- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
bu yazıyı görünce çok şaşırdım. senin rötuş istediğini bilmiyordum. zaten güzeldi. şimdi kim bilir ne güzel olmuşlardır.
Vanillacim benim ilk yag enjeksiyonunda sol bilegime hiç yağ inmemisti orasi diger bacagima gore baya bi oyuktu ve herkes fark ediyordu sağolsun doktorumuz ucretsiz bir şekilde oraya küçük bir işlem yapti. Sen tabi uzun zamandır foruma girmediğin için bilmiyorsun burada baya konusu geçti.
arkadaşlar sorduğum sorularla kimse ilgilenmedi
anlaşılan herkes kendi derdine düşmüş,
yinede teşekkür ederim
Leydicim sagol😊evet sonuc baya basarili oldu. İkinciyi bende bileklere dogru dusunmustum zevklerimiz ayni:))) birde arka kisma koydurayim diyorum o zaman tam kate middleton bacagi olacak😝angelinnocent hiç erime yok nerdeyse, 6 günlük fotonuda gördüm şimdi çok başarılı gerçekten hep hep hep böyle kalsınlar inşlh hatta 2. düşünmene de gerek yok sanki, ama düşünürsen de bileklere dogru dolgunluk kattır :))))
canım bu sempozyumda ne önerdiler. mesela çocuklarımızın bacaklarını saralım mı? ben masaj yapıcam tibia kemiğine. küçükkken de vardı biraz sorunları dr. a götürdüm tabiki ama normal geçer dediler geçmiyor maalesef. ben çektim çekiyorum zaten çocuklarımın bu sıkıntıyı çekmesini istemem. kimse istemez. neler söylediler kısaca söyleyebilir misin? onların kemikleri hala yumuşak ve zamanla şekil alacaklarını düşünüyorum. bebekken yapılmalıydı ama beklemem gerektiği söylendi. röntgen bile çekilmişti. genler baskın geliyor napalım annelerine çekiyorlar. tabi ben de anneme çektim.
kizlar 4.5 aydan sonra son durumum herkes gorebilsin diye buraya yukledim
maşallah neredeyse hiç erime yok.
Bir sorum olacak bu yağlar sadece karın ve bel bölgesinden mi alınıyor acaba?? Bir de her seans için ücret mi ödüyorsunuz ayrı ayrı ve öyleyse ne kadar ortalama bir seans
Angelinnocent çok beğendim.Sadece yağ enjeksiyonu değil mi.? Eski halini de merak ediyorum.Şuan gercekten hem güzel, hem doğal.Hayirli olsun...Leydicim sagol😊evet sonuc baya basarili oldu. İkinciyi bende bileklere dogru dusunmustum zevklerimiz ayni:))) birde arka kisma koydurayim diyorum o zaman tam kate middleton bacagi olacak😝
Cnm ben estetik international da 3 gun once yag enjeksiyonu yaptrdm.asil merkezi bursa da.kesinlikle tavsiye ederim.bu ay ramazan indirimi var bn toplam 4600 liraya ameliyat oldum kesinlikle gorus derim.Bacak estetiği ile ilgili başlıklara bakarken bu siteye rast geldim. Bende üye olamadan edemedim. Bende estetik yaptırmayı uzun zamandır düşünüyorum ama tam olarak cesaret edipte tamam diyemedim birde maddi olarak yaklaşık kaça patlıyor bu iş ve bildiğiniz güvendiğiniz Dr lar var mı? Ameliyat olan arkadaşlar kimleri önerir acaba yardımcı olur musunuz? Birde ben Bursa'da yaşıyorum burda yaşayan akdadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
Bacak estetiği ile ilgili başlıklara bakarken bu siteye rast geldim. Bende üye olamadan edemedim. Bende estetik yaptırmayı uzun zamandır düşünüyorum ama tam olarak cesaret edipte tamam diyemedim birde maddi olarak yaklaşık kaça patlıyor bu iş ve bildiğiniz güvendiğiniz Dr lar var mı? Ameliyat olan arkadaşlar kimleri önerir acaba yardımcı olur musunuz? Birde ben Bursa'da yaşıyorum burda yaşayan akdadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
Bacak estetiği ile ilgili başlıklara bakarken bu siteye rast geldim. Bende üye olamadan edemedim. Bende estetik yaptırmayı uzun zamandır düşünüyorum ama tam olarak cesaret edipte tamam diyemedim birde maddi olarak yaklaşık kaça patlıyor bu iş ve bildiğiniz güvendiğiniz Dr lar var mı? Ameliyat olan arkadaşlar kimleri önerir acaba yardımcı olur musunuz? Birde ben Bursa'da yaşıyorum burda yaşayan akdadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
Sanada cok gecmis olsun pukidevo, hayırlı olsun yeni bacakların...dedigin gibi ins erimezler tekrar tekrar o acıyı çekmezsin canım
Senin Dr kimdi??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?