Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ikicanımvar geçmiş olsun.ne güzel bak ücrette almamış.ama sen uzunnn zamandır foto koymadın.iyileşince koysan ya,ne güzel olur

ikicanımvar geçmiş olsun.ne güzel bak ücrette almamış.ama sen uzunnn zamandır foto koymadın.iyileşince koysan ya,ne güzel olur

Memkocum artık fotoğraf eklemiyorum ama istersen diğer arkadaslara yaptığım gibi seninde mail adresine gonderebilirim

foruma yazamıyorum uzun zamandır. işlerim çok yoğun bu aralar. baya geride kalmışım okudum şimdi mesajları.

ikicanımvar çok geçmiş olsun canım inşallah bu defa istediğin gibi olmuşlardır.

leydi senin ve lolinin ameliyatını merakla bekliyorum. doktorun arkanızda olcam demesi de çok güzel.

kanatcım fotoğraflarını gördüm.demek sitediğini şimdi çok daha iyi anladım. dediğin gibi baldırların aşağıda kalmış.vanillanın dediği gibi diz altına yağ enjekte ettirsen görüntü düzelir ama bu defa da kalın olabilirler. sen doktorunla ve bir kaç doktorla görüş fikir al ama aceleye getirme bence.

beryaman beni en çok şaşırtan sen oldun gerçekten. ben de kanat gibi fotoğraflarını cok merak ettim. 4 günde işe gidebilmiş olmana çok şaşırdım açıkcası. ya senin doktorunun eli çok hafif ya da benim canım çok az. ama ağrıdan falan değil, bacağım kasıldığından adım atabilmek için bile bükemiyordum dizimi ben.2 kişinin kolunda bir kaç adım gidip gelebilmiştim 4. güne kadar.17 gün snra bir dışardan fark edilmeyecek şekilde yürüyebildim.

angelin bacaklarını çok beğendim gerçekten. bileklere de yağ ekletirsen senin artık bacak problemin kalmaz :)

saddy rötuş yaptırdın mı? ne ücret ödedin? genel mi lokal mi görürsen bu mesajımı anlatır mısın?

Yag transferi yaptiran arkadaslarim bnim bugun 4 , gunum bel ve karin kisminda hala acim var.agrim yok ama sanki biyere vurmusum gibi aciyo.bu sabah farkettimki belimden alinan yerlerin igne giris yerlerinde kirmizi sizinti seklinde kan var.normalmi acaba.
Ameliyat olan arkadaslar ne olur ameliyat sonrasi sureci yazsinlar.tsk

bende de olmuştu. normaldir.hemşire yağ alınan yerlere sıvı enjekte edildiğini, sızan yerlerin tamamının kan olmadığını söylemişti bana.

İkicanimvar cok gecmis olsun sanada :) ins bu sefer tam istedigin gibi olurlar oldurcaz bu bacaklari:)) bende ikinciyi dusunuyorum kismet olursa

Canım benim çok teşekkür ederim. benim bacaklarim cok sorunlu bu yüzden on kerede ameliyat olsam istedigim gibi olmaz bunun farkindayim ama ne yapalim olanla idare edecegiz artik. seninkilere gelirsek bana gore kesinlikle kusursuz emin ol birçok mankenin bacaklarindan kat kat daha güzel. Ikinciyi bence hiç düşünme ama için rahat edecekse yaptırirsin tabiki.

Merhaba, Doktoru da biraz şaşırttım aslında.O kadar çok istedimki bu işlemi acıyı duymak istememiş bile.olabilirim.Umarım herkesin gönlüne göre olur.Resimlerimi koyunca yorumlarınız benim için de cok onemli.Benim gormediğim veya farketmedigim seyleri soylemenizi isterim.

Canim normal bendede bu dediklerinin hepsi oldu sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…