Bacak dolgusu yaptıran var mı?

vardı ama forumun şekli değişince herkese açık hale geldi bende sildim
Doktorunuz kimdi acaba bende istiyorum ama benim bacakları m diz altından itibaren zayıf ve yamuk üst taraf ta ayrık ortası boş olur mu hiç bilmiyorum

Maşallah canım seninkiler gayet güzel istediğini giy yakışıyor da ohh mis

Doktorunuz kimdi
Fb canım tam isim yazmıyoruz forumda ikicanımvar loli ve benim doktorumuz aynı ben sana özelden tam ismi yazarım.yalnız benim 3. amelıyatımdı bu, ilk ikisinde erime oldu benim kilo vermemde etkiliydi tabi erimesinde, şimdi yine bikaç kilo verdim ama bacaklar aynı bende şaşırmıyor diilim erimemelerine, tabi bir o kadarda güzel erimemesi :))

Leydi gordugum kadariyla fb nin ameliyatlari da cok basarili yani erime acisindan. Forumun basindan bi yana pek cok kisinin erimesi olmadi neredeyse. Umarim sizlerde hep memnun kalirsiniz:))

Niye forumda isim vermek yasak mı meme estetiğinde biz hep veriyorduk

Leydi gordugum kadariyla fb nin ameliyatlari da cok basarili yani erime acisindan. Forumun basindan bi yana pek cok kisinin erimesi olmadi neredeyse. Umarim sizlerde hep memnun kalirsiniz:))
Canım valla bende çok şaşırıyorum bazen bakıyorum yag değilmi acaba içerdeki diyorum ilk ikisi eriyince bu tuhaf geldi ama diğerlerinden kalan yaglarla iyice kalıcılık saglandı gibime geliyor diğerlerinin de etkisi olabilir hatta istediğimin de üstünde kalın şuan bacaklarım 37 cm düşün bacak şekli iyice oturup şekil alınca 36 kalsa da olur diyorum boyumun orantısına göre o bile normal Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım

Niye forumda isim vermek yasak mı meme estetiğinde biz hep veriyorduk
Canım yasak değil ama burda ismini yazdıgımız ve buranın sayesinde hastası artan bazı doktorlar geçmiş senelerde ücretlerini 2ye katlamışlardı bizde böyle bir yöntem geliştirdik isim yerine baş harflerini yazıyoruz...

Hmm mantıklı
Zaten sırf bu yüzden 3 yıl büyütemedim memeyi ben biriktidikçe fiyatlar arttı şükür sonunda oldum sıra bacaklara geldi

Hmm mantıklı
Zaten sırf bu yüzden 3 yıl büyütemedim memeyi ben biriktidikçe fiyatlar arttı şükür sonunda oldum sıra bacaklara geldi

Senin geçtiğin yollardan bende geçtim yalnız benim ilk tercihim bacak dolgusu olmuştu ikincisi meme büyütme oldu. Iyikide yaptırdım çok mutluyum çookk

Senin geçtiğin yollardan bende geçtim :) yalnız benim ilk tercihim bacak dolgusu olmuştu ikincisi meme büyütme oldu. Iyikide yaptırdım çok mutluyum çookk :)

Ben kapalı olduğum için bacak zaten gözükmüyor diye düşündüm bi de tabiki ihtiyaca göre benim memişler hiç yoktu dümdüz dü şükür şu an Kavuştum onlara meme ellemek nasıl bir şey bunu öğrendim :) yastık gibi sütyenleri çöpe attım.. o yüzden öncelik memeydi.. sırayla yapıyoruz bakalım üstelik benim ameliyat çok kolaydı hiç ağrı yaşamadım.. iyi ki olmuşum daha 20 günlük ler

leydi benim melek kızım bende varım demi senlerin arasında

Leyla merhaba ,
İnşallah eski normal halime dönebilirim.Bilemiyorum 4 aydir çömelemedim.işte hangi kas grubu fonksiyonunu yapamadiysa onlar engelliyor. Hani alçıya alinan kolların donuk olması gibi. Sonradan fizik tedavi yapılması gerekiyor. 2.silikonda da devam etti aynı şey düzelmedi. 2. Silikonda dışimi sıkamazdım çünkü şkli diğerinin aynısı olmuştu ilginç bir şekilde. İlk 1 hafta bandajliyken begenmistim. Fakat sonra asagi indi tabi dr. I
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet kesinlikle silikon op. Kolay bir op. Değil. Benimki biraz da şanssızlık üstüste oldu bunlar ve sanırım iyileşme sureci uzayacak. Sinirlere zarar geldiğini sanmam zaten endoskopiyle yapıldi ve herhangibir uyuşukluk yok. Bacaklarım biraz esnese rahatlıcam gerçekten.

Canim gercekten uzuldum bu duruma. Uzme kendini diyecegim ama biliyorum kolay degil onca emek aci var isin icinde. Dilerim enkisa zamanda atlatirsin ve istedigin bacaklara kavusursun
Angelin merhaba
Nasıl gidiyor hamilelik:) şuanlık tek isteğim rahatlamak onun için de zamana ihtiyacım var. Sonrasın da ne yapıcamı bilmiyorum. Tabiki bu yola girdik sonunu getirmek isterim. Biz kadınlar iflah olmayız galiba.Ama napayim onca sıkıntıdan sonra düzgün bacaklar benim de hakkım. :) şu nekahat dönemini bir atlatayim da.

"zeyne sel, post: 37040747, member: 617687"]leydi benim melek kızım bende varım demi senlerin arasında[/QUOTE]
Tabiki ablacim sensiz olmaz :)) hep birlikteyiz allahin izniyle:))

Hamilelik iyi gidiyor cnm sona yaklastik baya:)zamanla hersey duzelir cnm unutup gidersin ins bu gunleri. Dogru diyorsun kesinlikle iflah olmuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…