Malesef canım bilekte yag fazla kalmıyor en çok hareket eden bölge olduğu için, 3 ay bekle sag sol eşitlenir, eşit olması çok daha önemli bu noktada bana göre, benimde tek istedigim biran önce rötuşla eşitlenmesi ama tekrar lipo için 3 4 ay beklemem gerekicek, sen hiç bozma moralini 3 ayın bi dolsun bakalımArkadaşlar benim bugün 4 haftam bitti . Kontrole gittim . Doktor iyileşme süreciminde gayet iyi olduğunu bacaklarımında iyi olduğunu söyledi. Ben bacaklarımın tam birleşmediğinden şikayet ettim . Oda 110 cc silikon koyduğunu daha büyüğünü koysa çok sırıtacağını söyledi.Birde zaten daha şekil alacağını söyledi. Dikişlerim için contactubex verdi. Leydi senin problemin bendede var. Sol bileğimde yağ eridi . Sağ taraf erimediği için daha yumuşak güzel bir geçiş var baldıra. 3 ay sonunu merak ediyorum doğrusu.
165 i olan benim beryaman elsanın 180 lik. çok doğru çorap çıkınca silikon bariz kendini belli ediyor kaslar esniyor.Elsa ben 1 hafta giydim ama benimki 110 cc.Seninki 165 cc.Bence fazla hacim almasin diye uzun sure giydiriyor.Sen dinle doktorunu.Sana artik son kez soyluyorum, corap cikinca hacim aliyorr:)))
tabiki yapıyorlar ama bazı dr.ları uzman olduğu alanlar var. çok fazla burun yapmış ama hiç bacak yapmamış bir dr. a bacak op. geçirmek istemezsin. burunda memede iyidir ama bacakta tecrübesi azdır. yapamaz değil yapar ama tecrübe çok önemli. işte tecrübe içn de yapmaları lazım. bir dr. un o alanda ilk op. olmayı kimse istemez ama tecrübe de böyle birşey. mutlaka birileri ilk hasta oluyor:)Kızlar bacak estetiği operasyonunu diğer ünlü estetik cerrahları neden yapmıyor acaba ünlüler içinde bi a.k bi de h.f yapıyor yani forumda onları gördüm ünlü kriterim de gecen bi yerde okudum türkiyenin en ünlü plastik cerrahları diye 13 kişi vardı,acaba neden yapmıyorlar,popo estetiği falan yazıyor sitelerinde ama bacak göremedim sanki
loli merhaba op. başarılı geçmesine çok sevindim. yanlız dr.un gözü mü bozuk acaba:))) bileklerde ikinizin aynı sorunu var. onlar eriyecek aynı kalacaklar. çok çok geçmiş olsun uyuşuklu 6 ay 1 yıla kadar sürebilir sezeryandan biliyorum ama geçiyorlar. fotoğraflarını sabırsızlıkla beklyorum ben. bliyorsun hala çözülmeyi bekleyen bir sorunum var. ne yağıcamı bilmiyorum.merhaba kızlar ben leydi ile 23 temmuzda ameliyat oldum 1 ay dolmasına az kaldı iyileşme süreçlerimiz kontrollerimiz hep aynı geçti leydicimle :) şuanlık memnunum gibi ufak tefek rutuş yerler var bi diz altımda vag bandajı çok sıkmalarından dolayı aşşagı kaymış birde ayak bileğine giden kısımın bir tarafını bilege kadar doldurmuş bi tarafını doldurmamış ve leydininde bu tarz sorunları var doktor 1 ay da belli olur dediği için pek sesismizi çıkarmadık ama 1 ay doldu sayılır artık herşey yine aynı :/ şuanlık dolgunlukları güzel inşallah erimez kalıcı olur halen diz tarafından bacak içlerim ve belim komple uyuşuk karıncalı onun harıcınde gayet iyiyim bi sıkıntım yok bu cumartesi tekrar kontrolümüz var hem eski hem yeni resmi doktordan isteyip size atıcagım inşallah . ameliyat olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum inşallah yüzleri güler ve allah bizleri utandırmasın herşey gönlümüzce olsun erimeyen yağlarımız cup diye oturan rahatsız etmeyen silikonlarımız olması dileğiyle seviliyorsunuz .
Kanat canım sana özelden mesaj attım. Gördünmü bilmiyorum.forumda yeni olunca birde üstüne forum değişince birçok şeyi beceremiyorum. Gönderememişte olabilirim yani.Bana arkadaşlık isteği gönderdiğini söylemişsin ama ben göremedim. Ben ameliyat olalı nerdeyse 1 ay oluyor. Şimdi baya iyiyim. Bacaklarımda o ağırlığı hissediyorum ama eskisi kadar rahatsız etmiyor. Hareket problemim yok dizlerimi rahatlıkla büküp yere oturabiliyorum ama tamamen dizimin üstüne oturamıyorum daha . Alıştım galiba. Senin 3 ay olmuş alışman lazımdı şimdiye kadar. Silikonun büyük olduğu içinmi süreç uzadı acaba. Çünkü ben ameliyattan önce doktoruma silikona alışamayıp sonra çıkardırtmak zorunda kalmaktan korktuğumu söylemiştim. O da bana büyük silikon takmayacağı için böyle bir problem yaşamayacağımı söyledi. İşallah sende biran evvel alışırsın da bu çektiklerine değer canım.loli merhaba op. başarılı geçmesine çok sevindim. yanlız dr.un gözü mü bozuk acaba:))) bileklerde ikinizin aynı sorunu var. onlar eriyecek aynı kalacaklar. çok çok geçmiş olsun uyuşuklu 6 ay 1 yıla kadar sürebilir sezeryandan biliyorum ama geçiyorlar. fotoğraflarını sabırsızlıkla beklyorum ben. bliyorsun hala çözülmeyi bekleyen bir sorunum var. ne yağıcamı bilmiyorum.
Arkadaslar birsey soracagim.Silikon ve yag yaptiriyoruz ya, yaglar hep eriyor veya orantisizlik riski oluyor.Hic doktorlarinizla silikon ve dolguyu konustunuzmu? Dolgu dedigim yag degil, aquafilling vb.Ufak ve risksiz rotuslar icin.Ben yag istemedim bileklere.3 ay sonunda bakacagiz.Silikon sekil aldiktan sonra dolgu ihtiyaci olursa bakilabilir dedi.Malesef canım bilekte yag fazla kalmıyor en çok hareket eden bölge olduğu için, 3 ay bekle sag sol eşitlenir, eşit olması çok daha önemli bu noktada bana göre, benimde tek istedigim biran önce rötuşla eşitlenmesi ama tekrar lipo için 3 4 ay beklemem gerekicek, sen hiç bozma moralini 3 ayın bi dolsun bakalım
nKanatcim 3 ay doldu mu? Konustun mu? Doktorun rotus yaparim demisti?165 i olan benim beryaman elsanın 180 lik. çok doğru çorap çıkınca silikon bariz kendini belli ediyor kaslar esniyor.
CAr
Arkadaslar birsey soracagim.Silikon ve yag yaptiriyoruz ya, yaglar hep eriyor veya orantisizlik riski oluyor.Hic doktorlarinizla silikon ve dolguyu konustunuzmu? Dolgu dedigim yag degil, aquafilling vb.Ufak ve risksiz rotuslar icin.Ben yag istemedim bileklere.3 ay sonunda bakacagiz.Silikon sekil aldiktan sonra dolgu ihtiyaci olursa bakilabilir dedi.
Canim aquafilling i elcer yaptirmisti gayette guzel oldu bende sag taraftaki sorun icin dusundum ama loliye sadece diz kenarina koymak icin 3500 fiyat verdiler doktorda kendi yaginiz daha iyi dedi bende ufak rotus diye vazgectim bi 3500 daha veremicem yaniAr
Arkadaslar birsey soracagim.Silikon ve yag yaptiriyoruz ya, yaglar hep eriyor veya orantisizlik riski oluyor.Hic doktorlarinizla silikon ve dolguyu konustunuzmu? Dolgu dedigim yag degil, aquafilling vb.Ufak ve risksiz rotuslar icin.Ben yag istemedim bileklere.3 ay sonunda bakacagiz.Silikon sekil aldiktan sonra dolgu ihtiyaci olursa bakilabilir dedi.
kendi resimlerimi bile göremiyorumevet yaptım da yorumlar yok resimlere yapılan.
Artu seninkide bir cok arkadasin ki gibi silinmiş sanırım, benimde yorumlar yoktu hep silinmiş, sayfana baktım acaba sana görünmeyen bize görünüyormu diye albümde resim yok yazıyor canımkendi resimlerimi bile göremiyorum
leydi ameliyat öncesi 33 cm di.şimdi 34 bile değil düşün artık.Artu ölçtünmü hiç canım amelıyattan önce bacaklarını şuan kaç cm mesela tamamı erimez canım elinle dokundugunda mutlaka kalanlar eline gelir
çok karışık henüz çözebilmiş değilim.bu arada sen nasılsın elsacım.bende birşey kalmadı eridi gitti.ikinci şart ama boşa gitmesi üzüyor insanı.sen silikon yapmakla en iyisini yaptın.fakat şunu merat ediyorum soramamıştım sana.silikonu senmi istedin yoksa doktor mu silikon olur dediArtu seninkide bir cok arkadasin ki gibi silinmiş sanırım, benimde yorumlar yoktu hep silinmiş, sayfana baktım acaba sana görünmeyen bize görünüyormu diye albümde resim yok yazıyor canım
Yok canım ya sigara falan da kullanmıyoeum.üzülmekle kalıyorsunArtu cok uzuldum canim peki ikinci olursa fiyat yinemi ayni olucak birde sen sigara kullaniyomuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?