benim 8 ay oldu ilk 3 haftada şişlikler indikten sonra gözle görülür bir değişiklik olmadı bende tabi bir altı kilo kadar aldım yağlarım erimesin diye yedim içtim belki ondan belkide doktorun bize yaptığı şu özel teknikten dolayıdır şimdilik erimedi bilemiyorum ben ikinci ameliyatı olmak istiyorum ilkinde doktor dizlerimden çok almamış doktor ne der bilmiyorumda onları temizlese yeter belkide daha fazla alamayacağını söyler ameliyata ilk karar verdiğimde burada bir 4 ay kadar zaman geçirdim anladığım o olduki yağlar zaten tutunmuyor en temizi dizdeki çıkıntıyı mümkün olduğunca temizletmek o bile yeterli iyi yapılırsa tabi senin yazını okuduktan sonra keşke daha ilgili bir yere ameliyat olsaydım diye düşündüm ama sanırım plastik cerrahların hepsi öyle hepsinden ayrı şikayet geliyor bir tek hf hakkında pek bir şey duymadım onada ameliyat olan çok yok yenide var sadece benim bildiğim belki o sebepledir ama gerçekten sıkıntılı bir ameliyat bu kadar acı emek ve paradan sonra bir yılda eriyecekse yağ dolgusunun bir anlamı yok sadece dizlerden aldırmak ya da silikon daha mantıklı
Leydicim teacher acaba neden rötuş yaptırıyor simetri sorunu mu yoksa erimeden dolayımı? Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için iyileşmeye çalısıyorum tam olarak ne zaman iyileşirim bilmiyorumCanım çok teşekkür ederim evet aslında o arkadaşlarda gelseler durum bilgisi verseler çok iyi olurdu teacher da ufak bir rötuş yaptırcaktı eylül ekim gibi naptı bilmiyorum inşlh iyilerdir...
Senin için kolay değil biliyorum canım sabret Allahın izni ile sende kurtulacaksın iyice iyileşmeye bak sonrasını birlikte değerlendiririz yeter ki umudunu kaybetme...
Azecim 85 cc. Çok büyük değil iyileşmesi bundan dolayı çabuk olmuştur. Şkil farklı lığı öncedendeolabiliyor. Silikon da biri biraz farklıtakılınca şekildefarklıduruyor. Yağda zaten farklı eriyebiliyor.Evet kanatcım çömelebiliyorum. Silikon küçük olduğundan sanırım. Doktor 85 lik demişti. İç bacakta baldır çıkıntısı olulturdu sadece. Uzunluğu güzel ama bacağımın birinde şekli daha güzel diğerinde daha kısa gibi duruyor. Eğer uygun fiyat söylerse doktor 2. Yi yaptırayım diyorum. En azından içimde kalmaz. Etek giymek için ameliyat oldum silikon taktırdımki bileklere bolca yağ kalsın diye. Şuan yine giyemeyeceğim bileklerim ince. Ne olurdu yağlar tutunsaydı..
Zamanı geriye alamıyoruz artucum bunları yaşayacağımı bilsem asla silikona ikna olmazdım. Hele 2.ye hiçç. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış yanlış ile duzeltilmiyor.senin adına çok üzgünüz hepimiz.doktoru iyi seçmek lazım.bilemezdinki
Teşekkürler yenidecim. Ara sıra bakıyorumama yazmak gelmedi içimden enerjim yok. 2. için dr. çıkarmak istemedi bekle dedi ama şekil itibariyle digerinden farksızdı. Sorunun nerde olduğunu bilmiyorum inan ama 2. Takılan silikonun şekli farklı olmasına rağmen ilk silikonun şeklini aldi. Zaten aynıcebe kondu. Bana gore olmasıgereken çikarilip 6 ay sonra tam iyilesme olunca yenisinin takilmasiydi. (Gorusunu aldigim başka dr. Da öyle demisti) olmadi.Canım çok çok üzüldüm. Site değişti giresim gelmiyor. Metak etmiştim durumunu. Doktor nasıl razi oldu ikinciyi çikartmana? Şaşırdım. Israr etmedi mi bekle diye? Bir an önce eski neşene kavuşmanı dilerim. Belki de en önemlisi rahat olmak. O kadar çok güzel kız fotoğrafı gördüm ki bacakları hiç de öyle güzel olmayan.
Memkolikcim suan odaklandigim sey bacagimin eski sagligina kavuşması. Bir ortopediste gittim dizlerimin donuk oldugunu soyledi iste az bir zaman değil 4 ay boyunca bazi hareketleri hic yapamayinca o bolge sertlesmis. Fizik tedavi onerdi ama benim hic enerjim yok. Evde egzersiz yapiyorum. Biraz yol katettim ama epey daha calismam lazim. 2-3ayi bulacak gibi. Duzelsin de bende moral bulayim. Niye ben diye cok dedim cunku bir kerede olsun bitsin diye silikona ikna oldum. Yoksa yag olacakti biliuorsun.kanat iyiyim arkadaşım,isim değiştirdim memkolik oldum:)).slikonlarını çıkartmışsın,hayırlısı olsun hakkında.biraz dinlendir kendini ve bacaklarını sonra yeni çözümler bulunur.sıkma canını ,bacağındaki ağrı ve kasılmalar ,diz bükememen eminim bir kaç ayda azalıcak,sonrada geçicektir.herşey bizler için biliyorsun.bazen insanlar en basit ameliyatlar dan bile sağ çıkamayabiliyor,yada aksilikler,şanssızlıklar yaşayabiliyor.yani kendini ''neden ben ''diye üzmeyesin sakın.daha güzel günler ve bacaklar seni bekliyor emin ol.üzülmek yokkkkkk olana kadar devammmm:)
Vanillacım evet çok paraya bakıyor bu isler ama cogumuz para biriktirip oluyoruz bu op.u. yada olamıyoruz. Yani ister istemez çok üzülüyor insan . Bacagim sekil olarak hala carpik diz gidince daha iyi durdu tabi ara biraz daha acildi. dizin birinde büyük bir cukur var fazla alinmaktan. Oranin kesinlikle dolmasi lazim. Diz arkası ndaki kesi izlerini de elimden geldiğince silmeye calisacagim. Gormek ve hatirlamamak adına.Çok üzüldüm kanat. inşallah düzelir bu durumun. silikon çıktıntan sonra yine de bir kalınlaşma oluyormuş bacakta zar esnediği için. çok eskiden silikonunu çıkartan biri böyle yazmıştı. umarım bundan sonrasında istediğin gibi olur her şey.bozma moralini aksiliklerin kimi, nasıl bulacağı belli olmuyor işte. bu işler çok paraya ve bir o kadar da şansa bakıyor malesef.
Leydicim sonuçtan bizi haberdar et olur mu inşallah hic erime olmamıştır. Ve fotoyu da unutma canım.Canlar benimde 2 ay 15 gün doldu lolininde öyle, cumartesi kontrol için randevu almayı düşünüyorum, hala değişiklik yok ölçümlerim aynı, fakat simetri duruyor rötuş için gün alıcam cumartesi gidince, bakalım ne olucak foto eklicem aklımda
geçmiş olsun.Nasıl resim gönderebilirim?
Üslubunuza dikkat edin. Ben kimsenin yanında çalışmıyorum, benim uzmanlık alanım da plastik cerrahi değil, birileri beni nasıl zorlayabilir bu konuda? Suçlamalarınızı ve beni yalancılıkla itham etmenizi, ayrıca üslubunuzu çok çirkin buluyorum. 4. gün işe gittiğim kesinlikle doğrudur, benim implantım kas kesisiyle yapılmadı, fasya altına konuldu, belki kas altına konulanlar daha meşakkatli oluyordur. Saçma suçlamalar yapmadan önce biraz araştırın. Doktorun adı burda geçmiyorsa ne olmuş, geçmek zorunda mıydı? Bu siteden takip ettiğim konu estetik ameliyatlar, bacak estetiğinden bahsedildiğini ben ilk defa 6-7 ay kadar öncesinde bu gibi sitelerden duymuştum, bu sebeple ben de katkıda bulunmak istedim, o yüzden paylaştım bu bilgileri. Merak eden bana mesaj gönderebilir, ayrıntılı bilgi verebilirim. Bu site herkese açık değil mi yoksa, yeni üyelerin yorum yazması size neden garip geliyor? Anlattıklarımın hepsi kesinlikle doğrudur, hızlı iyileşme sürecim ameliyat tekniği ve benim bağ dokularımın kuvvetli oluşundan ileri geliyor, neden bu bukadar tepkiyle karşılandı anlamış değilim. Yalancılık ithamınızı size iade ederim. Bilip bilmeden suçlamalar yapma hakkını nerden buluyorsunuz siz?
Ayrıca yazdıklarımın doğruluğundan şüphe eden başka kimse varsa doktorumun iletişim bilgileri internette var, direk arayıp sorsun, böyle bir vaka olmuş mu olmamış mı?
Kaslar demet demet lifler seklinde ve her demetin etrafinda zar var kas fasyasi olarak onu biliyorum ben. Belki yanlis bilmiyorum. Silikonlar da bu kas demetlerinin arasina konuluyor herhangibir kesik olmadan. Sadece ayirma islemi var. Silikon kasin tam arasinda oluyor. Kas alti bacakta yapilmiyor diye biliyorum. Kesinlikle yenide zaten eskisi gibi carpik durmuyorsa sorun da yoktur. Benim de gozum korktu zaten. Muhtemelen tek seans yag yaptircam iyilesince. Zaten kurcalancak bir hali de kalmadıO zaman Diğer doktorlar da fasya ( fasya ne bilmiyorum ama) altına neden koymuyor acaba? Daha az ağrılı oluyorsa ve sonuç da başarılı ise öyle yapsınlar. Meme protezi de iki şekilde oluyor diye biliyorum. Kas altına konan çok ağrılı oluyormuş. Ablam kas altına koydurmamışti. Cok agrili olmadı. Bilemedim. Neyse zaten işim bitti benim. Daha da uğraşmam. Yamuk mamuk takılıyorum
Ummu bana da yollaman mumkunmu acaba.E
elsa canım sana özelden resimlerimi attım.
Simetri sorunu idi canım ufacık bir rötuş gerekiyordu ama ne yaptı bilmiyorum girmiyor ne zamandır, ben bugün için randevu alıcaktım ama alamadım, bu hafta içi kesin gidicem loli ile konuşup gün belirleriz, tabiki haberdar edicem sizleride foto da eklicem canım aklımda :)) üzülme canım geçicek durumun düzelicek inşallah Allahın izni ile biraz daha sabır istiyor...Leydicim teacher acaba neden rötuş yaptırıyor simetri sorunu mu yoksa erimeden dolayımı? Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için iyileşmeye çalısıyorum tam olarak ne zaman iyileşirim bilmiyorum
O rotüş durumu hep oluyor galiba zaten yağda ilk seferde simetriyi tuttturmak çok zor. E farlı erimeler de cabası. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içn canım. İyi haberlerinizi bekliyoruz canım. Lolinin bscaklarıilk seans olmasıa rağmen harika olmuşlar.maşallah.Simetri sorunu idi canım ufacık bir rötuş gerekiyordu ama ne yaptı bilmiyorum girmiyor ne zamandır, ben bugün için randevu alıcaktım ama alamadım, bu hafta içi kesin gidicem loli ile konuşup gün belirleriz, tabiki haberdar edicem sizleride foto da eklicem canım aklımda :)) üzülme canım geçicek durumun düzelicek inşallah Allahın izni ile biraz daha sabır istiyor...
Herkese merhaba , biraz ara vermiştim.Yeni arkadaşlar var katılan.Hepiniz hoş geldiniz.Kanatcım biraz sabır...Elsa resimlerini çok merak ediyorum.Mail boş gelmiş.Rica etsem tekrar gönderir misin..
Ben iyiyim arkadaslar..Silikonlari artik hatirlamiyorum bile sanki hep boyleydi bacaklar:)) Bileklere yağ yaptirmamistim.Tabi 4 ay dolunca tam yerlesince silikonlar, bileklerim ince kaldi biraz.Dun minicik bir dolgu yaptirdim.Umarim olmustur.Suan biraz agri var.Dolgu malzemesiyle yapildi.Yaptirmasam da olurdu ama bu kadar ugrasmisken tam olsun istedim..
üzülme 6 ay sabret sonra yağla seninkide çok güzel olacak.beraber yapacağız inşallahZamanı geriye alamıyoruz artucum bunları yaşayacağımı bilsem asla silikona ikna olmazdım. Hele 2.ye hiçç. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış yanlış ile duzeltilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?