Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leydicim ben telefondan giriyorum. Galiba telefonla foto eklenmiyor. Değilse bende çok isterdim fikrinizi almayı

Canım merhaba foruma girdiginde bana msj atarsan sevinirim sorucağım bikaç soru vardı sana mutlu olmana ayrıca çok çok sevindim...

Sayacım nerelerdesin uzun zamandır girmedin foruma son halin nedir merak ettim seni

çok uzun bir aradan sonra eskilere ve yenilere herkese tekrardan merhaba
eski üyeler bilir,2011 de silikon+yağ enjeksiyonu ilk olanlardanım...en başından beri memnundum,çok şükür hala da memnunum.ama ben yağların eridiğini düşünenlerdenim.benim ayak bileğim ve diz içlerime koyulmuştu.diz içlerindekiler eridi.bileklerimdekiler eridi mi duruyor mu anlayamıyorum.çünkü ameliyat oldğm ilk aylarda epey şişti bileklerim.ama silikonlardan sıkıntım yok şimdilik,inşallah da olmaz.imkanınız varsa ameliyat olmaya değer diye düşünüyorum.
ameliyat olanlara ve olacak olanlara da şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba kadınlar kulübü sakinleri :) bende foruma yeni üye oldum.bacak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum ama yağ transferi mi silikon mu kararsızım.sizleri takipteyim şuan bilgi ediniyorum

Arkadaşlar benimle paylaşırmısınz fotolarınızı ameliyat olanların önceki ve sonraki hali şuan karar verme aşamasında olduğum için görmekte fayda var

Ho
holgeldin katree silikonlarından memnun olmana çok sevindim. Ben 25 gün önce silikon ameliyatı oldum. Pek ağrım yok. Ama silikonları fazlasıyla hissediyorum ve sanki büyük bir ağırlık taşıyorum . Sen tam olarak ne kadar sürede alıştın silikonlara . Ne kadar sürede dizlerinin üstüne oturabildin ? Alışamamaktan korkuyorum doğrusu

Geçmiş olsun canım,zoru atlatmışsın.bundan sonrası daha ii olur inşallah.1ay sıkıntı öyle veya böyle yaşıyosun.ama 1-2 aydan sonrası sorun kalmıyor.silikonların daha oturmamıştır,bacağının şekli de bikaç ay sınra tam anlamıyla oturur.silikon oturdukça daha hoş oluyor.morluk ve şişmelerin olur,mesela 1-2 ay ayakta fazla kalınca şişme oluyodu bende.buz torbası iyi geliyo.ve bu dönemde topuklu giy,çok rahat edersin.yani alışcaksın merak etme şu an gördüğün görüntü de daha değişecek,geçmiş olsun

silikon sağlıklı degıl dıyorlar bu konuda tecrubesı olan arkadaşlar yorum yaparsa sevınırım benımde dız kapağımdan aşağısı cok ince dolgu yaptırmayı düşünüyorum ama en az 2 3 kez yaptırmak lazımmış ama erıyor sonra ben bı kerede kurtulmak ıstıyorum

Bende merak ediyorum cevap yazarsa arkadaşlar cok sevınırım

bu forum hic guvenli degil artik cildiracam resmen, benim bile goremedigim albumu begenmeyen kalmadi,neyse araya araya zar zor buldum ve gizlilik bilgisini sadece ben olarak ayarladim bu defada hic tanimadigim isimler yorum yapip akil veriyor bacaklarim hakkinda, bu nasil gizlilik nasil guvenlik hic guvenilir olmamis, yazdigim özel msjlardan bile suphe ediyorum artik eminim herkes göruyordur, gizlilik sifir cunku

Katre teşekkür ederim cevapladığın için. İçimi rahatlattın . Bu ameliyatı geçiren birinin söyledikleri doktorların söylediğinden daha önemli. Doktorlara herzaman güven olmuyor

Bende merak ediyorum cevap yazarsa arkadaşlar cok sevınırım
Arkadaşım ben bu ameliyatı olalı 25 gün oldu. Şu an rahatlıkla yürüyorum ama silikonların varlığına daha alışamadım. Ameliyattan sonra 4 gün yürümek çok zor . Çok ağrı olmuyor. Ama sanki prangalı mahkum gibi bacağında büyük bir ağırlık hissediyorsun. Dikişler tam dizin kıvrımında. İyileşince farkedileceğini zannetmiyorum. Ameliyatın maliyeti yağ veya silikon olmasına göre değişiyor. Ben bu forumda 5000 ile 12 000 arası fiyatlar gördüm. Ben fiyat olarak çok uyguna yaptırdım. 5000 tl. Hem silikon bileklerde yağ enj. Yapıldı. Ama KONYA da oldum

http://www.kadinlaricin.gen.tr/diye...listirerek-carpik-bacaklardan-kurtulmak.html/

arkadaşlar alt bacak kasları için spor hocalarından çok güzel bilgiler içeriyor. tam olarak bizlerin dert ettiği sorunlara istinaden calf kası güçlendirmeye yönelik. okumanızda fayda var. benim gibi silikona cesaret edemeyip, ama dolgu da eriyip durduğu için geçiçi çözümler istemeyenler spora odaklansın. çok çok zayıf çiroz bi erkek kas yaparak iki katı hale geliyorsa neden bizler bacak kaslarımızı geşiştiremeyelim ki. sanıyorum kadın milleti işin kolayını tercih ediyor biraz. ( tabi kemikte eğrilik varsa o sorunu çözmek zor olabilir. onları tenzih ederim, bazen tek çare ameliyat olabilir) kısa yoldan sorundan kurtulmak istiyoruz hemfikirim. ama dolgu dediğin eriyor. eridi erimedi derdi tekrar yaptırmak için maddi külfet. yahut kilo aldım ama bacaklarda silikon rahat rahat spor yapamama kaygısı. çok zor olduğunun farkındayım. çıkmaz bi durum bu. her neyse, kalıcı çözüm için biraz vucut yapan abilerden feyz almak gerektiğini düşünüyorum ben. ameliyata cesareti olmayanlar için umarım faydalı olur. herkese istediği bacaklara kavuştuğu güzel yarınlar dilerim. :)

Leydicim ben telefondan giriyorum. Galiba telefonla foto eklenmiyor. Değilse bende çok isterdim fikrinizi almayı

ummu nasilsin canim nasil oldu bacaklarin gectimi biraz daha sislik ve morluklarin, yurumen nasil ?? bu arada tlfonla nasil giriyorsun canim ben giremiyorum pffff

Canım doktorun kimdi ilk doktorunmu yapıcak 2.de inşallah sag salim atlatırsın Allah yar ve yardımcın olsun sonrasıda sorunsuz olur inşallah
sağol canım atlattım çok şükür. dr.um a.k. evet yine o yaptı. ameliyat olduğum günü saymazsak bugün 2. günüm ve gayet iyiyim.ağrım fln yok hiç.

Sil canim resimleri ben sildim sorunlar forumunada yazdim ama bi cevap veren olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…