- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
taş olmuşsın taş. maşallah. etekli halindeki resimde bayıldım sana. keşke eski hallerinide görseydik. acaba ne kadar değişim oldu. sen bu gidişle manitaları sıra sıra dizersin.valla kızlar acarmı bilmem şu evde çekilen resimler ameliyattan sonra ilk 3 hafta içindeki halleri diğer iki resimde son 4 gün öncesi olan halleri
Çok üzüldüm kanat. inşallah düzelir bu durumun. silikon çıktıntan sonra yine de bir kalınlaşma oluyormuş bacakta zar esnediği için. çok eskiden silikonunu çıkartan biri böyle yazmıştı. umarım bundan sonrasında istediğin gibi olur her şey.bozma moralini aksiliklerin kimi, nasıl bulacağı belli olmuyor işte. bu işler çok paraya ve bir o kadar da şansa bakıyor malesef.Merhaba arkadaşlar uzun bir süre yoktum. Son durumumu söyleyeyim.mayıs sonu silikon taktırmıştım biliyorsunuz. 3 ayın sonunda bana acı veren ve hareket kısıtlılığı getıren bu silikonu çıkarttırdım. Aynıseansta başka bir silikon takıldı ki aslında ben hiç istemiyordum. Yeni silikon daha küçüktü ve hareket kısıtlılığım sona erecekti ama öyle birşey olmadı ve benim artık tahammülüm ve dayanacak gücüm kalmadığı için 3 hafta sonra onu da çıkarttırdım. Bacaklarımda silikon olmamasına rağmen hareket kısıtlılığı devam ediyor. Kısıtlılık da çömelemiyor olmam. Bu okadar önemli birşeymişki kaybedince anlıyorsun. Günlük yaşamda farketmeden yaptığımız şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz. Şuanda başa döndüm bile diyemiyorum çünkü bacak fonksiyonlaŕı eskisi gibi değil. Sadece çok çok üzgün , yorgun ve bitkin olduğumu söyleyebilirim.Çok zor ve bir zararı olmadığı söylenen op.lar sonrasında elimde kalan çektiğim acılar.Bu benim için atlatılması cok zor bir travma.Yaşam enerjim bitmiş durumda.
vanillacım selamtaş olmuşsın taş. maşallah. etekli halindeki resimde bayıldım sana. keşke eski hallerinide görseydik. acaba ne kadar değişim oldu. sen bu gidişle manitaları sıra sıra dizersin.bu bacakları yapanın fb olduğunu bilmek daha da bir sevindirdi beni tabi. leydi de sen de çok güzel olmuşsunuz. maşallah
sana da selam nasiass. uzun süre girmedim burası da boşalmış zaten. daha ilk gördüğüm sensin ve ne güzel şeyler söylüyorsun. ben de aynı eğrilikten dert yandığım için çok sevindim bu sonuca. inşallah hiç erimez.vanillacım selamben lolinin bacaklarını canlı canlı gördüm ameliyattan önce. parantezdi baya ve kemik eğriliği bendeki gibi baya belirgindi. ben o halini bildiğim için cidden çok beğendim sonrasını.
Merhaba, bacak ve göğüs estetiği ile ilgili tecrübemi paylaşmak için yazıyorum. Ben de bu siteden edindiğim izlenimlerle bacak şekillendirme ameliyatı olmaya karar vermiştim. Ben kendim de doktorum. Kısa süre önce bacak şekillendirme ve arkasından meme büyütme ameliyatı oldum. Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. İnternetten araştırıp bulmuştum kendisini. Bacak ameliyatım şöyle oldu; spinal anestezi ile belden aşağısı uyuşturuldu, alt kısımlara fasya altına protez konuldu, yani kas kesisi olmadı, üzerine konulmuş oldu. Üst kısımlar yani uyluk iç tarafını da bel çevresinden liposuction ile aldığı yağlarla kalınlaştırdı. Böylece belim de incelmiş oldu. Ameliyattan sonraki 3 gün ağrı kesici aldım ve haliyle yürüme güçlüğü vardı, ama 4. gün işe gittim, yürüyüşüm normale dönmüştü, kimse ameliyat olduğumu farketmedi bile, ağrı kesicileri de 5. günden itibaren bıraktım. Hemen mini etekleri çektim tabi :) (külotlu çorapla, morluk olduğu için ). Bacaklarım hala ince ama alt bacaklarım çok güzel yumuşak kavisli bir şekle kavuştu. Etek giyme özgürlüğüne kavuştum, çooook mutluyum :) Meme büyütme de koltuk altından kesi ile kas altına silikon protez konuldu. Onda da ilk günler zordu tabi. Ameliyat olduğumun akşamı eve döndüm, koltuk altlarından çıkan drenlerim vardı. Ertesi gün evde yattım. Kalın svitşört ile drenlerimi saklayabildim, anne ve babam farketmedi :) Öğrenseler kızarlardı çünkü. 3 gün sonra drenleri kendim çektim, ağrılar da hafifledi. 5. gün zaten işe dönmüştüm. Şükürler olsun hiç problemim olmadı. Doktorumla ilk görüşmemden itibaren ona çok güvendim, çok profesyoneldi, şefkatliydi, gerçekçiydi, yaklaşımı süperdi, öyle ki meme büyütme planım yoktu yakın zamanda ama ona güvendiğim için gözüm kapalı yaptırdım, böyle bir doktor bulmuşken meme işini de aradan çıkarayım dedim. Her iki seferde toparlanmam çok hızlı oldu. Doktoruma minnet borçluyum, sayesinde her zaman utanç kaynağım olan kusurlarımdan kurtuldum. Çok mutluyum, çooook :)))
mümkün değilMerhaba, bacak ve göğüs estetiği ile ilgili tecrübemi paylaşmak için yazıyorum. Ben de bu siteden edindiğim izlenimlerle bacak şekillendirme ameliyatı olmaya karar vermiştim. Ben kendim de doktorum. Kısa süre önce bacak şekillendirme ve arkasından meme büyütme ameliyatı oldum. Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. İnternetten araştırıp bulmuştum kendisini. Bacak ameliyatım şöyle oldu; spinal anestezi ile belden aşağısı uyuşturuldu, alt kısımlara fasya altına protez konuldu, yani kas kesisi olmadı, üzerine konulmuş oldu. Üst kısımlar yani uyluk iç tarafını da bel çevresinden liposuction ile aldığı yağlarla kalınlaştırdı. Böylece belim de incelmiş oldu. Ameliyattan sonraki 3 gün ağrı kesici aldım ve haliyle yürüme güçlüğü vardı, ama 4. gün işe gittim, yürüyüşüm normale dönmüştü, kimse ameliyat olduğumu farketmedi bile, ağrı kesicileri de 5. günden itibaren bıraktım. Hemen mini etekleri çektim tabi :) (külotlu çorapla, morluk olduğu için ). Bacaklarım hala ince ama alt bacaklarım çok güzel yumuşak kavisli bir şekle kavuştu. Etek giyme özgürlüğüne kavuştum, çooook mutluyum :) Meme büyütme de koltuk altından kesi ile kas altına silikon protez konuldu. Onda da ilk günler zordu tabi. Ameliyat olduğumun akşamı eve döndüm, koltuk altlarından çıkan drenlerim vardı. Ertesi gün evde yattım. Kalın svitşört ile drenlerimi saklayabildim, anne ve babam farketmedi :) Öğrenseler kızarlardı çünkü. 3 gün sonra drenleri kendim çektim, ağrılar da hafifledi. 5. gün zaten işe dönmüştüm. Şükürler olsun hiç problemim olmadı. Doktorumla ilk görüşmemden itibaren ona çok güvendim, çok profesyoneldi, şefkatliydi, gerçekçiydi, yaklaşımı süperdi, öyle ki meme büyütme planım yoktu yakın zamanda ama ona güvendiğim için gözüm kapalı yaptırdım, böyle bir doktor bulmuşken meme işini de aradan çıkarayım dedim. Her iki seferde toparlanmam çok hızlı oldu. Doktoruma minnet borçluyum, sayesinde her zaman utanç kaynağım olan kusurlarımdan kurtuldum. Çok mutluyum, çooook :)))
Ünmü mrb canım, motluklarinin bu kadar uzun sürmesi normal degil gibi Dr n diyor bu konuda ?? Bacaklara gelince inan o kadar acıyı çekmemize okadar parayı vermemize ragmen kimseninki sütun degil ama eskiye nazaran bu halimizede şükür diyoruz okadar :)Uzunca bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Aslında foruma hergün giriyorum okuyorum ama şimdi yazma fırsatı buldum. Ben ameliyat olalı 2 ayı geçti. Ama hala iyiki olmuşum hayatın değişti diyemiyorum . Kıyafetlerimde bir değişiklik yok hatta hala eski pantolonlarımda eskisi gibi diz arası boş kalıyor. Ama çıplakken dahi iyi. Dikişlerim hala belli olduğu için kısa etek giyemiyorum. Hala morluklarım tam geçmedi. İşte böyle . Benden haberler bu kadar
Uzunca bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. Aslında foruma hergün giriyorum okuyorum ama şimdi yazma fırsatı buldum. Ben ameliyat olalı 2 ayı geçti. Ama hala iyiki olmuşum hayatın değişti diyemiyorum . Kıyafetlerimde bir değişiklik yok hatta hala eski pantolonlarımda eskisi gibi diz arası boş kalıyor. Ama çıplakken dahi iyi. Dikişlerim hala belli olduğu için kısa etek giyemiyorum. Hala morluklarım tam geçmedi. İşte böyle . Benden haberler bu kadar
Arkadaşlar ben size facebook adresimi özelden nasıl verebilirim resim göremiyorum daha detaylı bilgi alırım sizlerden bu siteden bişey anlamadım gitti
Onuda yaptım ama yinede göremiyorum resim bölümü boş diyor
Şimdi fark ettim senin henüz 11 mesajin var albümleri gorebilmen için sanırım 25 mesaj yazmış olman gerekiyor. Sonrasında problem kalmayacak. Eee bu yollardan bizde geçtik.Onuda yaptım ama yinede göremiyorum resim bölümü boş diyor
ne güzel demişsin canımHikayeniz inanılır gibi değil keşke daha mantıklı şeyler yazsaydiniz. Aceba Sizi yanında çalıştığınız doktorlar mı bunu yapmaya zorluyor doğrusu çok merak ediyorum. Kadınlar kulübüne üye oluyorsunuz ve ilk mesajinizda burada pekte adı geçmeyen bir doktoru övmek oluyor birde en vahimi bacaklarima silikon taktirdim ve 4. gün işe gittim kimse anlamadı falan yaziyorsunuz birsey soyleyeyimmi sizin süreciniz doğaya aykırı demekki siz doğa üstü güçlere sahipsiniz sizi kutluyoruz. Şaka gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?