Leydicim ben telefondan giriyorum. Galiba telefonla foto eklenmiyor. Değilse bende çok isterdim fikrinizi almayıCanım silikon oldugu için daha çok morluk olması normal olabilir belki, güneşe çıkma leke kalmaz, senin foto varmıydı görürsek daha saglıklı yorum yapabiliriz, topuklu silikonu yukarı itiyorsa güzel görünebilir inşallah mutlu olursun bacaklarınla)
Canım merhaba foruma girdiginde bana msj atarsan sevinirim sorucağım bikaç soru vardı sana mutlu olmana ayrıca çok çok sevindim...selam arkadaslar beni hatirlayanlariniz varsa, bacaklarim hakkinda bilgi vereyim hala aynilar cok sükür, cok memnunum,o derdi unutdum sanki,sanki hep böyleydiler.hatta alt bacak kaslarimi gelistirmeyi basardim galiba.isyerinde sürekli yürümem gerekiyor,malum hastanede calisinca..bir de fitness ayakkabilari oluyor altlari kalin,onlardan giyiyorum,faydasini gördüm tavsiye ederim.hepinize sevgiler
Leydicim ben telefondan giriyorum. Galiba telefonla foto eklenmiyor. Değilse bende çok isterdim fikrinizi almayı[/QUOTE
Telefondan ekleniyor mu bende bilmiyorum canım ama site yenilendigi için onada çözüm bulunur sanırım
Sayacım nerelerdesin uzun zamandır girmedin foruma son halin nedir merak ettim seniMerhaba canim, Ben iyiyim) bacaklarda iyi, ama sanki bana erimishgibi geliyorlar. Olcduyumde ayni 34-35 en kalin yerleri, ama bakdigimda aynada deyishik gozukuyorlar( iki ayim olucak ayin 18-zi. Resim paylashicam, sizde fikrinizi soylersiniz, tekrar am-ta ihtiyac varmi yokmu)
holgeldin katree silikonlarından memnun olmana çok sevindim. Ben 25 gün önce silikon ameliyatı oldum. Pek ağrım yok. Ama silikonları fazlasıyla hissediyorum ve sanki büyük bir ağırlık taşıyorum . Sen tam olarak ne kadar sürede alıştın silikonlara . Ne kadar sürede dizlerinin üstüne oturabildin ? Alışamamaktan korkuyorum doğrusuçok uzun bir aradan sonra eskilere ve yenilere herkese tekrardan merhaba
eski üyeler bilir,2011 de silikon+yağ enjeksiyonu ilk olanlardanım...en başından beri memnundum,çok şükür hala da memnunum.ama ben yağların eridiğini düşünenlerdenim.benim ayak bileğim ve diz içlerime koyulmuştu.diz içlerindekiler eridi.bileklerimdekiler eridi mi duruyor mu anlayamıyorum.çünkü ameliyat oldğm ilk aylarda epey şişti bileklerim.ama silikonlardan sıkıntım yok şimdilik,inşallah da olmaz.imkanınız varsa ameliyat olmaya değer diye düşünüyorum.
ameliyat olanlara ve olacak olanlara da şimdiden geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım,zoru atlatmışsın.bundan sonrası daha ii olur inşallah.1ay sıkıntı öyle veya böyle yaşıyosun.ama 1-2 aydan sonrası sorun kalmıyor.silikonların daha oturmamıştır,bacağının şekli de bikaç ay sınra tam anlamıyla oturur.silikon oturdukça daha hoş oluyor.morluk ve şişmelerin olur,mesela 1-2 ay ayakta fazla kalınca şişme oluyodu bende.buz torbası iyi geliyo.ve bu dönemde topuklu giy,çok rahat edersin.yani alışcaksın merak etme şu an gördüğün görüntü de daha değişecek,geçmiş olsunHo
holgeldin katree silikonlarından memnun olmana çok sevindim. Ben 25 gün önce silikon ameliyatı oldum. Pek ağrım yok. Ama silikonları fazlasıyla hissediyorum ve sanki büyük bir ağırlık taşıyorum . Sen tam olarak ne kadar sürede alıştın silikonlara . Ne kadar sürede dizlerinin üstüne oturabildin ? Alışamamaktan korkuyorum doğrusu
ben yarın ameliyata giriyorum kızlar, dua edin benim için olur mu :)
Merhaba kızlar. Aynı sorunla bir süredir siteyi ara ara ziyaret ediyordum. Daha detaylı bilgi alabilmek için üye oldum. Site nasıl çalışıyor tam anlayamadamda bazılarınıza arkadaşlık isteği gönderdim. En çok merak ettiğim ameliyat öncesi be sonrası görüntüler. Silikonda ne kadar iz kalıyor. Yağda iz kalmıyor mu. Enfeksiyon ve anestezi riski nedir vs vs tabii maliyet nedir. Bana da bilgi verirseniz minnettar kalırım.
Katre teşekkür ederim cevapladığın için. İçimi rahatlattın . Bu ameliyatı geçiren birinin söyledikleri doktorların söylediğinden daha önemli. Doktorlara herzaman güven olmuyorGeçmiş olsun canım,zoru atlatmışsın.bundan sonrası daha ii olur inşallah.1ay sıkıntı öyle veya böyle yaşıyosun.ama 1-2 aydan sonrası sorun kalmıyor.silikonların daha oturmamıştır,bacağının şekli de bikaç ay sınra tam anlamıyla oturur.silikon oturdukça daha hoş oluyor.morluk ve şişmelerin olur,mesela 1-2 ay ayakta fazla kalınca şişme oluyodu bende.buz torbası iyi geliyo.ve bu dönemde topuklu giy,çok rahat edersin.yani alışcaksın merak etme şu an gördüğün görüntü de daha değişecek,geçmiş olsun
Arkadaşım ben bu ameliyatı olalı 25 gün oldu. Şu an rahatlıkla yürüyorum ama silikonların varlığına daha alışamadım. Ameliyattan sonra 4 gün yürümek çok zor . Çok ağrı olmuyor. Ama sanki prangalı mahkum gibi bacağında büyük bir ağırlık hissediyorsun. Dikişler tam dizin kıvrımında. İyileşince farkedileceğini zannetmiyorum. Ameliyatın maliyeti yağ veya silikon olmasına göre değişiyor. Ben bu forumda 5000 ile 12 000 arası fiyatlar gördüm. Ben fiyat olarak çok uyguna yaptırdım. 5000 tl. Hem silikon bileklerde yağ enj. Yapıldı. Ama KONYA da oldumBende merak ediyorum cevap yazarsa arkadaşlar cok sevınırım
Leydicim ben telefondan giriyorum. Galiba telefonla foto eklenmiyor. Değilse bende çok isterdim fikrinizi almayı
sağol canım atlattım çok şükür. dr.um a.k. evet yine o yaptı. ameliyat olduğum günü saymazsak bugün 2. günüm ve gayet iyiyim.ağrım fln yok hiç.Canım doktorun kimdi ilk doktorunmu yapıcak 2.de inşallah sag salim atlatırsın Allah yar ve yardımcın olsun sonrasıda sorunsuz olur inşallah
tşk ederim nemlibulut.Ne kadar ödediniz merak ettim birde sanırım oldunuz cok geçmiş olsun
Sil canim resimleri ben sildim sorunlar forumunada yazdim ama bi cevap veren olmadibu forum hic guvenli degil artik cildiracam resmen, benim bile goremedigim albumu begenmeyen kalmadi,neyse araya araya zar zor buldum ve gizlilik bilgisini sadece ben olarak ayarladim bu defada hic tanimadigim isimler yorum yapip akil veriyor bacaklarim hakkinda, bu nasil gizlilik nasil guvenlik hic guvenilir olmamis, yazdigim özel msjlardan bile suphe ediyorum artik eminim herkes göruyordur, gizlilik sifir cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?