Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi sana ve loliye ne kadar yağ konulmuştu? ve dışarıda normal olarak yürümeye, alışverişe fln ameliyattan ne kdr sonra çıktın canım?

bir de artu senin dr.un kimdi?

Saddy bende sana özel mesaj yazmak için uğraşıyordum sitede yerini bulamadım ama hazır buralardayken soruyum doktor 2. ameliyat için senden ne kadar para aldı ve de ameliyatın ilk ameliyat gibimiydi hastanede falan kaldınmı lütfen ayrıntılarıyla anlat benim de 12. aya kadar para biriktirmem ve izin almam gerekiyor

leydi sana ve loliye ne kadar yağ konulmuştu? ve dışarıda normal olarak yürümeye, alışverişe fln ameliyattan ne kdr sonra çıktın canım?

bir de artu senin dr.un kimdi?
Canım bana 370 cc loliye 310 cc yağ konuldu diye hatırlıyorum ben genelde evde geçirdim bi 10 gün sonra markete falan gidebildim 3 gün sonra 1 ay olucak hala hissizlik ara ara ağrı şeklinde sıkıntılarım oluyor normal tabi şuan biyere gidecegim zamanda gidebiliyorum 10.gün tamamen düzelmiş olursun canım sen şuan nasılsın peki

ben iyiyim canım bi sıkıntım yok. bende ağrı yada hissizlik olmadı hiç şükür. yarın 1 hafta olacak bnmde. aslında dışarı çıksam yürüyebilirim ama sana da sorayım dedim daha erken mi, bacaklarımı yormayayım mı daha diye. bana konulan yağ sizden daha az ve bileklere yağ koyulmadığı için böyleyimdir.
senin ağrıların ve hissizlik normaldir tabi şimdi daha yeni ama geçer canım inşaallah en kısa sürede.

bir kaç sayfa geride anlatmıştım aslında ama okumadın galiba olsun fiyatı fln özelden yazıyorum.

Artu canım benim seni cok cok iyi anlıyorum inan seninle birlikte bizlerde üzülüyoruz, senin ameliyat sonran da cok zor geçmişti keske erimeselerde ama yag eriyor işte yapacak birsey yok, dr'um bana cok az kisi şanslı yag konusunda, bu sayı az ama bazılarında erimiyor sebebini bizde bilmiyoruz demişti, saglık olsun ama ikinciyi yaptırsan erime oranı az olur belki bilemiyorum ki dua'larım seninle ins gzl olur senin icin yapılan hersey
Ben resim gönderdiğimde yag söz konusu bile olmadı, silikon icin iyi bir adaysiniz yazmıştı hep silikon denildi yani, benimkiler hem carpik hemde açıklık çoktu, benim bacakları 180 lik silikon zar zor kapattı yag olsa en az 8 seyans gerekirdi sanırım :) :)
Senin bacakların carpik degil canım kesinlikle o yuzden ısrar etmiştir yag olsun diye
Ben alt bacağımdan yani silikondan cok memnunun mucize gibi birsey oldu eski görüntüsüyle alakası bile yok ama ust bacağımda acik benim simdide orayı takıntı ediyorum, yani takıntı edilecek kadar acik, nasıl bir bacak bu ya bi güldürmedi yüzümü, alt bir sorum ust ayrı bir sorun

[Q de , post: 36571325, membersoracQUOleydi063, post: 36571040, member:

Canim aquafilling i elcer yaptirmisti gayette guzel oldu bende sag taraftaki sorun icin dusundum ama loliye sadece diz kenarina koymak icin 3500 fiyat verdiler doktorda kendi yaginiz daha iyi dedi bende ufak rotus diye vazgectim bi 3500 daha veremicem yani[/QUOTE]

Yaa bu dr'lar bizi parayla falanmi oynuyor zannediyorlar, ağızları cok kalabalık hic kucuk rakamlar çıkmıyor ağızlarından, hadi ilk buyuk operasyonu anladık da, 2. seyans 3. seyans oda olmadı rötuş derken dunyanın parası, valla resmen Servet ödüyoruz bacaklarımıza, bence sigorta'lattirmamiz lazım maddi degerleri büyük sonucta :)[/QUOTE]
Çok haklısın.Ben de bir fiyat soracagim.Yag eriyor ya garanti olur diye dusundum.Tabi 3.500 dusunmemistim(

D

olgu malzemesi ile hiç araştırdın mı?
şöyleki estetisyene gittim göbeğime baktı yağ var mı diye ordan alıp bileklerine yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi ama okudum bi çok yerde yağ eriyo 2 defa veya 3 defa tekrarlanması gerekiyomuş ee maliyet artıyo tabi olgu mazlemesi dediğin nedir cnmm

http://www.prof-medicina.ru/717_search_29.html
sizlere yardımcı olmak anlamında bir bağlantı veriyorum. ilizarov silikon implant işi rusyada fazlasıyla gelişmiş. Türkiyedeki gibi önce ve sonrası fotoları da paylaşmak yasak olmadığı için çok fazla veri var. gerek dr. gerek hastalar tarafından. site rusça ama otomatik çevirmen kullanınca çok rahat anlayabiliyorsunuz.

http://www.prof-medicina.ru/konsultacii_show_29.html
bu da dr. konsültasyon bölümü. demek sadece benim gibi bazılarımızn başına gelmiyor talihsizlikler.Burda yanlış konulmuş silikonları görünce şok olabilrsiniz. bu kadar da olmaz demeyin oluyormuş işte. Ben de ilk kez bu kadar kötü yapılmış silikonlar görüyorum. Malum dr.lara gittiğimizde bize en güzel sonuçlar gösteriliyor. hiç mi kötü sonuç yok ?

slm arkadaşlar
uzun zamandır giremiyordum şöyle bir bakıp durum güncellemesi yapayım dedim ameliyat olanlara acil şifalar dilerim. benim ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti son durum şudur ki bacaklar ilk seferde istenilen duruma gelemiyormuş malesef yağlarda erimeler oldu. tabi eskisi kadar değil ama gene de ameliyattan sonraki halide kalmadı. bunu nispeten bekliyordum da dizlerin iç kısımlarının yeterince alınmamış olması beni baya bi rahatsız ediyor ve bacakları daha da çarpık gösteriyor. üzerine basa basa söylüyorum ki gideceğiniz doktorun güzellik anlayışı sizinki ile örtüşmeyebilir bunuda hesaba katın sizi mutlu edecek sonucu doktorunuza en iyi şekilde anlatın derim......ha bu arada insan rus lafını duyunca hepsini sutun bacaklı afetler olarak bekliyor. bacaklar çarpık olabilir ama tanga mı giyer pozumu veririm demiş hatunlar....

kader merhaba,
yağların çok fazla erimedi değil mi? 2. olunca sorun çözülür mü sence? dizler çok olsa sorun çok alınsa sorun. benimki de çukur ama dr. ısrarla çukurun normal olduğunu söylüyor. op. sonrası dizimin birinde daha fazla çukur oluştu ikisi de çukurlu. Ahmet bey bizzat söylemişti çok alırsam çukur olur diye. ayaktayken belli olmaz ama otururken çöker demişti. doğruymuş yani. o ndenle dizinizi aldırırken çok dkkat etmeli dr. inanın çukur diz çok kötü oturunca ya da merdiven çıkarken çukurlaşıyor. tabi benim orayı yeniden doldurtmam lazım.

hem rus olup hem de çarpık olanlar bizden daha şanssızlar. zaten benim boyum kadar bacak boyu var kadınlarda. sütun gibiler. Türk kadını poposu geniş, basenli vs. bizim gibiler arada kaynıyor. onlar için zor ama orada herşey daha aleni konuşuluyor forumlarda. doğru aslında suçlu değiliz sonuçta elimizde olmayan birşey bu.

Bu arada silikon çıkarma tecrübesi olan var mı acaba? takılması kadar zor olmayacaktır ama onun da bir prosedürü vardır mutlaka. çıkarıldıktan sonra günlük yaşantımıza ne kadar sürede dönüyoruz? bacakta deforme oluşuyor mu?
silikon çıkarıldığı anda yenisi takılabiliyor mu? bana mantıklı gelmiyor hemen yenisinin takılabilmesi enazından benim için. silikonun durduğu cep çok büyük ve uzun yerine konulacak silikon enaz 6 cm daha kısa ve daha dar olacak. cep aynı cep. yeni silikon bu cebe küçük geleceği için kayma yer değiştirme riski yok mu? sonuçta bacak çok hareketli biryer. orada ki cebin kendini toparlaması için zamana ihtiyacı yok mu? yürürken bi bakmışssın silikon bilekte:) şu poposunda silikonu ters dönen bir kızın videoları dolaştı nette. ters dönünce eliyle düze çeviriyordu. komik olduğu kadar da korkunç yani.
silikon çıkınca aynı seansta yağ yapıldığını biliyorum çünkü yağ konulan yerle silikon konulan yer farklı. fakat bacak şekli gevşek bir deriden ibaretse ne kadar sağlıklı olur o da muamma. yan i silikon çıkarma işlemi sonucu yeni birşey için beklemeli miyim ? fikri ve bilgisi olan , yaptıranlar cevabınızı bekliyorum.

Kizlar selam site degismis bayadir takip edemiyordum. Simdi bir goz attim.
Kanatcim sasanirim silikonlari cikarttiracaksin burda daha oncelerden cikarttiranlar oldu ama eski uyelerden. Pek ugramiyorlar foruma ayni seferde yapilabiliyor diye biliyorum ben.

angelinnocent evet çıkıcak bunlar çok şey yaşıyorum aslında süreçle ilgili yakında detayları vericem. benim başıma gelenler kimsenin başına gelmesin. hiçbirşeye cesaretim yok aslında ama mecburum. çıkması benim sorunumu çözmüyor biliyorsun. olan oldu artık bundan sonrası ne olacak o önemli. yerine yağ mı yaptırsam silikon mu konulsa acaba? kötü bir silikon deneyiminden sonraki ( dr. buna itiraz ediyor sonucun harika olduğunu söylüyor bu kadar olurmuş ancak) silikona da cesaretim yok. yaşamadan kimse anlayamaz inanın çok yıpratıcı bir süreç.ben başa döndüm 0'dan bir bacak da değil yapılacak olan.

angelin yağların da erime var mı canım ben yok diye hatırlıyorum fazla. zaman geçince nasıl oldular. yağ düşünebilirim.

angelin yağların da erime var mı canım ben yok diye hatırlıyorum fazla. zaman geçince nasıl oldular. yağ düşünebilirim.

Kanatcim eskilerden hatirladigim bisey var. Burda bir arkadas silikonu cikarttirip yag enjekte ettirmisti ve cilt esnedigi icin yaglar sıkısmamıs ve daha iyi tutunmus demis dr u. Bir dusun bence
Yaglarima gelince benim cok sukur ikinci aydan sonra hic degisim yok 7 ay oldu memnunum ilk defa butun yazimi etek ve elbise ile gecirdim ama ikinci seansi yaptirmayi da istiyorum o zaman daha iyi olacaklar.
Canim allah kolaylik versin ins dogru karari verirsin ve son ameliyatin olur bu ikincisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…