Tsk ederim canım😄 tlfondan göremiyorum, PC'ye geçince okurum ins, sen nasılsın hersey yolundami ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tsk ederim canım😄 tlfondan göremiyorum, PC'ye geçince okurum ins, sen nasılsın hersey yolundami ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elsa gördüm şimdi resimlerini.Yorum yaptım:))
[/QUOTE]Resim ekledim topuklu ayakkabi ve duzle.Istemistiniz arkadaslas umarim gorebilirsiniz.
QUOTE=kanat;36432741]pukidevo ben ameliyat olalı 2,5 ay gibi oldu. seninki yağdı galiba. yağ ile silikonun süreçleri aynı olmayabilir. namaz kılar gibi oturmam mümkün değil. yere oturacaksam bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. acıyan ve gerilen yer de tam baldır değil bilek üstündeki yerler. zorlayınca da ağrı yapıyor.
Ben goremiyorum albumu.Kaldirmadin degil mi,
Yok kaldirmadim
Merak ediyorum ama album olarak sayfanda yok canim.
[/QUOTE]Resim ekledim topuklu ayakkabi ve duzle.Istemistiniz arkadaslas umarim gorebilirsiniz.
QUOTE=kanat;36432741]pukidevo ben ameliyat olalı 2,5 ay gibi oldu. seninki yağdı galiba. yağ ile silikonun süreçleri aynı olmayabilir. namaz kılar gibi oturmam mümkün değil. yere oturacaksam bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. acıyan ve gerilen yer de tam baldır değil bilek üstündeki yerler. zorlayınca da ağrı yapıyor.
canım senin doktorun kimdi.ben takip edemedım de seni:)Silikonlar yerlestikce ara ara ufak morluklar yapacak.Onemseme hemen geciyor.
Benimki Ali Mezdeği.canım senin doktorun kimdi.ben takip edemedım de seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?