Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Loli ben cok begendim
Ve ilk defa bi fotoya denk geldim muhtesem hatta dikis izini goremedim.
Benim carpiklik yokta deformasyon var

valla kızlar acarmı bilmem şu evde çekilen resimler ameliyattan sonra ilk 3 hafta içindeki halleri diğer iki resimde son 4 gün öncesi olan halleri
Loliii bacakların şahaneee.Mutluluğun daim olsun.ama eski hallerini bilemediğimiz için ,değişim ne kadar oldu kestiremyorum.

İkicanımvar en son bu msjı yazmışsın sanırım.nasılsın,düzeldinmi.haber ver lütfen

Ben sonucumdan memnunum.sadece silikon benim.

Teşekürler,evet h.f. Ye oldum,maliyet 11.500 canım
Canım çok geçmiş olsun gözün aydın, plates yaptıgını yazmışsın bende platese gitmeyi düşünüyorum vücudu gerçekten sıkılaştırıyor mu? hamilelikte oluşan minik çatlaklarım var üst bacakta özellikle onlara da iyi gelir mi sıkılaştıkça? zayıflamak amaçlı gitmek istemiyorum sadece sıkılaşmak için platese gitmeyi düşünüyorum işime yarar mı acaba?

Bacaklar şeklini aldıkça daha da güzelleşiyor sanki lolicim çok şükür kurtuldun

Bende son durumum hakkında bilgi veriyim hala aynılar sanırım erimicekler artık, 7 hafta oldu amelıyat sonrası 38cm idi şuan 3 haftadır hala 37 cm en kalın yer ekimin ortası gibi 3. aya girmiş olucam rötuşuda yaptırıp bitirmeyi düşünüyorum...

Bacaklar şeklini aldıkça daha da güzelleşiyor sanki lolicim çok şükür kurtuldun
Leydicim bacağın şeklini alması nasıl oluyor. Mesela silikonlar daha aşağıya iniyormu. Benimki hemen diz kıvrımının altında. Yani biraz daha aşağı kayıp bir kas çıkıntısı, bombelik yapacakmı. Benim 1 ayım bitti taktıralı.

Pilates süper bir spor bence ama tabi hakkını vererek yaptığın zaman,bir gün gidip beş gün gitmeyince olmuyor,disiplin şart,tabi hoca da çok önemli,hareketler zorluyor baya,ama alışınca vücut istiyor,ilk önce yapamadığın hareketleri sonradan kolaylıkla yapabiliyosun
Kesinlikle kasları uzatıyor,vücut şekilleniyor,kuvvetleniyor,esniyor ancak dediğim gibi hakkını vererek yaptığınız sürece,ben de biraz daha iyileşim başlicam tekrardan inşallah,çatlaklara iyi gelip gelmediği hakkında bi bilgim yok ama.

Canım yani amelıyat sonrası şişlik oluyor şekil tam belli olmuyor ama amelıyat sonrası şişlikler indikçe bacagın şekli ortaya çıkıyor.Bu süre en az 3 ay oluyor 3 ayda bacak şekli tam belli oluyor.Silikonu tam bilmiyorum canım kişiye göre değişiyor sanırım, diz kıvrımının altındaysa normal bence zamanla silikonun şekillendigi yazmıştı arkadaşlar 1 ay daha erken bir kaç ay daha beklemen gerekicek inşallah gönlünce olur...

Canım teşekkür ederim evet devamlı yapmayı düşünüyorum iyi bir yer ve hoca araştırmaya başlayım bakalım :)

tşk ler leydicim. İnşallah hepimizin gönlünce olur.

benim bacağımın en kalın yeri 31 cm ameliyattan sonra en fazla kaç olur? silikon olucam
çırpı bacak diyorlar ya vicudum normal ama bacak altı çöp gibi, hep kalın bacaklara hayran kalıyorum, çok kompleks yapıyorum, insanların bakışları , tavırları alaycı gibi geliyor. bacaklarım düzelse bütün sorunlarım bitecekmiş gibi geliyor. eminim benim gibi olanlar aynı duyguları hissediyordur

Arkadaşlar ben silikon taktıralı 1 ay oldu. Sağ bacağım gayet sağlıklı ama sol bacağımda bir huzursuzluk, kasılma ve dokunduğumda acı var. Normalmi bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…