Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tsk ederim canım😄 tlfondan göremiyorum, PC'ye geçince okurum ins, sen nasılsın hersey yolundami ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatildeyim:)))) Hersey yolunda.2 ay olmak uzere artik.Haftaya benin de kontrolum var.Begendim bacaklarini..Silikonlar henuz yerlesmemis, 1 ay sonra yerlesmis olacaklar.Hergun farki anlayacaksin corap cikinca.

Resim ekledim topuklu ayakkabi ve duzle.Istemistiniz arkadaslas umarim gorebilirsiniz.

QUOTE=kanat;36432741]pukidevo ben ameliyat olalı 2,5 ay gibi oldu. seninki yağdı galiba. yağ ile silikonun süreçleri aynı olmayabilir. namaz kılar gibi oturmam mümkün değil. yere oturacaksam bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. acıyan ve gerilen yer de tam baldır değil bilek üstündeki yerler. zorlayınca da ağrı yapıyor.[/QUOTE]

Eklentiler

• $IMG_20140808_185837.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 155
  • $IMG_20140808_182732.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 155
[/QUOTE]

Ben goremiyorum albumu.Kaldirmadin degil mi,

Pukidevo çok başarılı olmuş canım öncesi de kötü diilmiş sanki, bacakların düzmüş gibime geldi, çok begendim doktorun kimdi ?

Pukidevo bacakların çok güzel olmuş, ne güzel ya rahat rahat poz verebiliyosun, çok güzel görünüyor, maşallah Allah hiç bozmasın inşallah

[/QUOTE]
çok güzel olmuş :) geçmiş olsun ayrıca

Elsa sen genel anestezi ile olmadın değil mi canım? Ben de genel anestezi istemiyorum
Kızlar siz biliyor musunuz elsanın genel anestezi olmadığını net olarak ben öyle okudum sanki.

bu yeniliktem hicbirsey anlamadim cok karisik olmus hersey, digerine alistigimiz icin belkide bilmiyorum, tlfondan da girilmiyor, resimlerimizde yok sayfada artik, yada varda benmi göremiyorum acaba, kizlar giriyormusunuz sayfaya ben kimseyi göremiyor bildirimde alamiyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…