Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Elsa çok mutlu oldum iyi olmana .bacaklar eskiye göre iyiler fakat ikincisi şart

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre yoktum. Son durumumu söyleyeyim.mayıs sonu silikon taktırmıştım biliyorsunuz. 3 ayın sonunda bana acı veren ve hareket kısıtlılığı getıren bu silikonu çıkarttırdım. Aynıseansta başka bir silikon takıldı ki aslında ben hiç istemiyordum. Yeni silikon daha küçüktü ve hareket kısıtlılığım sona erecekti ama öyle birşey olmadı ve benim artık tahammülüm ve dayanacak gücüm kalmadığı için 3 hafta sonra onu da çıkarttırdım. Bacaklarımda silikon olmamasına rağmen hareket kısıtlılığı devam ediyor. Kısıtlılık da çömelemiyor olmam. Bu okadar önemli birşeymişki kaybedince anlıyorsun. Günlük yaşamda farketmeden yaptığımız şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz. Şuanda başa döndüm bile diyemiyorum çünkü bacak fonksiyonlaŕı eskisi gibi değil. Sadece çok çok üzgün , yorgun ve bitkin olduğumu söyleyebilirim.Çok zor ve bir zararı olmadığı söylenen op.lar sonrasında elimde kalan çektiğim acılar.Bu benim için atlatılması cok zor bir travma.Yaşam enerjim bitmiş durumda.

Yapılan amelyatlar neticesinde elbetteki bir miktar sıkıntılarınız olacaktır.Ben geçici olacağını düşünüyorum.Sonuçta silikon takıldı söküldü tekrar yapıldı vs bir sürü işlem gördü.Dokuların da kendini onarması zaman alacaktır, aele etmeyin.Paniklemiş bir haliniz var, yapmayın.Panik insanı yanlış kararlara sürükler.Bu durumlarda bir süre sakin kalıp beklemek gerekir.Yeni arayışlara da bir süre girmeyin derim ben şahsen...
Bekleyin ve ne olacagını görün.
Doktorların size "komplikasyonları" doğru olarak anlatmış olması gerekir.Eğer ihmalleri varsa da bundan emin olup, hukuki sürece başvurabilirsiniz.Yöntemi hakkında size özelden mesaj attım.
Geçmiş olsun.

evet ilgisizlikleri çok sinir bozucu bana ilk muayeneye gittiğimde ameliyattan sonra kontrole gelirsin dendi ama ameliyat sonrası ne arayıp sordular nede kontrol için gün verdiler. moralini bozma belki sende farklı sonuç verir. senin ne kadar süre oldu ameliyat olalı

benim 8 ay oldu ilk 3 haftada şişlikler indikten sonra gözle görülür bir değişiklik olmadı bende tabi bir altı kilo kadar aldım yağlarım erimesin diye yedim içtim belki ondan belkide doktorun bize yaptığı şu özel teknikten dolayıdır şimdilik erimedi bilemiyorum ben ikinci ameliyatı olmak istiyorum ilkinde doktor dizlerimden çok almamış doktor ne der bilmiyorumda onları temizlese yeter belkide daha fazla alamayacağını söyler ameliyata ilk karar verdiğimde burada bir 4 ay kadar zaman geçirdim anladığım o olduki yağlar zaten tutunmuyor en temizi dizdeki çıkıntıyı mümkün olduğunca temizletmek o bile yeterli iyi yapılırsa tabi senin yazını okuduktan sonra keşke daha ilgili bir yere ameliyat olsaydım diye düşündüm ama sanırım plastik cerrahların hepsi öyle hepsinden ayrı şikayet geliyor bir tek hf hakkında pek bir şey duymadım onada ameliyat olan çok yok yenide var sadece benim bildiğim belki o sebepledir ama gerçekten sıkıntılı bir ameliyat bu kadar acı emek ve paradan sonra bir yılda eriyecekse yağ dolgusunun bir anlamı yok sadece dizlerden aldırmak ya da silikon daha mantıklı

kanat ben yağ enjeksiyonu oldum biliyorsun çokta yağ konmamıştı ona rağmen aksamadan yürümeye 3. haftadan sonra normal hayatıma ise 6. aydan sonra döndüm ameliyat zor bir ameliyat heleki vücudun tüm yükünü taşıyan bacaklara yapılınca yaşam kalitesini çokça düşürüyor haklısın ama bence çok yakın zamanda düzelip eski haline döneceksin bunun için bunalıma girmeye değmez ama diyorsanki hayallerim suya düştü ona diyecek sözüm yok aynı sıkıntıyı yıllarca yaşadım halende yaşıyorum ameliyattan sonra bacaklarım çok az düzeldi ama ne yazıkki normal bir bacak gibi olması imkansız sanırım ben bunu anladım şimdi ikinci ameliyatı düşünüyorum ama aklımda onlarca soru var aynı doktoramı ameliyat olucam aileme yine ne bahane bulucam Allah ın gücüne giderde yürüyemeyecek duruma gelirmiyim yani dışardan bakan birine bu komik gelir ama işin içine girince en akla gelmeyen şeyler geliyor bir yandan sıkıntılarını biliyorsun yapmaman gerektiğinide diğer yandanda bir işe başlamışsın yarım bırakmak istemiyorsun iki ucu keskin bıçak hatta küçük silikonu çıkarttırdığını okuduğumda keşkede biraz daha sıksaydı dişini dedim ama çok zor biliyorum neyse hepimize bununla geçmiş olsun

Geçmiş olsun hangi Dr a yaptırdınız öncesi sonrası fotonuz var mı

Çok üzüldüm erimesine bende düşünüyordum silikon değil ama yağ olursa madem eriyor ne gerek var

Bu kadar sıkıntıya değer mi acaba?Yapmayın bayanlar,manken mi olacaksiniz sanki.Ya operasyon sonrası sakatlık olursa.Doktorlara kalsa hemen günlük yaşantıya dönülüyor,ki çok saçma
İnsan kendine güvenin tüm güzelliklerden üstün olduğunu yaş kırk olunca anlıyor.
Geçmiş olsun,herkese sütun bacaklar dilerim.:)

Canım,çıkarttırmışsın çok geçmiş olsun öncelikle.. Çömelememene gelince zannediyorum ki 1-2 ay içerisinde kendiliğinden geçecektir.bende ameliyat olduğum 2-3 ay çömelemedim.ilk ay alaturka wc falan kullanmadım.ben dr değilim ama bence silikon en başta kalın gelmiş sana,sonrasında çıkarttırdıktan sonra keşke bir süre bekleseydin daha ilki tam iyileşmeden çıkartıp yenisi koyulmuş,o da çıkmış.yani 3 aya göre bence çok fazla operasyon geçirmişsin.çünkü zaten silikon ameliyatı kim ne derse desin öyle kolay bi ameliyat değil.ama içini ferah tut bana kalırsa üstte yazdğm sebeplerden dolayı sorun yaşadın ve atlatacaksın.zaten sinire yada kasa zarar verme olasılığı çok düşük,kaldı ki her iki bacağada aynı şekilde zarar verceğini sanmıyorum.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.moralin de sağlığında düzelir.içini ferah tut,düzeleceğine inanıyorum

Canım,çıkarttırmışsın çok geçmiş olsun öncelikle.. Çömelememene gelince zannediyorum ki 1-2 ay içerisinde kendiliğinden geçecektir.bende ameliyat olduğum 2-3 ay çömelemedim.ilk ay alaturka wc falan kullanmadım.ben dr değilim ama bence silikon en başta kalın gelmiş sana,sonrasında çıkarttırdıktan sonra keşke bir süre bekleseydin daha ilki tam iyileşmeden çıkartıp yenisi koyulmuş,o da çıkmış.yani 3 aya göre bence çok fazla operasyon geçirmişsin.çünkü zaten silikon ameliyatı kim ne derse desin öyle kolay bi ameliyat değil.ama içini ferah tut bana kalırsa üstte yazdğm sebeplerden dolayı sorun yaşadın ve atlatacaksın.zaten sinire yada kasa zarar verme olasılığı çok düşük,kaldı ki her iki bacağada aynı şekilde zarar verceğini sanmıyorum.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.moralin de sağlığında düzelir.içini ferah tut,düzeleceğine inanıyorum

Canim gercekten uzuldum bu duruma. Uzme kendini diyecegim ama biliyorum kolay degil onca emek aci var isin icinde. Dilerim enkisa zamanda atlatirsin ve istedigin bacaklara kavusursun

Leydi cok sevindim senin adina cok emek verdin bu ise bu sefer istedigin gibi olmadina cok sevindim. Forumun basindan beri burdasin. İns bende ikincisinde tam istedigim gibi olur

Leydi cok sevindim senin adina cok emek verdin bu ise bu sefer istedigin gibi olmadina cok sevindim. Forumun basindan beri burdasin. İns bende ikincisinde tam istedigim gibi olur
Canım çok teşekkür ederim bugün 2 ay doldu kontrole gidicez bakalım, bir daha ki ayda rötuş için gün alıcam tamamen biticek inşallah seninde istedigin gibi olsun canım emeklerimize değsin yeter ki

Ben birde sunu belirtmek istiyorum arkadaslar. Buraya tecrubelerimizi yazalim ama sunu yaptirin ya da yaptirmayin gibi konusmalar bence dogru degil. Yaptirdim eridi bosa yaptirmayin demek bir suru insanin umudunu kirmak demek ayni sekilde yaptirin demdk te oyle. Kimisinin tutuyor kiminin tutmuyor. Kismet bu isler. Uaptirmak isteyende bunu goze alip yaptirsin. 4 yillik ve daha fazla suredir yagi erimeyen insanlar var burda. Tamami eriyende. Umarim iyi anlatabilmisimdir demek istedigimi

Arkadaşlar birdenbire neden herkes yağ enjeksiyonu için olumsuz şeyler yazmaya başladı. Ben yaptirali 1.5 yıl oldu ve neredeyse hiç erime olmadı buna leydi, nasias ve loli bizzat canlı canlı görerek şahit oldular. Bazı arkadaşlar yıllar sonra foruma giriyorlar ve kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptırmayin diyerek herkesin kafasını karıştırıp çekip gidiyorlar peki biz neyiz burada hayal ürünümü? Benim bacaklarim enjeksiyondan sonra muhteşem güzel olmadılar çünkü benimkilerin eski hali resmen faciaydi. Ama bu hali bile benim için bir mucize çünkü ben çok gerekirse kısa elbise yada etek giyebiliyorum, dar pantolunu üzerimden neredeyse hiç çıkarmiyorum ve en önemlisi tatilde başım dimdik bikiniyle gezebiliyorum. Bunlar benim için 1.5 yıl önce imkansizdi ama şimdi yeniden doğmuş gibiyim.
Kısacası sizlere tavsiyem maddi durumunuz yeterli ise kesinlikle bu işe bir an önce kalkismaniz. Lütfen bir kişinin yazdiklarina itibar edipte operayonu daha fazla ertelemeyin ben şuan 33 yaşındayım keşke 20 yaşındayken böyle bir imkanim olsaydida o zaman bacaklarima işlem yaptirsaydim. Hepinize tavsiyem hayallerinizi ertelemeyin

Doktorunuz kimdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…