Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Geçmiş olsun canım memnun olmana sevindim.
Senin bacaklarında eğrilik mi vardı,yoksa incelik mi küçük silikon takılmış ya merak ettim.
Hem inceydi hem de baya eğriydi ama küçük silikon yetmiş gibi duruyor şimdilik eğriliği kapamaya ilginç,silikon sonra biraz daha şekillencek dimi,şu anda çok doğal duruyor abartı yok hala ince bacaklarım ama şekil düzelmiş ç,taytsız hali biraz daha kalın gerçi

"masteks, post: 36685168, member: 609024"]beryaman cım sen operasyonun için ne kadar ödemiştin?
silikon op.olursam ne kadar öderim?[/QUOTE]
Ben 7.500 TL ödedim.Hastane masraflari vb.dahil.Bir gece de kaldım.

Evet daha şekli değişir.şişlikler inince esas şekli ortaya çıkıyo.banada 140cc takıldı.şu an baldır kalınlığım 34-35 cm. Sende ölç şişlikler indikten sonra gene ölç.daha ii fikir edinirsin

Katre senin bacakların baya inceymiş.140 cc den sonra 34,35 cm .ben bacaklarımı hep ince zannederdim ,meğer ne kalınlarmış.35,5 hatta 36 cm.ama yamuk

"masteks, post: 36685168, member: 609024"]beryaman cım sen operasyonun için ne kadar ödemiştin?
silikon op.olursam ne kadar öderim?
Ben 7.500 TL ödedim.Hastane masraflari vb.dahil.Bir gece de kaldım.[/QUOTE]
şaşırdım doktorlar fiyatmı düşürdü ne.h.f 4000 euro diyordu başka birşey demiyordu

Gökçe gecmis olsun canım, hersey yolunda olmasına cok sevindim, insaallah hep böyle memnun kalır cok mutlu olursun :)

Katre senin bacakların baya inceymiş.140 cc den sonra 34,35 cm .ben bacaklarımı hep ince zannederdim ,meğer ne kalınlarmış.35,5 hatta 36 cm.ama yamuk
Sen silikon taktırdın mı canım,yoksa takmamış hali mi bu ölçü.bi de ben minyonum belki o yüzdendir,yanıltmasın seni.benim bacaklar inan ince değil yani tam kalın olmasa da kalına yakın duruyor.
Sol bacağım,sağa göre de 1cm yakın daha kalın.aslında bunu da merak ediyorum,acaba ameliyat öncesi de mi böyleydi benim,o zön ölçmedğm için bilemiyrm.tabi görüntüde sıkıntı yok da genede merak ediyorum.belki de anatomik olarak öyle benim,hani nasl eller,göğüsler,kaşlar farklıysa,belki bu da öyle.silikon ameliyatı olanlar bi ölçerse sevinirim

Memkolik benm silikon ilk koyulduğunda yani daha hacim alıp,şekli oluşmadan ilk dönem ölçmüşüm o zmn baldır kalınlığım 32 miş.muhtemelende ameliyat öncesi kalınlığı da odur.

Kizlar bende iki ay sora bacak ameliyati olcam.hersey ayarlandi.ama hala kararsizim.korkuorum sonralari bu protezler bacaklarimdaki damarlara zarar verir diye.yaptiranlar memnunmu aceba? Birde ameliyattan sora iki hafta dinlensem yetermi?cunki sora is var..ve bazen agir seyler kaldirmak zorunda kaliorum...iyilesme sureci ne kdr onu merak ediorum.agrin sizin ne zaman gecio

Birde okudum bazi arkadaslar iki kere ameliyat olmak zorunda kalmislar.dolgu koydurduktn sonra sorunlar mi cikio? Yoksa sonuctan memnun olunmadigi icinmi ikinci ameliyat istenilio

Gökçe gecmis olsun canım, hersey yolunda olmasına cok sevindim, insaallah hep böyle memnun kalır cok mutlu olursun :)
Canım teşekkür ederim,bi cesaret yaptırdım vallahi,senin de desteğin büyük sağol tekrardan,sen nasıl oldun bu arada,iyileşme sürecin iyi gidiyordur umarım.

Mrb katree, ben ameliyat olalı 6 hafta oldu, ameliyat önceso
Mrb katree, bende ameliyat olalı 6 hafta oldu, benimde kalınlık olarak biri hep arkadan geliyor, silikonum buyuk olmasına ragmen bacaklarımın en kalın yeri Sag 34, Sol 35, daha 3 ayın sonuna kadar hacim alıp biraz daha kalinlasir ve esitlenirmi bilmiyorum,
ameliyat öncesini hic ölcmemistim ama ozamanda görünüşte bir birinden farkli gibiydiler zaten :)

Canım teşekkür ederim,bi cesaret yaptırdım vallahi,senin de desteğin büyük sağol tekrardan,sen nasıl oldun bu arada,iyileşme sürecin iyi gidiyordur umarım.
Rc ederim canım herzaman, bende az destek almadım arkadaslardan o yuzden burdayiz :)
Tsk ederim iyiyim bende, bi aksilik çıkmazsa hersey yolunda şimdilik :)

Birde okudum bazi arkadaslar iki kere ameliyat olmak zorunda kalmislar.ydurduktn sonra sorunlar mi cikio? Yoksa sonuctan memnun olunmadigi icinmi ikinci ameliyat istenilio
Canim yaglar eriyor o yuzden cogumuz 2 yada 3 kere tekrar ettirmek zorunda kaldik sen silikon dusunuyosun sanirim silikon uyaptiran arkadaslarin yazilarini okursan az cok fikir edinirsin canim hakkinda hayirlisi

Memkolik benm silikon ilk koyulduğunda yani daha hacim alıp,şekli oluşmadan ilk dönem ölçmüşüm o zmn baldır kalınlığım 32 miş.muhtemelende ameliyat öncesi kalınlığı da odur.

Katrecim ben henüz,halaaa ameliyat olamadım malesef.ameliyat olmmış hali 35,5 .olursam 40 a dayanır herhalde.senin slikonlar 3 cm lik hacim kazandırmış bacaklarına.herkesin ki farklı oluyor demekki.ama hala memnunum demen çok mutlu etti beni.ne gzel atlatmışsın,senin için sorumn olmaktan çıkmış bacak konusu.darısı bana ve isteyen herkese olsun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…