mekolikim nasılsın görüşmeyeli? özledim valla.Katre senin bacakların baya inceymiş.140 cc den sonra 34,35 cm .ben bacaklarımı hep ince zannederdim ,meğer ne kalınlarmış.35,5 hatta 36 cm.ama yamuk
pgökçecim bir süredir yazamadım. bu süre zarfında sen de op. geçirmişsin çok sevindim senin adına. sonucundan memnun olmana çok sevindim. güzel günlerde kullan bacaklarını en kısa zamanda güzel fotolar bekliyorum senden:)Kızlar ben geçen hafta bugün h.f ye silikon+yağ operasyonu oldum.
Yanliş veya eksik bilgi vermemek için 1 hafta bekledim buraya yazmak için.
İlk olduğum andan itibaren hiç zorluk yaşamadım sayılır,öyle ağrı sızı olayım da çok olmadı sadece psikolojik olarak dizini bükememek,istediğin gibi hareket edememek zorladı o kadar.
Bana 90 CC lik silikon koymuş doktor,zaten ilk kontrole gittiğim andan itibaren en küçüğünden koycam demişti,öyle de yapmiş.
Hatta dün ikinci kontrolüm vardı h.f.
Gördü beklediğimden de iyi oldu dedi,gercekten şeklini ben de beğendim,ayrıca fazla ağrı sızı olmamasını pilates yapıyorum ve arka bacak kaslarımı deli gibi esnetmişti çalıştığım hoca,çok acıyana kadar esnetmişti belki Kaslarım esnek olduğu için ağrım olmadı
Bir hafta itibariyle de yürümem falan epey düzeldi,tabi doktorun da marifeti bütün bunlar ben ciddi anlamda memnun kaldım h.f.den.
Sormak istediklerinizi sorabilirsin canlar.
hoşgeldin meltttt öyle bişey olmaz buradki arkadaşlar çok yarımseverdir. buradaki arkadaşların tecrübesi olmasa inan yanlız cesaret etmek çok zor bu işlere. umarım herşey gönlünce olur.Arkadaslae sdc tanidiginiz kisilere mi cvp veriosunuz uzucu bi durum
kanatçım sen nasıl oldun şikayetlerin sürüyormu?hoşgeldin meltttt öyle bişey olmaz buradki arkadaşlar çok yarımseverdir. buradaki arkadaşların tecrübesi olmasa inan yanlız cesaret etmek çok zor bu işlere. umarım herşey gönlünce olur.
Walla o anlattıklarını aynen bende sol bacakta yaşadım.hatta hala 3 yıl oldu ama sola bastırdğımda acı değil ama böyle bi sızı gibi çok küçük bişey oluyo,zaten sol geç iyileşti sağa göre falan.sağda ise sanki hiç silikon yok gibi.o kasılma veya diğer şikayetlerin geçer muhtemelen,ama dediğim gibi sol da benm bile hala çok çok ufak bişey var,ama rahatsz edici boyutta değil tabi.sanki çok hafif karıncalanmış gibi bi his.ifadede edemiyorum ki :) seninde benimki gibi olmuş.azalıyo zamanlaArkadaşlar ben silikon taktıralı 1 ay oldu. Sağ bacağım gayet sağlıklı ama sol bacağımda bir huzursuzluk, kasılma ve dokunduğumda acı var. Normalmi bu durum.
Walla o anlattıklarını aynen bende sol bacakta yaşadım.hatta hala 3 yıl oldu ama sola bastırdğımda acı değil ama böyle bi sızı gibi çok küçük bişey oluyo,zaten sol geç iyileşti sağa göre falan.sağda ise sanki hiç silikon yok gibi.o kasılma veya diğer şikayetlerin geçer muhtemelen,ama dediğim gibi sol da benm bile hala çok çok ufak bişey var,ama rahatsz edici boyutta değil tabi.sanki çok hafif karıncalanmış gibi bi his.ifadede edemiyorum ki :) seninde benimki gibi olmuş.azalıyo zamanla[/QUOT
tşkler katrecim. Umarım benimki de zamanla azalır. Dokununca acıması beni endişelendiriyor aslındaWalla o anlattıklarını aynen bende sol bacakta yaşadım.hatta hala 3 yıl oldu ama sola bastırdğımda acı değil ama böyle bi sızı gibi çok küçük bişey oluyo,zaten sol geç iyileşti sağa göre falan.sağda ise sanki hiç silikon yok gibi.o kasılma veya diğer şikayetlerin geçer muhtemelen,ama dediğim gibi sol da benm bile hala çok çok ufak bişey var,ama rahatsz edici boyutta değil tabi.sanki çok hafif karıncalanmış gibi bi his.ifadede edemiyorum ki :) seninde benimki gibi olmuş.azalıyo zamanla
Doktorumuzda aynıymış.aslında ben farklı şehirden gidip ameliyat oldğm için bunu ihmal ettim.yani gidipte sormamıştım.canım,sen kontrole gitcek misin? o zamn bunu bi sor bakalım ne diyecek.zamanla geçer der muhtemelen.geçiyor ama sağdaki gibi de olmadı henüz.sağda hiç zerre kadar hissetmiyorum,sanki orda silikon yok gibi.tşkler katrecim. Umarım benimki de zamanla azalır. Dokununca acıması beni endişelendiriyor aslında
Doktorumuzda aynıymış.aslında ben farklı şehirden gidip ameliyat oldğm için bunu ihmal ettim.yani gidipte sormamıştım.canım,sen kontrole gitcek misin? o zamn bunu bi sor bakalım ne diyecek.zamanla geçer der muhtemelen.geçiyor ama sağdaki gibi de olmadı henüz.sağda hiç zerre kadar hissetmiyorum,sanki orda silikon yok gibi.[/QUOTocak ayında kontrol için gidicem. 6 ay dolmuş olacak. Benim yağlar eridi maalesef. Büyük ihtimalle ikinci operasyonu da olurum ocak ayında. Ben hala gündüzleri varis çorabı giyiyorum. Ondanmı bilmem bacaklar incecik. Silikon ne zaman bombeleşir acaba. Çünkü silikonda yeteri kadar hacim sağlamadı.
Ocak ayında 6. Ayım doluyor. Kontrole gidicem. O zaman sorarım. Benim yağlar eridi maalesef. 2. Operasyonuda yaptıracam. Ben hala gündüzleri varis çorabı giyiyorum. Silikonum küçük olduğu için 2 ay giymemi söyledi doktor. Sen be kadar giymiştin katre. Birde silikonda sanırım istediğim kalınlığı vermedi. Çorap giymeyi bırakınca bombeleşirmi acaba.Doktorumuzda aynıymış.aslında ben farklı şehirden gidip ameliyat oldğm için bunu ihmal ettim.yani gidipte sormamıştım.canım,sen kontrole gitcek misin? o zamn bunu bi sor bakalım ne diyecek.zamanla geçer der muhtemelen.geçiyor ama sağdaki gibi de olmadı henüz.sağda hiç zerre kadar hissetmiyorum,sanki orda silikon yok gibi.
2 yıl önce bacak doldusu yaptırdım. ve kesinlikle yaptırmayın derim. paranız çöpe gidiyor. zar zor para topladım ve ameliyata 6000 tl vermeme rağmen hala etek giyememekteyim.bacaklarım eski haline geri döndü. ilk 1 yıl iyiydi fakat daha sonra yağlar erimeye başladı. şimdi eskisi gibi bacaklarım. bu işi o zamanlarda 2000 e yapan doktorlarda vardı ama süperdry tekniğini kullandığı ve erimeyeceğini düşündüğüm için ahmet beye yaptırdım ama sonra sonuç hüsran. madem ericek niye 6000 veresiniz. ayrıca ameliyattan sonra kontrole geliceksiniz bilmem ne dediler ne aradılar ne sordular
Mrb artucum, ben cok iyiyim hersey yolunda cok sukur, sen nasilsin canim yaglarin ne durumda hala Erime varmi, son sekli nedir bacaklarının??Merhaba kızlar elsa kanat nasılsınız
leydi çok sevindim inşallah bende 2. yaptırınca mutlu olurumElsacım iyi olmana sevindim canım ben buralardayım bilgide veriyim tekrar, hala erime yaşamadım çok şükür hala aynılar 2 kilo verdim ama bacaklarımda değişme olmadı ölçü hala aynı 2 gün sonra tam 2 ayımız dolmuş olucak foto eklicem ama alışverişi bekliyorum güzel ciciler alıyım ondan sonra eklicemi şimdilik evde hep tayt giyiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?