Acaba yaptırana kadar bilgi alıp memnun olunca forumdan çıkanlar var mıdır?Beryaman yag enjeksiyonu yaptırıp tek seferde sonuç alan bir elin parmakları kadar anca bu forumda malesef
çok iyi anlıyorum seni emeklerinin karşılığını almak istemen en doğal hakkın tabi ama bu kadar yıpratma kendini şuan dediğin gibi ufak bi rutuşla düzelecek herşey kurtulacaksın bu sorundan eminim.Ahh elimde diilki düşünsene toplamda bir araba parası harcamış oldum ister istemezde insan emeginin karşılıgını almak istiyor öncesi zaten kötü diildi o yüzdende böyle sorunlarla karşılaşacagım hiç aklıma gelmemişti artık rötuş olucak yapıcak bişey yok
Beryaman silikon yaptıran biri olarak ben de resimlerini çok merak ediyorum. Banada gönderebilirmisin? Benim 25 gün oldu. Sonuç şu an beni tatmin etmiyor.hala bacakları birleştirince arada boşluk kalıyor.eskiden 4 parmaksa şimdi 2 parmak. Zamanla daha iyi oluyormuSilikon 2011 den beri sıkıntı yapmadı yani.Çok sevindim.Benim 2 ay oldu memnunum ama ilk defa bu kadar uzun süre önce ameliyat olmuş birisini duydum:)) Éndişelenmiyordum ama yine de soru işareti vardı.Tam olarak ne zaman son halini aldı? 2 aydan sonra değişim oluyor mu hala?
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim hepimiz kurtuluruz dilerim...çok iyi anlıyorum seni emeklerinin karşılığını almak istemen en doğal hakkın tabi ama bu kadar yıpratma kendini şuan dediğin gibi ufak bi rutuşla düzelecek herşey kurtulacaksın bu sorundan eminim.
ben gizlilik bölümünden albümlerimi sadece takip ettiklerime izin verdim. şimdi herkes göremiyordur umarım.
Elsa canım iyiyim. Rahatlıkla yürüyorum.Ama silikonları hissediyorum hala. Şişliklerim indi.ama hala sağ biraz şiş heralde çünkü hem sert hem diğerine göre biraz kalın. Sen nasılsın? Dikişlerin için krem kullanıyormusun? Ben telefonla girerken sayfanın enüstünde ortada giriş yazıyor ordan giriyorum
Arkadaşlar bence site güvenliğinden emin olana kadar resimlerinizi silin.
Ben resim koymadım hiç.Mail ile gönderdim sadece.
Bu arada Masteks resimlerimi gönderdim sana .Ameliyat öncesi ve hemen sonrası (20 günlük) resimleri.Artık 2 ay oldu .Silikonlar iyice yerleşti sayılır.Yeni resim çekince gönderirim son halini.
Ben çok merak ediyorum yağ enjeksiyonu yaptırıp tek seferde sonuca ulaşan hiç oldu mu?
Elsa22 nasılsın? Silikonlar ne durumda?
Kanat senin doktorla görüşme zamanın geldi mi? Merak ediyorum ne söyleyeceğini.
Bu arada benim 2 ay bittiFinal görüntü için 1 ay kaldı.Izler silindi gibi.Bronzlaştım.Artık silikonları hissetmiyorum.
arkadaşlar benimde ayak bileklerim çok ince yağ enjeksiyonu yapılır dediler ama ne kadar kalınlaşır banada yardımcı olun çok kafaya takıyorum kısa bi şey giyemiyorumfoto eklemeyi basardim
Canım normalde bileklere işlem yapılmasını önermiyor doktorlar ve en cok hareket eden bölge oldugu için yağlar eriyor fakat 2 3 seans yaptırırım dersen ozaman kalıcılık sağlayabilirsin sadece bilekleremi düşünüyorsunarkadaşlar benimde ayak bileklerim çok ince yağ enjeksiyonu yapılır dediler ama ne kadar kalınlaşır banada yardımcı olun çok kafaya takıyorum kısa bi şey giyemiyorum
evet cnm çünkü bileklerim çok ince diğer yerler iyi çok üzüldüm şimdi başka çözümü yok mu bununCanım normalde bileklere işlem yapılmasını önermiyor doktorlar ve en cok hareket eden bölge oldugu için yağlar eriyor fakat 2 3 seans yaptırırım dersen ozaman kalıcılık sağlayabilirsin sadece bilekleremi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?