Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet canım bu sonuncu 3.idi çok şükür memnunum hala
Doktorumuz aynı canım bende kendisine yaptırdım sonuncuyu, ufak tefek rötuşluk yerler var, bu cuma rötuş için randevum var bakalım ne olacak sizlere bilgi vericem fotoda eklicem

Leydi, sende karın kısmında ve bacaklarda iz kaldı mı? Bendeki izler soldu ama karnımdaki izlerden cok hoslanmıyorum. İzler karnımın yanlarında.Bir de gobek deliginin oldugu kısımdan giriş yapmıştı doktor,ama orda hic iz kalmadı, sadece iki yanda hafif de olsa hala iz var. Ikinciyi yaptırsam iz durumu nasıl olur acaba?Bir de bana yag enjeksiyonu yapıldıgında ofisinde yapmıştı ama artık hastanede yapıyormuş.Fiyatta cok degişiklik oldu mu? Tekrar cokk gecmis olsun hayırlı olsun canımmm

masteks. post: 37542133 .!.:
Beryaman nasılsın ? ????
Iyiyim masteks.Hersey yolunda.Sekil gonlume gore oldu.Umarim herkesin gonlune gore olur.Silikondan da memnunum.Dolgudan da memnunum.Agrim da yok.4 ayi geride biraktim.Sira diger arkadaslarda....sen karar verebildin mi?

Canım bu izler bende de kalıcak gibi görünüyor hala kırmızı dikiş yerleri, diğerlerinde böyle olmamıştı hiç, hemen beyazlamıştı ama bu kırmızılık neden gitmiyor anlamadım, sigara sönmüş gibi duruyor deride ( bir sefer lazer yaptı doktor bey ayda 1de lazer yapıcaktı geçen gittigimde unutup geldim eve, bir dahaki sefere artık :)) klinkte enfeksiyon riski oluyor canım o yüzden artık hastanede yapıyor ve hastane parası da eklendigi için fiyatlar artmıs durumda 5000 di en son halada aynıdır, rötuşuda hastanede düşündüm ben aslında enfeksiyon riskinden çok korkuyorum çünkü, yinede güzel düşünüyüm güzel olsun inşallah, darısı sizlere olsun canlar...

20 ay oldu ameliyat olalı. ağrı sancı pek çekmedim. baskı ve ağırlık oturmuş gibiydi bacaklarıma. fakat yağ konan yerlerde kahverengi izler kaldı. altı ay belki daha fazla kontrole gittim. sonuncuda doktor geçmeyeceğine karar verdi, cilt doktoruna yönlendirdi. fakat hamile kalınca cildiyenin kremini de kullanamadım. neredeyse 4 ay oldu doğum yapalı. yaklaşık bir ay önce de azıcık hareket edeyim diye spor yaptım. koşma ve çömelme ağırlıklıydı. konan yağlar şişti, kızardı. hatta top gibi oldu. sanki içeride beze oluştu gibi ve bastırınca acıyordu. şimdi acıma ve kızarıklık geçti. hiç spor yapmadım bir daha. şişkinlik hoşuma gitti aslında. dolu dolu oldu alt bacak. son halinin de fotoğrafını eklerim.
mükemmel olmadı ellbette. bazı simetri sorunları var. ama benim beklentime, giyim ve yaşam şeklime göre memnun edici. eski haline göre çok iyi yani. ama sıradan bir doğal bacağa göre lekeler kötü. acımasını saymıyorum.

silikon yaptırsaymışım da eminim dikiş izleri kalacaktı. bu benim cildimle ilgili maalesef. sezaryen izlerim de kırmızı kalıyor uzun süre. meme küçültmede de çok iz var. ama razıyım artık :) ona da bir buçuk sene var zaten daha.

bu konunun boşalması çok üzücü
arkadaşlar bizi bıraktı gitti.
artık kimse tecrübelerini paylaşmıyor,
kendi adıma çok üzüldüm.

ben de sadece ben uzaklaştım sanıyorum. buradayız aslında . benim durumum özel sanırım biraz. yazdım. silikon olanlar silikonu hissetmiyorum derken benim yağlar içeride top oldu sanki. sitenin yeni hali kaçırdı insanları sanırım.

estetik operasyon raporu olmuyor sanırım.benim doktor veremedi. zaten büyük hastane değildi. estetik hastanesi, klinik gibi. ben soğuk algınlığı diye yalandan bir rapor aldım. takıntı yapmıştım. şubat tatilini de kaçırınca martta aceleyle oldum ameliyatı.

Kloid falan mı var acaba sende gerçi benimde izler pek geçmez ma bacak için %15 lik tca ile cilt soyma yapabilirsin tabi Dr a danışarak ben silikon düşünüyorum ama henüz göstermedim Dr a bakalım ne diyecek merak içindeyim

Canım ben tatilde olmuştum rapora gerek kalmadı,şubat tatilinde olursan bir hafta da başka bi sebepten rapor alırsan 3 hafta yeter bence dinlenmek için ancak bünyeyle ilgili tabi.

Merhaba... Umarım yorumun görüp en kıssa zamanda bana cevap yazıp yardımcı olursunuz..
Mini karın germe ameliyatı olmışsunuz sanırım.Bende mini karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum,hatta gün bile aldım.Fakat açıkcası tedirginlik var.Nasıl oluyor,mutlu olurmuyum.. Sonuç görmek istiyorum,olan kişilerin yorumuna çok ihtiyacım var.Süreciniz hakkında bilgi verirseniz çok ama çok sevinirim... Sevgiler..

Yenide nasılsın arkadaşım ,özledim seninle sohbet etmeyi.Dr unu arayıp sorsaydın keşke ,belki masaj falan iyi gelir.Ben de 1 aydır bacak ağrısı çekiyorum,hala geçmedi .Geçecek diye bekliyorum ümitle.

Leydi bisey daha sormak istiyorum, hastanede yattin mi? Ya da yatmadiysan kacta gittin',eve kacta dondun?Cok surdu mu?Hastanede kalmak istemiyorum,esim yurt disinda ,ondan habersiz olacak...Bu nedenle izler beni dusunduruyo.Cunku FBde yapilan ilk yag enjeksiyonumda iz kaldi....Tesekkurler....

şekil olarak mükemmel değiller.ama eskiden giyemedigim pek çok seyi giyiyorum artık. sürekli elbise etek giymesem de özel bi gün oldugunda sıkıntıya girmiyorum. izler aklıma bile gelmiyor.ten rengi çorap giydigim zaman hiç belli değil. çıplakken de o bacagın arkasındaki kıvrım yerinin devamı gibi. tam arkadan göremiyorum tabi ama kimse oraya ne oldu demedi kesinlikle dikkat çekmiyor. tenin renginden birazcık açık.zamanla hiç belli olmaz sanırım. yürümemde hareketlerimde hiç bir farklılık yok.dizimi bükedebiliyorum.hareketlerim hiç kısıtlanmadı. eskiden yaptıgım her seyi yapıyorum ama sadece dikkat ediyorum. bacagın kırılması her zaman kötü bir durum ama böyleyken ne olur bilemiyorum. o yüzden biraz dikkat ediyorum sadece atlayıp zıplamıyorum öyle :)yani benim su an tek sıkıntım görüntünün istedigim mükemmellikte olmaması. diz altındaki boşluğu fazla buluorum ve bacagın ön yüzü yassı biraz. oralara yağ dolgusu yaptırsam tekrar hiçbir şikayetim kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…