Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İnşallah beryamancım inşallah gerek kalmaz
Çogu arkadaş uzun zamandır girmiyor foruma ama ara ara girip bilgi verenlerde var tabi...

çok iyi anlıyorum seni emeklerinin karşılığını almak istemen en doğal hakkın tabi ama bu kadar yıpratma kendini şuan dediğin gibi ufak bi rutuşla düzelecek herşey kurtulacaksın bu sorundan eminim.

B
Beryaman silikon yaptıran biri olarak ben de resimlerini çok merak ediyorum. Banada gönderebilirmisin? Benim 25 gün oldu. Sonuç şu an beni tatmin etmiyor.hala bacakları birleştirince arada boşluk kalıyor.eskiden 4 parmaksa şimdi 2 parmak. Zamanla daha iyi oluyormu

çok iyi anlıyorum seni emeklerinin karşılığını almak istemen en doğal hakkın tabi ama bu kadar yıpratma kendini şuan dediğin gibi ufak bi rutuşla düzelecek herşey kurtulacaksın bu sorundan eminim.
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim hepimiz kurtuluruz dilerim...

ben gizlilik bölümünden albümlerimi sadece takip ettiklerime izin verdim. şimdi herkes göremiyordur umarım.

saddy gecmis olsun canim, ins beklediginin cok daha ustunde olur bacak seklin cok mutlu olursun
bence sayfa tam duzene girene kadar sil resimlerini, gizlilik ayarlari guvenli degil daha,
bende sadece takip ettiklerim yapmistim önce hic tanimadigim isimler begendi, sadece ben yaptim buna ragmen hala begenip yorum yapiyorlardi, birde akil vermisler öyle yap böyle yap cok kötuymus bacaklarin ama uzulme duzelir diye :) :)

cok sevindim iyi olduguna, canim silikonun alismasi tam anlamiyla yerlesmesi ve sekil Almasi icin 3 aylik bir surecten bahsediliyor, daha zamanimiz var ins bu surecte sikayetlerimiz yok olacak,
bende hissediyorum silikonu ama o orda bir fazlalik illaki hissederiz gibime geliyor, sadece zamanla silikon bacaga bizde onun varligina alisicaz okadar :) bugun tam 3 hafta oldu benim, ben corapla cok rahatim ama corapsiz yuruyemiyorum sanki arka baldirlardan birseyler sallaniyor dusecekmis gibi geliyor seri hareket edemiyorum corapsiz ve birazda aciyor corapsiz yurudugumde, ins zamanla oda gecer
ben krem kullanmiyorum, dr hicbirsey vermedi, sana dr'mu önerdi kremi ??

beryaman mbr canim, silikonlar iyi simdilik alismaya calisiyoruz birbirimize :)
bileklerimdeki yaglar eridi, sekil gzl gibi ödemler gidince birazdaha acildi arasi, % 100 kapanmaz benimkisi tabi ama duz iniyor en azindan carpik göruntusu yok artik, sabirsizlikla baldir cikintisi bekliyorum onu göremedim daha :)
sen nasilsin memnunmusun seklinden, gercekten aylar ilerledikce sekil degisiyormu ??

arkadaşlar bende silikon ameliyatı olucam istanbuldaki bir doktor ankaradada ameliyat yapıyor mu bilginiz varmı

arkadaşlar benimde ayak bileklerim çok ince yağ enjeksiyonu yapılır dediler ama ne kadar kalınlaşır banada yardımcı olun çok kafaya takıyorum kısa bi şey giyemiyorum
Canım normalde bileklere işlem yapılmasını önermiyor doktorlar ve en cok hareket eden bölge oldugu için yağlar eriyor fakat 2 3 seans yaptırırım dersen ozaman kalıcılık sağlayabilirsin sadece bilekleremi düşünüyorsun

evet cnm çünkü bileklerim çok ince diğer yerler iyi çok üzüldüm şimdi başka çözümü yok mu bunun

Birde dolgu maddeleri var canım 5 ila 8 sene arası kalıcılıgı oluyor ama doktorlarda genelde kendi yağınızla yaptırmanızı öneriyorlar eğer düşünürsen kendi yağınla yaptır en iyisi o ama işte 2 3 seans şart malesef

Kızlar bugün çorapları çıkardım biraz masaj yaptım tekrar ölçüyüm dedim ölçülerim hala aynı değişiklik yok çok şükür birde topukluyla foto çekiyim dedim burayada ekliyorum ama alıntı yapmadan yorumlarınızı almak istiyorum belki silebilirim fotoyu albüme ekleyemedim buraya ekliyorum eğer dikkatli bakarsanız sag ve sol farkı anlayabilirsiniz dizlerimden zaten çok çok memnumum o konuda doktorumun hakkını asla yiyemem dizlerim çok çok güzel olmuş sol bacagı daha cok begeniyorum yumuşak geçişinden dolayı ama sagda yag yukarda duruyor ve masajlada aşagı inecegi yok :) ufak bir rötuş şart ozaman çok daha mutlu olucam inşlh darısı herkesin başına rötuştan sonra dünyalar benim olucak sanki, tabi bu halide güzel şekil oturmuş gibi geldi bugün gözüme, solda ufak çukur var fotoda göremeyebilirsiniz ama benim gözüm radar gibi hemen seçiyor orayı :) sag bacakta hafif bilege dogru inip solla eşitlenirse hayalime kavuşucam sanırım artık

Eklentiler

• 20140817_164735.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 170
Leydicim merhaba,
nasılsın canım? bacakların çok güzel duruyor. iki bacak arasında fark var evet ama düzeltilebilir. sağ taraf masajla aşağı inmez bence. orayı minicik alması lazım ya da diğerini de aynı yerden dolduracak ama bunlar çok küçük detaylar. onun haricinde belirgn birşey yok. güle güle kullan bacaklarını canım. sana mesaj atacağm ama site değişmiş biraz inceleme yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…