Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar silikon artı yağ ameliyatı olan arkadaşlar normal yürüyüşünüze kaç günde döndünüz acaba Lüffen acil cevappp
Ben 15 günde normal yürüyordum canım. Ödemler etkiliyor yürüyüşü. Benim bir bacağımda ödem vardı diğerinde yoktu. Ödem olmayan bacağımı 1 hafta sonra gayet rahat kullanıyordum. Ödem olan ise gerilip kasılıyordu. Benim yarın 5 hafta oluyor . HAla silikonları hissediyorum bacaklarımda morluklar tam geçmedi . Ama bacaklarımı gayet rahat kullanıyorum pilates bile yapıyorum. Tabi tüm bunlar kişiden kişiye ve silikonun büyüklüğüne göre değişiyor

A
Aguafilling diyegeciyor.Yag yerine yapay dolgu malzemesi.Erime riski yok.Tabi cok iyi arastirmak gerekiyor.Ben doktorumla konusacagim, birde yaptiran varsa gorusune ihtiyacim var..

Senin adına çok sevindim angelinnocent. Meğer bütün yaz hasret kaldığın eteklerinde giymişsin e yılların özlemi var. Bacaklarım esnedi evet işe yarar mı bilmem bilek de
Esnedi. İstediğim şey şuanda bunlardan kurtulmak. Artık yerine ne olacak bilmiyorum.dualariniza ihtiyacım var.

Bugün loli ile kontrole gittik kızlar doktorum 3. ayın sonunda ufak bir rötuş yapıcak aslında 2 hafta sonra yapabiliriz dedi ama ben 3. ay sonunda olsun istedim bacakta biraz şekline otursun diye rötuştan sonrada bu dert biticek inşallah sonunda
1 ayımız doldu hala dolgunlugu iyi çok şükür

inşaallah canım. çok sevindim sizin adınıza:)

kanat mrhb nasılsın arkadaşım.siteye girmeyle ilgili sıkıntıyı bir türlü aşamadım.sanırım kontrole gitmişsin ve dr bacaklarının gayet güzel olduğunu söylemiş.öyle anlaşılıyor yazdıklarından.eğer aynı ameliyatta slikon değişikliği yapılırsa muhtemelen daha önce giydiğin çorabı daha uzun süre giyersin gibi geliyor bana.yada bacaklarının kendini toparlaması için 3 aylık bir zaman gerekebilir.tahmin yürütüyorum tabi.hayırlısı olsun inşallah canım.inan bütün bir yaz aklımdaydın,sonu güzel olucak eminim ben.

çoraptan pek belli olmuyoki leydicim tam olarak anlayamıyorum. bide günden güne çok erir diye korkuyorum pek heveslenmek istemiyorum açıkcası. 3 ay sonra söyleyebilicem sanırım memnun olup olmadığımı ben.

saddy hayırlı olsun arkadaşım,ilk ameliyatının sonucuda gayet güzeldi ki şimdi ikincisinden sonra istediğine yakın olucaktır.

kanat linkteki fotolara baktım ,sonra senin bacaklarını getirdim gözümün önüne seninkiler sütun kalır onların yanında.hele bir kaç tanesine bakamadım bile,sanırım slikon toplanmış gibi.kanül izlerin gittinmi arkadaşım ,yada azaldımı.

1 ayicinde erime olmadiysa harika bir haber bu. 3 ayı beklemem daha iyi Bacağın şekli oturmuş olur o zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…