Ercan Cihandide canim
Ercan cihandide istanbulda mı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artucum küçük bir rötuş yapıldı göbekten az bi yağ alınıp bilek kısmının üzerine koyuldu, sana ikinci şartsa seninki amelıyat tarzında olur yine, rötuşta narkozla uyutuldu yarım saatliğine şuan online diil ben yazıyım dedim :))
Evet canim Medical Park Goztepe
Angelinnocent çok beğendim.Sadece yağ enjeksiyonu değil mi.? Eski halini de merak ediyorum.Şuan gercekten hem güzel, hem doğal.Hayirli olsun...
Hmm. Sen yaptırdın mı peki canım
Evet 2 hafta oldu.
[/QUOTE]6 bin.yag evet.Bugun ilk defa normal hizimla yuruyebildim.Iki haftada kendine geliyorsun.Ilk bir hafta zor gecti.
QUOTE=Starsmoon;36175544]Ne kadara yaptırdın canım seninki de yağ enj. Mi ağrı sızı var mı günlük yaşamını ne derece etkiledi.
Evet bende senin mesajından sonra görüştüm orasıyla ama sadece yağ enjekte ediyorlarmış ve o yağlar eriyormuş herhalde sonrasında. Doktor sana ne dedi acaba erime olacak mı olmayacak mı? Birde ben pek kilolu değilim yetecek yağı bulabilirler mi emin değilim :)
Ztn heryerde sadece yag enjekte ediliyo ve neresi olursa olsun bazi yag hucreleri tutunamyim öluyo bu butun yag enjekteleri icin gecerli.bn 165 boyundayim 61 kg dim.dedigim gibi ysgim olan her bolgeden alinmis.bn cok memnunum tabi yinede sen blrsn.Evet bende senin mesajından sonra görüştüm orasıyla ama sadece yağ enjekte ediyorlarmış ve o yağlar eriyormuş herhalde sonrasında. Doktor sana ne dedi acaba erime olacak mı olmayacak mı? Birde ben pek kilolu değilim yetecek yağı bulabilirler mi emin değilim :)
Selam.Bende bursada yasiyorum.Istanbulda yaptirdim.benimki silikon.cunku carpikti, ancak duzeldi.Zaten doktor karar veriyor, neyi tercih edecegini durumuna gore anlatiyor.Bir gece kaldim.ertesi gun feribotla mudanyaya dondum.Ali Mezdegi ye yaptirdim.Galiba encok bu ameliyati yapan doktorlardanmis.3 hafta oldu.Heyecanla bekliyorum.
Ztn heryerde sadece yag enjekte ediliyo ve neresi olursa olsun bazi yag hucreleri tutunamyim öluyo bu butun yag enjekteleri icin gecerli.bn 165 boyundayim 61 kg dim.dedigim gibi ysgim olan her bolgeden alinmis.bn cok memnunum tabi yinede sen blrsn.
Bende 163 boyunda 51 kiloyum bacaklarım da çarpık olduğu için vücut yağım yeterli gelir gibi gelmiyor. Birde erirlerse bana ne kalır geriye bilmiyorum..:)
Leydi sen bi ara spor yapiyorum demistin nasil oldu fark varmi?
Canım doktor bana rutuşta eneztezi yok dedi .yani narkoz yok dedi.peki epidural gibi belden mi uyuşturacaksınız dedim onada hayır dedi.anlamadım ki canlı canlı mı yapacak doktor.ama yıllar önce bir göz ameliyatı geçirmiştim.hem hiç birşey duymadım yani lokal falan değil di.nasıl olduğunu anlamadım.uyandığımda hiç birşey yok gözümde bir bant kalktım bağcıklarımı bağladım aynı günü bırak hessi 1 saat gibi bir zaman dilimi.o kadar iyidimki taksiye bile binmemiştik.acaba kısa süreli operosyonlarımı böyle yapiyorlar.ama sanki bana sadece o böygeyi uyuşturacağım dedi diye hatırlıyorum .sizinki tam nasil oldu
O zaman silikon + yag dusun en azindan. Yag az ise doldurulduguna degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?