geçmiş olsun, gözün aydın gokce :)
geçen sene 10bindi. abartıyorlar sanki artık!
memko, nasılsın arkadaşım?
siteye giresim gelmiyor bu yeni haliyle. seni merak ediyorum ara ara uğruyorum. bir de yoğunum bu aralar.
kanat iyiyim arkadaşım,isim değiştirdim memkolik oldum:)).slikonlarını çıkartmışsın,hayırlısı olsun hakkında.biraz dinlendir kendini ve bacaklarını sonra yeni çözümler bulunur.sıkma canını ,bacağındaki ağrı ve kasılmalar ,diz bükememen eminim bir kaç ayda azalıcak,sonrada geçicektir.herşey bizler için biliyorsun.bazen insanlar en basit ameliyatlar dan bile sağ çıkamayabiliyor,yada aksilikler,şanssızlıklar yaşayabiliyor.yani kendini ''neden ben ''diye üzmeyesin sakın.daha güzel günler ve bacaklar seni bekliyor emin ol.üzülmek yokkkkkk olana kadar devammmm:)mekolikim nasılsın görüşmeyeli? özledim valla.
Operasyon olup çekip gitmiş olmayım,sonuçta ben de burdaki insanlardan cesaret alarak yaptırdım bu silikon operasyonunu.
Başına gelemeyen bilemez çarpık bacaklı olmanın kişinin hayat kalitesini ne kadar düşürdüğünün burada bizim yazdıklarımızı okuyan insanlar da bizden feyz alıyor.
Ben kendi adıma iyi ki yaptırmışım diyorım bir ay oldu ben yaptıralı,eskiden giymeye hasret kaldığım şeyleri giyiyorum ama tabi ki sütun değil bacaklar fakat çarpık diye de göze batmıyor,hatta yakınımdaki kişiler baya beğeniyor bacaklarımı.
Ben klasik spor arası giyinen bir insanim yani botlar,sporlar falan giyinmeyi severim mini etekle bot kombinasyonu gayet güzel oluyor ama daha zarif bi ayakkabı ile bu kadar güzel durmaz çünkü bilekler hala eğri,çıplakken de güzel duruyor dediğim gibi kimse eğri demez bakınca.
Yani parası falan çok evet ama eğer paranız varsa ben tavsiye ediyorum.
Sağlık açısından da önemli bi şikayetim yok ki işim gereği çok ayakta duran biriyim yine de sorun olmuyor,çok çok ayakta kalınca sızlıyor bazen ki bir aylık daha belki sonra o da geçer.
Dışarıdan bakınca ya da dokununca kimse anlamaz silikon olduğunu,kesinlikle anlaşılmıyor ve ben şu anda unuttum sayılır bacağımda olduklarını sadece tam çömelince ya da tam bükünce bi sertlik hissediyorum,yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.
Teşekkürler,canım ben ne öncesinde ne de sonrasında ölçmedim hiç,bilemiyorum ama eskiye göre baya kalınlaştı :)ama Roberto Carlos gibi falan değil normal bi kalınlık.gökçe ne güzel yazmışsın,memnun olman çok sevindirici.heleki bir ayda bu kadar toparlanmış olman en güzeli.arkadaşım slikon bacağına kaç cm hacim kazandırdı?
yenide iyiyim canım ,uzun zamandır girmedim bende ancak gördüm msjnı.al bendende o kadar .yeni haline hiç alışamadım sitenin ,giresim gelmiyor.bebişin ve yağların nasıllar?ikisini de ayrı merak ediyorum:)
Canım geçmiş sayfalara foto koymuştum ama sana özelden aynısını gönderiyim bazı doktorlar malesef muane parası alıyor tek doktorla sınırlı kalma aklına yatan her doktorla görüş en çok içine sinen kimse ona git hakkında hayırlısı olsun inşallah...cnmmm aynı benim gibi benimde öle dizden aşağısı bayağ ince özelliklede bilek kısmımm ahmet karacaları aradım sadece görüşmek için 200 lira istiyo resim koyar mısın çok merak ediyorum
doktor ne kadarlık silikon kullandı?Operasyon olup çekip gitmiş olmayım,sonuçta ben de burdaki insanlardan cesaret alarak yaptırdım bu silikon operasyonunu.
Başına gelemeyen bilemez çarpık bacaklı olmanın kişinin hayat kalitesini ne kadar düşürdüğünün burada bizim yazdıklarımızı okuyan insanlar da bizden feyz alıyor.
Ben kendi adıma iyi ki yaptırmışım diyorum bir ay oldu ben yaptıralı,eskiden giymeye hasret kaldığım şeyleri giyiyorum ama tabi ki sütun değil bacaklar fakat çarpık diye de göze batmıyor,hatta yakınımdaki kişiler baya beğeniyor bacaklarımı.
Ben klasik spor arası giyinen bir insanim yani botlar,sporlar falan giyinmeyi severim mini etekle bot kombinasyonu gayet güzel oluyor ama daha zarif bi ayakkabı ile bu kadar güzel durmaz çünkü bilekler hala eğri,çıplakken de güzel duruyor dediğim gibi kimse eğri demez bakınca.
Sağlık açısından da önemli bi şikayetim yok ki işim gereği çok ayakta duran biriyim yine de sorun olmuyor,çok çok ayakta kalınca sızlıyor bazen ki bir aylık daha belki sonra o da geçer.
Dışarıdan bakınca ya da dokununca kimse anlamaz silikon olduğunu,kesinlikle anlaşılmıyor ve ben şu anda unuttum sayılır bacağımda olduklarını sadece tam çömelince ya da tam bükünce bi sertlik hissediyorum,yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.
bandaj sarılmıyor kilotlu çoraba benzer bir çorap giydiriliyor yani ayakkabı numarası büyültmene gerek yokKizlar bisi sorcam.ameliyattan sora bacakla beraber ayaga bandaj sariliomu? Sariliosa ayak nasi ayakkabinin icine gircek.bi numara buyuk ayakkabimi alsam napsam yanima????????????
Operasyon olup çekip gitmiş olmayım,sonuçta ben de burdaki insanlardan cesaret alarak yaptırdım bu silikon operasyonunu.
Ben kendi adıma iyi ki yaptırmışım diyorum bir ay oldu ben yaptıralı,eskiden giymeye hasret kaldığım şeyleri giyiyorum ama tabi ki sütun değil bacaklar fakat çarpık diye de göze batmıyor,hatta yakınımdaki kişiler baya beğeniyor bacaklarımı.
Yapılan amelyatlar neticesinde elbetteki bir miktar sıkıntılarınız olacaktır.Ben geçici olacağını düşünüyorum.Sonuçta silikon takıldı söküldü tekrar yapıldı vs bir sürü işlem gördü.Dokuların da kendini onarması zaman alacaktır, aele etmeyin.Paniklemiş bir haliniz var, yapmayın.Panik insanı yanlış kararlara sürükler.Bu durumlarda bir süre sakin kalıp beklemek gerekir.Yeni arayışlara da bir süre girmeyin derim ben şahsen...
Bekleyin ve ne olacagını görün.
Doktorların size "komplikasyonları" doğru olarak anlatmış olması gerekir.Eğer ihmalleri varsa da bundan emin olup, hukuki sürece başvurabilirsiniz.Yöntemi hakkında size özelden mesaj attım.
Geçmiş olsun.
Hasan fındık benim doktorum.P gökçe hangi doktora yaptırdım yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?