2.500 .TL ödedim. 15 gun sonra kontrole gidecegim.Sonra resim koyarim:))[/QUOTE]OTE="meltttttt, post: 37284194, member: 552979"]Cnm iyi olmana cok sevindim.cok gecmjs olsun.ne guzeeeeel sende atlattin sukur.darisi bizim basimiza:)))veeeee yeni halini cok merak edioruz.tamen iyilesince resum koyarmisin bize.birde soradan koydurdugun dolguya ne kdr odedin?
Kizlar bisi sorcam ve cok tedirrgin oluyorum bu konuda.tamam biz dolgu yaptirrdik yada yaptircaz.ama gun geldiginde hamile oldugumuzda.bacaklar ne durumda olcak?cunki zaten karinda bilmem kac kilo agirlik olcak.birde bacaklarimizin kendi silikon agirligi var.acikcasi dusunmesi bile korkutuo beni.o yuzden sorcaktim.aramizda silikon taktirmis ve sorasinda hamile olmus tecrubeli birisi varmi? O sureci nasi gecirdi( ins birisi beni aydinlatir
Selam arkadaşlar. Eskiler beni biliyor bende yeniler için tekrar yazmak istedim. ben 2012 ocak ayında silikon taktırdım. Allah'a çok şükür memnunum.tabi öyle manken gibi değil ama yinede seviyorum silikonlarimi.ameliyat dan sonra agrim yok denilecek kadar azdı. Ameliyatını izmirde A.S ye yaptırdım. Hamilelik konusuna gelince ameliyattan önce druma bu konuyu sormuştum o da zararı olmaz demişti. Sonra hamile kaldım ama 10 haftalikken Bebeğimi kaybettim. Bu arada arkadaşlar biliyorum resim isticeksiniz fakat malesef resim yuklemiyorum.
Haha walla cnm bende operasyon olcam bi hafta kaldi.heycanla stresle bekliorum bakalim.ama yaptigim arastirmalara gore iki ay da bi hayli toparlanirsin diyolar.ben 4 hafta izin aldim.sora is basi yeniden.bakalim nasi olcak.Allah hepimizede kolayluk versin ins.Öğretmenim ve özellikle mesleğe başladığımdan beri bacaklarım beni çok kısıtlıyor ...Eteği geçtim dar paça pantolon bile giyemiyorum ve bacak silikonu operasyonunu düşünüyorum yaz tatilinde yaptırsam tamamen iyileşme için iki ay yeterli mi sizce?
Öğretmenim ve özellikle mesleğe başladığımdan beri bacaklarım beni çok kısıtlıyor ...Eteği geçtim dar paça pantolon bile giyemiyorum ve bacak silikonu operasyonunu düşünüyorum yaz tatilinde yaptırsam tamamen iyileşme için iki ay yeterli mi sizce?
Saol canım. Evet üzücü bir durum ama insanın elinden birsey gelmiyor Bebeğimi kaybetmenin Silikon larla alakası yok canim.baska problem varNeeeeee bebeginimi kaybettincok gecmis olsun.cok uzucu bi durum gercektende ( ins yeniden cocuk nasip eder rabbim size. Ama bebeini kaybetmenin silikonlarla bi alakasi yok dimi?
hayırlısıyla atlatman dileğiyleHaha walla cnm bende operasyon olcam bi hafta kaldi.heycanla stresle bekliorum bakalim.ama yaptigim arastirmalara gore iki ay da bi hayli toparlanirsin diyolar.ben 4 hafta izin aldim.sora is basi yeniden.bakalim nasi olcak.Allah hepimizede kolayluk versin ins.
samimicim bende 10 haftalıkken ilk bebeğimi kaybetmiştim,çok üzücü biliyorum.Şimdi 2 çocuğum var ,Selam arkadaşlar. Eskiler beni biliyor bende yeniler için tekrar yazmak istedim. ben 2012 ocak ayında silikon taktırdım. Allah'a çok şükür memnunum.tabi öyle manken gibi değil ama yinede seviyorum silikonlarimi.ameliyat dan sonra agrim yok denilecek kadar azdı. Ameliyatını izmirde A.S ye yaptırdım. Hamilelik konusuna gelince ameliyattan önce druma bu konuyu sormuştum o da zararı olmaz demişti. Sonra hamile kaldım ama 10 haftalikken Bebeğimi kaybettim. Bu arada arkadaşlar biliyorum resim isticeksiniz fakat malesef resim yuklemiyorum.
Cook teşekkür ederim inş. Canım. .Allah seninde çocuklarına sağlık li uzun ömürler versin.samimicim bende 10 haftalıkken ilk bebeğimi kaybetmiştim,çok üzücü biliyorum.Şimdi 2 çocuğum var ,
Allah sanada en kısa zamanda (sağlıklı,eli ayağı düzgün)bir bebek nasip etsin canım.
uzun zamandır girmedim foruma bu yeni hali beni de soğuttu sana cevap veremedimmesela muayeneye gittiğimde dr bana şuranda eğrilik var surda boşluk var dedi. ama bileklerimi doldurmamış mesela bileklerim çok ince duruyor hiç beğenmiyorum. yani bunu benim söylemem gerekmiyor kendisi belirledi zaten ama yağ doldurulmamış oralara. o yüzden belki benimde bi operasyon daha geçirmem gerekiyor ama bu artık ne cesaretim var ne de tekrar o kadar para vermeyi gözüm yemiyor. az para değil diğer dr göre çok daha fazla para verdik. benim niyetim tek seferde bundan kurtulmaktı. o paraya başka bi dr 2-3 kere yaptırılabilirdi bence.
Cok tsk cnm guzel dileklerin icin. Insallah bu konuda allah herkesin gonlune gore verirhayırlısıyla atlatman dileğiyle
inşaallah çabucak geçer biter
Merhaba hoş geldiniz. Keşke geçen yıl aramıza katilsaydiniz o dönemde forumda bir sürü öğretmen arkadaşımız vardi ve hepsi operasyon yaptırdı kimisi yağ dolgusu kimisi silikon taktirdi ve çoğunluk olarak hallerinden memnundular. Ben sana şöyle söyleyeyim ameliyattan sonra 1 ay dolduğunda hemen hemen kimsenin anlamayacağı kadar iyilesmis olacaksin ve büyük ihtimal çok mutlu olacaksınSenin tek şanssızlıgin forumun en durgun zamanına denk geldin. Sen yinede burdan merak ettiklerini sor arkadaşlar gördükçe cevap yazacaklardir.
Hoş buldum cok teşekkür ederim.Evet dediğin gibi biraz sanssızım pek öğretmen yok gibi ama sorun yok meslek farkli olsa da dert aynı :) benim asıl sıkıntım annem hariç pek kimse haberdar olmayacak operasyonumdan uzun süreli yatma yürüyememe gibi bir sorun olur mu acaba ?Bu arada silikon düşünüyorum kesin çözüm olmalıMerhaba hoş geldiniz. Keşke geçen yıl aramıza katilsaydiniz o dönemde forumda bir sürü öğretmen arkadaşımız vardi ve hepsi operasyon yaptırdı kimisi yağ dolgusu kimisi silikon taktirdi ve çoğunluk olarak hallerinden memnundular. Ben sana şöyle söyleyeyim ameliyattan sonra 1 ay dolduğunda hemen hemen kimsenin anlamayacağı kadar iyilesmis olacaksin ve büyük ihtimal çok mutlu olacaksınSenin tek şanssızlıgin forumun en durgun zamanına denk geldin. Sen yinede burdan merak ettiklerini sor arkadaşlar gördükçe cevap yazacaklardir.
4hafta az bi süre değil en azından hayatını etkilemeyecek şekilde bi iyileşme olur inşh.silikon mu düşünüyorsun yoksa yağ transferi mi ?Haha walla cnm bende operasyon olcam bi hafta kaldi.heycanla stresle bekliorum bakalim.ama yaptigim arastirmalara gore iki ay da bi hayli toparlanirsin diyolar.ben 4 hafta izin aldim.sora is basi yeniden.bakalim nasi olcak.Allah hepimizede kolayluk versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?