Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım merhaba iyiyim asıl sen nasılsın doktorla görüştünmü merak ettim seni
Evet ufak rötuş gerekiyor sag tarafa bilege dogru azıcık yag gerekıyor ozaman geçiş yumuşar solla eşitlenir diye düşünüyorum, sol bilege kadar iniyor sag inmediginden böyle, masaj zaten işe yaramadı canım,soldaki çukurada minicik gerekiyor onun dışında sorun kalmıcak çok şükür

ümmü merhaba sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim. çok güzel ifade etmişsin silikonun varlığğını pranga gibi. o ağırlık duygusu sanki taşıyamıyorum gibi. ağırlık yapıyor gibi. fiyat olarak da mükemmel olmuş gerçekten. umarım iyileşirsin biran önce benim 3 ay olacak ama hala tam olarak iyileşemedim hareket kısıtlılığım var.

evey sağ bacağının baldırın altı daha boş dikkatlice baktım:) sen demezsen bu kadar alıcı gözle bakmazdım. şu haliyle bile çok iyi bence. kaç cm oldu baldırların?
dr. ile bu hafta görüşmeyi düşünüyorum tatildeydim ve durumumda bir gelişme, değişme düzelme yok. böyle kaldı. çömelemiyorum. merdiven inip çıkarken kasılmalar oluyor.

Amin canım çok sağol.aynı dilekler senin içinde geçerli olsun inşaallah:) o yorum yapanları takma sen sil gitsin hemen can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırmışlar.

canım en kalın yeri 38 cm oldu baldırların halada aynı değişmedi dizin hemen altı 35 oldu ama o fark olan yerde 1 cm oynuyo sorun baldırın hemen altında gördüğün gibi inşlh oda çözümlenir
hareket kısıtlılıgı ne zaman son bulurmuş hiç sordunmu peki doktora canım her insanda farklı demekki aklıma her geldiginde dua ettim inşlh düzelir bacım inşlh istedigin gibi olur çok iyi anlıyorum seni o stresi, inşlh atlatıcaksın kanatçım

leydi tekrar maşaallah diyorum çok güzeller. böyle olsa bacaklarım daha ne isterim. dışarıdan kimse o dediğin farkı anlamaz inan. ama halledilmeyecek bişey değil ztn. artık bol bol giy eteklerini:)

kızlar merhaba...ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun.ameliyat olmak isteyenlerinde en kısa zamanda yaptırmalarını tavsiye ederim.Ben 4 gün öce silikon ve yağ dolgusu bir arada yaptırdım.İlk 2 gün kendinizi kötü hissediyorsunuz ama şu an iyiyim.Ben de bu ameliyata nerdeyse 3 yılın sonunda karar verdim.

38 cm vay çok iyiymiş hiç öyle durmuyor. dr.un arkanda nasıl olsa baştan öyle söylemişti. bu çok güzel birşey.zaten seninki de basit birşey. ama artık sen de rahatla canım son rötuş olsun. benim ne enerjim kaldı ne isteğim ne kadar zor olduğunu biliyorum çünkü. inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizinle. kötü bir yaz geçirdim.

leydi tekrar maşaallah diyorum çok güzeller. böyle olsa bacaklarım daha ne isterim. dışarıdan kimse o dediğin farkı anlamaz inan. ama halledilmeyecek bişey değil ztn. artık bol bol giy eteklerini:)
saddy nasılsın canım? seni merak ediyordum 2. op. geçrimişsin hayırlı olsun arkadaşım. nasıl korktuğumuz kadar zor değil değil mi 2. op. 1. kadar zor olmasa gerek. inşallah yağların kalır erimezler.

hayırlı olsun aze. hoşgeldin. biraz daha detay verir misin lütfen.

Amin canım çok sağol.aynı dilekler senin içinde geçerli olsun inşaallah:) o yorum yapanları takma sen sil gitsin hemen can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırmışlar.
eee benim foto altı yorumlarım yokolmuş. nasıl silinmişler anlamadım. bir de ayarlarda herkes görebilir şeklindeydi iyi yani özel albüm yolgeçen hanı olmuş yani. çok yanlış.

Canım benim teşekkür ederim eminim seninkilerde cok güzel olucaklar darısı herkese olsun

Fotoda ince çıkmışlar biraz, sanırım ondan öyle görünmüyor, ilk ölçtügümde bende şok olmuştum :))) Bugün daha çok rahatladım şükür canım evet son rötuştan sonra biticek bu dert inşlh benimde gücüm enerjim kalmadı kanatçım çok zor hemde

eee benim foto altı yorumlarım yokolmuş. nasıl silinmişler anlamadım. bir de ayarlarda herkes görebilir şeklindeydi iyi yani özel albüm yolgeçen hanı olmuş yani. çok yanlış.
Sadece takip ettiklerim yap albüm ayarlarını canım ozaman sadece arkadaşların görüyo sanırım

istanbulda oldum ameliyatımı.Önceki ölçüler şu anki ölçüler nasıl inanın bilmiyorum.kendimi tamamen doktora teslim ettim.benim sorunum incelikti.bileklerim çok inceydi.Sonuç için en az 3 ayın geçmesi gerekir tabi.sonuca göre ikinci operasyon olabilir.

saddy nasılsın canım? seni merak ediyordum 2. op. geçrimişsin hayırlı olsun arkadaşım. nasıl korktuğumuz kadar zor değil değil mi 2. op. 1. kadar zor olmasa gerek. inşallah yağların kalır erimezler.
iyiyim canım. amin teşekkür ederim evet oldum sonunda çok şükür. bgn 3. günümdeyim bacaklarımı yüksekte tutup saat başı buz torbaları koymakla meşgulum. bu sefer ilk operasyondaki kadar yağ koyulmadı,ona göre biraz daha az koyuldu tabi. bacaklarım kabul etmemiş koyulandan fazlasını. bu sefer ben bileklere koyulmasını istemedim.sadece baldır çıkntısı olsun istedim dr.da öyle yaptı.ayrıca ilk ameliyatta dış yanlarımda olan yağlar alınmıştı.ama orda artık yağ kalmadığı için bu sefer o işlemde yapılmadı. bu sebeplerden dolayı bu operasyon ilkine göre çok daha kolay geçti. ilk ameliyatımda normal olrk yürümem nerdeyse 1.5 ayımı almıştı. ama bu ameliyatta daha 2. günümde nerdeyse ilk ameliyatımdan 1 ay sonrası gibiydim.yürümem fln rahat yani kasılmalar yok. inşaallah canım inşaallah erimezler..
sıra en kısa zamanda senin güzel haberlerini almakta şimdi:)

gözün aydın diyeyim tekrardan. allah gönlüne göre versin canım. koyableceği kadar koydu diyorsun yani dahasını da almamış. rötuştan korkmamalıyız yani. sanırım genel anestezi de değil. inşallah artık istediğin bacaklara kavuşmuş olursun. bileklere koydurmamam mantıklı zaten eriyecekler benimkiler bile tamamen eridi bilektekiler. onun yerine baldıra koymalı tabiki. orası daha önemli. günlük yaşantını da çok etkilemediyse korkacak birşey yok. tabi gönül ster ki hiç 2. ye gerek kalmasın. darısı bizim başımıza artık.
ben de size mutlaka gelişmeleri yazacağım.tatildeydim ve artık bu iş için harekete geçme vakti geldi. 3 ayın dolmasını beklemiştim. doldu gibi. sıra dr.um da bakalım ne diyecek?haber vereceğim mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…