Hem inceydi hem de baya eğriydi ama küçük silikon yetmiş gibi duruyor şimdilik eğriliği kapamaya ilginç,silikon sonra biraz daha şekillencek dimi,şu anda çok doğal duruyor abartı yok hala ince bacaklarım ama şekil düzelmiş ç,taytsız hali biraz daha kalın gerçiGeçmiş olsun canımmemnun olmana sevindim.
Senin bacaklarında eğrilik mi vardı,yoksa incelik mi küçük silikon takılmış ya merak ettim.
Evet daha şekli değişir.şişlikler inince esas şekli ortaya çıkıyo.banada 140cc takıldı.şu an baldır kalınlığım 34-35 cm. Sende ölç şişlikler indikten sonra gene ölç.daha ii fikir edinirsinHem inceydi hem de baya eğriydi ama küçük silikon yetmiş gibi duruyor şimdilik eğriliği kapamaya ilginç,silikon sonra biraz daha şekillencek dimi,şu anda çok doğal duruyor abartı yok hala ince bacaklarım ama şekil düzelmiş ç,taytsız hali biraz daha kalın gerçi
Evet daha şekli değişir.şişlikler inince esas şekli ortaya çıkıyo.banada 140cc takıldı.şu an baldır kalınlığım 34-35 cm. Sende ölç şişlikler indikten sonra gene ölç.daha ii fikir edinirsin
Ben 7.500 TL ödedim.Hastane masraflari vb.dahil.Bir gece de kaldım.[/QUOTE]"masteks, post: 36685168, member: 609024"]beryaman cım sen operasyonun için ne kadar ödemiştin?
silikon op.olursam ne kadar öderim?
Gökçe gecmis olsun canım, hersey yolunda olmasına cok sevindim, insaallah hep böyle memnun kalır cok mutlu olursun :)Kızlar ben geçen hafta bugün h.f ye silikon+yağ operasyonu oldum.
Yanliş veya eksik bilgi vermemek için 1 hafta bekledim buraya yazmak için.
İlk olduğum andan itibaren hiç zorluk yaşamadım sayılır,öyle ağrı sızı olayım da çok olmadı sadece psikolojik olarak dizini bükememek,istediğin gibi hareket edememek zorladı o kadar.
Bana 90 CC lik silikon koymuş doktor,zaten ilk kontrole gittiğim andan itibaren en küçüğünden koycam demişti,öyle de yapmiş.
Hatta dün ikinci kontrolüm vardı h.f.
Gördü beklediğimden de iyi oldu dedi,gercekten şeklini ben de beğendim,ayrıca fazla ağrı sızı olmamasını pilates yapıyorum ve arka bacak kaslarımı deli gibi esnetmişti çalıştığım hoca,çok acıyana kadar esnetmişti belki Kaslarım esnek olduğu için ağrım olmadı
Bir hafta itibariyle de yürümem falan epey düzeldi,tabi doktorun da marifeti bütün bunlar ben ciddi anlamda memnun kaldım h.f.den.
Sormak istediklerinizi sorabilirsin canlar.
Sen silikon taktırdın mı canım,yoksa takmamış hali mi bu ölçü.bi de ben minyonum belki o yüzdendir,yanıltmasın seni.benim bacaklar inan ince değil yani tam kalın olmasa da kalına yakın duruyor.Katre senin bacakların baya inceymiş.140 cc den sonra 34,35 cm .ben bacaklarımı hep ince zannederdim ,meğer ne kalınlarmış.35,5 hatta 36 cm.ama yamuk
Canım teşekkür ederim,bi cesaret yaptırdım vallahi,senin de desteğin büyük sağol tekrardan,sen nasıl oldun bu arada,iyileşme sürecin iyi gidiyordur umarım.Gökçe gecmis olsun canım, hersey yolunda olmasına cok sevindim, insaallah hep böyle memnun kalır cok mutlu olursun :)
Mrb katree, ben ameliyat olalı 6 hafta oldu, ameliyat öncesoSen silikon taktırdın mı canım,yoksa takmamış hali mi bu ölçü.bi de ben minyonum belki o yüzdendir,yanıltmasın seni.benim bacaklar inan ince değil yani tam kalın olmasa da kalına yakın duruyor.
Sol bacağım,sağa göre de 1cm yakın daha kalın.aslında bunu da merak ediyorum,acaba ameliyat öncesi de mi böyleydi benim,o zön ölçmedğm için bilemiyrm.tabi görüntüde sıkıntı yok da genede merak ediyorum.belki de anatomik olarak öyle benim,hani nasl eller,göğüsler,kaşlar farklıysa,belki bu da öyle.silikon ameliyatı olanlar bi ölçerse sevinirim
Mrb katree, bende ameliyat olalı 6 hafta oldu, benimde kalınlık olarak biri hep arkadan geliyor, silikonum buyuk olmasına ragmen bacaklarımın en kalın yeri Sag 34, Sol 35, daha 3 ayın sonuna kadar hacim alıp biraz daha kalinlasir ve esitlenirmi bilmiyorum,Sen silikon taktırdın mı canım,yoksa takmamış hali mi bu ölçü.bi de ben minyonum belki o yüzdendir,yanıltmasın seni.benim bacaklar inan ince değil yani tam kalın olmasa da kalına yakın duruyor.
Sol bacağım,sağa göre de 1cm yakın daha kalın.aslında bunu da merak ediyorum,acaba ameliyat öncesi de mi böyleydi benim,o zön ölçmedğm için bilemiyrm.tabi görüntüde sıkıntı yok da genede merak ediyorum.belki de anatomik olarak öyle benim,hani nasl eller,göğüsler,kaşlar farklıysa,belki bu da öyle.silikon ameliyatı olanlar bi ölçerse sevinirim
Canım teşekkür ederim,bi cesaret yaptırdım vallahi,senin de desteğin büyük sağol tekrardan,sen nasıl oldun bu arada,iyileşme sürecin iyi gidiyo
Rc ederim canım herzaman, bende az destek almadım arkadaslardan o yuzden burdayiz :)Canım teşekkür ederim,bi cesaret yaptırdım vallahi,senin de desteğin büyük sağol tekrardan,sen nasıl oldun bu arada,iyileşme sürecin iyi gidiyordur umarım.
Sevindim canım,inşallah her şey gönlümüzce olurRc ederim canım herzaman, bende az destek almadım arkadaslardan o yuzden burdayiz :)
Tsk ederim iyiyim bende, bi aksilik çıkmazsa hersey yolunda şimdilik :)
Canim yaglar eriyor o yuzden cogumuz 2 yada 3 kere tekrar ettirmek zorunda kaldik sen silikon dusunuyosun sanirim silikon uyaptiran arkadaslarin yazilarini okursan az cok fikir edinirsin canim hakkinda hayirlisiBirde okudum bazi arkadaslar iki kere ameliyat olmak zorunda kalmislar.ydurduktn sonra sorunlar mi cikio? Yoksa sonuctan memnun olunmadigi icinmi ikinci ameliyat istenilio
Memkolik benm silikon ilk koyulduğunda yani daha hacim alıp,şekli oluşmadan ilk dönem ölçmüşüm o zmn baldır kalınlığım 32 miş.muhtemelende ameliyat öncesi kalınlığı da odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?