elsa arkadaşım herşey gönlünce olsun.umarım sen de bir an önce kurtulursun bu skıkntıdan
Cok tsk ederim memkocum, darısı sana olsun canım, ins hayirlisiyla hepimiz kurtulalım bu sıkıntıdan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herşey güzel olacak:))
Bende öyle ümit ediyorum canım, ins sonu gzl olur, tsk ederim :)
foruma yazamıyorum uzun zamandır. işlerim çok yoğun bu aralar. baya geride kalmışım okudum şimdi mesajları.
ikicanımvar çok geçmiş olsun canım inşallah bu defa istediğin gibi olmuşlardır.
leydi senin ve lolinin ameliyatını merakla bekliyorum. doktorun arkanızda olcam demesi de çok güzel.
nasiass canım bizde merakla bekliyoruz acayip bir heyecan ve duygusallık var durmadan loli ile konuşup heyecanımızı yenmeye çalışıyoruz dualar ediyoruz burdaki herkesede tabiki :))
Sen ne yaptın canım ufak bir rötuş düşünüyordun, umarım istedigin gibi olur...
hayırlı olsun canım inşallah sen yüzyüze görüşmeden karar vermek zorunda kaldın çok zor anlayabiliyorum. artık bu aşamadan sonra yapabilceğimiz şey dua etmek istediğimiz gibi olsunlar. inanıyorum seninki de öyle olacaklar. hiçbir olumsuzluk olmayacak inşallah. kesnlkle bu işi çok fazla yapmış bir olmalı çünkü bizimkiler biraz normal dışılar. yapması zor. iyi analiz edilmeli ve planlanmalı. biz bilmiyoruz çünkü kendimizi onlara teslim ediyoruz.Kanatcim daha 3 gun önce belli oldu canım, ama gitmeme bir gun kala yazacaktim kesinlikle :)
23 Temmuz Turkiye'ye gidiyorum ins, 24 Temmuz'da muayenem olacak hemen akabindede ameliyat kısmet olursa
Dr secimi cok zor bir kararmis ama bende AK daha agir bastı, uzun bir ısrar sonunda ulaşıp gun alabildim nihayet :)
Benim malzeme belli malesef bacaklarımın deneyimli bir dr'a buyuk bir şansa ve bol bol dua'ya ihtiyacı var :)
Amin canım dedigin gibi ins gzl sonuçlarla dönerim, dualarınızda banada yer verin benim en cok buna ihtiyacım var
yurtdisindayim ve olumsuz bir durumda bile tekrar tekrar Turkiye'ye gitme imkanım yok malesef
Allahım seni beni ve burdaki butun kızları en gzl bacaklara kavuştursun ins aminnn :)
güzel haberlerini bekliyoruz canım zaten o zamana kadar haberleşiriz.
Anjelın senin dr ali m. Degilmi ben simdi onun videosunu seyrettim selcuk inana asık oldu bacaklarını yaptırdı diye show haberin haberi imiş bir anaokulu öğtetmeni yaptıran da
Bunakcim anjelin derken beni kastettin sanirim. Canim benim dr um ak ve ben yag enj oldum
yağ enjeksiyonundan memnun musun canım ne kadar oldu yaptıralı kaç seans oldu okumuştum gerilerde ama unuttum :)
yağ enjeksiyonundan memnun musun canım ne kadar oldu yaptıralı kaç seans oldu okumuştum gerilerde ama unuttum :)
Tek seans yaptirdim ben. İlk defa bu yazi etek ve elbise giyerek geciriyorum ya ne rahatmis:)
Evt canım kısmet olursa silikon olacak benimkide :)
Elsacım hayırlısı olsun kararını vermişsin.ameliyat olacak tüm arkadaşlara allah kolaylık versin hepinizin çok güzel olsun inşallah
senin adına çok sevindim inşallah hep öyle kalır mutlu mesut yaşarsın :)
Bunak selam.Ali M yaptiran benim.Anjelın senin dr ali m. Degilmi ben simdi onun videosunu seyrettim selcuk inana asık oldu bacaklarını yaptırdı diye show haberin haberi imiş bir anaokulu öğtetmeni yaptıran da
Anjelın senin dr ali m. Degilmi ben simdi onun videosunu seyrettim selcuk inana asık oldu bacaklarını yaptırdı diye show haberin haberi imiş bir anaokulu öğtetmeni yaptıran da
Evet 2 hafta oldu.
canım öncelikle geçmiş olsun.Ameliyat olmadan önceki halini gösterebilir misin peki rica etsem
Pukidevo selam.Arkadslik istegi gonderdim.kabul edebilir misin.Resimlerini ancak boyle gorebiliyorum galiba.
Bunak selam.Ali M yaptiran benim.
foruma yazamıyorum uzun zamandır. işlerim çok yoğun bu aralar. baya geride kalmışım okudum şimdi mesajları.
ikicanımvar çok geçmiş olsun canım inşallah bu defa istediğin gibi olmuşlardır.
leydi senin ve lolinin ameliyatını merakla bekliyorum. doktorun arkanızda olcam demesi de çok güzel.
nasiass canım bizde merakla bekliyoruz acayip bir heyecan ve duygusallık var durmadan loli ile konuşup heyecanımızı yenmeye çalışıyoruz dualar ediyoruz burdaki herkesede tabiki :))
Sen ne yaptın canım ufak bir rötuş düşünüyordun, umarım istedigin gibi olur...
inşallah cok güzel olacak :) ben tam olarak karar veremedim. cesaretimi toplayıp arayabilirsem bi konuscam bakalım.
Elsacım hayırlısı olsun kararını vermişsin.ameliyat olacak tüm arkadaşlara allah kolaylık versin hepinizin çok güzel olsun inşallah
Aminn canım tsk ederim :) hepimiz icin hayırlısı olsun insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?