Bacak dolgusu yaptıran var mı?

valla kızlar acarmı bilmem şu evde çekilen resimler ameliyattan sonra ilk 3 hafta içindeki halleri diğer iki resimde son 4 gün öncesi olan halleri
taş olmuşsın taş. maşallah. etekli halindeki resimde bayıldım sana. keşke eski hallerinide görseydik. acaba ne kadar değişim oldu. sen bu gidişle manitaları sıra sıra dizersin. bu bacakları yapanın fb olduğunu bilmek daha da bir sevindirdi beni tabi. leydi de sen de çok güzel olmuşsunuz. maşallah

Çok üzüldüm kanat. inşallah düzelir bu durumun. silikon çıktıntan sonra yine de bir kalınlaşma oluyormuş bacakta zar esnediği için. çok eskiden silikonunu çıkartan biri böyle yazmıştı. umarım bundan sonrasında istediğin gibi olur her şey.bozma moralini aksiliklerin kimi, nasıl bulacağı belli olmuyor işte. bu işler çok paraya ve bir o kadar da şansa bakıyor malesef.

vanillacım selam ben lolinin bacaklarını canlı canlı gördüm ameliyattan önce. parantezdi baya ve kemik eğriliği bendeki gibi baya belirgindi. ben o halini bildiğim için cidden çok beğendim sonrasını.

vanillacım selam ben lolinin bacaklarını canlı canlı gördüm ameliyattan önce. parantezdi baya ve kemik eğriliği bendeki gibi baya belirgindi. ben o halini bildiğim için cidden çok beğendim sonrasını.
sana da selam nasiass. uzun süre girmedim burası da boşalmış zaten. daha ilk gördüğüm sensin ve ne güzel şeyler söylüyorsun. ben de aynı eğrilikten dert yandığım için çok sevindim bu sonuca. inşallah hiç erimez.

Canlar benimde 2 ay 15 gün doldu lolininde öyle, cumartesi kontrol için randevu almayı düşünüyorum, hala değişiklik yok ölçümlerim aynı, fakat simetri duruyor rötuş için gün alıcam cumartesi gidince, bakalım ne olucak foto eklicem aklımda

Merhaba, bacak ve göğüs estetiği ile ilgili tecrübemi paylaşmak için yazıyorum. Ben de bu siteden edindiğim izlenimlerle bacak şekillendirme ameliyatı olmaya karar vermiştim. Ben kendim de doktorum. Kısa süre önce bacak şekillendirme ve arkasından meme büyütme ameliyatı oldum. Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. İnternetten araştırıp bulmuştum kendisini. Bacak ameliyatım şöyle oldu; spinal anestezi ile belden aşağısı uyuşturuldu, alt kısımlara fasya altına protez konuldu, yani kas kesisi olmadı, üzerine konulmuş oldu. Üst kısımlar yani uyluk iç tarafını da bel çevresinden liposuction ile aldığı yağlarla kalınlaştırdı. Böylece belim de incelmiş oldu. Ameliyattan sonraki 3 gün ağrı kesici aldım ve haliyle yürüme güçlüğü vardı, ama 4. gün işe gittim, yürüyüşüm normale dönmüştü, kimse ameliyat olduğumu farketmedi bile, ağrı kesicileri de 5. günden itibaren bıraktım. Hemen mini etekleri çektim tabi :) (külotlu çorapla, morluk olduğu için ). Bacaklarım hala ince ama alt bacaklarım çok güzel yumuşak kavisli bir şekle kavuştu. Etek giyme özgürlüğüne kavuştum, çooook mutluyum :) Meme büyütme de koltuk altından kesi ile kas altına silikon protez konuldu. Onda da ilk günler zordu tabi. Ameliyat olduğumun akşamı eve döndüm, koltuk altlarından çıkan drenlerim vardı. Ertesi gün evde yattım. Kalın svitşört ile drenlerimi saklayabildim, anne ve babam farketmedi :) Öğrenseler kızarlardı çünkü. 3 gün sonra drenleri kendim çektim, ağrılar da hafifledi. 5. gün zaten işe dönmüştüm. Şükürler olsun hiç problemim olmadı. Doktorumla ilk görüşmemden itibaren ona çok güvendim, çok profesyoneldi, şefkatliydi, gerçekçiydi, yaklaşımı süperdi, öyle ki meme büyütme planım yoktu yakın zamanda ama ona güvendiğim için gözüm kapalı yaptırdım, böyle bir doktor bulmuşken meme işini de aradan çıkarayım dedim. Her iki seferde toparlanmam çok hızlı oldu. Doktoruma minnet borçluyum, sayesinde her zaman utanç kaynağım olan kusurlarımdan kurtuldum. Çok mutluyum, çooook :)))

Hikayeniz inanılır gibi değil keşke daha mantıklı şeyler yazsaydiniz. Aceba Sizi yanında çalıştığınız doktorlar mı bunu yapmaya zorluyor doğrusu çok merak ediyorum. Kadınlar kulübüne üye oluyorsunuz ve ilk mesajinizda burada pekte adı geçmeyen bir doktoru övmek oluyor birde en vahimi bacaklarima silikon taktirdim ve 4. gün işe gittim kimse anlamadı falan yaziyorsunuz birsey soyleyeyimmi sizin süreciniz doğaya aykırı demekki siz doğa üstü güçlere sahipsiniz sizi kutluyoruz. Şaka gibisiniz

mümkün değil

Ünmü mrb canım, motluklarinin bu kadar uzun sürmesi normal degil gibi Dr n diyor bu konuda ?? Bacaklara gelince inan o kadar acıyı çekmemize okadar parayı vermemize ragmen kimseninki sütun degil ama eskiye nazaran bu halimizede şükür diyoruz okadar :)
Ben senden ve 3 ayı dolduran tüm arkadaslardan öncesi ve sonrası olarak resim eklemelerini rica ediyorum, madem birbirimizden destek alarak bu yola

Ünmü mrb canım, motluklarinin bu kadar uzun sürmesi normal degil gibi Dr n diyor bu konuda ?? Bacaklara gelince inan o kadar acıyı çekmemize okadar parayı vermemize ragmen kimseninki sütun degil ama eskiye nazaran bu halimizede şükür diyoruz okadar :)
Ben senden ve 3 ayı dolduran tüm arkadaslardan öncesi ve sonrası olarak resim eklemelerini rica ediyorum, madem birbirimizden destek alarak bu yola beraber çıktık sonucunuda beraber görelim derim, benimde 17 gun sonra 3 ayım doluyor, öncesi ve sonrası resim eklerim insaalah :)

Arkadaşlar ben size facebook adresimi özelden nasıl verebilirim resim göremiyorum daha detaylı bilgi alırım sizlerden bu siteden bişey anlamadım gitti

Arkadaşlar ben size facebook adresimi özelden nasıl verebilirim resim göremiyorum daha detaylı bilgi alırım sizlerden bu siteden bişey anlamadım gitti

Neşecim senin fotoğraflarını görmek istedigin arkadaşlarınin profiline girip onları izlemeye alman gerekecek tabiki onlarinda seni izlemesi gerekiyor. Başka türlü özel albümleri görmen mümkün degil

ne güzel demişsin canım bu ameliyatı olmamış olsam surda yazılanlara inanırım gerçekten. kendimi düşünüyorum 4. gün 2 kişinin kollarında sürükleniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…