Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba, dr seçimi konusunda aşırıtitiz davvranmalısınız.Bu işler asla asla ihmale gelmiyor. Lütfenfiyatı ucuzluğu önceliğinizolmasın. Bu işi en cok yapan en tecrubeli dr.lari seçin. Footograf gostermeleri de olcut degil gercekten o kisileri tanimiyoruz bile. Burada silikon taktirmis, yağ dolgusu yaptırmış gercek kisilerle irtibata gecin. Oncesi sonrasi hatta birkac ay,yıl sonrasini gorun.Sureci takip edin. Op. Oncesi dr. Tavri ve yaklasimi sorun ciktigi zaman ayni olmayabiliyor. Sağlık bu asla sakaya gelmez. Olsun bitsin diyorsunuz ama maalesef yanlis secimler de sizi gercekten oldu bittiye getirebilir. Sonradan vucudunuza verilen zararlari duzeltip eski halinize bile donemeyebilirsiniz. Lütfen acele karar vermeyin. Tabi cok tecrubeli bir dr.da sorun yaşanmaz mı tabiki olur. Ama saglikli bedenlerinizi en uzman kisilere teslim etmelisiniz. Iyi araştırın sonra pisman olmayin. Uzulursunuz.

Ya fiyat dusuklugu zaten yok.ortaya birisi yanlis anladigi bisi atti sanirim.herkes yanlis anladi sanirim.bu saglik evet.okdu bittiye getirmek isteyen bi insan zatwn salaktir afedersiniz cunki.saglik giderse bidaha geri gelmez.bu ise baslarken bunu dusunmeli.DUSUNEBILMELI.
K kanat saolasin arkadasim onerilerin icin hepimizede:) cok guzel bi sekilde yazmissin.
Ama dedigim gibi akilli bi insan bu estetik olayina baslarken saglini on planda dusunur.

Uyarilari dikkate al sadece senin iyiligin icin. Kimse tabiki aptal degil ama inan bunun zekayla filan ilgisi yok. Yasamadan asla bilmiyor insan aaa boyle de olur muymus diyorsun. Evet oluyor ve olduguyla kaliyor. Anlatabildim mi? Yanlis anlama lutfen.

Yok yok sen gayet guzel anlatmissin.bazi sozlerim baska yanlis anlayan insanlaraydi.
Allah herkesin gonlune gore versin tabikide

Yalniz ucuz diilki ben 3000 euro dan bahsediyorum.galiba siz TL anladiniz
Melttt from değişince özelden yazmayı öğrenemedim cepten yaziyorum en kisa zamanda seni aydinlatmak isterim.kanatin başina gelenleri biliyorsun .bilinen denenen doktorlar varken neden arayisa giriyorsun.a.k h.p bu kadar işte

diz arkasındaki kesik izleri am olarak ne zaman kaç ay sonra belirsizleşiyor
birde 2 hafta boyunca ne kadar ayağa kalktınız
hangi doktordu sizin

Merhaba Leydi,sen en eski üyelerden birisin,hatırladığım kadarıyla daha önce de yag enjeksiyonu yaptırmıstın.Bu defa memnun kalmana cok sevindim.Allah gönlüne göre veriyor. Ben de bu siteyi takip eden yag enjeksiyonu yaptırmıstım.Ankarada FBye 3 sene once yaptırmıştım.Kısmen eridi tabi,eskisinden iyiler.Ama bir kez daha yapilsa daha güzel olur.Sen kime yaptırdın sonuncuyu canım??

Canım öncelikle hayırlı olsun bendim soran öğretmen yok mu diye mayıs sonu gibi düşünüyorum ama rapor işini nasıl hallettin kendi doktorun mu yazıyor ,bi de estetik operasyon mu yazar raporda yazmamalııııı

Yenide Merhaba
ben HF ye iki ay önce meme büyütme oldum kas altı olmasına rağmen bir saat bile ağrım olmadı gerçi o benim bünyemden kaynaklı olduğunu söylemişti ama bence mütavizilik yapıyo...
şimdi bacak içinde düşünüyorum ama henüz konuşmadık ben yağ yerine silikon olsun istiyorum daha kalıcı olur diye düşünüyorum sen memnun değil misin izlemeye aldım foto varsa görmek isterim..

canım merhaba sen bacak dolgusu yaptırmışsın bende düşünüyorumda galiba sen yağ enjeksiyonu yöntemiyle ameliyat oldun. nasıl memnunmusun ben daha çok silikon düşünüyorum aslında kafamda ilizarov vardı da çok zormuş o yüzden silikona kaydım tamda karar vermedim ameliyat öncesi ve sonrası fotoların varsa görebilirmiyim.

bu konunun boşalması çok üzücü
arkadaşlar bizi bıraktı gitti.
artık kimse tecrübelerini paylaşmıyor,
kendi adıma çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…