Ankarada yağ ekleten arkadaşlar hangi doktorları önerirler acaba gerçi benim karın bel falan oradan yağ çıkmaz sanırım basenden falan da alıp bacağa koymazlar diye düşünüyorum ama böyle halledebiirsem çok daha rahat olur ankarada yaşıyorum aslında ben herşey daha kolay olur benim için..f.b nin ismini gördüm burada ama kızlar memnun musunuz acaba kendisinden
Arkadasim basenden de alip koyuyorlar hatta bacaga ne kadar yakin olursa yag alinan yer o kadar kalici oluyormus. Fb cok bilinen bir dr. Bir suru guzel sonucu da var forumda yaptiran arkadaslar da bilgi verirler zaten
Bugün canım arkadaşım leydicimle birlikte rötuş için f.b. ye gittik yarım saatlik çokta zor olmayan bir operasyon geçirdim. Umarım herkes gibi bende istediğim gibi bir sonuca ulaşırim. Leydicigime çok teşekkür ediyorum o olmasaydı benim için herşey çok zor olacaktı. Iyiki bugün benimleydi bu iyiliğini asla unutmayacağım. Seni tanıdığım için gerçekten çok şanslıyım Allah arzu ettiğin herseyi hayirliysa sana nasip etsin inşallah.
Kesinlikle arkadaşlar cevap verirler gözden kaçmıştır mutlaka. Bizi bzden başka kim anlayabilir ki.Canım ben en kısa zamanda olacağim inşallah tüm detayları paylaşacağim burada..ayrıca yanlış düşünmüssün canım arkadaşlar geç de olsa cevap veriyorlar sağolsunlar sonuçta gerçekten birbirimizi en iyi biz anlıyoruz
Senin de 23 tü galiba op. tarihin . inşallah hayırlısıyla sen de atlatırsın canım.Canımmm benim, rica ederim ne yaptım ki bende teşekkür ederiminşallah çok güzel olur bacakların ki gayet güzeller sosis sosis tam istediğim rötuşla daha da güzel olurlar inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkürler umarım hayırlısıyla bizde atlatırız az kaldı
Eki Görüntüle 1190695 kizlar 4.5 aydan sonra son durumum herkes gorebilsin diye buraya yukledim
allah korusun artucum zaten sen olursan epidural olursun artık genel anesteziye hiç girme sen.Leydi ve ikicanimvar cevaplarsan8z mutlu olucam rutuşlarda vücut nasıl uyuşturuluyor.bir daha narkoz alirsam uyanmam gibi geliyor
Sonuç güzel olacaksa ne uygulayacağı farketmez aslında. Peki silikonu kaça yaptılar. Ne kadar oldu yaptıralı. Ertesi gün dönerken zorlandın mı? Çok soru sordum dimi
I
İstedigin kadar sorabilirsin canim.7.500 TL aldi.Hastanede kaldim 1 gece.Testler hastane masraflari vb.hersey dahil.Uyandigimda corap vardi bacaklarimda.1 hafta giydim.Corap cikinca sekil cok hizli degisiyor.Birde topuklu ile cok rahat gezebiliyorsun.Duz ayakkabiyi 1 hafta sonra giyebildim.Suan etek giyebiliyorum.Hatta ilk defa giydigim icin ilk gun cok yorum aldim.Neden bugune kadar giymedin diye.Tabi soylemiyorumkimseye.
Canim sen yine çocuklarinin bacaklarına baskı yapabilirsin bir de oyun gibi falan videodaki hareketleri yaptırmaya çalış sen yap zaten rol alacaktır onlar da...yüzme imkanları varsa mutlaka yüzmeye götür ve d vitaminini falan eksik etme eğer çarpıklık varsa mutlaka d vitamini takviyesi kullan hatta bir doktora götür holihop vardi hani ben çocukken çevirmiştim onu da alt bacaklari için çevirebilirler baskı yaratacaktır o da zaten faydası olmasa bile zararı da yok aşırıya gitmezsen
Ankarada yağ ekleten arkadaşlar hangi doktorları önerirler acaba gerçi benim karın bel falan oradan yağ çıkmaz sanırım basenden falan da alıp bacağa koymazlar diye düşünüyorum ama böyle halledebiirsem çok daha rahat olur ankarada yaşıyorum aslında ben herşey daha kolay olur benim için..f.b nin ismini gördüm burada ama kızlar memnun musunuz acaba kendisinden
kızlar bugun ameliyatımın n 3, gunu.kismen daha rahatim.hergun doktorum arayip durumumu sordu bu gercekten insani cok iyi hissettiriyor.bn Kozyatağı estetik international klinigibde mehmet bey e ameliyat oldum.karnimdan belimden ve sirtimdan tum yaglari almis.su an bacaklarim sutun gibi ins. Hep boyle kalirlar.korselerim dahil tum masrafim 4,600 tl tuttu.tavsiye ederim kesinlikle cok buyuk rakamlar odemeyin derim.
Sonuç güzel olacaksa ne uygulayacağı farketmez aslında. Peki silikonu kaça yaptılar. Ne kadar oldu yaptıralı. Ertesi gün dönerken zorlandın mı? Çok soru sordum dimi
I
İstedigin kadar sorabilirsin canim.7.500 TL aldi.Hastanede kaldim 1 gece.Testler hastane masraflari vb.hersey dahil.Uyandigimda corap vardi bacaklarimda.1 hafta giydim.Corap cikinca sekil cok hizli degisiyor.Birde topuklu ile cok rahat gezebiliyorsun.Duz ayakkabiyi 1 hafta sonra giyebildim.Suan etek giyebiliyorum.Hatta ilk defa giydigim icin ilk gun cok yorum aldim.Neden bugune kadar giymedin diye.Tabi soylemiyorumkimseye.
geçmiş olsun bacaklarını güle güle kullan. peki dizarkasındaki dikiş izleri görünmüyor mu onların görünmemesi imkansız. dizaltı giyersen gizleyebilirsin. dizüstü herkes soracak diye ben hiç giymedim etek vs. kapri giyiyiyorum ancak. benim de var o izler daha yeni yeni geçiyor 1-2 haftada nasıl oldu ? özel birşey yapıyor musun? bir de dr.un için bu op. en fazla yapan dr.lardanmış diyorsun forumda o dr. ilk silikon taktırmış kişisin. inşallah bacakların tam istediğin gibi olurlar. İyi dr.ların sayısı arttıkça fiyatlar düşecektir ve alternatifler çoğalacaktır.
Senin de 23 tü galiba op. tarihin . inşallah hayırlısıyla sen de atlatırsın canım.
İnşallah kanatçım canım benim inşlh seninde istedigin gibi olur herşey hep dualarımdasın
evet 23 ünde sanki ilkmiş gibi heyecan kapladı içimi ve son şansım rötuşluk falan olmasın istiyorum dilerim tek seferde olur biter tek duam bu iyice anlatıcam f. beye umarım bu sefer biter bu dert cümlemiz için tabi
geçmiş olsun bacaklarını güle güle kullan. peki dizarkasındaki dikiş izleri görünmüyor mu onların görünmemesi imkansız. benim de var o izler daha yeni yeni geçiyor 1-2 haftada nasıl oldu ? bir de dr.un için bu op. en fazla yapan dr.lardanmış diyorsun ama biz burda ona hiç silikon taktırmış birini tanımıyoruz.
Dikis izlerini hic kapatmadim.Var tabi.Ama kirmizilik kullandigim kremle 2 haftada gecti.Etek boylarim mini degil.Cunku benim ust bacaklarim biraz kalin.Diz alti veya diz hizasi.Zaten gorunmez.Evet ben de bu forumdan bulmadim zaten.Burada hep ayni isimler yaziliyor.1.5 ay okudum bende.Sonra internetteki videolari kzledim.Hem de defalarca.Bence herkes dinlemeli.Bacak silikonu anlatimlarini.En basit anlatan oydu.Aslinda burada adi gecen doktorlardan cok memnun arkadas var .Ama memnun olmayan veye rötuş isteyen de cok var.Bence doktor konusunda tek kisi ile gorusulmemeli. Ben 2 kisi sectim.Gittim gorustum ve sectim.Bence sen de oyle yap.Kendin karar ver.Herkesin bacak yapisi farkli.Bir de doktorun yaklasimi onemli.Benim yakin hissedip guvendigim sana guven vermeyebilir.Veya tam tersi olabilir.
Dikis izlerini hic kapatmadim.Var tabi.Ama kirmizilik kullandigim kremle 2 haftada gecti.Etek boylarim mini degil.Cunku benim ust bacaklarim biraz kalin.Diz alti veya diz hizasi.Zaten gorunmez.Evet ben de bu forumdan bulmadim zaten.Burada hep ayni isimler yaziliyor.1.5 ay okudum bende.Sonra internetteki videolari kzledim.Hem de defalarca.Bence herkes dinlemeli.Bacak silikonu anlatimlarini.En basit anlatan oydu.Aslinda burada adi gecen doktorlardan cok memnun arkadas var .Ama memnun olmayan veye rötuş isteyen de cok var.Bence doktor konusunda tek kisi ile gorusulmemeli. Ben 2 kisi sectim.Gittim gorustum ve sectim.Bence sen de oyle yap.Kendin karar ver.Herkesin bacak yapisi farkli.Bir de doktorun yaklasimi onemli.Benim yakin hissedip guvendigim sana guven vermeyebilir.Veya tam tersi olabilir.
Mesajini tam okumamisim.Sen de yaptirmissin.sadece silikon mu? Memnun musun?
amin canım inşallah senin için biter bu sıkıntı seni şimdi daha iyi anlıyorum canım. iyice anlat ne istiyorsun.f.b.nin yaptığı bacakları beğeniyorum ben. seninki de öyle olacak inşallah.
geçmiş olsun bacaklarını güle güle kullan. peki dizarkasındaki dikiş izleri görünmüyor mu onların görünmemesi imkansız. dizaltı giyersen gizleyebilirsin. dizüstü herkes soracak diye ben hiç giymedim etek vs. kapri giyiyiyorum ancak. benim de var o izler daha yeni yeni geçiyor 1-2 haftada nasıl oldu ? özel birşey yapıyor musun? bir de dr.un için bu op. en fazla yapan dr.lardanmış diyorsun forumda o dr. ilk silikon taktırmış kişisin. inşallah bacakların tam istediğin gibi olurlar. İyi dr.ların sayısı arttıkça fiyatlar düşecektir ve alternatifler çoğalacaktır.[/QUOT
Kesinlikle sana katiliyorum.Estetik isinde gercekten uzman olup, yurtdisinda bile bu ameliyati surekli yapanlar var.Benim babam da emekli doktor.Ailemde de cok doktor var.Doktorumun soyledigine gore 100 taneden fazla takmis.Burada konusulmayan cok fazla doktor olduguna eminim.Bence herkes paylassin ve bircok alternatif olussun.Bende pek cesurmuşum yahu:))
Derimin cok kalin olduğunu soyledi.Etkisi olabilir mi acaba izlere.Seninkiler cok mu belli? Belkide aynidir ama ben daha az onemsiyorumdur.
geçmiş olsun bacaklarını güle güle kullan. peki dizarkasındaki dikiş izleri görünmüyor mu onların görünmemesi imkansız. dizaltı giyersen gizleyebilirsin. dizüstü herkes soracak diye ben hiç giymedim etek vs. kapri giyiyiyorum ancak. benim de var o izler daha yeni yeni geçiyor 1-2 haftada nasıl oldu ? özel birşey yapıyor musun? bir de dr.un için bu op. en fazla yapan dr.lardanmış diyorsun forumda o dr. ilk silikon taktırmış kişisin. inşallah bacakların tam istediğin gibi olurlar. İyi dr.ların sayısı arttıkça fiyatlar düşecektir ve alternatifler çoğalacaktır.[/QUOT
Kesinlikle sana katiliyorum.Estetik isinde gercekten uzman olup, yurtdisinda bile bu ameliyati surekli yapanlar var.Benim babam da emekli doktor.Ailemde de cok doktor var.Doktorumun soyledigine gore 100 taneden fazla takmis.Burada konusulmayan cok fazla doktor olduguna eminim.Bence herkes paylassin ve bircok alternatif olussun.Bende pek cesurmuşum yahu:))
Derimin cok kalin olduğunu soyledi.Etkisi olabilir mi acaba izlere.Seninkiler cok mu belli? Belkide aynidir ama ben daha az onemsiyorumdur.
Kanat eski yorumlarını okudum.3 ay dolsun mutlaka.Tüm doktorlar 3 aydan önce sonuç alınmaz diyor.Seni ekliyorum.Resimlerini merak ettim.Hiç canını sıkma.Önce süre dolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?