Bacak dolgusu yaptıran var mı?

OTE="meltttttt, post: 37284194, member: 552979"]Cnm iyi olmana cok sevindim.cok gecmjs olsun.ne guzeeeeel sende atlattin sukur.darisi bizim basimiza:)))veeeee yeni halini cok merak edioruz.tamen iyilesince resum koyarmisin bize.birde soradan koydurdugun dolguya ne kdr odedin?[/QUOTE]
2.500 .TL ödedim. 15 gun sonra kontrole gidecegim.Sonra resim koyarim:))

2.500 .TL ödedim. 15 gun sonra kontrole gidecegim.Sonra resim koyarim:))[/QUOTE]
Tamam cnm ins hersey istedigin gibi olur.fotoyu bekliyorummmmm.yeniden gecmis olsun

Selam arkadaşlar. Eskiler beni biliyor bende yeniler için tekrar yazmak istedim. ben 2012 ocak ayında silikon taktırdım. Allah'a çok şükür memnunum.tabi öyle manken gibi değil ama yinede seviyorum silikonlarimi.ameliyat dan sonra agrim yok denilecek kadar azdı. Ameliyatını izmirde A.S ye yaptırdım. Hamilelik konusuna gelince ameliyattan önce druma bu konuyu sormuştum o da zararı olmaz demişti. Sonra hamile kaldım ama 10 haftalikken Bebeğimi kaybettim. Bu arada arkadaşlar biliyorum resim isticeksiniz fakat malesef resim yuklemiyorum.

Arkadaşlar merhabalar.. forumu yaklaşık üç aydır takip ediyorum .. Yıllardır benim çektiğim sıkıntıları çeken kimse olmadığını düşünüp içten içe üzülüyordum. Yalnız olmadığını bilmek bile güzel bir duyguymuş ..

Öğretmenim ve özellikle mesleğe başladığımdan beri bacaklarım beni çok kısıtlıyor ...Eteği geçtim dar paça pantolon bile giyemiyorum ve bacak silikonu operasyonunu düşünüyorum yaz tatilinde yaptırsam tamamen iyileşme için iki ay yeterli mi sizce ?

Neeeeee bebeginimi kaybettin cok gecmis olsun.cok uzucu bi durum gercektende ( ins yeniden cocuk nasip eder rabbim size. Ama bebeini kaybetmenin silikonlarla bi alakasi yok dimi?

Haha walla cnm bende operasyon olcam bi hafta kaldi.heycanla stresle bekliorum bakalim.ama yaptigim arastirmalara gore iki ay da bi hayli toparlanirsin diyolar.ben 4 hafta izin aldim.sora is basi yeniden.bakalim nasi olcak.Allah hepimizede kolayluk versin ins.

Merhaba hoş geldiniz. Keşke geçen yıl aramıza katilsaydiniz o dönemde forumda bir sürü öğretmen arkadaşımız vardi ve hepsi operasyon yaptırdı kimisi yağ dolgusu kimisi silikon taktirdi ve çoğunluk olarak hallerinden memnundular. Ben sana şöyle söyleyeyim ameliyattan sonra 1 ay dolduğunda hemen hemen kimsenin anlamayacağı kadar iyilesmis olacaksin ve büyük ihtimal çok mutlu olacaksın Senin tek şanssızlıgin forumun en durgun zamanına denk geldin. Sen yinede burdan merak ettiklerini sor arkadaşlar gördükçe cevap yazacaklardir.

Neeeeee bebeginimi kaybettin cok gecmis olsun.cok uzucu bi durum gercektende ( ins yeniden cocuk nasip eder rabbim size. Ama bebeini kaybetmenin silikonlarla bi alakasi yok dimi?
Saol canım. Evet üzücü bir durum ama insanın elinden birsey gelmiyor Bebeğimi kaybetmenin Silikon larla alakası yok canim.baska problem var

hayırlısıyla atlatman dileğiyle
inşaallah çabucak geçer biter

samimicim bende 10 haftalıkken ilk bebeğimi kaybetmiştim,çok üzücü biliyorum.Şimdi 2 çocuğum var ,
Allah sanada en kısa zamanda (sağlıklı,eli ayağı düzgün)bir bebek nasip etsin canım.

samimicim bende 10 haftalıkken ilk bebeğimi kaybetmiştim,çok üzücü biliyorum.Şimdi 2 çocuğum var ,
Allah sanada en kısa zamanda (sağlıklı,eli ayağı düzgün)bir bebek nasip etsin canım.
Cook teşekkür ederim inş. Canım. .Allah seninde çocuklarına sağlık li uzun ömürler versin.

ben
uzun zamandır girmedim foruma bu yeni hali beni de soğuttu sana cevap veremedim
ilk olarak burada okuduğum kadarıyla hareketli bölgelerde yağlar eriyormuş belki o sebeple koymamıştır birde bacak ne kadar iyi olursa olsun yağ dolgusuna karar veren hiç kimse tek ameliyatla mükemmel sonuç beklemesin az önce göbek deliğime baktım orada kanül girişi vardı neredeyse silinmiş zaten çok küçüktü bu forumdaki arkadaşların bir çoğunun doktoru kaş yaparken göz çıkardı kızları çarpık bacaklılıktan kurtarıp lekeli yara izli bacaklara terfi ettirdiler en azından bunlar olmadı evet para çoooook fazla bu kadar olmamalı ilk ameliyatta daha iyi bir sonuç almalıyız daha iyisi olabilir onada tamam diyecek bir şey yok ama benim bacaklarımda beni yüzde otuz oranında tatmin eden bir değişiklik var

Kızlar merhaba hafta sonu kontrole gittim artık 3 ay doldu amelıyat olalı, rötuş için durum değerlendirmesi yaptık doktor beyle, önümüzdeki aya randevumu aldım, sag bileğe ve sag baldıra ufak bir rötuş yapılıcak çok ufakta sol baldıra yapılıcak sağ sola göre eşitlenicek, sonrasında inşallah Allah'ın izni ile biter bu dert darısı sizlere olsun inşallah, rötuştan sonra fotoda eklicem, dikiş izlerime gelince hala aynı kırmızı şekilde duruyorlar gittiğimde tekrar lazer yapılır sanırım bakalım ne olucak ölçümlerim hala aynı umarım hiç değişmezler gelişmeleri yazıcam yine sizlere foruma girip bakıyorum çoook öpüyorum sizleri...

Hoş buldum cok teşekkür ederim.Evet dediğin gibi biraz sanssızım pek öğretmen yok gibi ama sorun yok meslek farkli olsa da dert aynı :) benim asıl sıkıntım annem hariç pek kimse haberdar olmayacak operasyonumdan uzun süreli yatma yürüyememe gibi bir sorun olur mu acaba ?Bu arada silikon düşünüyorum kesin çözüm olmalı

4hafta az bi süre değil en azından hayatını etkilemeyecek şekilde bi iyileşme olur inşh.silikon mu düşünüyorsun yoksa yağ transferi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…