Bacak dolgusu yaptıran var mı?

mesela muayeneye gittiğimde dr bana şuranda eğrilik var surda boşluk var dedi. ama bileklerimi doldurmamış mesela bileklerim çok ince duruyor hiç beğenmiyorum. yani bunu benim söylemem gerekmiyor kendisi belirledi zaten ama yağ doldurulmamış oralara. o yüzden belki benimde bi operasyon daha geçirmem gerekiyor ama bu artık ne cesaretim var ne de tekrar o kadar para vermeyi gözüm yemiyor. az para değil diğer dr göre çok daha fazla para verdik. benim niyetim tek seferde bundan kurtulmaktı. o paraya başka bi dr 2-3 kere yaptırılabilirdi bence.

O zaman Diğer doktorlar da fasya ( fasya ne bilmiyorum ama) altına neden koymuyor acaba? Daha az ağrılı oluyorsa ve sonuç da başarılı ise öyle yapsınlar. Meme protezi de iki şekilde oluyor diye biliyorum. Kas altına konan çok ağrılı oluyormuş. Ablam kas altına koydurmamışti. Cok agrili olmadı. Bilemedim. Neyse zaten işim bitti benim. Daha da uğraşmam. Yamuk mamuk takılıyorum

Leydicim teacher acaba neden rötuş yaptırıyor simetri sorunu mu yoksa erimeden dolayımı? Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için iyileşmeye çalısıyorum tam olarak ne zaman iyileşirim bilmiyorum

Azecim 85 cc. Çok büyük değil iyileşmesi bundan dolayı çabuk olmuştur. Şkil farklı lığı öncedendeolabiliyor. Silikon da biri biraz farklıtakılınca şekildefarklıduruyor. Yağda zaten farklı eriyebiliyor.

senin adına çok üzgünüz hepimiz.doktoru iyi seçmek lazım.bilemezdinki
Zamanı geriye alamıyoruz artucum bunları yaşayacağımı bilsem asla silikona ikna olmazdım. Hele 2.ye hiçç. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış yanlış ile duzeltilmiyor.

Teşekkürler yenidecim. Ara sıra bakıyorumama yazmak gelmedi içimden enerjim yok. 2. için dr. çıkarmak istemedi bekle dedi ama şekil itibariyle digerinden farksızdı. Sorunun nerde olduğunu bilmiyorum inan ama 2. Takılan silikonun şekli farklı olmasına rağmen ilk silikonun şeklini aldi. Zaten aynıcebe kondu. Bana gore olmasıgereken çikarilip 6 ay sonra tam iyilesme olunca yenisinin takilmasiydi. (Gorusunu aldigim başka dr. Da öyle demisti) olmadi. foto koyucam . Hos bu saatten sonra benim icin bir anlami da yok. Maddi ve manevi kayıp icindeyim. Elde var -1. Cunku suan bacak ve diz fonksiyonlarımıeski haline cevirmek icin cok caba sarfediyorum. Oyle cikarinca eski halime dönemedim. Bitmedi yani.

Memkolikcim suan odaklandigim sey bacagimin eski sagligina kavuşması. Bir ortopediste gittim dizlerimin donuk oldugunu soyledi iste az bir zaman değil 4 ay boyunca bazi hareketleri hic yapamayinca o bolge sertlesmis. Fizik tedavi onerdi ama benim hic enerjim yok. Evde egzersiz yapiyorum. Biraz yol katettim ama epey daha calismam lazim. 2-3ayi bulacak gibi. Duzelsin de bende moral bulayim. Niye ben diye cok dedim cunku bir kerede olsun bitsin diye silikona ikna oldum. Yoksa yag olacakti biliuorsun.

Vanillacım evet çok paraya bakıyor bu isler ama cogumuz para biriktirip oluyoruz bu op.u. yada olamıyoruz. Yani ister istemez çok üzülüyor insan . Bacagim sekil olarak hala carpik diz gidince daha iyi durdu tabi ara biraz daha acildi. dizin birinde büyük bir cukur var fazla alinmaktan. Oranin kesinlikle dolmasi lazim. Diz arkası ndaki kesi izlerini de elimden geldiğince silmeye calisacagim. Gormek ve hatirlamamak adına.

Leydicim sonuçtan bizi haberdar et olur mu inşallah hic erime olmamıştır. Ve fotoyu da unutma canım.

geçmiş olsun.
Kas arasına konuluyor silikon benim de öyleydi ama ben dahil kimse 4.gün bırakın işe gitmeyi yuruyemedik bile. 15 gunden sonra farkedilmez olabiliyor ancak.

Kaslar demet demet lifler seklinde ve her demetin etrafinda zar var kas fasyasi olarak onu biliyorum ben. Belki yanlis bilmiyorum. Silikonlar da bu kas demetlerinin arasina konuluyor herhangibir kesik olmadan. Sadece ayirma islemi var. Silikon kasin tam arasinda oluyor. Kas alti bacakta yapilmiyor diye biliyorum. Kesinlikle yenide zaten eskisi gibi carpik durmuyorsa sorun da yoktur. Benim de gozum korktu zaten. Muhtemelen tek seans yag yaptircam iyilesince. Zaten kurcalancak bir hali de kalmadı

Leydicim teacher acaba neden rötuş yaptırıyor simetri sorunu mu yoksa erimeden dolayımı? Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için iyileşmeye çalısıyorum tam olarak ne zaman iyileşirim bilmiyorum
Simetri sorunu idi canım ufacık bir rötuş gerekiyordu ama ne yaptı bilmiyorum girmiyor ne zamandır, ben bugün için randevu alıcaktım ama alamadım, bu hafta içi kesin gidicem loli ile konuşup gün belirleriz, tabiki haberdar edicem sizleride foto da eklicem canım aklımda :)) üzülme canım geçicek durumun düzelicek inşallah Allahın izni ile biraz daha sabır istiyor...

O rotüş durumu hep oluyor galiba zaten yağda ilk seferde simetriyi tuttturmak çok zor. E farlı erimeler de cabası. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içn canım. İyi haberlerinizi bekliyoruz canım. Lolinin bscaklarıilk seans olmasıa rağmen harika olmuşlar.maşallah.

K kanat
Basina gelenleri okudum biraz.gercekten cok gecmis olsun cnm.hic bisey kolay deil aslinda ya ama sabirla hersey hallolur diye dusunuyorum insallah.Allah bol sifa versinde ins bi an once atlatirsin.simdi sen yag yaptirmayi filan dusunme bence.sdc tekrar iyilesmeye odaklan..gerisini iyilestikten sora saglikli bi kafayla dusunursun.gecmis olsun

Herkese merhaba , biraz ara vermiştim.Yeni arkadaşlar var katılan.Hepiniz hoş geldiniz.Kanatcım biraz sabır...Elsa resimlerini çok merak ediyorum.Mail boş gelmiş.Rica etsem tekrar gönderir misin..
Ben iyiyim arkadaslar..Silikonlari artik hatirlamiyorum bile sanki hep boyleydi bacaklar:)) Bileklere yağ yaptirmamistim.Tabi 4 ay dolunca tam yerlesince silikonlar, bileklerim ince kaldi biraz.Dun minicik bir dolgu yaptirdim.Umarim olmustur.Suan biraz agri var.Dolgu malzemesiyle yapildi.Yaptirmasam da olurdu ama bu kadar ugrasmisken tam olsun istedim..

Kizlar bisi sorcam ve cok tedirrgin oluyorum bu konuda.tamam biz dolgu yaptirrdik yada yaptircaz.ama gun geldiginde hamile oldugumuzda.bacaklar ne durumda olcak?cunki zaten karinda bilmem kac kilo agirlik olcak.birde bacaklarimizin kendi silikon agirligi var.acikcasi dusunmesi bile korkutuo beni.o yuzden sorcaktim.aramizda silikon taktirmis ve sorasinda hamile olmus tecrubeli birisi varmi? O sureci nasi gecirdi ( ins birisi beni aydinlatir

Son düzenleme:

Cnm iyi olmana cok sevindim.cok gecmjs olsun.ne guzeeeeel sende atlattin sukur.darisi bizim basimiza:)))veeeee yeni halini cok merak edioruz.tamen iyilesince resum koyarmisin bize.birde soradan koydurdugun dolguya ne kdr odedin?

Zamanı geriye alamıyoruz artucum bunları yaşayacağımı bilsem asla silikona ikna olmazdım. Hele 2.ye hiçç. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış yanlış ile duzeltilmiyor.
üzülme 6 ay sabret sonra yağla seninkide çok güzel olacak.beraber yapacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…