Elsa o sihirli değnekten bende istiyorummmm:)Memkocum özeline göndersem olurmu canım resmi ??
Loliii bacakların şahaneee.Mutluluğun daim olsun.ama eski hallerini bilemediğimiz için ,değişim ne kadar oldu kestiremyorum.valla kızlar acarmı bilmem şu evde çekilen resimler ameliyattan sonra ilk 3 hafta içindeki halleri diğer iki resimde son 4 gün öncesi olan halleri
Canım kışın forumda nikini şuan hatırlayamadıgim (T) ile baslayan biri vardi oda f.b.ye ameliyat olmuştu. Sonrasında bana ulaştı ve birçok sıkıntısı olduğunu ve bacaklarinin hiçte güzel olmadığını falan soyleyip duruyordu. Zaten sende biliyorsun ben ilk günden beri yaşadığım problemleri burada sıkça paylasmistim. Çünkü doktorumu her aradigimda sekreterden öteye gecemiyordum ve buda beni hem çok uzuyor hemde sinirlendiriyordu. bence sizinde bunu bilmeniz gerekli çünkü biz burada sadece güzel seyleri değil iyi kötü bütün tecrubelerimizi paylasmamiz gerekiyor. Sonuç olarak o malum kişi gidip sanki kendisi hiçbir problem yasamamis gibi doktora gidip beni ispiyonlamis doktorda beni aradi ve neden böyle sıkıntılarınız olduğu halde beni aramadinizda bu şekilde paylasimlarda bulundunuz falan dedi bemde kendisine defaaalaaarca kendisine ulasmak istedigimi fakat bir türlü ulaşamadığımi soyledim kendiside aslında mümkün değil ama klinikte belki bir kopukluk olduğunu söyledi. Kendisi o zaman soyledi iste ameliyattan kaynakli ufak tefek rötuslari falan ücretsiz yaptıklarını. Işte hikaye bu vanillacim bende 2 hafta once rötuş yaptırdım hersey cok guzel gidiyordu fakat 8 gündür hayatımın en korkunç dönemini yaşıyorum. Bacağım enfeksiyon kaptı ve bildiğin davul gibi oldu acayip kötüyüm gunde 2 kez 1000 mg iğne ve 500 mg antibiyotik hap kullanıyorum ve hâlâ bir düzelme yok çok korkuyorum çok. Acayip pişman oldum canım acıyor bacagim korkunc görünüyor karnim hala mosmor işin kötüsü cuma günü tatile gidiyoruz ve ben orada ne yapacağım bilmiyorum. Offf ne kadar uzattım yaa neyse işte gelişmeler böyle.
İkicanımvar en son bu msjı yazmışsın sanırım.nasılsın,düzeldinmi.haber ver lütfen
valla kızlar acarmı bilmem şu evde çekilen resimler ameliyattan sonra ilk 3 hafta içindeki halleri diğer iki resimde son 4 gün öncesi olan halleri[/QUOTE
Loli son hallerini daha cok begendim.Gittikce guzellesmis..
Ben sonucumdan memnunum.sadece silikon benim.melttttmemnunum.sade36840474 .!.:Slm cnm, evet sorma cesaret konusunda artik hazirlamam lazim kendimi.artik basladim yani bi ise vw ins guzel sonuclanir.sen kac haftada iyilestin peki.benim bunyem hassas oldugu icin uzun surer belki iyilesmek.ama ins cabuk iyilesirim allahin iznile :) resmen gun sayiyorum.silikon ve yag olur bnmkisi.sen de silikon yaptin sanirim?sonucundam memnunmusun:)
Teşekürler,evet h.f. Ye oldum,maliyet 11.500 canım
offfff yaaaa çokmuşşşş
Canım çok geçmiş olsun gözün aydın, plates yaptıgını yazmışsın bende platese gitmeyi düşünüyorum vücudu gerçekten sıkılaştırıyor mu? hamilelikte oluşan minik çatlaklarım var üst bacakta özellikle onlara da iyi gelir mi sıkılaştıkça? zayıflamak amaçlı gitmek istemiyorum sadece sıkılaşmak için platese gitmeyi düşünüyorum işime yarar mı acaba?Teşekürler,evet h.f. Ye oldum,maliyet 11.500 canım
Bacaklar şeklini aldıkça daha da güzelleşiyor sanki lolicim çok şükür kurtulduntabiki anadan doğma kadar düzgün olmuyor hiçbirşey ama eski hallerine nazaran çok çok iyiler bunada şükür diyorum eski hallerinin resmi yok çekmedim doktorda var ondan isticektim ama ondaki resim iğrenç hiç benim bacaklara benzemiyor ama eskisinde ortası çok boştu açıktı tam bir parantez görüntü vardı değil etek pantolan bile güzel durmuyordu benim dizlerim çok çıkık ve diz kenarlarım halen kötü duruyor artık onada bulacagız bi çare
Leydicim bacağın şeklini alması nasıl oluyor. Mesela silikonlar daha aşağıya iniyormu. Benimki hemen diz kıvrımının altında. Yani biraz daha aşağı kayıp bir kas çıkıntısı, bombelik yapacakmı. Benim 1 ayım bitti taktıralı.Bacaklar şeklini aldıkça daha da güzelleşiyor sanki lolicim çok şükür kurtuldun
geçmiş olsun, gözün
geçen sene 10bindi. abartıyorlar sanki artık!
memko, nasılsın arkadaşım?
siteye giresim gelmiyor bu yeni haliyle. seni merak ediyorum ara ara uğruyorum. bir de yoğunum bu aralar.
Canım çok geçmiş olsun gözün aydın, plates yaptıgını yazmışsın bende platese gitmeyi düşünüyorum vücudu gerçekten sıkılaştırıyor mu? hamilelikte oluşan minik çatlaklarım var üst bacakta özellikle onlara da iyi gelir mi sıkılaştıkça? zayıflamak amaçlı gitmek istemiyorum sadece sıkılaşmak için platese gitmeyi düşünüyorum işime yarar mı acaba?
Canım yani amelıyat sonrası şişlik oluyor şekil tam belli olmuyor ama amelıyat sonrası şişlikler indikçe bacagın şekli ortaya çıkıyor.Bu süre en az 3 ay oluyor 3 ayda bacak şekli tam belli oluyor.Silikonu tam bilmiyorum canım kişiye göre değişiyor sanırım, diz kıvrımının altındaysa normal bence zamanla silikonun şekillendigi yazmıştı arkadaşlar 1 ay daha erken bir kaç ay daha beklemen gerekicek inşallah gönlünce olur...Leydicim bacağın şeklini alması nasıl oluyor. Mesela silikonlar daha aşağıya iniyormu. Benimki hemen diz kıvrımının altında. Yani biraz daha aşağı kayıp bir kas çıkıntısı, bombelik yapacakmı. Benim 1 ayım bitti taktıralı.
Canım teşekkür ederim evet devamlı yapmayı düşünüyorum iyi bir yer ve hoca araştırmaya başlayım bakalım :)Pilates süper bir spor bence ama tabi hakkını vererek yaptığın zaman,bir gün gidip beş gün gitmeyince olmuyor,disiplin şart,tabi hoca da çok önemli,hareketler zorluyor baya,ama alışınca vücut istiyor,ilk önce yapamadığın hareketleri sonradan kolaylıkla yapabiliyosun
Kesinlikle kasları uzatıyor,vücut şekilleniyor,kuvvetleniyor,esniyor ancak dediğim gibi hakkını vererek yaptığınız sürece,ben de biraz daha iyileşim başlicam tekrardan inşallah,çatlaklara iyi gelip gelmediği hakkında bi bilgim yok ama.
tşk ler leydicim. İnşallah hepimizin gönlünce olur.Canım yani amelıyat sonrası şişlik oluyor şekil tam belli olmuyor ama amelıyat sonrası şişlikler indikçe bacagın şekli ortaya çıkıyor.Bu süre en az 3 ay oluyor 3 ayda bacak şekli tam belli oluyor.Silikonu tam bilmiyorum canım kişiye göre değişiyor sanırım, diz kıvrımının altındaysa normal bence zamanla silikonun şekillendigi yazmıştı arkadaşlar 1 ay daha erken bir kaç ay daha beklemen gerekicek inşallah gönlünce olur...
benim bacağımın en kalın yeri 31 cm ameliyattan sonra en fazla kaç olur? silikon olucamKatre senin bacakların baya inceymiş.140 cc den sonra 34,35 cm .ben bacaklarımı hep ince zannederdim ,meğer ne kalınlarmış.35,5 hatta 36 cm.ama yamuk
çırpı bacak diyorlar ya vicudum normal ama bacak altı çöp gibi, hep kalın bacaklara hayran kalıyorum, çok kompleks yapıyorum, insanların bakışları , tavırları alaycı gibi geliyor. bacaklarım düzelse bütün sorunlarım bitecekmiş gibi geliyor. eminim benim gibi olanlar aynı duyguları hissediyordurbenim bacağımın en kalın yeri 31 cm ameliyattan sonra en fazla kaç olur? silikon olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?