MeMetttt. 2.500 Tl cok dusuk bir rakam.Doktorun kim? Silikon fiyatlarini da bir arastirsan diyorum.Mrkasi neymis? Surekli bu ameliyati yapan birisi olduguna emin ol bence.Daha once yaptiklarini gordun mu?Arkadaslar fiyat konusuna kdr iyce arastirin.bu konuda bile kazik atmak isteyenler oluyo.ben asistanla konustugumda 2500 dedi sdc silikon icin.ama tesadufen baska konular hakkinda sitede arastirma yaparken.baska bi asistan bana yardim etti.oda 2000 dedi sdc silikona.doktorla konusturdu beni.oda 2000 dedi.
Size tavsiem sdc bi kisiye diil bir kac kisiye herseyi sorun.fiyatindan tut iyilesme surecine kdr silikonlarina kdr...
allahım uzun zamandır girmiyorum.nasıl doktor isimleri öyle sakın hata yaparsınız.burda sürekli telafuz ettiğimiz doktor isimleri var.ucuz diye hata yapıyorsunuz.ismini bile duyunca sizin için üzülüyorum yazıkYok cnm tl di 2500 euro dedi.
Ama yag enjeksion arti silikon istersem 3000euro.ibrahim askar dr. Bakalim on gorusmede herseyi konuscaz cn.
inşallah her şey gönlünden geçtiği gibi olur canım..Allah yardımcın olsun.Bakalim onumuzdeki carsamba yada persembe olucam operasyonu. Bana dua edermisiniz lutfen
İsim verince yanlış anlaşılmalarMerhaba bende bu konudan muzdarip biri olarak bilgi almak istiyorum.doktorunuzun tam adını yazarmısınız.teşekkür ederim
Aaaa yok yok arastirdim bunu :) reklamlari vidyolarida var:)allahım uzun zamandır girmiyorum.nasıl doktor isimleri öyle sakın hata yaparsınız.burda sürekli telafuz ettiğimiz doktor isimleri var.ucuz diye hata yapıyorsunuz.ismini bile duyunca sizin için üzülüyorum yazık
Saolasin cnm.insallah sende en kisa zamanda olursun.allah gonlune gore versininşallah her şey gönlünden geçtiği gibi olur canım..Allah yardımcın olsun.
inşallah gönlünüzce olur sonuç.Aaaa yok yok arastirdim bunu :) reklamlari vidyolarida var:)
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah tez zamanda sağlığına kavusursun.Kızlar bayadır girmedim.Bu aralar bacaklarımla ilgili sağlık sorunu yaşıyorum.(çarpıklık değil tabi:))romatizma var bende ,ve feci atağa geçmiş durumda.15 gündür dayanılmaz ağrılarım var,yürümekte bile zorlanıyorum.İnşallah geçicek yakında.Okuyan arkadaşlarım benim içinde dua edin lütfen.Bu aralar çarpıklığı felan unutmuş vaziyetteyim anlıyacağınız.Allah hiçbirimizi sağlığımızla sınamasın.
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah tez zamanda sağlığına kavusursun.
Cok tsk amin insinşallah gönlünüzce olur sonuç.
Aaaa yok yok arastirdim bunu :) reklamlari vidyolarida var:)
Yalniz ucuz diilki ben 3000 euro dan bahsediyorum.galiba siz TL anladinizallahım uzun zamandır girmiyorum.nasıl doktor isimleri öyle sakın hata yaparsınız.burda sürekli telafuz ettiğimiz doktor isimleri var.ucuz diye hata yapıyorsunuz.ismini bile duyunca sizin için üzülüyorum yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?