Leydicim selam sizlerin bu güzel haberlerini duydukça çok mutlu oluyorum.senin yağlar baktı sen vazgeçmiceksin erimeyelim artık diye düşündüler herhalde:) işin şakası sizin dr.un yağ yaptığı kişileri birdaha göremiyoruz op. Sonrası. Çoğu kişi gibi forumun çoğunu okudum 2.ye giden kimseyi tanımıyorum:) bu iyi birşey teacher varďı taniďığım o da oldu ve gelmiyor. E o zaman memnundur sorun yoktur diye düşünüyor insan. Heysenhacettepeli var o da yok. Ama enazından geribildirim için girseler iyi olurdu. İyi günlerde kullan bacaklarıni canım. Beni biliyorsun canım yazmak bile istemiyorCanım valla bende çok şaşırıyorum bazen bakıyorum yag değilmi acaba içerdeki diyorumilk ikisi eriyince bu tuhaf geldi ama diğerlerinden kalan yaglarla iyice kalıcılık saglandı gibime geliyor diğerlerinin de etkisi olabilir hatta istediğimin de üstünde kalın şuan bacaklarım 37 cm düşün bacak şekli iyice oturup şekil alınca 36 kalsa da olur diyorum boyumun orantısına göre o bile normal Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım
Amin diyorum angelin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Cinsiyeti belldir :) hamilelerin duası kabul olur lütfen dua et bana. Şu bacak sorunumu bir arkada bırakamadım. Görünen o ki leydiden boşalan yeri ben alıcam:) ))Hamilelik iyi gidiyor cnm sona yaklastik baya:)zamanla hersey duzelir cnm unutup gidersin ins bu gunleri. Dogru diyorsun kesinlikle iflah olmuyoruz:)
Kizim olacak canim. Tabiki dua ederim bu sorundan yillarca muzdarip olmus biri olarak:) allah hepimizin gonlunce versin ins. Bunca cektigin sıkıntıdan sonra yuzun gulsun canim. O etekleri giyebilmek icin ne gerekiyosa yapicaz:)hehhehAmin diyorum angelin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Cinsiyeti belldir :) hamilelerin duası kabul olur lütfen dua et bana. Şu bacak sorunumu bir arkada bırakamadım. Görünen o ki leydiden boşalan yeri ben alıcam:) ))
doktorum ak. Bacağın nasıl olursa olsun eskisinden iyi olucağı kesin tabi şunuda unutma doğustan düzgün bacaklı biri gibi olmak zor aslında fotolarını yüklesen daha iyi olurDoktorunuz kimdi acaba bende istiyorum ama benim bacakları m diz altından itibaren zayıf ve yamuk üst taraf ta ayrık ortası boş olur mu hiç bilmiyorum
azecim teşekkür ederim. senin siikon kaçlıktı acaba? keşke önceden bacağını ölçseydin. iki bacak arasında kalınlık ve çarpıklık farkı olabiliyor.mesela benim biri daha çarpık. asıl şekil çorap çıktıktan sonra olacak bacakların bir miktar daha hacim alacaktır. ikisi aynı ölçü olur mu bilmiyorum. ama genelde bilinen bir durum bu silikon op. da. kalınlık farkı. bileklerindeki yağ sigara içmesen de eriyor niye koyuyorlar bilmiyorum boşuna eziyet bence. sanırım hf. bu konuyu iyice anlamış bulunuyor krenanın bileklerine yağ koymamıştı. bir daha koysan yine eriyecek ne gerek var ki ozaman. ben olsam yaptırmazdım benim de konuldu bileklerime yağ acısından başka birşeyi kalmadı. 1-2 ay içinde eridi.Kanatcım senin için üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Bir süre sonra inşallah istediğin bacaklara kavuşursun. Arkadaşlar ben ameliyat olalı yaklaşık 1.5 ay oldu. Küçük silikon ve yağ dolgusu. Bacaklarım inceydi ama ameliyat öncesi ölçüm yapmadığıma pişmanım ölçüleri şuan kıyaslıyamıyorum. Şimdiki baldır ölçülerim biri 33 diğeri 34 cm. Silikon hacim aldıkça eşitlenmesini ve birazdaha kalınlaşmasını umuyorum. En azından ikiside 34 cm olsa mutlu olacam. Bileklerime konan yağlar eridi maalesef. Sanırım sigarA kullanmam bunda etkili oldu. Hala çorap giyiyorum. 15 gün sonra çıkarıcam. Gerçi doktor 3 ay giy demişti ama ben biraz fazla hacim alsınlar diye 2 ayda çıkarayım diyorum. Hareket konusunda çok rahatım. Koşabiliyorum bile. Şubat ayında 2. Yağ dolgusınu yaptıracam. Mecburen çünkü bileklerim 19 cm civarında. Ven en azından 20 cm oksun istiyorum. Unarım olur. Birde ben sürekli babet giyiyorum. Topuklu birgün giydim çok zorlandım. Doğrumu yapıyorum acaba.... Ameliyat sonrası sürecim sorunlu değildi. 10 gün sonra rahat yürüyebiliyordum. Dilerim hepimizin istediği gibi olur. Sizce 2. De bileklerim 1 cm de olsa kalınlaşırmı. Yani yaptırmam iyi mi olur???
Evet kanatcım çömelebiliyorum. Silikon küçük olduğundan sanırım. Doktor 85 lik demişti. İç bacakta baldır çıkıntısı olulturdu sadece. Uzunluğu güzel ama bacağımın birinde şekli daha güzel diğerinde daha kısa gibi duruyor. Eğer uygun fiyat söylerse doktor 2. Yi yaptırayım diyorum. En azından içimde kalmaz. Etek giymek için ameliyat oldum silikon taktırdımki bileklere bolca yağ kalsın diye. Şuan yine giyemeyeceğim bileklerim ince. Ne olurdu yağlar tutunsaydı..azecim teşekkür ederim. senin siikon kaçlıktı acaba? keşke önceden bacağını ölçseydin. iki bacak arasında kalınlık ve çarpıklık farkı olabiliyor.mesela benim biri daha çarpık. asıl şekil çorap çıktıktan sonra olacak bacakların bir miktar daha hacim alacaktır. ikisi aynı ölçü olur mu bilmiyorum. ama genelde bilinen bir durum bu silikon op. da. kalınlık farkı. bileklerindeki yağ sigara içmesen de eriyor niye koyuyorlar bilmiyorum boşuna eziyet bence. sanırım hf. bu konuyu iyice anlamış bulunuyor krenanın bileklerine yağ koymamıştı. bir daha koysan yine eriyecek ne gerek var ki ozaman. ben olsam yaptırmazdım benim de konuldu bileklerime yağ acısından başka birşeyi kalmadı. 1-2 ay içinde eridi.
peki çömelmende bir sorun var mı? yerde bacaklarının üstüne oturabilir misin?. benim bunu yapmam imkansız silikon varken de yokken dezaten en büyük sebep buydu silikonları çıkarmamamda.
doktorum ak. Bacağın nasıl olursa olsun eskisinden iyi olucağı kesin tabi şunuda unutma doğustan düzgün bacaklı biri gibi olmak zor aslında fotolarını yüklesen daha iyi olur
Fotoda bakınca sağ bacak ta problem var aynada çektiğim için aynı bacak sağ yamuk içe doğru benim kalça kemiğimde problem var yeni teşhis konuldu ya da hala konulamadı bir çeşit romatizma.. sanırım ondan yamuldu bacağım eskiden yoktu öyle bi şeydoktorum ak. Bacağın nasıl olursa olsun eskisinden iyi olucağı kesin tabi şunuda unutma doğustan düzgün bacaklı biri gibi olmak zor aslında fotolarını yüklesen daha iyi olur
Kızlar bu ameliyat ın maliyeti ne kadarEvet kanatcım çömelebiliyorum. Silikon küçük olduğundan sanırım. Doktor 85 lik demişti. İç bacakta baldır çıkıntısı olulturdu sadece. Uzunluğu güzel ama bacağımın birinde şekli daha güzel diğerinde daha kısa gibi duruyor. Eğer uygun fiyat söylerse doktor 2. Yi yaptırayım diyorum. En azından içimde kalmaz. Etek giymek için ameliyat oldum silikon taktırdımki bileklere bolca yağ kalsın diye. Şuan yine giyemeyeceğim bileklerim ince. Ne olurdu yağlar tutunsaydı..
Canım çok teşekkür ederim evet aslında o arkadaşlarda gelseler durum bilgisi verseler çok iyi olurdu teacher da ufak bir rötuş yaptırcaktı eylül ekim gibi naptı bilmiyorum inşlh iyilerdir...Leydicim selam sizlerin bu güzel haberlerini duydukça çok mutlu oluyorum.senin yağlar baktı sen vazgeçmiceksin erimeyelim artık diye düşündüler herhalde:) işin şakası sizin dr.un yağ yaptığı kişileri birdaha göremiyoruz op. Sonrası. Çoğu kişi gibi forumun çoğunu okudum 2.ye giden kimseyi tanımıyorum:) bu iyi birşey teacher varďı taniďığım o da oldu ve gelmiyor. E o zaman memnundur sorun yoktur diye düşünüyor insan. Heysenhacettepeli var o da yok. Ama enazından geribildirim için girseler iyi olurdu. İyi günlerde kullan bacaklarıni canım. Beni biliyorsun canım yazmak bile istemiyorsilikon kesin çözüm evet ama ben 3 kez op. Geçirdikten sonra bir daha cesaret edebilir miyim?iyileştikten sonra durumu değerlendireceğim.
silikon 9-10 bin civarı.yağ 6 bin civarıKızlar bu ameliyat ın maliyeti ne kadar
senin adına çok üzgünüz hepimiz.doktoru iyi seçmek lazım.bilemezdinkiazecim teşekkür ederim. senin siikon kaçlıktı acaba? keşke önceden bacağını ölçseydin. iki bacak arasında kalınlık ve çarpıklık farkı olabiliyor.mesela benim biri daha çarpık. asıl şekil çorap çıktıktan sonra olacak bacakların bir miktar daha hacim alacaktır. ikisi aynı ölçü olur mu bilmiyorum. ama genelde bilinen bir durum bu silikon op. da. kalınlık farkı. bileklerindeki yağ sigara içmesen de eriyor niye koyuyorlar bilmiyorum boşuna eziyet bence. sanırım hf. bu konuyu iyice anlamış bulunuyor krenanın bileklerine yağ koymamıştı. bir daha koysan yine eriyecek ne gerek var ki ozaman. ben olsam yaptırmazdım benim de konuldu bileklerime yağ acısından başka birşeyi kalmadı. 1-2 ay içinde eridi.
peki çömelmende bir sorun var mı? yerde bacaklarının üstüne oturabilir misin?. benim bunu yapmam imkansız silikon varken de yokken dezaten en büyük sebep buydu silikonları çıkarmamamda.
Merhaba arkadaşlar uzun bir süre yoktum. Son durumumu söyleyeyim.mayıs sonu silikon taktırmıştım biliyorsunuz. 3 ayın sonunda bana acı veren ve hareket kısıtlılığı getıren bu silikonu çıkarttırdım. Aynıseansta başka bir silikon takıldı ki aslında ben hiç istemiyordum. Yeni silikon daha küçüktü ve hareket kısıtlılığım sona erecekti ama öyle birşey olmadı ve benim artık tahammülüm ve dayanacak gücüm kalmadığı için 3 hafta sonra onu da çıkarttırdım. Bacaklarımda silikon olmamasına rağmen hareket kısıtlılığı devam ediyor. Kısıtlılık da çömelemiyor olmam. Bu okadar önemli birşeymişki kaybedince anlıyorsun. Günlük yaşamda farketmeden yaptığımız şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz. Şuanda başa döndüm bile diyemiyorum çünkü bacak fonksiyonlaŕı eskisi gibi değil. Sadece çok çok üzgün , yorgun ve bitkin olduğumu söyleyebilirim.Çok zor ve bir zararı olmadığı söylenen op.lar sonrasında elimde kalan çektiğim acılar.Bu benim için atlatılması cok zor bir travma.Yaşam enerjim bitmiş durumda.
bahsettiğin kadar kötü değBenim en kalın yeri 30.5 cm bilek 19 cm diz kalın dizin hemen altı çukur gibi bi de ayrık iki bacak yanyana durmuyor boşluk var
Fotoda bakınca sağ bacak ta problem var aynada çektiğim için aynı bacak sağ yamuk içe doğru benim kalça kemiğimde problem var yeni teşhis konuldu ya da hala konulamadı bir çeşit romatizma.. sanırım ondan yamuldu bacağım eskiden yoktu öyle bi şey
Bacakların çok kötü görünmüyor bu fotoğrafları doktorlara yollayıp neler yapabileceklerini ve maliyetinin ne olucağını sor benceBenim en kalın yeri 30.5 cm bilek 19 cm diz kalın dizin hemen altı çukur gibi bi de ayrık iki bacak yanyana durmuyor boşluk var
Fotoda bakınca sağ bacak ta problem var aynada çektiğim için aynı bacak sağ yamuk içe doğru benim kalça kemiğimde problem var yeni teşhis konuldu ya da hala konulamadı bir çeşit romatizma.. sanırım ondan yamuldu bacağım eskiden yoktu öyle bi şey
bahsettiğin kadar kötü değ
Bacakların çok kötü görünmüyor bu fotoğrafları doktorlara yollayıp neler yapabileceklerini ve maliyetinin ne olucağını sor bence
Leydicim bunları duymak memnun kaldığını bilmek cok gzl, senin bacaklara sabrın selameti azmin zaferi diyoruz zaten :)Elsacım iyi olmana sevindim canım ben buralardayım bilgide veriyim tekrar, hala erime yaşamadım çok şükür hala aynılar 2 kilo verdim ama bacaklarımda değişme olmadı ölçü hala aynı 2 gün sonra tam 2 ayımız dolmuş olucak foto eklicem ama alışverişi bekliyorum güzel ciciler alıyım ondan sonra eklicemi şimdilik evde hep tayt giyiyorum :)))
tsk ederim canım, ikinci olunca seninkilerde super olacak ins, hayırlısı olsun herseyinElsa çok mutlu oldum iyi olmana .bacaklar eskiye göre iyiler fakat ikincisi şart
şimdi yine baktım fikrim değişmedi bana kötü görünmedi ama söylediğim gibi ameliyattan sütun gibi bacaklar bekleyip hayal kırıklığına uğrama sonuçta kemiklerimiz eğri bizim ama güzel bir değişim olacağına eminimbahsettiğin kadar kötü değ
Bacakların çok kötü görünmüyor bu fotoğrafları doktorlara yollayıp neler yapabileceklerini ve maliyetinin ne olucağını sor bence
cnmmm resimlerini koyar mısın ne kadar kalınlaşma oldu benimde bilek kısmım çook ince bayağ bi kalınlaşması lazımben yağ enjeksiyonu yaptırdım. göbekten yağ alınıp koyuldu alt bacağa. yapan doktor prof.dr erol kışlaoğlu. çok memnunum, beni büyük bir dertten kurtardı, fiyatta öyle 7000 dolar falan değil. 1800-2000 dolar civarı
cnmmm aynı benim gibi benimde öle dizden aşağısı bayağ ince özelliklede bilek kısmımm ahmet karacaları aradım sadece görüşmek için 200 lira istiyo resim koyar mısın çok merak ediyorumbu arada degişiklık derken benım diz altımdan asagıda acıklık vardı ve bıleklerım ınceydı ne kadar kılo alırsam alıyım dizden asagıdakı bolge almıyodu ve o yüzden yaptırmaya karar verdım şimdı bıleklerım kalınlastı ve baldır dedıgımız bölum dolduruldu ve gayet iyi oldu senın sorunun ne acaba aynımı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?