Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Alıntı yapmayim diye buraya yazdım canım :) bacakların harika görünüyor dümdüz üstelik :) ikinci bile olmasada olur okadar iyiler yani, cok sevindim istediklerini giyebildigine, ins ikincide mutluluğun biraz daha katlanır hep mutlu kalırsın bacak konusunda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İns canim ya herkesin bacaklari istedigi gibi olsun istediklerimizi giyebilelim:)

Memkocum artık fotoğraf eklemiyorum ama istersen diğer arkadaslara yaptığım gibi seninde mail adresine gonderebilirim

malesef ben de teknoloji özürlülerdenim.e mail imi kullanmaya kullanmaya şifresini unuttum.bir kaç kere denedim yenisini almayıda beceremedim.burada kullandığımda eşimin mail adresi.neyse inşallah bir gün koyarsın diye ümitle bekliyicem

Cok saol cnm bnde cok korktum sadece bn yasiyorum znnttim.tam olarak ne zaman disari cikabilcm.birde sen ne zmn yikanmistin son olarak cnm korsen corap gibi ayaklimiydi tayt seklindemydi

Canim ben 3. Gun yikandim korseyi cikarip 9 gun gece gunduz 10. Gun sadece gunduz taktim aksam cikardim. Yani 10 gun korse kullandim korsem ayakliydi benim

Canım selam
Mesaj kutum dolmus
Sildim
İstersen ordan yazabilirsın
Yardımcı olmak isterım
Karar asaması cok zor ; tereddutlerın olmasını cok iyi anlıyorum
HF ile gorusmediysen henuz mutlak gorus
O zman kararın daha net olacaktır

Anjelın senin dr ali m. Degilmi ben simdi onun videosunu seyrettim selcuk inana asık oldu bacaklarını yaptırdı diye show haberin haberi imiş bir anaokulu öğtetmeni yaptıran da

Ben o.i.yede gitmiştim videolar göstermişti kendi çektiği. Orada kimi hastalar ameliyattan sonra bende oldugu gibi paytak paytak yürüyordu bazılarıda dans ediyordu iste kişiye göre değişiyor iyilesme süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…