halini de merak ediyorum.Şuan gercekten hem güzel, hem doğal.Hayirli olsun...

kızlar bugun ameliyatımın n 3, gunu.kismen daha rahatim.hergun doktorum arayip durumumu sordu bu gercekten insani cok iyi hissettiriyor.bn Kozyatağı estetik international klinigibde mehmet bey e ameliyat oldum.karnimdan belimden ve sirtimdan tum yaglari almis.su an bacaklarim sutun gibi ins. Hep boyle kalirlar.korselerim dahil tum masrafim 4,600 tl tuttu.tavsiye ederim kesinlikle cok buyuk rakamlar odemeyin derim.

Bacak estetiği ile ilgili başlıklara bakarken bu siteye rast geldim. Bende üye olamadan edemedim. Bende estetik yaptırmayı uzun zamandır düşünüyorum ama tam olarak cesaret edipte tamam diyemedim birde maddi olarak yaklaşık kaça patlıyor bu iş ve bildiğiniz güvendiğiniz Dr lar var mı? Ameliyat olan arkadaşlar kimleri önerir acaba yardımcı olur musunuz? Birde ben Bursa'da yaşıyorum burda yaşayan akdadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Cnm ben estetik international da 3 gun once yag enjeksiyonu yaptrdm.asil merkezi bursa da.kesinlikle tavsiye ederim.bu ay ramazan indirimi var bn toplam 4600 liraya ameliyat oldum kesinlikle gorus derim.

Evet bende senin mesajından sonra görüştüm orasıyla ama sadece yağ enjekte ediyorlarmış ve o yağlar eriyormuş herhalde sonrasında. Doktor sana ne dedi acaba erime olacak mı olmayacak mı? Birde ben pek kilolu değilim yetecek yağı bulabilirler mi emin değilim :)

Memnun kalman n gzl canım, ayrıca Dr'un hergun aramasıda hem şaşırtıcı hemde büyük incelik :)
Peki o dr'a silikon yaptırsan fiyat n olacaktı bi bilgin varmı ??
Yag enjeksiyonu diger doktorlardada aşağı yukarı o fiyat diye biliyorum
Sadece tahmin yanılıyorda olabilirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kusura bakma canım yanlış alıntı yapmisim bortenew ardasimiza yazacaktım yanlışlıkla sana yazmisim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…