Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yanaklarımada yağ dolgusu istedim aynı anda onuda yaptı. Benim silikon, bacak dolgu ve yüz dolgu olduğu için fiyat farklıdır. Özelden yazarım sana. Güven veren bir doktor. Çok memnun kaldım her halinden. İnşallah yağlarımızda erimez de sonuç iyi olur.

Saddy ve Aze3463 arkadaşlar size arkadaşlık isteği göndermeyi başardım sanırım, izle dedim kabul ederseniz sevinirim
Leydi bacakların süper gerçekten maşallah diyim nazar değdirmiyim. Umarım küçük sorunlar da düzelir de sen de rahatlarsın. Bu sıralar çok takip edemedim, hızlı hızlı okudum, kim ne olmuş biraz karıştırdım doğrusu yarın daha dikkatli okuyacağım

arkadaşlar e.k ve a.k arasnda kaldım ankaradan gidiceğim için maille anlaşıyoruz ak kalacak yer ayarlamıyor ama e.k anlaşmalı yerleri varmış napmalıyım

saddycim cok geçmiş olsun..inşallah erimez kalıcı olur yağların :) ne kadar ödedin merak ettim. ben de yaptırmayı düşünüyorum rötuş. eylülde 1 senem dolacak.ama hala kesin kararımı veremedim

Merhabalar siteye yeni uye oldum. Ben de ust bacakla alt bacak orantisizligindan sikayetciyim. Paylasimlarinizin buyuk cogunlugunu okudum. Ama ameliyatlarin fiyatlariyla ilgili bir fikir olusmadi bende. Rica etsem dolgu ne kadar silikon ne kadar ortalama bile olsa bana yazabilir misiniz? Mesaj atsanizda olur.Simdiden tesekkurler

[QUOE="Miranda_, post: 36539389, member: 74113"]Saddy ve Aze3463 arkadaşlar size arkadaşlık isteği göndermeyi başardım sanırım, izle dedim kabul ederseniz sevinirim
Leydi bacakların süper gerçekten maşallah diyim nazar değdirmiyim. Umarım küçük sorunlar da düzelir de sen de rahatlarsın. Bu sıralar çok takip edemedim, hızlı hızlı okudum, kim ne olmuş biraz karıştırdım doğrusu yarın daha dikkatli okuyacağım[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim Miranda evet ufak bi duzeltmeden sonra rahatlicam :))

Artu ölçtünmü hiç canım amelıyattan önce bacaklarını şuan kaç cm mesela tamamı erimez canım elinle dokundugunda mutlaka kalanlar eline gelir

Bacak dolgusu yapacagina zayiflasana

Canım bana mail adresini yazarmısın.? Zamanla silikon mutlaka şekil alıyor.Benim öyle oldu.Hem de doktordaki resimlerde gördüm.Yaptığı silikonlu bacakların başında ortasında ve sonunda resimlerini gösterdi.Hepsi hacim almış.

Ilerledikce silikonlar hacim aldi.Bu kadar yetr bana canim.Corap cikinca 1 ayda cok fark oluyor.Corabi cikarma dediyse doktorun cikarma bence.Cikinca zaten hacim alacaklar.Yaglari erimeyen duymadim zaten hic.Ben yag yaptirmamistim.Sen gordun resimlerimi sadece silikon.Bekliyorum iste.1 ayim kaldi.Finalde bilekler ince kalirsa minicik bir dolgu yaptirabilirim ama yağ degil.Hazir dolgu.Ben dizden asagi silikonun durusundan cok memnunum.

Elsa ben 1 hafta giydim ama benimki 110 cc.Seninki 165 cc.Bence fazla hacim almasin diye uzun sure giydiriyor.Sen dinle doktorunu.Sana artik son kez soyluyorum, corap cikinca hacim aliyorr:)))

Kızlar bacak estetiği operasyonunu diğer ünlü estetik cerrahları neden yapmıyor acaba ünlüler içinde bi a.k bi de h.f yapıyor yani forumda onları gördüm ünlü kriterim de gecen bi yerde okudum türkiyenin en ünlü plastik cerrahları diye 13 kişi vardı,acaba neden yapmıyorlar,popo estetiği falan yazıyor sitelerinde ama bacak göremedim sanki

Ya
Yapıyorlar aslında.Sadece birkac kisi bacak konusunda daha duyulmus.Tabi bu forumunda etkisi buyuk.Ben farkli birine yaptirdim mesela.Gayet memnunum.Daha cok arastirin bence de bayanlar...

Arkadaşlar benim bugün 4 haftam bitti . Kontrole gittim . Doktor iyileşme süreciminde gayet iyi olduğunu bacaklarımında iyi olduğunu söyledi. Ben bacaklarımın tam birleşmediğinden şikayet ettim . Oda 110 cc silikon koyduğunu daha büyüğünü koysa çok sırıtacağını söyledi.Birde zaten daha şekil alacağını söyledi. Dikişlerim için contactubex verdi. Leydi senin problemin bendede var. Sol bileğimde yağ eridi . Sağ taraf erimediği için daha yumuşak güzel bir geçiş var baldıra. 3 ay sonunu merak ediyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…