ben seni izliyorum nese. mesaj sayın 25 olduğu zaman görebilirsin sanırım fotoğraflarımı.Onuda yaptım ama yinede göremiyorum resim bölümü boş diyor
sana katılıyorumBu sorun çok acı bir sorun
Üslubunuza dikkat edin. Ben kimsenin yanında çalışmıyorum, benim uzmanlık alanım da plastik cerrahi değil, birileri beni nasıl zorlayabilir bu konuda? Suçlamalarınızı ve beni yalancılıkla itham etmenizi, ayrıca üslubunuzu çok çirkin buluyorum. 4. gün işe gittiğim kesinlikle doğrudur, benim implantım kas kesisiyle yapılmadı, fasya altına konuldu, belki kas altına konulanlar daha meşakkatli oluyordur. Saçma suçlamalar yapmadan önce biraz araştırın. Doktorun adı burda geçmiyorsa ne olmuş, geçmek zorunda mıydı? Bu siteden takip ettiğim konu estetik ameliyatlar, bacak estetiğinden bahsedildiğini ben ilk defa 6-7 ay kadar öncesinde bu gibi sitelerden duymuştum, bu sebeple ben de katkıda bulunmak istedim, o yüzden paylaştım bu bilgileri. Merak eden bana mesaj gönderebilir, ayrıntılı bilgi verebilirim. Bu site herkese açık değil mi yoksa, yeni üyelerin yorum yazması size neden garip geliyor? Anlattıklarımın hepsi kesinlikle doğrudur, hızlı iyileşme sürecim ameliyat tekniği ve benim bağ dokularımın kuvvetli oluşundan ileri geliyor, neden bu bukadar tepkiyle karşılandı anlamış değilim. Yalancılık ithamınızı size iade ederim. Bilip bilmeden suçlamalar yapma hakkını nerden buluyorsunuz siz?Hikayeniz inanılır gibi değil keşke daha mantıklı şeyler yazsaydiniz. Aceba Sizi yanında çalıştığınız doktorlar mı bunu yapmaya zorluyor doğrusu çok merak ediyorum. Kadınlar kulübüne üye oluyorsunuz ve ilk mesajinizda burada pekte adı geçmeyen bir doktoru övmek oluyor birde en vahimi bacaklarima silikon taktirdim ve 4. gün işe gittim kimse anlamadı falan yaziyorsunuz birsey soyleyeyimmi sizin süreciniz doğaya aykırı demekki siz doğa üstü güçlere sahipsiniz sizi kutluyoruz. Şaka gibisiniz
Allah Allaaah, mümkün değil de ne demek, doktorum bana istirahat raporu yazmak istemişti ama ben kabul etmedim, işe dönmek için ameliyat günü hariç 4 günüm vardı ve ben rapor almak istemediğim için 4. gün işe döndüm, motivasyonum yüksekti, yeni kıyafetlerimle işe gittim, normalde yürüdüğüm kadar hızlı yürüyemedim tabi ama poliklinikte hasta gördüğüm için çok yürüyüş yapmam gerekmedi zaten, kimse de farketmedi, benim mail adresime mesaj atın merak ettiğiniz bir şey varsa, ya da doktoruma mail atıp sorun, sizi anlamıyorum, yorum yazdığıma pişman oldum, herkesin iyileşme süreci farklıdır, benimkinde de olağanüstü birşey yok. Ben de bir hekimim, sağlıkla ilgili konularda yanlış bilgi vermek benim meslek etiğime ve yeminime aykırı. İtham ederek beni lekelemeniz çok çirkin. Özür dilemeniz gerekir.elsacım resimlerini görmek istiyorum mümkünse
elsa canım sana özelden resimlerimi attım.Ünmü mrb canım, motluklarinin bu kadar uzun sürmesi normal degil gibi Dr n diyor bu konuda ?? Bacaklara gelince inan o kadar acıyı çekmemize okadar parayı vermemize ragmen kimseninki sütun degil ama eskiye nazaran bu halimizede şükür diyoruz okadar :)
Ben senden ve 3 ayı dolduran tüm arkadaslardan öncesi ve sonrası olarak resim eklemelerini rica ediyorum, madem birbirimizden destek alarak bu yola
Ünmü mrb canım, motluklarinin bu kadar uzun sürmesi normal degil gibi Dr n diyor bu konuda ?? Bacaklara gelince inan o kadar acıyı çekmemize okadar parayı vermemize ragmen kimseninki sütun degil ama eskiye nazaran bu halimizede şükür diyoruz okadar :)
Ben senden ve 3 ayı dolduran tüm arkadaslardan öncesi ve sonrası olarak resim eklemelerini rica ediyorum, madem birbirimizden destek alarak bu yola beraber çıktık sonucunuda beraber görelim derim, benimde 17 gun sonra 3 ayım doluyor, öncesi ve sonrası resim eklerim insaalah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?