Beryaman sen bacak esteğini bizden önce oldun. Silikonlara ne zaman alıştın ya ! Benim bugün 3 haftam bitti. Çorapları çıkardım ama şimdi daha çok hissediyorum. Ne zaman vücudumuzun bir parçası gibi olacak?bide zaman geçtikçe dahamı iyi gözüküyor dahamı kötü?Benimki Ali Mezdeği.
Aynen kendi resimlerimi bile göremiyorumbu yeniliktem hicbirsey anlamadim cok karisik olmus hersey, digerine alistigimiz icin belkide bilmiyorum, tlfondan da girilmiyor, resimlerimizde yok sayfada artik, yada varda benmi göremiyorum acaba, kizlar giriyormusunuz sayfaya ben kimseyi göremiyor bildirimde alamiyorum ??
Arkadaş bu ne yaaaa 3 gündür foruma girmeye çalışıyorum.eski şifremide kabul etmiyor.hiççççç beğenmedim ben bu halini site yönetimiiineeeeeHersey çok karışık nolmuş buraya
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle 2. mi olucak seninben yarın ameliyata giriyorum kızlar, dua edin benim için olur mu
evet canım 2. olacak. kolaylıkla ve sağ salim atlatmam için dualarınızı eksik etmeyin.Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle 2. mi olucak senin
Canım doktorun kimdi ilk doktorunmu yapıcak 2.de inşallah sag salim atlatırsın Allah yar ve yardımcın olsun sonrasıda sorunsuz olur inşallahevet canım 2. olacak. kolaylıkla ve sağ salim atlatmam için dualarınızı eksik etmeyin.
Daha çıkarmadım canım çorapları dediğim gibi solda sorun var masaj yapıyorum o kısım çok sert ve acıyor dagılıcak gibide görünmüyor ruhsal anlamda hiç iyi değilim aslında, ama doktor bey bekle dediği için beklemedeyim zaten şuan içinde başka bir çarem yok çorabıda o yüzden çıkarmadım normalde 3 hafta giyiliyo ama o kısım dagılmasın diye çorap sıktıgı için 1 ay dolana kadarda çıkarmıcam, morluklarım epey azaldı sızı şeklinde ağrılarım devam ediyor 1 ay sonunda geçer sanırım arnica diye bir krem kullanıyorum çok çok etkili diil ama az da olsa faydasını gördümLeydi varis çorabını çıkardınızmı?morlukların varmı? Morluklar için bişey kullandınmı?
Canım silikon oldugu için daha çok morluk olması normal olabilir belki, güneşe çıkma leke kalmaz, senin foto varmıydı görürsek daha saglıklı yorum yapabiliriz, topuklu silikonu yukarı itiyorsa güzel görünebilir inşallah mutlu olursun bacaklarınla :))Benim alt bacağım silikon olan yerlerde çok mor ? Doktorum bir krem vermişti. Sürüyorum ama çok değişen birşey yok. Normaldede morluğa lekeye meyillidir cildim. İşallah izleri kalmaz.bence sen bacaklarını boşyere sıkıntı ediyorsun. Fotoğrafında çok iyi gözüküyor. Benim bacaklarım hala tam birleşmiyor. Dizlerimin arasında boşluk kalıyor.
Loli ile makyajda yaptık oturuyoruz birde cayimiz olaydi iyiydi)))
Artucum sende benden kısa bir süre sonra olmuştun toparlayabildinmi ben şükür şimdi iyiyim sonuç tabiki memnun etmiyor şu an ama eski sağlığıma kavuştum en azındanYaa kizlar yağ bu kadar zorsa silikon nasildir düşünemiyorum
Kanatcım sayfaları okumaya devam ediyorum umarım şimdi daha iyisindir ağrıların geçmiştir silikonla ilgili dr un en son ne dediğini merak ediyorum sevgilerleben iyileşemedim mesela boyut ne kadar büyüyorsa süreç daha zorlu .sen de umarım biran önce iyileşirsin artucum. yağ yaptıran arkadaşlar sana yardımcı olurlar mutlaka. saya var mesela dr.unuz aynı.
Elinle dokundugunda yag falan hissetmiyormusun canım birde sigara kullanıyor muydun ?En az yüzde ellisi kalir diyor doktorlar ne ellisi yüzde yirmisi kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?