Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım doktor bana rutuşta eneztezi yok dedi .yani narkoz yok dedi.peki epidural gibi belden mi uyuşturacaksınız dedim onada hayır dedi.anlamadım ki canlı canlı mı yapacak doktor.ama yıllar önce bir göz ameliyatı geçirmiştim.hem hiç birşey duymadım yani lokal falan değil di.nasıl olduğunu anlamadım.uyandığımda hiç birşey yok gözümde bir bant kalktım bağcıklarımı bağladım aynı günü bırak hessi 1 saat gibi bir zaman dilimi.o kadar iyidimki taksiye bile binmemiştik.acaba kısa süreli operosyonlarımı böyle yapiyorlar.ama sanki bana sadece o böygeyi uyuşturacağım dedi diye hatırlıyorum .sizinki tam nasil oldu

Birde arkadaşlar gönderdiğiniz resimlere ben bakabiliyor muyum. Bazı arkadaşlar resim göndermişler bende değişimi merak ediyorum...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Angelinnocent çok beğendim.Sadece yağ enjeksiyonu değil mi.? Eski halini de merak ediyorum.Şuan gercekten hem güzel, hem doğal.Hayirli olsun...

Tesekkur ederim beryaman. Harika degiller ama eskiye gore iyiler en azindan hayatimda ilk defa bu yazi etek ve sort giyerek geciriyorum:) eski hali fotograflarimda var ama bende cok egrilik yoktu bacaklarimin arasi acikti biraz kapandi aciklik hafif bi baldir cikintisi olustu. İkinci seansta dah iyi olurlar diye dusunuyorum. Sadece yag enj benimkisi

6 bin.yag evet.Bugun ilk defa normal hizimla yuruyebildim.Iki haftada kendine geliyorsun.Ilk bir hafta zor gecti.

QUOTE=Starsmoon;36175544]Ne kadara yaptırdın canım seninki de yağ enj. Mi ağrı sızı var mı günlük yaşamını ne derece etkiledi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

[/QUOTE]

Şu anda bulunduğun durumdan memnun musun peki.. Senin nasıldı bacakların şikayetin neydi? Benim dizlerimden altı baya çarpık gibi. Bileklerimi birleştirdiğimde dizlerim birleşmiyor alt bacaklarda da yaklaşık 3-4 parmak boşluk kalıyor. Sadece yağ yeter gibi gelmiyor bana

Sanirim birsey soylemek icin erken.Bir ayda belli oluyor diyorlar.Ben kapatinca bacaklarimi dizlerim kapaniyordu.Diz altinda bosluk vardi bacaklarimi kapadigimda bacaklarim birbirine degmiyordu.Suanda degmiyor ama eski halinden iyi.Tabi erimezse.Bakalim 1 ay dolduktan sonra nasil olucak.

Şu anda bulunduğun durumdan memnun musun peki.. Senin nasıldı bacakların şikayetin neydi? Benim dizlerimden altı baya çarpık gibi. Bileklerimi birleştirdiğimde dizlerim birleşmiyor alt bacaklarda da yaklaşık 3-4 parmak boşluk kalıyor. Sadece yağ yeter gibi gelmiyor bana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Selam.Bende bursada yasiyorum.Istanbulda yaptirdim.benimki silikon.cunku carpikti, ancak duzeldi.Zaten doktor karar veriyor, neyi tercih edecegini durumuna gore anlatiyor.Bir gece kaldim.ertesi gun feribotla mudanyaya dondum.Ali Mezdegi ye yaptirdim.Galiba encok bu ameliyati yapan doktorlardanmis.3 hafta oldu.Heyecanla bekliyorum.

Ztn heryerde sadece yag enjekte ediliyo ve neresi olursa olsun bazi yag hucreleri tutunamyim öluyo bu butun yag enjekteleri icin gecerli.bn 165 boyundayim 61 kg dim.dedigim gibi ysgim olan her bolgeden alinmis.bn cok memnunum tabi yinede sen blrsn.

Sonuç güzel olacaksa ne uygulayacağı farketmez aslında. Peki silikonu kaça yaptılar. Ne kadar oldu yaptıralı. Ertesi gün dönerken zorlandın mı? Çok soru sordum dimi

Bende 163 boyunda 51 kiloyum bacaklarım da çarpık olduğu için vücut yağım yeterli gelir gibi gelmiyor. Birde erirlerse bana ne kalır geriye bilmiyorum..:)

O zaman silikon + yag dusun en azindan. Yag az ise doldurulduguna degmez.

Canım ozaman bölgesel uyuşturma yapıcaktır doktor yani sadece rotuş yapacagı yeri uyuşturacaktır, ikicanımvar uyuyarak istedi yarım saat sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…