Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Aynen kendi resimlerimi bile göremiyorum

Bu ne hic olmamis ya kizlar hep birlikte site yonetimine msjmi yazsak eski form cok guzeldi hic begenmedim fotolarimi albumumu bulamıyorum

Kızlar albümlere ulaşmak için yukarıda solda albümler seçeneği var ona tıklayın yeni açılan sayfada bütün kullanıcıların albümleri var, fotoların hemen üstünde solda yukarda bir önceki albümlere tıkladıgınız seçenegin altında albümlerim seçenegi var ona tıklayın sonrada resimlerinizi kimlerin görmesini istiyosanız ona göre düzeltin mesela kayıtlı kullanıcılar derseniz herkes görür beni izleyenler yada benim izlediklerim derseniz daha iyi olur sadece arkadaş olanlar görür yani
loli ile bugün 3 haftamız doldu sag bacagım sola göre daha ince, solda aşağıya dogru yağ birikintisi oldu hergün masaj yapıyorum orayı dagıtmak için,sagda ise yaglar daha yukarda duruyor rötuş şart görünüyor ama 1 ay dolsun diye beklıyorum 1 ayın sonunda doktor beye kontrolümüz var fotoda çekilicek çekilen fotoları burayada koyucam bakalım hayırlısı

Leydi varis çorabını çıkardınızmı?morlukların varmı? Morluklar için bişey kullandınmı?
Daha çıkarmadım canım çorapları dediğim gibi solda sorun var masaj yapıyorum o kısım çok sert ve acıyor dagılıcak gibide görünmüyor ruhsal anlamda hiç iyi değilim aslında, ama doktor bey bekle dediği için beklemedeyim zaten şuan içinde başka bir çarem yok çorabıda o yüzden çıkarmadım normalde 3 hafta giyiliyo ama o kısım dagılmasın diye çorap sıktıgı için 1 ay dolana kadarda çıkarmıcam, morluklarım epey azaldı sızı şeklinde ağrılarım devam ediyor 1 ay sonunda geçer sanırım arnica diye bir krem kullanıyorum çok çok etkili diil ama az da olsa faydasını gördüm

Benim alt bacağım silikon olan yerlerde çok mor ? Doktorum bir krem vermişti. Sürüyorum ama çok değişen birşey yok. Normaldede morluğa lekeye meyillidir cildim. İşallah izleri kalmaz.bence sen bacaklarını boşyere sıkıntı ediyorsun. Fotoğrafında çok iyi gözüküyor. Benim bacaklarım hala tam birleşmiyor. Dizlerimin arasında boşluk kalıyor.

Canım silikon oldugu için daha çok morluk olması normal olabilir belki, güneşe çıkma leke kalmaz, senin foto varmıydı görürsek daha saglıklı yorum yapabiliriz, topuklu silikonu yukarı itiyorsa güzel görünebilir inşallah mutlu olursun bacaklarınla :))

Merhaba arkadaşlar inşallah sağlığınızda keyfinizde yerindedir operasyon geçirenler bir an önce toparlanır ve keyfini çıkarırlar niyetli olanlarsa inşallah en kısa zamanda istedikleri bacaklarına kavuşurlar ben yağ transferi olalı neredeyse 2 ay olacak 2 haftam dolduğunda albüm oluşturmuştum morluklarım ancak 5 haftam dolduğunda geçti 1 aydır memleketteydim denize girdim rahatça ama dışarıda şort etek giyemedim pek iyi değil eskisinden tabi daha iyidir ama ikinci şart. şimdilik böyle 5 haftam dolduktan sonra dizlerimi çökebildim tam olarak.

Loli ile makyajda yaptık oturuyoruz birde cayimiz olaydi iyiydi)))

leydicim geçmiş olsun yoktum uzundur tatildediydim atlatmanıza çok sevindim inşallah herşey yolundadır

Yaa kizlar yağ bu kadar zorsa silikon nasildir düşünemiyorum
Artucum sende benden kısa bir süre sonra olmuştun toparlayabildinmi ben şükür şimdi iyiyim sonuç tabiki memnun etmiyor şu an ama eski sağlığıma kavuştum en azından

ben iyileşemedim mesela boyut ne kadar büyüyorsa süreç daha zorlu .sen de umarım biran önce iyileşirsin artucum. yağ yaptıran arkadaşlar sana yardımcı olurlar mutlaka. saya var mesela dr.unuz aynı.
Kanatcım sayfaları okumaya devam ediyorum umarım şimdi daha iyisindir ağrıların geçmiştir silikonla ilgili dr un en son ne dediğini merak ediyorum sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…