teşekkür ederim iyi dileklerin için beryaman. fotolara bak bakalım. senin de fotonu bekliyoruz vallahi ben çok merak ediyorum açıkçası.
Kanat resimlerini gördüm ve yorum yaptım.Ben de koyunca senden bekliyorum.Sen de lütfen göremediğim şeyleri bana söyle..
teşekkür ederim iyi dileklerin için beryaman. fotolara bak bakalım. senin de fotonu bekliyoruz vallahi ben çok merak ediyorum açıkçası.
beryaman senin doktorunun adını daha önce vermiştin soy ismini bulamıyorum
rica etsem kopya verirmisin
Masteks Ali Mezdeği.
bende de olmuştu. normaldir.hemşire yağ alınan yerlere sıvı enjekte edildiğini, sızan yerlerin tamamının kan olmadığını söylemişti bana.
Tesekkur ederim beryaman. Harika degiller ama eskiye gore iyiler en azindan hayatimda ilk defa bu yazi etek ve sort giyerek geciriyorum:) eski hali fotograflarimda var ama bende cok egrilik yoktu bacaklarimin arasi acikti biraz kapandi aciklik hafif bi baldir cikintisi olustu. İkinci seansta dah iyi olurlar diye dusunuyorum. Sadece yag enj benimkisi
Umarım cok degismezler 3 ayda.Bu halini sevdim.16 agustosta eski yeni resim koyacagim.Inanin benimki kadar carpigini henuz gormedim.Izlerini bosver.Resimlerini gorebilirsem yorum yapacagim.Senden de bekliyorum yorumunu.Doktor konusunda kimse kimseden etkilenmemeli, bacaklarin hepsi birbirinden farkli cunku.Az sorunlu bir bacagi herkes guzel yapar.Eski yeni resimlerine bakarak karar vermek lazim aslinda.
Beryaman canım benim 16 Ağustos'a daha coooook var, biz henüz yaptıramayanlar olarak okadar sabırlı değiliz en azından ben degilim :)
sen şimdiki halini bi ekle ozaman oncesi sonrası diye yine eklersin bi görelim merak ettim
hem benimde haftaya ameliyatim var banada fikir olur üstelik
Ayrıca benimki kadar kötüsünü gormedim demissin, bu kadar iddialı olma canım sen benimkileri bi gör derim, bana rakip olan yok daha forumda göremedim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beryaman canım benim 16 Ağustos'a daha coooook var, biz henüz yaptıramayanlar olarak okadar sabırlı değiliz en azından ben degilim :)
sen şimdiki halini bi ekle ozaman oncesi sonrası diye yine eklersin bi görelim merak ettim
Ayrıca benimki kadar kötüsünü gormedim demissin, bu kadar iddialı olma canım sen benimkileri bi gör derim, bana rakip olan yok daha forumda göremedim :)
Eski resimlerimi mail olarak istedim.Gelsin yeni halini de çekip koyayım.:)) Seninde silikon mu?
Eski resimlerimi mail olarak istedim.Gelsin yeni halini de çekip koyayım.:)) Seninde silikon mu?
Evt canım kısmet olursa silikon olacak benimkide :)
Alıntı yapmayim diye buraya yazdım canım :) bacakların harika görünüyor dümdüz üstelik :) ikinci bile olmasada olur okadar iyiler yani, cok sevindim istediklerini giyebildigine, ins ikincide mutluluğun biraz daha katlanır hep mutlu kalırsın bacak konusunda
Elsacım teessüflerimi bildiririm hiç söylemedin gün aldığını, kime aldın özelden yazar mısın? hayırlı olsun umarım en doğru kararı vermişsindir senin için en güzel sonuçlar olsun.
Canim normal bendede bu dediklerinin hepsi oldu sorun yok
Evt canım kısmet olursa silikon olacak benimkide :)
Umarım herşey gönlünce olur..Mevcut resmini ekler misin sen de.
Elsacım teessüflerimi bildiririm hiç söylemedin gün aldığını, kime aldın özelden yazar mısın? hayırlı olsun umarım en doğru kararı vermişsindir senin için en güzel sonuçlar olsun.
Kanatcim daha 3 gun önce belli oldu canım, ama gitmeme bir gun kala yazacaktim kesinlikle :)
23 Temmuz Turkiye'ye gidiyorum ins, 24 Temmuz'da muayenem olacak hemen akabindede ameliyat kısmet olursa
Dr secimi cok zor bir kararmis ama bende AK daha agir bastı, uzun bir ısrar sonunda ulaşıp gun alabildim nihayet :)
Benim malzeme belli malesef bacaklarımın deneyimli bir dr'a buyuk bir şansa ve bol bol dua'ya ihtiyacı var :)
Amin canım dedigin gibi ins gzl sonuçlarla dönerim, dualarınızda banada yer verin benim en cok buna ihtiyacım var
yurtdisindayim ve olumsuz bir durumda bile tekrar tekrar Turkiye'ye gitme imkanım yok malesef
Allahım seni beni ve burdaki butun kızları en gzl bacaklara kavuştursun ins aminnn :)
Kanatcim daha 3 gun önce belli oldu canım, ama gitmeme bir gun kala yazacaktim kesinlikle :)
23 Temmuz Turkiye'ye gidiyorum ins, 24 Temmuz'da muayenem olacak hemen akabindede ameliyat kısmet olursa
Dr secimi cok zor bir kararmis ama bende AK daha agir bastı, uzun bir ısrar sonunda ulaşıp gun alabildim nihayet :)
Benim malzeme belli malesef bacaklarımın deneyimli bir dr'a buyuk bir şansa ve bol bol dua'ya ihtiyacı var :)
Amin canım dedigin gibi ins gzl sonuçlarla dönerim, dualarınızda banada yer verin benim en cok buna ihtiyacım var
yurtdisindayim ve olumsuz bir durumda bile tekrar tekrar Turkiye'ye gitme imkanım yok malesef
Allahım seni beni ve burdaki butun kızları en gzl bacaklara kavuştursun ins aminnn :)
Herşey güzel olacak:))
Memkocum artık fotoğraf eklemiyorum ama istersen diğer arkadaslara yaptığım gibi seninde mail adresine gonderebilirim
elsa arkadaşım herşey gönlünce olsun.umarım sen de bir an önce kurtulursun bu skıkntıdan
Cok saol cnm bnde cok korktum sadece bn yasiyorum znnttim.tam olarak ne zaman disari cikabilcm.birde sen ne zmn yikanmistin son olarak cnm korsen corap gibi ayaklimiydi tayt seklindemydi
Krenacım sana özelden msj yazmaya çalıştim ama sanırım gelen kutun doluymuş eski msjlarını Dilmen gerekiyormuş canım yazamadım..telefonunu versem bana uygun olduğunda çağrı atar mısın canım yarım saat konuşsan yeter bana inan ona göre karar vereceğim
Resim ekledim arkadaslar umarim gorebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?