Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenide iyiyim canım ,uzun zamandır girmedim bende ancak gördüm msjnı.al bendende o kadar .yeni haline hiç alışamadım sitenin ,giresim gelmiyor.bebişin ve yağların nasıllar?ikisini de ayrı merak ediyorum:)

Operasyon olup çekip gitmiş olmayım,sonuçta ben de burdaki insanlardan cesaret alarak yaptırdım bu silikon operasyonunu.
Başına gelemeyen bilemez çarpık bacaklı olmanın kişinin hayat kalitesini ne kadar düşürdüğünün burada bizim yazdıklarımızı okuyan insanlar da bizden feyz alıyor.
Ben kendi adıma iyi ki yaptırmışım diyorum bir ay oldu ben yaptıralı,eskiden giymeye hasret kaldığım şeyleri giyiyorum ama tabi ki sütun değil bacaklar fakat çarpık diye de göze batmıyor,hatta yakınımdaki kişiler baya beğeniyor bacaklarımı.
Ben klasik spor arası giyinen bir insanim yani botlar,sporlar falan giyinmeyi severim mini etekle bot kombinasyonu gayet güzel oluyor ama daha zarif bi ayakkabı ile bu kadar güzel durmaz çünkü bilekler hala eğri,çıplakken de güzel duruyor dediğim gibi kimse eğri demez bakınca.
Yani parası falan çok evet ama eğer paranız varsa ben tavsiye ediyorum.
Sağlık açısından da önemli bi şikayetim yok ki işim gereği çok ayakta duran biriyim yine de sorun olmuyor,çok çok ayakta kalınca sızlıyor bazen ki bir aylık daha belki sonra o da geçer.
Dışarıdan bakınca ya da dokununca kimse anlamaz silikon olduğunu,kesinlikle anlaşılmıyor ve ben şu anda unuttum sayılır bacağımda olduklarını sadece tam çömelince ya da tam bükünce bi sertlik hissediyorum,yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.

Son düzenleme:
mekolikim nasılsın görüşmeyeli? özledim valla.
kanat iyiyim arkadaşım,isim değiştirdim memkolik oldum:)).slikonlarını çıkartmışsın,hayırlısı olsun hakkında.biraz dinlendir kendini ve bacaklarını sonra yeni çözümler bulunur.sıkma canını ,bacağındaki ağrı ve kasılmalar ,diz bükememen eminim bir kaç ayda azalıcak,sonrada geçicektir.herşey bizler için biliyorsun.bazen insanlar en basit ameliyatlar dan bile sağ çıkamayabiliyor,yada aksilikler,şanssızlıklar yaşayabiliyor.yani kendini ''neden ben ''diye üzmeyesin sakın.daha güzel günler ve bacaklar seni bekliyor emin ol.üzülmek yokkkkkk olana kadar devammmm:)

gökçe ne güzel yazmışsın,memnun olman çok sevindirici.heleki bir ayda bu kadar toparlanmış olman en güzeli.arkadaşım slikon bacağına kaç cm hacim kazandırdı?

gökçe ne güzel yazmışsın,memnun olman çok sevindirici.heleki bir ayda bu kadar toparlanmış olman en güzeli.arkadaşım slikon bacağına kaç cm hacim kazandırdı?
Teşekkürler,canım ben ne öncesinde ne de sonrasında ölçmedim hiç,bilemiyorum ama eskiye göre baya kalınlaştı :)ama Roberto Carlos gibi falan değil normal bi kalınlık.

yenide iyiyim canım ,uzun zamandır girmedim bende ancak gördüm msjnı.al bendende o kadar .yeni haline hiç alışamadım sitenin ,giresim gelmiyor.bebişin ve yağların nasıllar?ikisini de ayrı merak ediyorum:)

Bebiş güzel. Büyüyor :)
Yağlar duruyor özellikle karın bölgemde :)
Diyete de giremedim. Hâlâ 10 kilo fazlam var. Moralim bozuluyor yavaştan :) Bacaklarım çok incelemezsen iyi. Bir ara fotoğraf koyarım.

cnmmm aynı benim gibi benimde öle dizden aşağısı bayağ ince özelliklede bilek kısmımm ahmet karacaları aradım sadece görüşmek için 200 lira istiyo resim koyar mısın çok merak ediyorum
Canım geçmiş sayfalara foto koymuştum ama sana özelden aynısını gönderiyim bazı doktorlar malesef muane parası alıyor tek doktorla sınırlı kalma aklına yatan her doktorla görüş en çok içine sinen kimse ona git hakkında hayırlısı olsun inşallah...

doktor ne kadarlık silikon kullandı?

Kizlar bisi sorcam.ameliyattan sora bacakla beraber ayaga bandaj sariliomu? Sariliosa ayak nasi ayakkabinin icine gircek.bi numara buyuk ayakkabimi alsam napsam yanima????????????

Uzunca bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Aslında foruma hergün giriyorum okuyorum ama şimdi yazma fırsatı buldum. Ben ameliyat olalı 2 ayı geçti. Ama hala iyiki olmuşum hayatın değişti diyemiyorum . Kıyafetlerimde bir değişiklik yok hatta hala eski pantolonlarımda eskisi gibi diz arası boş kalıyor. Ama çıplakken dahi iyi. Dikişlerim hala belli olduğu için kısa etek giyemiyorum. Hala morluklarım tam geçmedi. İşte böyle . Benden haberler bu kadar

kimdi hatırlayamadım biriside ak nin görüşmek için 200 lira talep ettiğini bu yüzden muayeneye gitmeyeceğini yazmış bu durumda olanlar doktorların e mail adreslerine bacaklarının önden ve yanlardan çekilmiş fotoğraflarını gönderip onlardan fikir alabilir o ücretsiz en azından hatta fiyat bile isteyebilirler ben istedim çünkü hepside cevap verdi ama ne istiyorsanız durumunuz neyse ilk mail de yazın çünkü 2. ye cevap yazmazlar diye düşünüyorum nitekim bana yazmadı izmir deki bir doktor o 200 liraya gelince eğer ameliyata karar verirseniz ameliyat ücretinden düşüyor

Arkadaşlar istanbulda hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz baş harflerin yazarsaniz bile olur iyisi hangisi lütfen cvp yazın silikon dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…