Bacak dolgusu yaptıran var mı?

pgökçecim bir süredir yazamadım. bu süre zarfında sen de op. geçirmişsin çok sevindim senin adına. sonucundan memnun olmana çok sevindim. güzel günlerde kullan bacaklarını en kısa zamanda güzel fotolar bekliyorum senden:)

Arkadaşlar ben silikon taktıralı 1 ay oldu. Sağ bacağım gayet sağlıklı ama sol bacağımda bir huzursuzluk, kasılma ve dokunduğumda acı var. Normalmi bu durum.
Walla o anlattıklarını aynen bende sol bacakta yaşadım.hatta hala 3 yıl oldu ama sola bastırdğımda acı değil ama böyle bi sızı gibi çok küçük bişey oluyo,zaten sol geç iyileşti sağa göre falan.sağda ise sanki hiç silikon yok gibi.o kasılma veya diğer şikayetlerin geçer muhtemelen,ama dediğim gibi sol da benm bile hala çok çok ufak bişey var,ama rahatsz edici boyutta değil tabi.sanki çok hafif karıncalanmış gibi bi his.ifadede edemiyorum ki :) seninde benimki gibi olmuş.azalıyo zamanla

tşkler katrecim. Umarım benimki de zamanla azalır. Dokununca acıması beni endişelendiriyor aslında

tşkler katrecim. Umarım benimki de zamanla azalır. Dokununca acıması beni endişelendiriyor aslında
Doktorumuzda aynıymış.aslında ben farklı şehirden gidip ameliyat oldğm için bunu ihmal ettim.yani gidipte sormamıştım.canım,sen kontrole gitcek misin? o zamn bunu bi sor bakalım ne diyecek.zamanla geçer der muhtemelen.geçiyor ama sağdaki gibi de olmadı henüz.sağda hiç zerre kadar hissetmiyorum,sanki orda silikon yok gibi.

Ocak ayında 6. Ayım doluyor. Kontrole gidicem. O zaman sorarım. Benim yağlar eridi maalesef. 2. Operasyonuda yaptıracam. Ben hala gündüzleri varis çorabı giyiyorum. Silikonum küçük olduğu için 2 ay giymemi söyledi doktor. Sen be kadar giymiştin katre. Birde silikonda sanırım istediğim kalınlığı vermedi. Çorap giymeyi bırakınca bombeleşirmi acaba.

Canım,3-4 aydan sonra şekli netleşiyor,silikon hacim alıyor.yağlar benimde eridi özellikle diz aralarına koyulan.hatta orda da sol biraz daha fazla eridi sağa göre ama çok belli değil

2 yıl önce bacak doldusu yaptırdım. ve kesinlikle yaptırmayın derim. paranız çöpe gidiyor. zar zor para topladım ve ameliyata 6000 tl vermeme rağmen hala etek giyememekteyim.bacaklarım eski haline geri döndü. ilk 1 yıl iyiydi fakat daha sonra yağlar erimeye başladı. şimdi eskisi gibi bacaklarım. bu işi o zamanlarda 2000 e yapan doktorlarda vardı ama süperdry tekniğini kullandığı ve erimeyeceğini düşündüğüm için ahmet beye yaptırdım ama sonra sonuç hüsran. madem ericek niye 6000 veresiniz. ayrıca ameliyattan sonra kontrole geliceksiniz bilmem ne dediler ne aradılar ne sordular

bende az önce onu düşünüyordum bende aynı doktora ameliyat oldum sonrasında ben hiç aramadım ama onlarda aramadı biz burada ilk 6 aydan sonra kalan yağlar temelli kalıyor diye düşünüyorduk senin yağların demek 1 sene sonra eridi moralim bozuldu şimdi

Merhaba kızlar elsa kanat nasılsınız
Mrb artucum, ben cok iyiyim hersey yolunda cok sukur, sen nasilsin canim yaglarin ne durumda hala Erime varmi, son sekli nedir bacaklarının??
Dedigin gibi Kimse kimsenin resimlerini göremiyor malesef forum yenilenince hepsi gitti, birdaha kimsede eklemedi, nedendir bilmem kimsede yok eskisi gibi iyice koptuk

Elsacım iyi olmana sevindim canım ben buralardayım bilgide veriyim tekrar, hala erime yaşamadım çok şükür hala aynılar 2 kilo verdim ama bacaklarımda değişme olmadı ölçü hala aynı 2 gün sonra tam 2 ayımız dolmuş olucak foto eklicem ama alışverişi bekliyorum güzel ciciler alıyım ondan sonra eklicemi şimdilik evde hep tayt giyiyorum :)))

leydi çok sevindim inşallah bende 2. yaptırınca mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…