Bu sekilde yazılanları okudukça kesinlikle rahatlıyorum canım, tsk ederim :)sanmıyorum canım corabın engelleyecegini şekil alırken düzgün şekil almasını saglıyacak bence kesin bildigi vardır doktorun için rahat olsun :)
Hmm ozaman extra gecmis olsun canım, yüz derken tam olarak neresi yani anlayamadım, orası daha hassas oldugu icin zor olabilir, Allah kolaylık versin
AK den bende cok memnun kaldım, kesinlikle bu isin uzmanı, sen ne kadar ödedin ameliyat icin ??
Yanaklarımada yağ dolgusu istedim aynı anda onuda yaptı. Benim silikon, bacak dolgu ve yüz dolgu olduğu için fiyat farklıdır. Özelden yazarım sana. Güven veren bir doktor. Çok memnun kaldım her halinden. İnşallah yağlarımızda erimez de sonuç iyi olur.Hmm ozaman extra gecmis olsun canım, yüz derken tam olarak neresi yani anlayamadım, orası daha hassas oldugu icin zor olabilir, Allah kolaylık versin
AK den bende cok memnun kaldım, kesinlikle bu isin uzmanı, sen ne kadar ödedin ameliyat icin ??
iyiyim canım. amin teşekkür ederim evet oldum sonunda çok şükür. bgn 3. günümdeyim bacaklarımı yüksekte tutup saat başı buz torbaları koymakla meşgulum. bu sefer ilk operasyondaki kadar yağ koyulmadı,ona göre biraz daha az koyuldu tabi. bacaklarım kabul etmemiş koyulandan fazlasını. bu sefer ben bileklere koyulmasını istemedim.sadece baldır çıkntısı olsun istedim dr.da öyle yaptı.ayrıca ilk ameliyatta dış yanlarımda olan yağlar alınmıştı.ama orda artık yağ kalmadığı için bu sefer o işlemde yapılmadı. bu sebeplerden dolayı bu operasyon ilkine göre çok daha kolay geçti. ilk ameliyatımda normal olrk yürümem nerdeyse 1.5 ayımı almıştı. ama bu ameliyatta daha 2. günümde nerdeyse ilk ameliyatımdan 1 ay sonrası gibiydim.yürümem fln rahat yani kasılmalar yok. inşaallah canım inşaallah erimezler..
sıra en kısa zamanda senin güzel haberlerini almakta şimdi:)
tşk ederim nasiasscım.Amin inşaallah erimezler tek temennim bu.saddycim cok geçmiş olsun..inşallah erimez kalıcı olur yağların :) ne kadar ödedin merak ettim. ben de yaptırmayı düşünüyorum rötuş. eylülde 1 senem dolacak.ama hala kesin kararımı veremedim
Bacak dolgusu yapacagina zayiflasanaKiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
Canım bana mail adresini yazarmısın.? Zamanla silikon mutlaka şekil alıyor.Benim öyle oldu.Hem de doktordaki resimlerde gördüm.Yaptığı silikonlu bacakların başında ortasında ve sonunda resimlerini gösterdi.Hepsi hacim almış.B
Beryaman silikon yaptıran biri olarak ben de resimlerini çok merak ediyorum. Banada gönderebilirmisin? Benim 25 gün oldu. Sonuç şu an beni tatmin etmiyor.hala bacakları birleştirince arada boşluk kalıyor.eskiden 4 parmaksa şimdi 2 parmak. Zamanla daha iyi oluyormu
olgu malzemesi ile hiç araştırdın mı?arkadaşlar benimde ayak bileklerim çok ince yağ enjeksiyonu yapılır dediler ama ne kadar kalınlaşır banada yardımcı olun çok kafaya takıyorum kısa bi şey giyemiyorum
Ilerledikce silikonlar hacim aldi.Bu kadar yetr bana canim.Corap cikinca 1 ayda cok fark oluyor.Corabi cikarma dediyse doktorun cikarma bence.Cikinca zaten hacim alacaklar.Yaglari erimeyen duymadim zaten hic.Ben yag yaptirmamistim.Sen gordun resimlerimi sadece silikon.Bekliyorum iste.1 ayim kaldi.Finalde bilekler ince kalirsa minicik bir dolgu yaptirabilirim ama yağ degil.Hazir dolgu.Ben dizden asagi silikonun durusundan cok memnunum.beryaman mbr canim, silikonlar iyi simdilik alismaya calisiyoruz birbirimize :)
bileklerimdeki yaglar eridi, sekil gzl gibi ödemler gidince birazdaha acildi arasi, % 100 kapanmaz benimkisi tabi ama duz iniyor en azindan carpik göruntusu yok artik, sabirsizlikla baldir cikintisi bekliyorum onu göremedim daha :)
sen nasilsin memnunmusun seklinden, gercekten aylar ilerledikce sekil degisiyormu ??
Elsa ben 1 hafta giydim ama benimki 110 cc.Seninki 165 cc.Bence fazla hacim almasin diye uzun sure giydiriyor.Sen dinle doktorunu.Sana artik son kez soyluyorum, corap cikinca hacim aliyorr:)))Ama silikon olan arkadaslar hep 3 hafta giymis Leydicim, beni dusunduren corap basinc yaptigi icin hacim kazanmasinida sekil almasinida engelliycek, pfff aklimda yine deli sorular :)
Hayirlisi 3 ay denildi, sonucu bekleyip görucez artik baska caremiz yok
Yapıyorlar aslında.Sadece birkac kisi bacak konusunda daha duyulmus.Tabi bu forumunda etkisi buyuk.Ben farkli birine yaptirdim mesela.Gayet memnunum.Daha cok arastirin bence de bayanlar...Kızlar bacak estetiği operasyonunu diğer ünlü estetik cerrahları neden yapmıyor acaba ünlüler içinde bi a.k bi de h.f yapıyor yani forumda onları gördüm ünlü kriterim de gecen bi yerde okudum türkiyenin en ünlü plastik cerrahları diye 13 kişi vardı,acaba neden yapmıyorlar,popo estetiği falan yazıyor sitelerinde ama bacak göremedim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?