Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ummu nasilsin canim nasil oldu bacaklarin gectimi biraz daha sislik ve morluklarin, yurumen nasil ?? bu arada tlfonla nasil giriyorsun canim ben giremiyorum pffff
Elsa canım iyiyim. Rahatlıkla yürüyorum.Ama silikonları hissediyorum hala. Şişliklerim indi.ama hala sağ biraz şiş heralde çünkü hem sert hem diğerine göre biraz kalın. Sen nasılsın? Dikişlerin için krem kullanıyormusun? Ben telefonla girerken sayfanın enüstünde ortada giriş yazıyor ordan giriyorum

Apo

leydicim şuan memnunum evet ama bakalım bundan 3-5 ay sonrası önemli.o zmn geriye ne kalacak merak ettiğim o.
sende bir an önce sıkıntından kurtulursun inşaallah canım hem senin bacakların gerçekten çok güzel oldu maşaallah güzel etekli günler senin olsun bundan sonra:)

yanlış yazmışım.spor yerine apo olmuş
Sporla belli bir dereceye kdr gelinebilir diye düşünüyorum.bende araçtırmıştım.silikonun verdiği düzgün dolgunluğu sporla yapmak zor.ama tabi alternatif olabilir bi ihtimal.bir de silikon spora engel olmuyor.ben 3 yıldır silikonlayım sıkıntı yaşamadım.her türlü sporu yapabilirsiniz,yüzebilirsiniz,namaz kılabilirsiniz,bacaklarınızı altına alıp oturabilirsiniz vb.. Hatta ben ileride hamile olsam,öyle büyük kilolar alıp versem sıkıntı olur mu diye bile sormuştum,yaşamazsın demişti dr.um. Yani bence, eğrilik varsa silikon düşünülmeli,yağ eriyo,benim eridi en azından.

Keşke diyebilseydim saddy ama malesef sag sol çok farklı kontrole gidince dile getiricem bakalım doktor bey ne dicek solda girinti çıkıntı oluştu masaj yapıyorum hala değişiklik yok bunalımdan sigarayada geri başladım ((((

iyi

iyi ki yazmışsınız, bir baktım ki benim albümü görüntüleyebilenler: herkes!
Sadece takip ettiklerim yapın kızlar albümlerinizi ve resimlerinizi, nasıl bir sistem oldu bi anlamadım ki birde bizi izleyenler bizim izlediklerimiz var, arkadaş listemiz hangisi herşey karıştı

yaa başlamasaydın keşke sigaraya daha çok yeni ameliyatın etkilemesin yağlarını çok mu içiyosun bide? yazık etme bak güzelim yağlarına. ayrıca bu kadar stres yaparsan kafaya bu kdr çok takarsan kendine fazla zarar verirsin psikolojini alt üst etme bu kdr.sen elinden geleni yapıyosun zaten şimdilik. dr.a söylersin masaj yaptığını elinden geleni yaptığını.sonuçta onun hatası olmazsa sol bacağına tekrar rutüş yapması gerekiyor.onu yapar bu kadar sıkma canını olur mu

Ahh elimde diilki düşünsene toplamda bir araba parası harcamış oldum ister istemezde insan emeginin karşılıgını almak istiyor öncesi zaten kötü diildi o yüzdende böyle sorunlarla karşılaşacagım hiç aklıma gelmemişti artık rötuş olucak yapıcak bişey yok

iyi akşamlar arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorm yeni üye oldum.. ankarada fb ye silikon olmaya karar vermiştim fakat onun hastalarının yaşadığı sıkıntılar beni korkutuyor. ankarada başka önerebiliceğiniz doktor varmı silikon için

Arkadaşlar bence site güvenliğinden emin olana kadar resimlerinizi silin.
Ben resim koymadım hiç.Mail ile gönderdim sadece.
Bu arada Masteks resimlerimi gönderdim sana .Ameliyat öncesi ve hemen sonrası (20 günlük) resimleri.Artık 2 ay oldu .Silikonlar iyice yerleşti sayılır.Yeni resim çekince gönderirim son halini.
Ben çok merak ediyorum yağ enjeksiyonu yaptırıp tek seferde sonuca ulaşan hiç oldu mu?
Elsa22 nasılsın? Silikonlar ne durumda?
Kanat senin doktorla görüşme zamanın geldi mi? Merak ediyorum ne söyleyeceğini.
Bu arada benim 2 ay bittiFinal görüntü için 1 ay kaldı.Izler silindi gibi.Bronzlaştım.Artık silikonları hissetmiyorum.

Le
Leydi neden taktın kafaya şimdi.Resimlerin gayet güzeldi.Acaba çok mu titizsin ? Daha yeni belki yerleşecektir..

Arkadaşlar ben bu yeni siteye alışamadım. Fotoğrafları göremiyorum. Hiç anlamadım.

Le

Leydi neden taktın kafaya şimdi.Resimlerin gayet güzeldi.Acaba çok mu titizsin ? Daha yeni belki yerleşecektir..
Canım titizlikten diil arkadaşlarda gördü ikicanımvar da biliyor lolide inşlh zamanla düzelir dicem ama ilk nasılsa öyle kalıyor malesef resimlerde de belliydi yağlar sagda yukarda solda bilege dogru iniyordu şiş yeni diye umursamadım ama değişmiyor malesef bakalım 3 ayda belli olur zaten olmazsa ufak bir rötuş düzelmesini sağlar umarım

Silikon 2011 den beri sıkıntı yapmadı yani.Çok sevindim.Benim 2 ay oldu memnunum ama ilk defa bu kadar uzun süre önce ameliyat olmuş birisini duydum:)) Éndişelenmiyordum ama yine de soru işareti vardı.Tam olarak ne zaman son halini aldı? 2 aydan sonra değişim oluyor mu hala?

Resimlerden sahibi kadar anlayamıyoruz tabi.Süre var daha.3 ay sonunda belkide istediğin gibi olur.Ufak rötuşa kalmasın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…