İns memkocumne güzel ,inşallah bana ve isteyen herkese nasip olur.
Evet aze kasinti yapiyor maalesef. Normal merak etmeKızlar çoraplar bacaklarınızda kaşıntı yapıyormu???
Ben silikon taktirmadim ama bir sure sonra silikon cep yapiyor kendine ve bombelesiyor diye anlatmisti drSilikon taktıran arkadaşlar.. Silikon şimdilik yassı duruyor.. Bombeleşme olur demi??
Canım,Silikonun tam şeklini alması 4-6 ayı buluyo tabi,bi de ilk başta şişlikler falan oluyo.ama sen silikonun yassı olduğunu nasıl görüyorsun,veya hissediyorsun.ben hiç yassılık falan fark etmedim,ama diğer arkadaşın dediği gibi bişey oluyordur belki.Silikon taktıran arkadaşlar.. Silikon şimdilik yassı duruyor.. Bombeleşme olur demi??
Öncelikle geçmiş olsun.silikon zamanla oturur ve bombelesir merak etmeSilikon taktıran arkadaşlar.. Silikon şimdilik yassı duruyor.. Bombeleşme olur demi??
Katre ben ameliyatımdan 1 hafta sonra ten rengi muz çorap kalınlığında bir çorap giymeye başladım. 2 ay daha giyicem. Hastanede giydirilen beyaz çorapları 1 hafta giydim. Bahsettiğin penti çorabın fiyatı ne kadar acaba??? Kilotlusunu alsam iyi olacak. Şu an giydiklerim diz üstünde ve pantalonun altında çok belli oluyor.Silikon ameliyatından sonra çorap olayı biraz can sıksa da hala çorap giyen ve ameliyat olup giyecek olan arkadaşlara bi tavsiyem var.ben varis çorabını bir süre kullandıktan sonra araştırdım ve pentinin varis çorabını bulmuştum.daha ince ve giyilmesi daha rahat.ben,bildiğin kilotlu çorap olarak bile kullanmıştım o kış..aklınızda olsun ama ilk önce illaki verilen varis çorabını giyin bir süre.sonra denemek isterseniz bakarsınız bi dediğim çoraba.o da varis çorabı diye geçiyor.
Canım,35 tl falandı sanırım.pentinin mağazasına bir sor istersen,ben rahat kullanmıştım,hem varis çorabı hem de inceydi.Katre ben ameliyatımdan 1 hafta sonra ten rengi muz çorap kalınlığında bir çorap giymeye başladım. 2 ay daha giyicem. Hastanede giydirilen beyaz çorapları 1 hafta giydim. Bahsettiğin penti çorabın fiyatı ne kadar acaba??? Kilotlusunu alsam iyi olacak. Şu an giydiklerim diz üstünde ve pantalonun altında çok belli oluyor.
katree sen ne zaman silikon ameliyatı oldun? zahmeti ne kadar sürdü?Canım,Silikonun tam şeklini alması 4-6 ayı buluyo tabi,bi de ilk başta şişlikler falan oluyo.ama sen silikonun yassı olduğunu nasıl görüyorsun,veya hissediyorsun.ben hiç yassılık falan fark etmedim,ama diğer arkadaşın dediği gibi bişey oluyordur belki.
senin soktorun kimdi ?Silikon ameliyatından sonra çorap olayı biraz can sıksa da hala çorap giyen ve ameliyat olup giyecek olan arkadaşlara bi tavsiyem var.ben varis çorabını bir süre kullandıktan sonra araştırdım ve pentinin varis çorabını bulmuştum.daha ince ve giyilmesi daha rahat.ben,bildiğin kilotlu çorap olarak bile kullanmıştım o kış..aklınızda olsun ama ilk önce illaki verilen varis çorabını giyin bir süre.sonra denemek isterseniz bakarsınız bi dediğim çoraba.o da varis çorabı diye geçiyor.
canım, benim 3 yıl oldu.a.k"a oldum.10-15 gün sıkıntın oluyo sonrası iyileşme süresi.silikon en 4-6 ay içinde son şeklini alıyor.herhangi bir sorun yaşamadım bu 3 yıl içinde.memnunum.benim bacaklarım ciddi çarpıktıkatree sen ne zaman silikon ameliyatı oldun? zahmeti ne kadar sürdü?
Son zamanlarda çorap giyme süresi 2-3 aya uzadı sanırım. Katrecim sen kaç gün giydim çorabı. Bildiğim kadarıyla 3 hafta falan giydi pek çok kişi. Anlamış değilim 3 ay giymek çok zorBe
canım, benim 3 yıl oldu.a.k"a oldum.10-15 gün sıkıntın oluyo sonrası iyileşme süresi.silikon en 4-6 ay içinde son şeklini alıyor.herhangi bir sorun yaşamadım bu 3 yıl içinde.memnunum.benim bacaklarım ciddi çarpıktı
a.k. nın silikon ameliyatı fiyatlarını bilen varmııı?Be
canım, benim 3 yıl oldu.a.k"a oldum.10-15 gün sıkıntın oluyo sonrası iyileşme süresi.silikon en 4-6 ay içinde son şeklini alıyor.herhangi bir sorun yaşamadım bu 3 yıl içinde.memnunum.benim bacaklarım ciddi çarpıktı
Ben,hastanede giydirilen ilk korse varya onu 1 hafta giy demişti,10gün kadar onu giydim,sonra söylediği varis çorabını 15-20 gün giydim ama hiç sevmedim.sonra pentinin o dediğim varis çorabını aldım.walla nerdeyse 3ay giydim kendi isteğimle.normal çorap gibi kullanıldığı için severek kullandım.Son zamanlarda çorap giyme süresi 2-3 aya uzadı sanırım. Katrecim sen kaç gün giydim çorabı. Bildiğim kadarıyla 3 hafta falan giydi pek çok kişi. Anlamış değilim 3 ay giymek çok zor
Geçmiş olsun canımKızlar ben geçen hafta bugün h.f ye silikon+yağ operasyonu oldum.
Yanliş veya eksik bilgi vermemek için 1 hafta bekledim buraya yazmak için.
İlk olduğum andan itibaren hiç zorluk yaşamadım sayılır,öyle ağrı sızı olayım da çok olmadı sadece psikolojik olarak dizini bükememek,istediğin gibi hareket edememek zorladı o kadar.
Bana 90 CC lik silikon koymuş doktor,zaten ilk kontrole gittiğim andan itibaren en küçüğünden koycam demişti,öyle de yapmiş.
Hatta dün ikinci kontrolüm vardı h.f.
Gördü beklediğimden de iyi oldu dedi,gercekten şeklini ben de beğendim,ayrıca fazla ağrı sızı olmamasını pilates yapıyorum ve arka bacak kaslarımı deli gibi esnetmişti çalıştığım hoca,çok acıyana kadar esnetmişti belki Kaslarım esnek olduğu için ağrım olmadı
Bir hafta itibariyle de yürümem falan epey düzeldi,tabi doktorun da marifeti bütün bunlar ben ciddi anlamda memnun kaldım h.f.den.
Sormak istediklerinizi sorabilirsin canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?