Aze gecmis olsun, umarim bacakların cok gzl olmuslardir ins beklediğin sonucu alirsin, sen corabi neden 3 ay giyeceksin, sebep olarak ne gösterdi yani, bende 3 ay giyicemde sebebini mersk ettim, birde dr'un kimdi ??sanırım tek sorun düşük basınçlı çorapların 3 ay giyilecek olması.....
Leydicim cokkkkk gzl görünüyorlar, ben senin bacakları her gördüğümde kendimi hic operasyon geçirmemiş gibi görüyorumresime tıklarsanız büyüyor kızlar ben solu daha çok beğeniyorum sizlerinde yorumu önemli benim için
Elsa canımsın ya çok teşekkür ederim merak etme seninde silikon şekillendikçe baldır çıkıntın oluşucaktır inşlh düzgün bir şekilde şekillenirler istedigin gibi olur canım dualarım hepinizleLeydicim cokkkkk gzl görünüyorlar, ben senin bacakları her gördüğümde kendimi hic operasyon geçirmemiş gibi görüyorumİns hic erimez o baldır kısmındaki yağlar tombul tombul kalırlar öyle, tabi bende yılların verdigi baldır özlemi olunca dikkatimi çeken ilk yer orası oldu :)
Evet canım ben bir kere olmuştum ara ara bir tane daha olsam mı diye düşünsemde bu yaz hep popo hizasında şortlarla gezdim.Güvenimm tavan yapmış :))))Özgürdü çok güzel olmuşlar canım, sen bir keremi amelıyat olmuştun?
Bence hiç gerek yok inan çok çok güzeller tek seferde böyle sonuç da ayrıca süper şu rötuş olayını halledeyim bende istiyorum o şortlardan birde bol bol elbise etek tabikiEvet canım ben bir kere olmuştum ara ara bir tane daha olsam mı diye düşünsemde bu yaz hep popo hizasında şortlarla gezdim.Güvenimm tavan yapmış :))))
Tsk ederim Leydicim gzl dileklerin icin ins dedigin gibi olurlar canim, bende coraplar normalde 3 hafta giyiliyor diye biliyorum ama benim bacaklara buyuk silikon kullanildi 180 cc, normalde alt ve üst bacagimda ince ama silikon konulunca alt bacak degisti tabi birde hacim kazandikca kalinlasacak, simdi ayni kalinlikta gözukuyorlar üst bacak ince kalmasin orantili olsun diye 3 ay giy dedi dr'umElsa canımsın ya çok teşekkür ederim merak etme seninde silikon şekillendikçe baldır çıkıntın oluşucaktır inşlh düzgün bir şekilde şekillenirler istedigin gibi olur canım dualarım hepinizleanlamadıgım silikonda 3 aymı giyiliyordu çorap 3 hafta diilmiydi
Hım doktor dediyse ozaman şekil alırken düzgün şekil alması için giy demiştir canım öyle kalmaz sanmıyorum bütün silikon taktıran arkadaşlar zamanla silikonun şekil aldıgını yazmışlardıTsk ederim Leydicim gzl dileklerin icin ins dedigin gibi olurlar canim, bende coraplar normalde 3 hafta giyiliyor diye biliyorum ama benim bacaklara buyuk silikon kullanildi 180 cc, normalde alt ve üst bacagimda ince ama silikon konulunca alt bacak degisti tabi birde hacim kazandikca kalinlasacak, simdi ayni kalinlikta gözukuyorlar üst bacak ince kalmasin orantili olsun diye 3 ay giy dedi dr'um
bende bilmiyorum corap giydigim surece sekil alacakmi yoksa sekil olarak böylemi kalacak merak etmiyorum da degil acikcasi
Bilmiyorum.doktorum sadece giymemi söyledi. Doktorum AK. Sen geceleri çıkarıyomusun çorapları ElsaAze gecmis olsun, umarim bacakların cok gzl olmuslardir ins beklediğin sonucu alirsin, sen corabi neden 3 ay giyeceksin, sebep olarak ne gösterdi yani, bende 3 ay giyicemde sebebini mersk ettim, birde dr'un kimdi ??
Arkadaşlar benim arkadaş listemde ki hiç bir arkadaşın fotoğrafını göremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.Kaç paraya yapıyorlar dolguyu?
Tsk ederim canim, evt benim dr'umda AKElsa22 bu arada sanada çok geçmiş olsun. Dilerim bacakların çok güzel olur. Doktorumuz aynı mı???
Ama silikon olan arkadaslar hep 3 hafta giymis Leydicim, beni dusunduren corap basinc yaptigi icin hacim kazanmasinida sekil almasinida engelliycek, pfff aklimda yine deli sorular :)Hım doktor dediyse ozaman şekil alırken düzgün şekil alması için giy demiştir canım öyle kalmaz sanmıyorum bütün silikon taktıran arkadaşlar zamanla silikonun şekil aldıgını yazmışlardı
sanmıyorum canım corabın engelleyecegini şekil alırken düzgün şekil almasını saglıyacak bence kesin bildigi vardır doktorun için rahat olsun :)Ama silikon olan arkadaslar hep 3 hafta giymis Leydicim, beni dusunduren corap basinc yaptigi icin hacim kazanmasinida sekil almasinida engelliycek, pfff aklimda yine deli sorular :)
Hayirlisi 3 ay denildi, sonucu bekleyip görucez artik baska caremiz yok
Hmm ozaman extra gecmis olsun canım, yüz derken tam olarak neresi yani anlayamadım, orası daha hassas oldugu icin zor olabilir, Allah kolaylık versinBana en küçük boyutlu silikonu taktı. Bacaklarım çok ince olduğu için sanırım. Biliyosun bileklerde yağlar pek kalmıyor. Belkide ikinciyi yaptıracam. Ben AK dan başka hiçbir doktoru araştırmadım bile. Güvendiğim gibide oldu. Çünkü ameliyat sürecide önemliydi. Çok şükür iyi geçti. Bugün 5. Günüm ama ben bu gece çıkardım çorabı. Kontrolde de gece çıkarabilirsin dedi doktor. Ha ben bu arada yüzede yağ enjektesi de yaptırdım. Aradan çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?