Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ankarada yağ ekleten arkadaşlar hangi doktorları önerirler acaba gerçi benim karın bel falan oradan yağ çıkmaz sanırım basenden falan da alıp bacağa koymazlar diye düşünüyorum ama böyle halledebiirsem çok daha rahat olur ankarada yaşıyorum aslında ben herşey daha kolay olur benim için..f.b nin ismini gördüm burada ama kızlar memnun musunuz acaba kendisinden

Arkadasim basenden de alip koyuyorlar hatta bacaga ne kadar yakin olursa yag alinan yer o kadar kalici oluyormus. Fb cok bilinen bir dr. Bir suru guzel sonucu da var forumda yaptiran arkadaslar da bilgi verirler zaten

Krenacım sana özelden msj yazmaya çalıştim ama sanırım gelen kutun doluymuş eski msjlarını Dilmen gerekiyormuş canım yazamadım..telefonunu versem bana uygun olduğunda çağrı atar mısın canım yarım saat konuşsan yeter bana inan ona göre karar vereceğim

Arkadasim basenden de alip koyuyorlar hatta bacaga ne kadar yakin olursa yag alinan yer o kadar kalici oluyormus. Fb cok bilinen bir dr. Bir suru guzel sonucu da var forumda yaptiran arkadaslar da bilgi verirler zaten

Gerçekten mi?? Çok teşekkürler canım ben hiç ankaradaki doktorları düşünmemiştim halbuki adımdan anlaşilacaği üzere okulun bu yani burada yaşıyorum arayayım bari ben bi doktoru valla silikonsuz hallolsa daha ne isterim:))

ikcanımvar geçmiş olsun arkadaşım umarım hayallerındeki bacağa kavuşursun canım. Çok sevindim senin adına oldu ve biti

Kesinlikle arkadaşlar cevap verirler gözden kaçmıştır mutlaka. Bizi bzden başka kim anlayabilir ki.

Senin de 23 tü galiba op. tarihin . inşallah hayırlısıyla sen de atlatırsın canım.

masaja başladım ama çok yorucu benimkilerde x şekli var. aslıda gece takılan ateller var başka bir dr. a daha gideceğim bu işin peşini bırakmıcam.yüzmeye gidyorlardı ama artık hiç ara vermeden devam ettireceğim. bacak için hulahop nasıl birşey ? belde yapılan bacağa büyük gelir küçükleri de vardır. bir bakayım. teşekkürler canım.

Fb e ayın 23 ünde operayonumuz var canım acelen yoksa bizim sonuçları bekle forumdan loli ve ben aynı gün giricez amelıyata sizleride haberdar ederiz...

Son düzenleme:
Senin de 23 tü galiba op. tarihin . inşallah hayırlısıyla sen de atlatırsın canım.

İnşallah kanatçım canım benim inşlh seninde istedigin gibi olur herşey hep dualarımdasın
evet 23 ünde sanki ilkmiş gibi heyecan kapladı içimi ve son şansım rötuşluk falan olmasın istiyorum dilerim tek seferde olur biter tek duam bu iyice anlatıcam f. beye umarım bu sefer biter bu dert cümlemiz için tabi

amin canım inşallah senin için biter bu sıkıntı seni şimdi daha iyi anlıyorum canım. iyice anlat ne istiyorsun.f.b.nin yaptığı bacakları beğeniyorum ben. seninki de öyle olacak inşallah.

amin canım inşallah senin için biter bu sıkıntı seni şimdi daha iyi anlıyorum canım. iyice anlat ne istiyorsun.f.b.nin yaptığı bacakları beğeniyorum ben. seninki de öyle olacak inşallah.

Evet canım bende ona yaptıran arkadaşların hepsinin bacaklarını beğenmiştim bakalım darısı bizede olur inşlh. Bizi bizden başkası anlamaz ki zaten hepiniz iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…