Ben 15 günde normal yürüyordum canım. Ödemler etkiliyor yürüyüşü. Benim bir bacağımda ödem vardı diğerinde yoktu. Ödem olmayan bacağımı 1 hafta sonra gayet rahat kullanıyordum. Ödem olan ise gerilip kasılıyordu. Benim yarın 5 hafta oluyor . HAla silikonları hissediyorum bacaklarımda morluklar tam geçmedi . Ama bacaklarımı gayet rahat kullanıyorum pilates bile yapıyorum. Tabi tüm bunlar kişiden kişiye ve silikonun büyüklüğüne göre değişiyorMerhaba arkadaşlar silikon artı yağ ameliyatı olan arkadaşlar normal yürüyüşünüze kaç günde döndünüz acaba Lüffen acil cevappp
Masteks resim yollar misin bana..arkadaşlar resim istedim kimse göndermedi
beryaman bir tek senin resimlerini aldım, teşekkürler
ayrıca çokta yakışmış çok doğal duruyor.
Aguafilling diyegeciyor.Yag yerine yapay dolgu malzemesi.Erime riski yok.Tabi cok iyi arastirmak gerekiyor.Ben doktorumla konusacagim, birde yaptiran varsa gorusune ihtiyacim var..şöyleki estetisyene gittim göbeğime baktı yağ var mı diye ordan alıp bileklerine yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi ama okudum bi çok yerde yağ eriyo 2 defa veya 3 defa tekrarlanması gerekiyomuş ee maliyet artıyo tabi olgu mazlemesi dediğin nedir cnmm
Senin adına çok sevindim angelinnocent. Meğer bütün yaz hasret kaldığın eteklerinde giymişsin e yılların özlemi var. Bacaklarım esnedi evet işe yarar mı bilmem bilek deKanatcim eskilerden hatirladigim bisey var. Burda bir arkadas silikonu cikarttirip yag enjekte ettirmisti ve cilt esnedigi icin yaglar sıkısmamıs ve daha iyi tutunmus demis dr u. Bir dusun bence
Yaglarima gelince benim cok sukur ikinci aydan sonra hic degisim yok 7 ay oldu memnunum ilk defa butun yazimi etek ve elbise ile gecirdim ama ikinci seansi yaptirmayi da istiyorum o zaman daha iyi olacaklar.
Canim allah kolaylik versin ins dogru karari verirsin ve son ameliyatin olur bu ikincisi.
Bugün loli ile kontrole gittik kızlar doktorum 3. ayın sonunda ufak bir rötuş yapıcak aslında 2 hafta sonra yapabiliriz dedi ama ben 3. ay sonunda olsun istedim bacakta biraz şekline otursun diye rötuştan sonrada bu dert biticek inşallah sonunda
1 ayımız doldu hala dolgunlugu iyi çok şükür
çoraptan pek belli olmuyoki leydicim tam olarak anlayamıyorum. bide günden güne çok erir diye korkuyorum pek heveslenmek istemiyorum açıkcası. 3 ay sonra söyleyebilicem sanırım memnun olup olmadığımı ben.Sagol sadycim sen nasilsin memnunmusun ikinciden
Bu arada silikon çıkarma tecrübesi olan var mı acaba? takılması kadar zor olmayacaktır ama onun da bir prosedürü vardır mutlaka. çıkarıldıktan sonra günlük yaşantımıza ne kadar sürede dönüyoruz? bacakta deforme oluşuyor mu?
silikon çıkarıldığı anda yenisi takılabiliyor mu? bana mantıklı gelmiyor hemen yenisinin takılabilmesi enazından benim için. silikonun durduğu cep çok büyük ve uzun yerine konulacak silikon enaz 6 cm daha kısa ve daha dar olacak. cep aynı cep. yeni silikon bu cebe küçük geleceği için kayma yer değiştirme riski yok mu? sonuçta bacak çok hareketli biryer. orada ki cebin kendini toparlaması için zamana ihtiyacı yok mu? yürürken bi bakmışssın silikon bilekte:) şu poposunda silikonu ters dönen bir kızın videoları dolaştı nette. ters dönünce eliyle düze çeviriyordu. komik olduğu kadar da korkunç yani.
silikon çıkınca aynı seansta yağ yapıldığını biliyorum çünkü yağ konulan yerle silikon konulan yer farklı. fakat bacak şekli gevşek bir deriden ibaretse ne kadar sağlıklı olur o da muamma. yan i silikon çıkarma işlemi sonucu yeni birşey için beklemeli miyim ? fikri ve bilgisi olan , yaptıranlar cevabınızı bekliyorum.
Bu arada silikon çıkarma tecrübesi olan var mı acaba? takılması kadar zor olmayacaktır ama onun da bir prosedürü vardır mutlaka. çıkarıldıktan sonra günlük yaşantımıza ne kadar sürede dönüyoruz? bacakta deforme oluşuyor mu?
silikon çıkarıldığı anda yenisi takılabiliyor mu? bana mantıklı gelmiyor hemen yenisinin takılabilmesi enazından benim için. silikonun durduğu cep çok büyük ve uzun yerine konulacak silikon enaz 6 cm daha kısa ve daha dar olacak. cep aynı cep. yeni silikon bu cebe küçük geleceği için kayma yer değiştirme riski yok mu? sonuçta bacak çok hareketli biryer. orada ki cebin kendini toparlaması için zamana ihtiyacı yok mu? yürürken bi bakmışssın silikon bilekte:) şu poposunda silikonu ters dönen bir kızın videoları dolaştı nette. ters dönünce eliyle düze çeviriyordu. komik olduğu kadar da korkunç yani.
silikon çıkınca aynı seansta yağ yapıldığını biliyorum çünkü yağ konulan yerle silikon konulan yer farklı. fakat bacak şekli gevşek bir deriden ibaretse ne kadar sağlıklı olur o da muamma. yan i silikon çıkarma işlemi sonucu yeni birşey için beklemeli miyim ? fikri ve bilgisi olan , yaptıranlar cevabınızı bekliyorum.
çoraptan pek belli olmuyoki leydicim tam olarak anlayamıyorum. bide günden güne çok erir diye korkuyorum pek heveslenmek istemiyorum açıkcası. 3 ay sonra söyleyebilicem sanırım memnun olup olmadığımı ben.
angelinnocent evet çıkıcak bunlar çok şey yaşıyorum aslında süreçle ilgili yakında detayları vericem. benim başıma gelenler kimsenin başına gelmesin. hiçbirşeye cesaretim yok aslında ama mecburum. çıkması benim sorunumu çözmüyor biliyorsun. olan oldu artık bundan sonrası ne olacak o önemli. yerine yağ mı yaptırsam silikon mu konulsa acaba? kötü bir silikon deneyiminden sonraki ( dr. buna itiraz ediyor sonucun harika olduğunu söylüyor bu kadar olurmuş ancak) silikona da cesaretim yok. yaşamadan kimse anlayamaz inanın çok yıpratıcı bir süreç.ben başa döndüm 0'dan bir bacak da değil yapılacak olan.
tşk ederim memko darısı sizin başınıza en kısa zamanda inş canım.saddy hayırlı olsun arkadaşım,ilk ameliyatının sonucuda gayet güzeldi ki şimdi ikincisinden sonra istediğine yakın olucaktır.
Sağol canım.Hayir canim geceleride giyiliyor corap cikarmasan daha iyi en az uc hafta
17 gün canımMerhaba arkadaşlar silikon artı yağ ameliyatı olan arkadaşlar normal yürüyüşünüze kaç günde döndünüz acaba Lüffen acil cevappp
Teşekkür ederimm17 gün canım
1 ayicinde erime olmadiysa harika bir haber bu. 3 ayı beklemem daha iyi Bacağın şekli oturmuş olur o zamana kadar.Bugün loli ile kontrole gittik kızlar doktorum 3. ayın sonunda ufak bir rötuş yapıcak aslında 2 hafta sonra yapabiliriz dedi ama ben 3. ay sonunda olsun istedim bacakta biraz şekline otursun diye rötuştan sonrada bu dert biticek inşallah sonunda
1 ayımız doldu hala dolgunlugu iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?