- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Arkadaşlar birdenbire neden herkes yağ enjeksiyonu için olumsuz şeyler yazmaya başladı. Ben yaptirali 1.5 yıl oldu ve neredeyse hiç erime olmadı buna leydi, nasias ve loli bizzat canlı canlı görerek şahit oldular. Bazı arkadaşlar yıllar sonra foruma giriyorlar ve kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptırmayin diyerek herkesin kafasını karıştırıp çekip gidiyorlar peki biz neyiz burada hayal ürünümü? Benim bacaklarim enjeksiyondan sonra muhteşem güzel olmadılar çünkü benimkilerin eski hali resmen faciaydi. Ama bu hali bile benim için bir mucize çünkü ben çok gerekirse kısa elbise yada etek giyebiliyorum, dar pantolunu üzerimden neredeyse hiç çıkarmiyorum ve en önemlisi tatilde başım dimdik bikiniyle gezebiliyorum. Bunlar benim için 1.5 yıl önce imkansizdi ama şimdi yeniden doğmuş gibiyim.
Kısacası sizlere tavsiyem maddi durumunuz yeterli ise kesinlikle bu işe bir an önce kalkismaniz. Lütfen bir kişinin yazdiklarina itibar edipte operayonu daha fazla ertelemeyin ben şuan 33 yaşındayım keşke 20 yaşındayken böyle bir imkanim olsaydida o zaman bacaklarima işlem yaptirsaydim. Hepinize tavsiyem hayallerinizi ertelemeyin
Doktorunuz kimdi acaba bende istiyorum ama benim bacakları m diz altından itibaren zayıf ve yamuk üst taraf ta ayrık ortası boş olur mu hiç bilmiyorumvardı ama forumun şekli değişince herkese açık hale geldi bende sildim
Doktorunuz kimdiBende gayet memnunum suan hala erime olmadi inşallah da hic olmaz sadece ufak bir rötuş yapilicak onuda yaptirip kurtulmak istiyorum artik darisi bu dertten kurtulmak isteyen arkadaslara olsun inşallah
Maşallah canım seninkiler gayet güzel istediğini giy yakışıyor da ohh misArkadaşlar birdenbire neden herkes yağ enjeksiyonu için olumsuz şeyler yazmaya başladı. Ben yaptirali 1.5 yıl oldu ve neredeyse hiç erime olmadı buna leydi, nasias ve loli bizzat canlı canlı görerek şahit oldular. Bazı arkadaşlar yıllar sonra foruma giriyorlar ve kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptırmayin diyerek herkesin kafasını karıştırıp çekip gidiyorlar peki biz neyiz burada hayal ürünümü? Benim bacaklarim enjeksiyondan sonra muhteşem güzel olmadılar çünkü benimkilerin eski hali resmen faciaydi. Ama bu hali bile benim için bir mucize çünkü ben çok gerekirse kısa elbise yada etek giyebiliyorum, dar pantolunu üzerimden neredeyse hiç çıkarmiyorum ve en önemlisi tatilde başım dimdik bikiniyle gezebiliyorum. Bunlar benim için 1.5 yıl önce imkansizdi ama şimdi yeniden doğmuş gibiyim.
Kısacası sizlere tavsiyem maddi durumunuz yeterli ise kesinlikle bu işe bir an önce kalkismaniz. Lütfen bir kişinin yazdiklarina itibar edipte operayonu daha fazla ertelemeyin ben şuan 33 yaşındayım keşke 20 yaşındayken böyle bir imkanim olsaydida o zaman bacaklarima işlem yaptirsaydim. Hepinize tavsiyem hayallerinizi ertelemeyin
Fb canım tam isim yazmıyoruz forumda ikicanımvar loli ve benim doktorumuz aynı ben sana özelden tam ismi yazarım.yalnız benim 3. amelıyatımdı bu, ilk ikisinde erime oldu benim kilo vermemde etkiliydi tabi erimesinde, şimdi yine bikaç kilo verdim ama bacaklar aynı bende şaşırmıyor diilim erimemelerine, tabi bir o kadarda güzel erimemesi :))Doktorunuz kimdi
Benim dr um akDoktorunuz kimdi acaba
Leydi gordugum kadariyla fb nin ameliyatlari da cok basarili yani erime acisindan. Forumun basindan bi yana pek cok kisinin erimesi olmadi neredeyse. Umarim sizlerde hep memnun kalirsiniz:))Fb canım tam isim yazmıyoruz forumda ikicanımvar loli ve benim doktorumuz aynı ben sana özelden tam ismi yazarım.yalnız benim 3. amelıyatımdı bu, ilk ikisinde erime oldu benim kilo vermemde etkiliydi tabi erimesinde, şimdi yine bikaç kilo verdim ama bacaklar aynı bende şaşırmıyor diilim erimemelerine, tabi bir o kadarda güzel erimemesi :))
Ak derken neyin kısaltması ahmet karacalar mıBenim dr um akbenimde 8 ay oldu ve memnunum. İyiki yaptirmisim
Niye forumda isim vermek yasak mı meme estetiğinde biz hep veriyordukFb canım tam isim yazmıyoruz forumda ikicanımvar loli ve benim doktorumuz aynı ben sana özelden tam ismi yazarım.yalnız benim 3. amelıyatımdı bu, ilk ikisinde erime oldu benim kilo vermemde etkiliydi tabi erimesinde, şimdi yine bikaç kilo verdim ama bacaklar aynı bende şaşırmıyor diilim erimemelerine, tabi bir o kadarda güzel erimemesi :))
Canım valla bende çok şaşırıyorum bazen bakıyorum yag değilmi acaba içerdeki diyorumLeydi gordugum kadariyla fb nin ameliyatlari da cok basarili yani erime acisindan. Forumun basindan bi yana pek cok kisinin erimesi olmadi neredeyse. Umarim sizlerde hep memnun kalirsiniz:))
Canım yasak değil ama burda ismini yazdıgımız ve buranın sayesinde hastası artan bazı doktorlar geçmiş senelerde ücretlerini 2ye katlamışlardı bizde böyle bir yöntem geliştirdik isim yerine baş harflerini yazıyoruz...Niye forumda isim vermek yasak mı meme estetiğinde biz hep veriyorduk
Hmm mantıklıCanım yasak değil ama burda ismini yazdıgımız ve buranın sayesinde hastası artan bazı doktorlar geçmiş senelerde ücretlerini 2ye katlamışlardı bizde böyle bir yöntem geliştirdik isim yerine baş harflerini yazıyoruz...
Memişler güzel olmuştur, bacaklarda olsun ohhh, daha ne olsun, inşallah istedigin gibi olur...Hmm mantıklı
Zaten sırf bu yüzden 3 yıl büyütemedim memeyi ben biriktidikçe fiyatlar arttışükür sonunda oldum sıra bacaklara geldi
Hmm mantıklı
Zaten sırf bu yüzden 3 yıl büyütemedim memeyi ben biriktidikçe fiyatlar arttışükür sonunda oldum sıra bacaklara geldi
Senin geçtiğin yollardan bende geçtim :) yalnız benim ilk tercihim bacak dolgusu olmuştu ikincisi meme büyütme oldu. Iyikide yaptırdım çok mutluyum çookk :)
leydi benim melek kızım bende varım demi senlerin arasındaFb canım tam isim yazmıyoruz forumda ikicanımvar loli ve benim doktorumuz aynı ben sana özelden tam ismi yazarım.yalnız benim 3. amelıyatımdı bu, ilk ikisinde erime oldu benim kilo vermemde etkiliydi tabi erimesinde, şimdi yine bikaç kilo verdim ama bacaklar aynı bende şaşırmıyor diilim erimemelerine, tabi bir o kadarda güzel erimemesi :))
Canım,çıkarttırmışsın çok geçmiş olsun öncelikle.. Çömelememene gelince zannediyorum ki 1-2 ay içerisinde kendiliğinden geçecektir.bende ameliyat olduğum 2-3 ay çömelemedim.ilk ay alaturka wc falan kullanmadım.ben dr değilim ama bence silikon en başta kalın gelmiş sana,sonrasında çıkarttırdıktan sonra keşke bir süre bekleseydin daha ilki tam iyileşmeden çıkartıp yenisi koyulmuş,o da çıkmış.yani 3 aya göre bence çok fazla operasyon geçirmişsin.çünkü zaten silikon ameliyatı kim ne derse desin öyle kolay bi ameliyat değil.ama içini ferah tut bana kalırsa üstte yazdğm sebeplerden dolayı sorun yaşadın ve atlatacaksın.zaten sinire yada kasa zarar verme olasılığı çok düşük,kaldı ki her iki bacağada aynı şekilde zarar verceğini sanmıyorum.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.moralin de sağlığında düzelir.içini ferah tut,düzeleceğine inanıyorum
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet kesinlikle silikon op. Kolay bir op. Değil. Benimki biraz da şanssızlık üstüste oldu bunlar ve sanırım iyileşme sureci uzayacak. Sinirlere zarar geldiğini sanmam zaten endoskopiyle yapıldi ve herhangibir uyuşukluk yok. Bacaklarım biraz esnese rahatlıcam gerçekten.Canım,çıkarttırmışsın çok geçmiş olsun öncelikle.. Çömelememene gelince zannediyorum ki 1-2 ay içerisinde kendiliğinden geçecektir.bende ameliyat olduğum 2-3 ay çömelemedim.ilk ay alaturka wc falan kullanmadım.ben dr değilim ama bence silikon en başta kalın gelmiş sana,sonrasında çıkarttırdıktan sonra keşke bir süre bekleseydin daha ilki tam iyileşmeden çıkartıp yenisi koyulmuş,o da çıkmış.yani 3 aya göre bence çok fazla operasyon geçirmişsin.çünkü zaten silikon ameliyatı kim ne derse desin öyle kolay bi ameliyat değil.ama içini ferah tut bana kalırsa üstte yazdğm sebeplerden dolayı sorun yaşadın ve atlatacaksın.zaten sinire yada kasa zarar verme olasılığı çok düşük,kaldı ki her iki bacağada aynı şekilde zarar verceğini sanmıyorum.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.moralin de sağlığında düzelir.içini ferah tut,düzeleceğine inanıyorum
Angelin merhabaCanim gercekten uzuldum bu duruma. Uzme kendini diyecegim ama biliyorum kolay degil onca emek aci var isin icinde. Dilerim enkisa zamanda atlatirsin ve istedigin bacaklara kavusursun
Hamilelik iyi gidiyor cnm sona yaklastik baya:)zamanla hersey duzelir cnm unutup gidersin ins bu gunleri. Dogru diyorsun kesinlikle iflah olmuyoruz:)Angelin merhaba
Nasıl gidiyor hamilelik:) şuanlık tek isteğim rahatlamak onun için de zamana ihtiyacım var. Sonrasın da ne yapıcamı bilmiyorum. Tabiki bu yola girdik sonunu getirmek isterim. Biz kadınlar iflah olmayız galiba.Ama napayim onca sıkıntıdan sonra düzgün bacaklar benim de hakkım. :) şu nekahat dönemini bir atlatayim da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?