leydi sana ve loliye ne kadar yağ konulmuştu? ve dışarıda normal olarak yürümeye, alışverişe fln ameliyattan ne kdr sonra çıktın canım?
bir de artu senin dr.un kimdi?
Canım bana 370 cc loliye 310 cc yağ konuldu diye hatırlıyorum ben genelde evde geçirdim bi 10 gün sonra markete falan gidebildim 3 gün sonra 1 ay olucak hala hissizlik ara ara ağrı şeklinde sıkıntılarım oluyor normal tabi şuan biyere gidecegim zamanda gidebiliyorum 10.gün tamamen düzelmiş olursun canım sen şuan nasılsın pekileydi sana ve loliye ne kadar yağ konulmuştu? ve dışarıda normal olarak yürümeye, alışverişe fln ameliyattan ne kdr sonra çıktın canım?
bir de artu senin dr.un kimdi?
ben iyiyim canım bi sıkıntım yok. bende ağrı yada hissizlik olmadı hiç şükür. yarın 1 hafta olacak bnmde. aslında dışarı çıksam yürüyebilirim ama sana da sorayım dedim daha erken mi, bacaklarımı yormayayım mı daha diye. bana konulan yağ sizden daha az ve bileklere yağ koyulmadığı için böyleyimdir.Canım bana 370 cc loliye 310 cc yağ konuldu diye hatırlıyorum ben genelde evde geçirdim bi 10 gün sonra markete falan gidebildim 3 gün sonra 1 ay olucak hala hissizlik ara ara ağrı şeklinde sıkıntılarım oluyor normal tabi şuan biyere gidecegim zamanda gidebiliyorum 10.gün tamamen düzelmiş olursun canım sen şuan nasılsın peki
bir kaç sayfa geride anlatmıştım aslında ama okumadın galiba olsun fiyatı fln özelden yazıyorum.Saddy bende sana özel mesaj yazmak için uğraşıyordum sitede yerini bulamadım ama hazır buralardayken soruyum doktor 2. ameliyat için senden ne kadar para aldı ve de ameliyatın ilk ameliyat gibimiydi hastanede falan kaldınmı lütfen ayrıntılarıyla anlat benim de 12. aya kadar para biriktirmem ve izin almam gerekiyor
Artu canım benim seni cok cok iyi anlıyorum inan seninle birlikte bizlerde üzülüyoruz, senin ameliyat sonran da cok zor geçmişti keske erimeselerde ama yag eriyor işte yapacak birsey yok, dr'um bana cok az kisi şanslı yag konusunda, bu sayı az ama bazılarında erimiyor sebebini bizde bilmiyoruz demişti, saglık olsun ama ikinciyi yaptırsan erime oranı az olur belki bilemiyorum ki dua'larım seninle ins gzl olur senin icin yapılan herseyçok karışık henüz çözebilmiş değilim.bu arada sen nasılsın elsacım.bende birşey kalmadı eridi gitti.ikinci şart ama boşa gitmesi üzüyor insanı.sen silikon yapmakla en iyisini yaptın.fakat şunu merat ediyorum soramamıştım sana.silikonu senmi istedin yoksa doktor mu silikon olur dedi
siteyi kullanamıyorum ki çok tuaf geliyor bana neden bu tür değişikliğe gerek duyarlar anlamıyorumbir kaç sayfa geride anlatmıştım aslında ama okumadın galiba olsun fiyatı fln özelden yazıyorum.
şöyleki estetisyene gittim göbeğime baktı yağ var mı diye ordan alıp bileklerine yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi ama okudum bi çok yerde yağ eriyo 2 defa veya 3 defa tekrarlanması gerekiyomuş ee maliyet artıyo tabi olgu mazlemesi dediğin nedir cnmmD
olgu malzemesi ile hiç araştırdın mı?
kader merhaba,slm arkadaşlar
uzun zamandır giremiyordum şöyle bir bakıp durum güncellemesi yapayım dedim ameliyat olanlara acil şifalar dilerim. benim ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti son durum şudur ki bacaklar ilk seferde istenilen duruma gelemiyormuş malesef yağlarda erimeler oldu. tabi eskisi kadar değil ama gene de ameliyattan sonraki halide kalmadı. bunu nispeten bekliyordum da dizlerin iç kısımlarının yeterince alınmamış olması beni baya bi rahatsız ediyor ve bacakları daha da çarpık gösteriyor. üzerine basa basa söylüyorum ki gideceğiniz doktorun güzellik anlayışı sizinki ile örtüşmeyebilir bunuda hesaba katın sizi mutlu edecek sonucu doktorunuza en iyi şekilde anlatın derim......ha bu arada insan rus lafını duyunca hepsini sutun bacaklı afetler olarak bekliyor. bacaklar çarpık olabilir ama tanga mı giyer pozumu veririm demiş hatunlar....
angelinnocent evet çıkıcak bunlar çok şey yaşıyorum aslında süreçle ilgili yakında detayları vericem. benim başıma gelenler kimsenin başına gelmesin. hiçbirşeye cesaretim yok aslında ama mecburum. çıkması benim sorunumu çözmüyor biliyorsun. olan oldu artık bundan sonrası ne olacak o önemli. yerine yağ mı yaptırsam silikon mu konulsa acaba? kötü bir silikon deneyiminden sonraki ( dr. buna itiraz ediyor sonucun harika olduğunu söylüyor bu kadar olurmuş ancak) silikona da cesaretim yok. yaşamadan kimse anlayamaz inanın çok yıpratıcı bir süreç.ben başa döndüm 0'dan bir bacak da değil yapılacak olan.Kizlar selam site degismis bayadir takip edemiyordum. Simdi bir goz attim.
Kanatcim sasanirim silikonlari cikarttiracaksin burda daha oncelerden cikarttiranlar oldu ama eski uyelerden. Pek ugramiyorlar foruma ayni seferde yapilabiliyor diye biliyorum ben.
angelinnocent evet çıkıcak bunlar çok şey yaşıyorum aslında süreçle ilgili yakında detayları vericem. benim başıma gelenler kimsenin başına gelmesin. hiçbirşeye cesaretim yok aslında ama mecburum. çıkması benim sorunumu çözmüyor biliyorsun. olan oldu artık bundan sonrası ne olacak o önemli. yerine yağ mı yaptırsam silikon mu konulsa acaba? kötü bir silikon deneyiminden sonraki ( dr. buna itiraz ediyor sonucun harika olduğunu söylüyor bu kadar olurmuş ancak) silikona da cesaretim yok. yaşamadan kimse anlayamaz inanın çok yıpratıcı bir süreç.ben başa döndüm 0'dan bir bacak da değil yapılacak olan.
angelin yağların da erime var mı canım ben yok diye hatırlıyorum fazla. zaman geçince nasıl oldular. yağ düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?