Memko Merhaba nasılsın görüşmeyeli. Yeni bir silikona cesaretim yok sanki. Sorun sadece şekil değil bacakları çok ağrıyor ve ben artık buna dayanamıyorum. Bu kadar acı çekeceğim bilseydim silikon aklımdan geçirmezdim bile. Çekilir dertdegil.kanat mrhb nasılsın arkadaşım.siteye girmeyle ilgili sıkıntıyı bir türlü aşamadım.sanırım kontrole gitmişsin ve dr bacaklarının gayet güzel olduğunu söylemiş.öyle anlaşılıyor yazdıklarından.eğer aynı ameliyatta slikon değişikliği yapılırsa muhtemelen daha önce giydiğin çorabı daha uzun süre giyersin gibi geliyor bana.yada bacaklarının kendini toparlaması için 3 aylık bir zaman gerekebilir.tahmin yürütüyorum tabi.hayırlısı olsun inşallah canım.inan bütün bir yaz aklımdaydın,sonu güzel olucak eminim ben.
Hayır izler Duruyor memkokanat linkteki fotolara baktım ,sonra senin bacaklarını getirdim gözümün önüne seninkiler sütun kalır onların yanında.hele bir kaç tanesine bakamadım bile,sanırım slikon toplanmış gibi.kanül izlerin gittinmi arkadaşım ,yada azaldımı.
Canım bende durumum hakkında bilgi vericektim sizlere evet erime hala olmadı çok şükür, sadece 2 gündür ölçüyorum baldırın en kalın kısmı 37 oldu 38 di biliyorsun, sanırım şişlikler iyice gitti 1cm fark etti ama olsun bilekler hala 22cm dolgunluktan çok çok memnunum tek istedigim fazla erime olmaması 1cm daha gitsede kalan bana yeticek bunada çok şükür diyorum 3 ayda tam belli olucak o yüzden rötuşu şuan asla düşünmüyorum...Çorapları çıkardım 4 5 gündür evde tayt giyiyorum kardeşim bile fark etmiş anneme ablam bacaklarına ne yaptı nasıl şişirmiş öyle demiş :) annemde spor aletlerim vardı evde onlarla yaptı demiş amelıyatımı bilmiyolardı babamla ikisi çok güldüm sevindim fark etmesine :)1 ayicinde erime olmadiysa harika bir haber bu. 3 ayı beklemem daha iyi Bacağın şekli oturmuş olur o zamana kadar.
Canım alınan yağ çok olmadıgı için öyle bir problem yaşıyacağını sanmıyorum doktorun el becerisine de bağlı bir durum tabi...:)Kızlar yağ alınan yerlerde dalgalanma veya çökme oluyor mu,yoksa bu tür şeyler çok fazla yağ alındığı zaman kilo verme amaçlı olduğu zaman mı oluyor?
Leydi son ameliyatindan memnun olmana cok sevindimCanım alınan yağ çok olmadıgı için öyle bir problem yaşıyacağını sanmıyorum doktorun el becerisine de bağlı bir durum tabi...
Evet canim sagolHamilemisin canim tebrik ederim Allah anali babali buyutsun :) dogumdan sonra dusunuyosan biraz kilo verip oyle yaptir cunku ameliyat sonrası kilo verirsen yaglari etkileyebilir yag hucreleri kuculur demisti doktor
O zaman göbişten aldırırsın daha iyi olur canım yine aynı doktora yaptırıcaksın değil mi?Evet canim sagolpek kilo almadim ama ins sonuna kadar bu bikac kilo kalir bende onlari degerlendiririm diyorum kol bacak ince hafif gobek cikti
Gözün aydın angelin çok sevindim.gozun aydın. Sen önceden liposuction yaptırmıştın ya Dr. Nerden buldu yağı. Bana dediğine göre aynı yerden 2.kez yağ alınması sorun oluyormuş.Leydi son ameliyatindan memnun olmana cok sevindimbende senin gibi ucliycem galiba dogumdan sonra hazir kilom varken ikinciyi yaptirayim diyorum
Canımcım aynı yerden yag alınabilir ama 6 ay geçmesi lazım üstünden hatta alınan yag çoksa 1 sene bile beklemek gerekebilir benim her iki amelıyatımda da belden ve göbekten alındı ama üzerinden 1 seneye yakın zaman geçmiştiGözün aydın angelin çok sevindim.gozun aydın. Sen önceden liposuction yaptırmıştın ya Dr. Nerden buldu yağı. Bana dediğine göre aynı yerden 2.kez yağ alınması sorun oluyormuş.
Evet leydi ayni dr a yaptiririm diye dusunuyorum. Konusmustuk zaten hocayla. Kaliciliktan memnun kaldim op sonrasi da cok rahat gecti.O zaman göbişten aldırırsın daha iyi olur canım yine aynı doktora yaptırıcaksın değil mi?
Hic sorma kanatcim. Ben ilk bu bacak islerini yag dolgusunu falan bilmezken olmustum o ameliyati dr uma sormustum o da yag dolgusu tutmaz demisti dizlerini alalim goruntu duzelir dedi. Simdi eminim onlarda yapiyorlardir. O zaman yagim da vardi ne guzel. Bu ikinci op icin kilo almaya calistim cok ta alamadim. Bu kadar oldu iste. Hazir bikac hamilelik kilomu da degerlendirip bu sayfayi kapatayim diyorum. Bak tek sen degilsin ikileyen uzulmeGözün aydın angelin çok sevindim.gozun aydın. Sen önceden liposuction yaptırmıştın ya Dr. Nerden buldu yağı. Bana dediğine göre aynı yerden 2.kez yağ alınması sorun oluyormuş.
Yalniz arkadaslar dugun dernege giderken etek elbise giyebilmek ne hos biseymis ya:) ilk defa bu yaz giydim dusunun. Hamilelikle kilo da aldim biraz baya iyi oldular. Zayiflayinca ikinci op sart olacak alistik artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?