Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim yaglar eriyor o yuzden cogumuz 2 yada 3 kere tekrar ettirmek zorunda kaldik sen silikon dusunuyosun sanirim silikon uyaptiran arkadaslarin yazilarini okursan az cok fikir edinirsin canim hakkinda hayirlisi

haaa tamam anladim cnm cok tesekkurler.evet silikon dusunuorum ve ins guzel bi sekilde atlatirim ve sonucu ii olur

canım,benimde sol bacağım sağa göre daha geç iyileşti,şişi daha geç indi.belkide anatomik olarak böyleydi.o yarım-1cm de o yüzden fark etmiştir

yok merak etme en kalını takılsa bile öyle 5-6 cm kalınlaştırmıyor silikon darısı en kısa zamanda sağlıklı şekilde senin başına olsun.

Arkadaslae sdc tanidiginiz kisilere mi cvp veriosunuz uzucu bi durum
burda kimse kimseyi tanımıyor ama herkes kader birliği yapıyor.burda herkes görünmeyen kahraman bence :) çünkü ameliyat sürecinde birbirimizden destek alarak girdik o ameliyathaneye.herkes herkesin sorduğu soruyo illaki cvp vermeye çalışıyor,daha eskiler yenilere hep destekçi.sen de zaten hepsini bgn yazmışsın.o yüzden msjlarına cvp yazılmadğını düşünme için rahat olsun
damarlarına zarar verip vermeyeceğini sormuşsun.silikon koyulan bölge için doktorlar uyuyan bölge diyo,yani sinirin damarın az olduğu bir bölgeymiş,sıkıntı yaratmazmış.benim 3.yılım sıkıntım olmadı çok şükür.
2 hafta da iyileşme süresine gelince sanırım biraz bünyeye göre,ama 2 hafta içinde özellikle topuklu giyerek daha rahat yürümeye başlıyorsun.ağır kaldırmak falan etkilemiyor silikonu.ama tabi iyileşme sürecinde ne kadar doğru olur bilemem.sen yine de özen gösterirsin.sen de silikona karar vermişsin sanırım.silikon+yağ enj.olcaksan genelde yağlar eriyor.benimde eridi. inşallah sen de istediğin bacaklara kavuşursun,ve burda o süreci anlatırsın.

:)tesekkurler sozlerin icin ve cevap icin.Ne guzel ya.evet gordumki herkes birbirine destek olmus,ayni seyleri yasadimiz icin heralde cekmeyen anlamaz:)msj lari okudumda cogu arkadas yaptirip kurtulmus,bi biz kalmisiz:$ hahhah hayirlisi insallah.seninde ucuncu senen olmus neguzel,memnunsun dimi hala?
damarlar konusunda bu arada icimi rahatlattin cnm saol.bu iki ay gecene kdr kafamda sanirim bi suru sey kurcam gibi.ins oyle olmaz,
evet ins ameliyattan sora elimden geldigi kdr dikkat etcem.yag konusunda soledikleriniz icin saolun,enazindan Bilgi edinmis oldum, doktorla ona gore konusur sorarim ins.

Mrb canım, bende yeni ameliyat oldum ve geçirdiğim süreçten bilgi veriyim istiyorum :)
Ben 6 hafta önce ameliyat oldum, evt kesinlikle 2 hafta sonra aksamadan, dizlerini bükmeden ve destek almadan yürüyebiliyorsun ama şisliklerin tam anlamıyla gecmis olmuyor, hatta ayakta fazla kalıp uzerine yuklendikce dahada şişiyor ve morariyor diyebilirim, haliyle o ödemlerde yürümene engel oluyor ve acı hissediyorsun adım attikca,
ben 2 haftalıkken fazla ayakta kalamıyordum, bir sure sonra acıyordu hemen dinlendirmem gerekiyordu, ilk 1 ay silikonu fazlasıyla hissediyorsun zaten, yuruyebilsende her hareketi tam yapamıyorsun, diz cokemiyor, bağdaş kuramıyor, çömelemiyorsun ama 1 ay sonra hic birşeyin kalmıyor inan silikonun varlığı bile belli degil şimdi, istedigim her seyi her hareketi eskisi gibi rahatlıkla yapabiliyorum, silikon varmı yokmu belli degil :)
Ben kendi geçirdiğim süreci yazdım sadece, bünyeden bünyeye fark edip daha çabuk iyilesen arkadaşlarda vardır mutlaka, benim silikonlar 180 cc idi belkide buyuk oldugu icin fazlasıyla hissettim bilemiyorum :)
Ins yardımcı olabilmisimdir, merak ettigin ne varsa sorabilirsin seve seve cvp veririm, seni anlıyorum bu süreçten hepimiz geçtik az soru sormadım bu forumda :)
Bu arada, bir cok arkadas eskisi gibi girmiyor ama okumuş olsalar kesinlikle önemser ve bilgi verirlerdi, bu forum ve arkadaşların destegi buyuk kesinlikle yardım severler :) olmasalar zaten asla ameliyat olamazdim, daha kac yıl düşünecektim Allah bilir

Elsa22
canim, cok tesekkurler bilgilerin icin,cidden yardimci oldun, benimde bunyem cok hassas, sanirim ameliyattan iki hafta sora hemen agrilarim gecmez cok ayakta kalmamam gerekicek.(ki bnm isim zaten ayakta)cok dikkat etmem lazim gibime gelio.bi hafta daha extra izin almak gorundu bana sanirim:) ama senin memnun olmana ve bole olumlu seyler yazmana cok sevindim,biraz daha iyi hissediorum kendimi,ins iyi olur hersey cok tesekkurler

elsa son halinin fotosunu koyarmısın,merak ettim.

Sevindim canım,inşallah her şey gönlümüzce olur
gökçe ,geçmiş olsun ,sonuç yüzünü güldürsün inşallah.yeni forum karışık olduğu için takip etmekte zorlanıyorum.sen h.f o ldun sanırım.ne kadara malolduğunu yazabilirmisin.o

Elsa senin 1 ayi gecti galiba.IIlk resmini ve oncesini biliyorum.Son resmini bana gonderebilir misin..

Cesaretini topla ve yaptir sekerim.Izin icin acele etme cunku elsanin da soyledigi gibi bunyeye gore degisiyor.Sadece silikonmu silikon ve yag mi olacak?
Benim bunyem kuvvetli oldugu icin cabuk toparladim.Ama sana sunu soylebilirim ki iyilesmek biraz zaman alsada etek giymek icin kaybettigin zamani dusununce hepsine deger canim.

slmm kızlar ameliyat olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum acil şifalar güzel bacaklar dilerim :) ben ameliyat olalı 1 ay 17 gün oldu leydi ile beraber devam ediyoruz yola ve şuanlık memnunum erime oldumu olmadımı tam bilmiyorum ama ilk zamanlara nazaran fark var çok fazla olmamak kaydıyla ilk defa bu sene mini etekli şortlu bikinili öz güvenli bi tatil yaptım ve binlerce kez şükür ettim hayatımda ilki yaşadım çünki ve tabiki yine çarpıklık belli ama eskisi gibi göze batar şekilde ben burdayım der gibi değil bu bile bana yetti hatta manita bile buldum bu gazla :)) agrım sızım vs bişeyim kalmadı sadece belimde ve bacak iç kısmımda hafif hissizlik kaldı dikiş yerlerimin morlukları epeyce hafifledi ha birde tatilde otelde hamama girdim hamamdan cıkınca dikiş yerimi kendim bile zor gördüm hamam rengi açıyor bilginize ....ve size resim atmak istiyorum ama atamadım.herşey gönlünüzce olsun kızlar cok fazla giremiyorum ben ama leydicim sizi yalnız bırakmıyor o nedenle gidişatları o bildiriyo size hoscakalın

valla kızlar acarmı bilmem şu evde çekilen resimler ameliyattan sonra ilk 3 hafta içindeki halleri diğer iki resimde son 4 gün öncesi olan halleri

Eklentiler

• 10628422_951240721568914_3600153728618675612_n.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 397
  • 10646875_951240744902245_5213057629404821141_n.webp
    43 KB · Görüntüleme: 374
  • 10685351_951240684902251_998346487225330713_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 333
tabiki anadan doğma kadar düzgün olmuyor hiçbirşey ama eski hallerine nazaran çok çok iyiler bunada şükür diyorum eski hallerinin resmi yok çekmedim doktorda var ondan isticektim ama ondaki resim iğrenç hiç benim bacaklara benzemiyor ama eskisinde ortası çok boştu açıktı tam bir parantez görüntü vardı değil etek pantolan bile güzel durmuyordu benim dizlerim çok çıkık ve diz kenarlarım halen kötü duruyor artık onada bulacagız bi çare

Slm cnm, evet sorma cesaret konusunda artik hazirlamam lazim kendimi.artik basladim yani bi ise vw ins guzel sonuclanir.sen kac haftada iyilestin peki.benim bunyem hassas oldugu icin uzun surer belki iyilesmek.ama ins cabuk iyilesirim allahin iznile :) resmen gun sayiyorum.silikon ve yag olur bnmkisi.sen de silikon yaptin sanirim?sonucundam memnunmusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…